slm kızlar dün kanamam oldu, dr u hemşireyi aradım
düşük değildir ama dikkat et dediler.dr şehir dışında.
hemşire bi iğne söyledi. vurdurdum onu vur sonra yine görüşelim dedi.
inş devam etmez kanama
yumurta büyüklüpğündeydi.
daha da olmadı inş olazda.
canım sıkkın haliyle ve raporluyum 1 hafta
SLMMGELDİM KIZLARRR ALLAHIMA BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN ÇOK DUALAR ETTİM ..DOKTORUM MİĞDE BULANTIN FİLAN VARMI DİYE SORDU HAYIR DEDİM BELİRTİLERİM KAYBOLDU.BAKALIM DEDİ BAKTI BENİM MİNİĞİM,YAVRUM,ANNESİNİN TATLIMI TATLI YAVRUSUU EL SALLLADI BANAA MAŞALLAH YAVRUMA DOKTORDA BAK EL SALLIYOR DEDİİ AYY ÖLCEKTİM O AN MUTLULUKTAN İÇİM TİTREDİ.ÇOK GÜZEL DUYGU RABİM HERKESE TATTIRSIN..O HEYECANLA GİTTİM BİSÜRÜ KIYAFETLER ALDIM KENDİME..BEBİŞİME ALCAM İÇİM GİDİYOO CİNSİYETİNİ Bİ ÖĞRENSEMM BİDE ERKEN ALMAK İYİ DEĞİL DİYOLAR ALLAHIMA ŞÜKÜR 2 HAFTA ONRA TRİSMER TESTİNE ÇAĞIRDI RABBİM İNŞALLAH SORUNSUZ HALLOLUR..HEPİNİZİ ÖPÜYORUMMM
ne tükürüğü bu kızlar benim kızımda ikibuçuk yaşında ağzında tükürük biriktiriyor sizden anladığım kadarıyla benimkide paşa olmasın
hayırlısı tabiki canım Rabbim önce sağlıklı sonrada gönlümüzden geçeni wersin inşallah.
ewet benimde 2. bebişin cnmm
ne tükürüğü bu kızlar benim kızımda ikibuçuk yaşında ağzında tükürük biriktiriyor sizden anladığım kadarıyla benimkide paşa olmasın
Kızlar önemli bi sorum olacak..
Hamilelikte epilasyon zararlı mı bilgisi olan var mı?
son dönemlerde zor olacağından jilete alışmak istemiyorum ..
ağdacıya gitmeye zaten utanıyorum bi de koca göbekle iyice utanırım herhalde.
siz ne düşünüyosunuz?
Ben işten çıkıyorum şimdi yarın cevaplarınızı okuyabilirim :)))
Herkese hayırlı akşamlar...
Kayracım geçmiş olsun ..İçini ferah tut,olumsuz düşünme.Hep pozitif ol..
kayra ne oldu canım:26::26:
geçmişi okumadım...
her ne sıkıntın var ise Allah dan acil şifalar diliyorum...
Kızlar önemli bi sorum olacak..
Hamilelikte epilasyon zararlı mı bilgisi olan var mı?
son dönemlerde zor olacağından jilete alışmak istemiyorum ..
ağdacıya gitmeye zaten utanıyorum bi de koca göbekle iyice utanırım herhalde.
siz ne düşünüyosunuz?
Ben işten çıkıyorum şimdi yarın cevaplarınızı okuyabilirim :)))
Herkese hayırlı akşamlar...
SLMMGELDİM KIZLARRR ALLAHIMA BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN ÇOK DUALAR ETTİM ..DOKTORUM MİĞDE BULANTIN FİLAN VARMI DİYE SORDU HAYIR DEDİM BELİRTİLERİM KAYBOLDU.BAKALIM DEDİ BAKTI BENİM MİNİĞİM,YAVRUM,ANNESİNİN TATLIMI TATLI YAVRUSUU EL SALLLADI BANAA MAŞALLAH YAVRUMA DOKTORDA BAK EL SALLIYOR DEDİİ AYY ÖLCEKTİM O AN MUTLULUKTAN İÇİM TİTREDİ.ÇOK GÜZEL DUYGU RABİM HERKESE TATTIRSIN..O HEYECANLA GİTTİM BİSÜRÜ KIYAFETLER ALDIM KENDİME..BEBİŞİME ALCAM İÇİM GİDİYOO CİNSİYETİNİ Bİ ÖĞRENSEMM BİDE ERKEN ALMAK İYİ DEĞİL DİYOLAR ALLAHIMA ŞÜKÜR 2 HAFTA ONRA TRİSMER TESTİNE ÇAĞIRDI RABBİM İNŞALLAH SORUNSUZ HALLOLUR..HEPİNİZİ ÖPÜYORUMMM
sağol gülüm yok kötü düşünmem ben tanıyamadınmı daha:))))))))allaha emanet ettim....
sağol canım allah razı olsun.
asla jilet yapamam aslaaa.epilasyona dünyanın parasını verdim başa dönemem.iki doktorumda epilasyonuna devam et dedi ama 15 inde profa gideceğim o ne derse o.yasak dersede son ana kadar aldırmıcam son ay ağda yapar giderim doğuma o günleri görürsem tabii(jilet olmaz yapamam.epilasyon yaptırdığım için zaten tüylerim 6 ayda falan çıkıyordu idare eder.yalnız çok ilginç bacaklarımı haziran 10 unda yaptırdım rapor alıp tatile gittim bacaklarım hiç alınmamış gibi tüy çıktı.çok şaşırdım inanın 7 ayda 8 ayda çıkardı ((
gözün aydın hayırlı olsun şeker....
gebelikte bacak kıllarınız daha çabuk uzuyorsa bebeğiniz erkektir
kız sen bana en sonunda erkek doğurtcan haaa
ne güzel işte sen erkek doğur bende kızzz
gebelikte bacak kıllarınız daha çabuk uzuyorsa bebeğiniz erkektir
iyi gecelernasılsınız sohbetiniz bol olsun
hoşbuldum canım nasılsın daha iyi misin ??
sevindim canım aman iyi olidare gülüm şükür sancılarımda bitti sayılır.cinsiyet topiklerini geziyorum bilgilerime bilgi ekleyim die ama hepsini biliyorum yahusen nasılsın paşa anası???
sevindim canım aman iyi olbende iyiyim çok şükür misafirlikten geldik bebişimle bende bakıyorum cinsiyetlere ilgimi çekiyor anlamaya çalışıyorum ama sendeki tecrübe maşallah
ya bir de bişey sorucam canım ya cinsiyet hangi haftada en erken belirleniyor ultrasonda ben 12.haftada gidecem anlaşılır mı ki acaba
doktora gidince derse erkek diye ben biliyordum diyecemerkekse ki erkek %100 söyler 12.haftada ama doktorun iyiyse.ben oğlum olacağını 11+4 te öğrenmiştim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?