2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

ben göbek şeklinden daha çok anlıyorum gülüm ya.bazen yanılıyorum çok zayıflarda mesela sivriliyor göbekleri erkek diyorum kız çıkıyor ama 100 kişide 2 yanılmışımdır galiba.seninkisi erkek değilse birde şifanın dahada tahmin etmicem zaten..nurumunda benziyor onada erkek diyorum bakalım....merak ettim bende bakıp gelem bir:)))))

yok yok bilirsin canım bende öyle hissediyorum öğrenince ilk sana söylerim
seninki kesin erkek içime öyle doğuyor ilk okumaya başladığım andan beri öyle düşünüyorum

Son düzenleme:
yok yok bilirsin canım bende öyle hissediyorum öğrenince ilk sana söylerim
seninki kesin erkek içime öyle doğuyor ilk okumaya başladığım andan beri öyle düşünüyorum

ay evet bana söyle çok merak ederim...severimde seni yüreğinden ne geçerse o olsun gülüm...eli ayağı düz hayırlı evlat olsun...

Sürmeli kuzum nasılsın neler yapıyorsun??sesin soluğun çıkmıyor yavrum???dün çok bekledim haberlerini ama gitmemişsin((

selam kizlar.KAYRA cok gecmis olsun canim.RABBIM bir daha yasatmasin insallah

selamlar kizlar cok sukur biz de sali gunu gorduk bebisimizi, kalp atisini, doktor hersey cok guzel dedi, Rabbime cok sukur, gecen sayfalari takip etmeye calistim ama yetisemedim, insallah herkes iyidir, hepinizi cok cok opuyorum hanimlar ve minik bebisleri

gozunaydin canim.insallah bende gorurum.10 gun sonra:18::18::18:

oh maşallah gözün aydın canım...

ÇOK SAĞOL CANIMMRABBİM HEPİMİZE SORUNSUZ ,SAĞLIKLI HAMİLELİKLER NASİP ETSİN İNŞALLAH YAVRULARIMIZI KUCAĞIMIZA SAĞLIKLI SIHHATLİ AKLI BAŞINDA EKSİKSİZ KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİNN

Günaydin arkadaşlar.her gecen saat bebislerımz buyuyor.heyecanla buyuk gunu beklıyoruz.allah ne bizdn ne bebislerımızdn saglık sıhatı eksık etmesın..

epilasyon derken canım ? ağdanın, silkepil makinelerin ve jiletlerin bir zararı yok lazerli , birde hamam tozu gibi bitkisel şeyler zararlı

gunaydın annişlerrrr ben feci baş ağrısıyla uyandım ki zaten uyanasım yoktu işe gelme derdine kalktım geldim ama kendimi evde yatakta unutmuş gibiyim bide ince ince miğdem bulanıyo ama daha hiç çıkartmadım hep küçük küçük bulanıyo inş böyle biter

bide ben bebişimi görmek istiyorum artık yaaaa

Günaydın kayracigim gecmis olsun. Dr fâciasi yasamissin benim gibi:).

Annemler Çarşamba gunü gidiyorlar. hayirlisiyla evlerine dönselerdi.

pazartesi Allah izin verirse hastaneme gideceğim 4 hafta sonra cinsiyetimizi öğreneceğiz oh oh.

Dun karnım 3 kere dirk dirk attı

Günaaayyydıııııııııııııııııııııınnnnn
benimki sağda duruyo kız bebiş demek yani sağlıklı olsunlar herşeyden önce ama ilk bebişimin kız olmasını çok isterim fakat içime erkek olcakmış gibi doğuyor. Rüyamda da kız bebeğe işaret şeyler görüyorum hadi hayırlısı. Meleğim sıkıntısız doğsunda farketmez cinsiyeti

günaydın canım hamiş arkadaşlarım benimde ultrason resminde sol tarafta üstte duruyor kurban olduğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…