Yenikullanici
Geçmiş cok olsun canım, benimkiler de hasta oldu olacak, ama tamamen benim hatam, cami açık unutmuşum gece, ve uyandığımda içerisi epey soğuktu, öyle bir karışım yapmak aklıma gelmedi ama yarın ben de yapayım
Yenikullanici dediğin ayakkabı markası morhipoda indirimde, belki bakamamissindir:))
yenikullanıcı, amin canım :) inş ...
Papatya, canım saolasın.Cinsiyeti öğrendim :) Bir oğlum daha oluyor, 2 erkekle kendime bol sabır ve güç diliyorum :) Meriç 25 numara giyior, 26 ya geçeceğiz çok yakında
Amin canım, evet sonra büyüolar çok şükür :)Suyu candaş ne güzel, sağlıcakla kucağına al inşallah, sonrası kendiliğinden gelir zaten,
benimkiler zaten minyon canım, ayakları da bana çekmiş kızımın çünkü ben 35 bazen de 36 giyerim.
markaya modele göre değişiyo galiba canım, viccodan yeni aldığım klasik ayakkabıları 24 büyük bile sayılır,adidas spor ayakabıları 25 tam geliyo bi de 25.5 almıştım o büyük biraz ama giyebiliyo onu da,yaz boyunca giydiği sandaletleri de 25ti... bana çekmedi galiba benim de 35dir ayağım 36 asla olmayacak kadar 35 hem de :)Ayak numarası kaç oldu dedrin hanımın:)
Kızım 22 oglum 23 giyiyor simdi
yenikullanıcı, amin canım :) inş ...
Papatya, canım saolasın.Cinsiyeti öğrendim :) Bir oğlum daha oluyor, 2 erkekle kendime bol sabır ve güç diliyorum :) Meriç 25 numara giyior, 26 ya geçeceğiz çok yakında
İkizler beni birbirlerinden çok kıskanıyorlar, resmen anneyi paylasamiyorlar, kızım da bir kapris bir kapris, eren kucağıma gelecek diye 40 dk kucağında oturuyor, aslında kalkmak istiyor,kalkar gibi yapıyor, gözü de erende, çocuk gelecek gibi bir hamle yapsın, nasıl koşup geliyor ve hemen oturuyor, eren sen de annanneye otur diyor bir de. Çok alıştılar bana, bu okul çocuklara travma olacak ya, bir o kadar da bezdirdiler beni, kizmayayim diyorum ama sinirlerim de yıpranmış galiba, dayanamıyorum, eşim evden çıkarken sabah, çocuklara bağırmak diyor, ay sanki durduk yere sinirleniyorum ben
Sizin çocuklarda laf dinleme olayı var mi kizlar? Eren yanımızda dolanıp duruyor ve çaktırmadan dinliyor herhalde, her şeyden haberi var, eren in yumurtalarindan biri büyük biri küçüktü ya, geçen eşimle onu konuşuyoruz, ne zaman götürelim falan diye, dün aksam cisini yaparken bana, yumurtalarima ne olmus diye sordu, pipsini göstererek
dinlemez mi cnm lafin bi yerin den tutup hemn atliyor. Bz artik anlamamasi gereken bazi seyleri ing kelime olarak soyluyoruz:) kizmaya da gelince bazen cileden cikartior beni kaldiramiyorum ve kiziyorum. Insan sonradan uzuluor ama bazen de sadece ondsn anliolar dinlemiolar hic cunkuSizin çocuklarda laf dinleme olayı var mi kizlar? Eren yanımızda dolanıp duruyor ve çaktırmadan dinliyor herhalde, her şeyden haberi var, eren in yumurtalarindan biri büyük biri küçüktü ya, geçen eşimle onu konuşuyoruz, ne zaman götürelim falan diye, dün aksam cisini yaparken bana, yumurtalarima ne olmus diye sordu, pipsini göstererek
Bahçeye birkaç çuval kum döktük, çocuklar çok güzel oynuyorlardı, sanırım usutmusler, zeynom çiş kaçırıyor altına, erenim de ateşlendi ve kustu, yine acil lerde surunduk, artık yoruldum, oldum gittim demeyeceğim, sadece sağlıkları yerinde olsun da varsın beni kudurtsunlar
Sabahtan aksama kadar bisiklet suruyorlar, peslerinde kosmaktan kapkara olsun valla,
hayirli olsun cnm haberdar et bizi de. ikisi ayni olmuyor hic korkma. bnm oglumda ilk dort ay yattim hep dusuk tehlikem vardi kanamam oluyordu. bunda kac saat ucak yolculugu yaptim valiz surukledim yeri geldiginde oglumu kaldirdim falan. ben yine ayni sey olur die cok korktum ama hic biseycik olmadi elh. iyi dusun sen de bisey olmaz merak etmeVeee kızlar sanırım ben de hamileyim.bu sabah test yaptım 2.çizgi çok silik çıkmakla beraber sanırım hamileyim :)
sizlerden özellikle hamile arkadaşlardan bolcana dua istiyorum çünkü benim oğluma hamileliğim sürekli riskle geçmişti.
yarın sabaha randevu aldım sgk dr.undan,testlerimi filan yaptırıp kendi dr.uma giderim diye düşündüm.
hayirli olsun cnm haberdar et bizi de. ikisi ayni olmuyor hic korkma. bnm oglumda ilk dort ay yattim hep dusuk tehlikem vardi kanamam oluyordu. bunda kac saat ucak yolculugu yaptim valiz surukledim yeri geldiginde oglumu kaldirdim falan. ben yine ayni sey olur die cok korktum ama hic biseycik olmadi elh. iyi dusun sen de bisey olmaz merak etme
papatyacım geçmiş olsun iyileşmişlerdir düzene girmişlerdir inşallah...
biz hala iyileşemedik yine doktora gittik bu sefer antibiyotiğe başladık alerji şurubuna da başladık bu sefer öksürük şurubuyla geçmeyince ondan olabilir diye,yedirebildiğim kadarı da öksürürken kusmakla gidiyodu kusma başlı başına zor ve yıpratıcı bi durum uykuda bile öksürmekten kustu yatak döşek yıkandık, neyse öyle işte bizde başka haber yok..
ceylincim çok sevindim test sonucunda da güzel haberi alır paylaşırsın inşallah,ve sağlıkla kolay bi hamilelik geçirirsin inşallah bu sefer canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?