doktora gidince derse erkek diye ben biliyordum diyecemkız sen ultrason gibisin maşallah
bu arada yeni bişey okudum da canım sitede kesede bebeğin duruşuna göre cinsiyet demişler ultrason kağıdını eline alııyorsun bebek kesenin solundaysa erkek sağındaysa kızmış ama bu 7-8-9.haftalardakine göre bakılacakmış ben baktım solda benimki
yok yok bilirsin canım bende öyle hissediyorum öğrenince ilk sana söylerim
seninki kesin erkek içime öyle doğuyor ilk okumaya başladığım andan beri öyle düşünüyorum
selam kizlar.kayra cok gecmis olsun canim.rabbım bir daha yasatmasin insallah
selamlar kizlarcok sukur biz de sali gunu gorduk bebisimizi, kalp atisini, doktor hersey cok guzel dedi, Rabbime cok sukur, gecen sayfalari takip etmeye calistim ama yetisemedim, insallah herkes iyidir, hepinizi cok cok opuyorum hanimlar ve minik bebisleri
gozunaydin canim.insallah bende gorurum.10 gun sonra:18::18::18:
selamlar kizlarCok sukur biz de sali gunu gorduk bebisimizi, kalp atisini, doktor hersey cok guzel dedi, rabbime cok sukur, gecen sayfalari takip etmeye calistim ama yetisemedim, insallah herkes iyidir, hepinizi cok cok opuyorum hanimlar ve minik bebisleri
teyzesi yesin dötünü maşallah maşallah
sağol gülüm yok kötü düşünmem ben tanıyamadınmı daha:))))))))allaha emanet ettim....
sağol canım allah razı olsun.
asla jilet yapamam aslaaa.epilasyona dünyanın parasını verdim başa dönemem.iki doktorumda epilasyonuna devam et dedi ama 15 inde profa gideceğim o ne derse o.yasak dersede son ana kadar aldırmıcam son ay ağda yapar giderim doğuma o günleri görürsem tabii(jilet olmaz yapamam.epilasyon yaptırdığım için zaten tüylerim 6 ayda falan çıkıyordu idare eder.yalnız çok ilginç bacaklarımı haziran 10 unda yaptırdım rapor alıp tatile gittim bacaklarım hiç alınmamış gibi tüy çıktı.çok şaşırdım inanın 7 ayda 8 ayda çıkardı ((
gözün aydın hayırlı olsun şeker....
ohhhhhne güzel bi haber annesii maşallah bebişineee Allah nazarlardan korusun
oh maşallah gözün aydın canım...
epilasyon derken canım ? ağdanın, silkepil makinelerin ve jiletlerin bir zararı yok lazerli , birde hamam tozu gibi bitkisel şeyler zararlı
Canım epilasyonun zararı yok bildiğim kadarıyla
tüy dökücü krem kimyasal içerdiği için zararlı olabilir
ağda olayına bende gidemem sanırım ilerleyen haftalarda
en güzeli kadın jiletleri sanırım :S
sağol gülüm yok kötü düşünmem ben tanıyamadınmı daha:))))))))allaha emanet ettim....
asla jilet yapamam aslaaa.epilasyona dünyanın parasını verdim başa dönemem.iki doktorumda epilasyonuna devam et dedi ama 15 inde profa gideceğim o ne derse o.yasak dersede son ana kadar aldırmıcam son ay ağda yapar giderim doğuma o günleri görürsem tabii(jilet olmaz yapamam.epilasyon yaptırdığım için zaten tüylerim 6 ayda falan çıkıyordu idare eder.yalnız çok ilginç bacaklarımı haziran 10 unda yaptırdım rapor alıp tatile gittim bacaklarım hiç alınmamış gibi tüy çıktı.çok şaşırdım inanın 7 ayda 8 ayda çıkardı ((
Bende epilasyon makinesi var elektrikli acaba genital bölgede titreşim elektrik vb bebeğe zarar verir mi.Senelerdir aynı kullanıyorum jilet istemiyorum ağdadan da utanırım.
Bu arada kayracım bacak kıllarının erken uzaması erkeğe işaret ediyormuş..Hayırlısı...
bu arada yeni bişey okudum da canım sitede kesede bebeğin duruşuna göre cinsiyet demişler ultrason kağıdını eline alııyorsun bebek kesenin solundaysa erkek sağındaysa kızmış ama bu 7-8-9.haftalardakine göre bakılacakmış ben baktım solda benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?