- 21 Haziran 2012
- 52
- 0
bana müsade pek sohbetlerinize katılamıyorumlekem olduğu için dinlenmekle geçiyor zamanım Rabbime emanetsiniz sizler ve bebekler inşallah yarın bol bol güzel haberlerimiz olacak
bana müsade pek sohbetlerinize katılamıyorumlekem olduğu için dinlenmekle geçiyor zamanım Rabbime emanetsiniz sizler ve bebekler inşallah yarın bol bol güzel haberlerimiz olacak
kızlar yarın ilk doktor ziyaretine gidicez doktor neler söylüyor.neler sormam gerekir azıcık yardım edin
günaydın hanımlarr...
Hayırlı cumalar hepinize
Oh oh ne güzel paylaşımlar olmuş böyle sabah sabah....
Hepsini tek solukta okudum çok hoşuma gidiyor paylaştıklarınız..
Ah bide mide bulantıları olmasaaaa
çok feci bir durum yha...
kayra42,toprağım nasılsın
sürmeli,elif,çilek,keepinformed,........ canlar nasılsınızz
bana müsade pek sohbetlerinize katılamıyorumLekem olduğu için dinlenmekle geçiyor zamanım Rabbime emanetsiniz sizler ve bebekler inşallah yarın bol bol güzel haberlerimiz olacak
şükür canım.iki hamilelik geçirdim ama bunun kadar rahatı olmadı elhamdülillah.bulantım var ama beni rahatsız edecek derecede değil şükür.tek derdim canım hiçbir şey yemek istemiyor.uykum olmuyor geceleri bile uyuyamıyorum.ateşim yok,yorgunluk halsizlik bişeycik yok...yani hamilelik öncesinden daha iyi hissediyorum çok şükür.sen nasılsın canım??sana birşey sormuştum geçen ama görmedin sanırım:)))
Prenses hoşgeldin canım.hayırlı olsun.rabbim tamamına erdirsin....
bende mart annesi olucam inş. sağ selamet alırız evlatlarımızı kucaklarımıza..Nazar
canım ben de bugün doktora gittim ,sormadan anlattı bu aşamada yapılması gerekenleri ve yaşanabilecek sıkıntıları. seninki de bilgilendirir herhalde.kızlar yarın ilk doktor ziyaretine gidicez doktor neler söylüyor.neler sormam gerekir azıcık yardım edin
ben de henüz doktora gitmedim, kan değerimin 1500'ün üstüne çıkmasını bekliyoruz. Ama telde konuştum. Ben sadece dikkat etmem gereken bir şey olup olmadığını sordum. Folik asitini al, cep tel ile cok konusma, Xrayden geçme dedi. Günübirlik ucakla iş seyahatim ve 2 hafta sonra yurtdışı tatilim vardı. Bu haftaki iş seyahatine gitme, tatilin içinde biraz bekleyelim tarih yaklaşınca konuşalım dedi.
Ben pzt günü gittiğimde şunları sormayı planlıyorum;
- Yeme içme, yasak olan gıdalar
- Kafein tüketimi (çay, kahve belli bir şeye kadar izin veriyor mu?)
- Cinsel ilişki
- Seyahat (haftada 1 istanbula ucakla gidip geliyorum, şirkettekilere henüz hamile olduğumu söylemediğim için seyahatlerime devam etmem gerekiyor, ve tabi 6 aydır beklediğim tatilim)
- Hiç belirtim olmaması :)
gelmedi valla başka aklıma
ne sormuştun canım ki?
Dr falan sormuştun galiba..
Bide çalışıomusun demiştin...
Onları da cevaplamıştım ben
Tekrar diyim farabi hastanesine mehmet bardakçıya gidiyorum,dr dr gezdikten sonra
Ve de çalışıorum,öğretmenim ve tatildeyim
Başka bişey sorduysan görmedim valla tatlım benim
Canım çok tatlı istiyorrrrrrrrrrrrrrrr allahım ya delirecem 100 kilo olacammm:2::44:
canım ödem yapmıştır vücudun belki. yada yediğini çıkarıyorsun diye metabolizman yavaşlamıştır. çok erken kilo almak için.. ben de 67 ile hamile kaldım, 64'e düştüm.daha önce bu konu konuşuldumu bilmiyorum ama , kızlar kaç kiloyla hamile kaldınız? ben 61 le hamile kaldım şuan 62yim çok fazla iştahım açıldı ama midemde hiçbişey durmuyo sürekli bulantı var 5.haftamızdayız şimdiden kilo almaya başlamak normalmı ?
kızlar merhaba ,Allah kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi sağlıkla inşallah
bu arada laptopları kucağınıza koymayın sakın
bişey sorcam ne zaman çift çizgiyi gördünüz bende şüpheleniyorum bu ay ama 8i beklenen adet
sabah yapayım diyorum test çıkarmı acaba?
ayyyy kıyamam yaaa
sen baya perişansın ailene yakınsındır inşaallah
ben çok şükür iyiyim hiiiiiiiç bulantım yok kasık ağrılarım da baya azaldı
Allah yüzümüze bakıyor sanırım normalde bünyem zayıfıtr ve annemlerden uzağım
bulantım filan olsa çok zorlardı herhalde i
neyse çok konuşup kendi kendime nazar değdirmeyim
ama bir şeyler ye mutlaka mide boş kaldıkça daha çok bulanırmış meyva filan yemeye çalış
benim de ilk kizimda oyleydi, ama 12. haftaya dogru baya azaldi, tamamen gecmesi kizimi kucagima aldigimda oldu
neyse bebislerimize saglikla kavusalim da, gerisi sorun degil
günaydın...sanada canım...
sanada günaydın canım.sağolasın.
günaydın.kıyamam ya.bende de var ama çok hafif.sende çok erken başlamış canım ya.tuzlu bişeylerle mideni boş bırakma..
günaydın hanımlarr...
hayırlı cumalar hepinize
oh oh ne güzel paylaşımlar olmuş böyle sabah sabah....
hepsini tek solukta okudum çok hoşuma gidiyor paylaştıklarınız..
ah bide mide bulantıları olmasaaaa
çok feci bir durum yha...
kayra42,toprağım nasılsın
sürmeli,elif,çilek,keepinformed,........ canlar nasılsınızz
bende mart annesi olucam inş. sağ selamet alırız evlatlarımızı kucaklarımıza..Nazar
Kandil gecesi abdest alırken tam ayaklarımı yıkayacağım esnada tutunduğum yerden elim kaydı ve resmen sırt üstü düşecekken eşim tuttu.nasıl bir hareketse belim kırıldı sandım.allahım korudu.ve o gece nasıl abarttıysam bacaklarım ve kollarım hala ağrıyor...kaygan zeminlere özellikle banyo yaparken dikkat.....