2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
hayırlı sabahlar arkadaslar.inş. herkes iyidir.
bugün cok yorgun ve uykusuzum.
dün aksam üzeri yine gaz sancısıydı sanırım şişkinlik mide bulantısı baya kötü etti beni
bugünün aksam olmasını dört gözle bekliyorum

allahım sabah giyerken normal olan etek şimdi sıktı da sıktı karnım acıdı,eve de gitmicem bu akşam ne yapıcam ben böyle fermuarı açık :18:

bende sabah işe gelirken pantolonumun düğmesini açtım valla bi yandanda fermuarı açılıp inmesin diye dua ettim iyice sıkıyor kıyafetler olmuyor artık zaten doktorum da dün dar pantolon görünce artık sıkı kıyafetler giymek yok rahat kıyafetler giy dedi o kadar midem bulandı yemek yiyemedim meyveyle beslendim ama tam 2 kilo almışım

dar pantolonlar bebişe zarar verir mi aceba baskı filan yapıyor mudur ? bir gün bende dar pantolonu giymiştim cok sıkmaz diye bütün gün düğme acık fermuar acık oturdum allahtan o gün üstümdeki uzundu da kapatıyordu

bende böyle olmak istiyorummmm

ayyyyyyyyy cok tatlılar bunlar yaaaaa.benim görümcenin kızı da böyle tatlı bi sarı sacları var bal köpüğü gibi bi de güzel maşallah anasına cekmiş.benimki kız olursa ve babasına cekerse süüper olur

bence bebeğe bi zararı olmuyordur şu zamanlarda ama bana baya zararı oluyor. karnımın üst kısmında hafif bi ağrı oluyordu onu sordum doktorda dar giyinme rahat giyin dedi ama bütün kıyafetler dar gelmeye başladı ki bebişten önce annesine sıkı bi alışveriş yapmak gerekecek sanırım

süper ya senin bebiş benimkinden büyük. göbiş cıkmaya basladı mı ? ne güzel yaa yeni ciciler alıcaz ama göbekten dolayı ne giyiyorlarki alta hamile pantolonu filan mı var yoksa sürekli elbise mi giyicez .herkes aldıgının fotosunu koysa da ben de ordan kopya ceksem valla hiç bilmiyorum

slm kizlar nasilsiniz?
Benim mide bulantilarim iyice artti. Kabizlik sorunum gecti cok sukur.

SLM kizlar nasilsiniz?
benim mide bulantilarim cok artti. Kabizlik sorunum cok sukur erik yiyerek gecti.

Bence de iyi olur.

Beni gorenler zayiflamissin diyor ama ben de kilo almisim.

SLM kizlar nasilsiniz?
benim mide bulantilarim cok artti. Kabizlik sorunum cok sukur erik yiyerek gecti.

hoşgeldin canım.benim de midemde acayip gaz var geğirsem gececek gibi bulantı da değil tam ama acayip bişey trif edemiyorum.rahatsızlık veriyor.mide bulantısı cok yoruyor insanı Allah yardımcımız olsun.şimdide cok acıktım ama canım hiççç bişey istemiyor

5 aylık görünümlü 9 haftalık bi bebeğim var ya benim karnım midemle birleşti resmen o yüzden çok büyük duruyor resimlere baktım benim gibi göbüşü olan arkadaşlarda var yanlız olmadığıma sevindim sanırım ilk başlarda beden büyütmek yeterli olur diye düşünüyorum sonra gelsin hamiş kıyafetleri

canımm hayırlısı olsun belki tamamen sana benzer içine kız mı doğuyor erkek mi ?

ben geçenlerde kot pantolon giydim giymez olaydım o gün sancıdan kıvrandım bidaha da giymedim şişkolaştım heralde hiçbir kıyafetim eskisi gibi olmuyor dışarı çıkmaktan nefret etmeye başladım çünkü giycek bişey bulamıyorum acilen alışveriş şart oldu bana

Benim de hic istahim yok. Yemek isimlerini duyunca bile kotu oluyorum; ama onume yemekler gelince de kitliktan cikmisim gibi yiyorum. Bir de yemek yerken su icme aliskanligim var o da mide bulantimi artiriyor.

canımm hayırlısı olsun belki tamamen sana benzer içine kız mı doğuyor erkek mi ?

hayırlısı sağlıklısı olsun ama bana benzemesin ya :) yani göz yapısını kaslarını ve dudaklarını benden alsın geri kalan herseyini babasından. ben bugday tenliyim ama karısık bi renk ve burnum kemerli,uzun güzel değil,hormonlarımda da sorun var galiba tüylüyüm yine de şükürler olsun rabbime kimseye muhtac değilim yasarken.eşim erkek oldugu halde onun ellerinin üstünde kıl yok bende var burnu kibarcacık kız burnu gibi güzel bi de gözleri ela ama göz yapısı küçük benimkiler badem göz denir ya öyle ama kahve

hayırlısı Allahtan tabi ama erkek olacak sanki.ilk ögrendiğimden beri hiç kız hissetmedim belli de olmaz gerci ultrasonda da erkek cıkarmıs ama dogunca bi bakarmısız kız ben şok olurum öle bişey olsa hemen dna testi yaptırırım zaten de olur mu aceba

hahaha genelde anneler ne hissederse o olurmuş ama bazen tersi çıkıyoya bizimkisi o hesap olur bende erkek hissediyorum kız gelcek bize bak gör hayırlısı olsun tabiki cinsiyet konusu heyecanlı bekleyişin şekeri işte yoksa geçmez bu 9 ay Bu arada benimde eşiminde bebekliği sapsarı büyük ihtimalle bana sarı bir bebiş gelicek mart ayını heyecanla bekliyorummm

günaydın fedakar anneler ve onların minnak böcükleri

fenalıklar bulantılar daralmalar dolu berbat bir günün arkasından merhaba

inşallah bugünüm güzel geçer

dünkü gibi olmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…