Nasıl yani sweetcimbzde de aynisi var. wc egitimine basladigimizdan beri 2-3 gunde bie yapiyor kakayi. normalde hergun yapardi. bagirsaklari calistiracak seyler yedirmeye calisiyorum artik ama pek ise yaramiyor sanirim
saolasin cnm ins normale doneriz bzde. gerci devam edermiyim ise bilmiyorum. bakan kisi zorlandigini soylemis msjda dun kakasini temizledigi icin. birakicam zaman acmadi teli msjlara da cvp vermedi bugun gidemedim o yuzden ise. ne olur bilmiorum bundan sonrasi
sorma cnm ya bn de baya kotu oldum sabah. sonrada aksama dogru msj yazdi. ben kesin bisey soyle deyince bakarim ama altini temizlemem dedi. cocuk kaka yapsa ben gelene kadar beklicek yanii. neyse cok konusup gerilmek istemiyorum fazlaNasıl yani sweetcim
Kaka temizlemek mi zoruna gitmiş, çocuk bakiyorsa bu zaten olagan bir iş değil mi?
bırakacağım zaman teli açmamak, mesaja cevap vermemek,
fevri olmayayım ama sen buna zaten çocuk bırakma canım, ay çok sinirlendim, seni nasıl zor durumda bırakmış, çocuğu da istememis
canım diyecek bişey bulamıyorum bence böylesini sen isteme zaten... bebek kakası temizlemekten gocunan insan olur mu ya nasıl anne olucak böylesi ya da nasıl annedir,hele yaşlılığında nelere muhtaç olur bilinir mi ... o zaman ne diye çocuk bakmaya yeltenir, çocuk bu hapşırır sümüğü de akar silersin kusar temizlersin kaka da yapar temizlersin... sakın peşine düşme böylesinin bence doğru düzgün birini bulursun inşallah...sorma cnm ya bn de baya kotu oldum sabah. sonrada aksama dogru msj yazdi. ben kesin bisey soyle deyince bakarim ama altini temizlemem dedi. cocuk kaka yapsa ben gelene kadar beklicek yanii. neyse cok konusup gerilmek istemiyorum fazla
ona engel olamiyoruz artik cnm. hele okula falan baslasinlar bu malesef daha da articakKızlar napiyorsunuz? Tüm günü çocuklarımla geçiriyorum, çok şükür, yeter ki hasta olmasınlar, onlara bir şey olmasın.
Tüm gün sokakta oldukları icin kötü kelimeler de öğrenmeye başladılar, o ha diyorlar, abovv diyorlar, söylenmez, kötü falan diyorum. Sokakta lik duyduklarında öyle söylenmez, onu kötü çocuklar söyler diyorlar ama bir süre sonra kendileri de söylüyor.
ona engel olamiyoruz artik cnm. hele okula falan baslasinlar bu malesef daha da articakKızlar napiyorsunuz? Tüm günü çocuklarımla geçiriyorum, çok şükür, yeter ki hasta olmasınlar, onlara bir şey olmasın.
Tüm gün sokakta oldukları icin kötü kelimeler de öğrenmeye başladılar, o ha diyorlar, abovv diyorlar, söylenmez, kötü falan diyorum. Sokakta lik duyduklarında öyle söylenmez, onu kötü çocuklar söyler diyorlar ama bir süre sonra kendileri de söylüyor.
Kızlar napiyorsunuz? Tüm günü çocuklarımla geçiriyorum, çok şükür, yeter ki hasta olmasınlar, onlara bir şey olmasın.
Benimkiler bu ara şarkı söylemeye taktılar, ama ne ahenksiz, ne detone
Ama bir o kadar da mutlu:))
maşallah
Hepimize iyi bayramlar arkadaşlar
bayraminiz mubarek olsun kizlar.... birazdan halide bayram hediyesi almaya cikicaz:)
Ben dış gebelik yaşıyorum kızlar 2 kere iğne yapıldı ara ara çok karın ağrılarım oluyor.çok zor bir şeymiş bu 15 gündür kanamaliyim.
üzüldüm canım ya, ama hayırlısı olsun tabi önce sağlık olsun yine olur...
CNM COK GECMIS OLSUN. NEDEN BEKLIYOSUNUZ KI MADEM DIS GEBELIK OLDUGU BELLI HEMEN MUDAHALE ETMELERI GEREKMIYO MUBen dış gebelik yaşıyorum kızlar 2 kere iğne yapıldı ara ara çok karın ağrılarım oluyor.çok zor bir şeymiş bu 15 gündür kanamaliyim.
Edildi canım 6 gün arayla iki iğne verildi serumla..kan değerim çok yüksek olmadigindan bir de genel durumum ıyi olduğundan ameliyatı secmedim. Tabi tuplerin hasar görüp tekrar çocuk sahibi olamama riskine de girmek istemedimCNM COK GECMIS OLSUN. NEDEN BEKLIYOSUNUZ KI MADEM DIS GEBELIK OLDUGU BELLI HEMEN MUDAHALE ETMELERI GEREKMIYO MU