2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Nasıl yani sweetcim
Kaka temizlemek mi zoruna gitmiş, çocuk bakiyorsa bu zaten olagan bir iş değil mi?
bırakacağım zaman teli açmamak, mesaja cevap vermemek,
fevri olmayayım ama sen buna zaten çocuk bırakma canım, ay çok sinirlendim, seni nasıl zor durumda bırakmış, çocuğu da istememis

sorma cnm ya bn de baya kotu oldum sabah. sonrada aksama dogru msj yazdi. ben kesin bisey soyle deyince bakarim ama altini temizlemem dedi. cocuk kaka yapsa ben gelene kadar beklicek yanii. neyse cok konusup gerilmek istemiyorum fazla

sorma cnm ya bn de baya kotu oldum sabah. sonrada aksama dogru msj yazdi. ben kesin bisey soyle deyince bakarim ama altini temizlemem dedi. cocuk kaka yapsa ben gelene kadar beklicek yanii. neyse cok konusup gerilmek istemiyorum fazla
canım diyecek bişey bulamıyorum bence böylesini sen isteme zaten... bebek kakası temizlemekten gocunan insan olur mu ya nasıl anne olucak böylesi ya da nasıl annedir,hele yaşlılığında nelere muhtaç olur bilinir mi ... o zaman ne diye çocuk bakmaya yeltenir, çocuk bu hapşırır sümüğü de akar silersin kusar temizlersin kaka da yapar temizlersin... sakın peşine düşme böylesinin bence doğru düzgün birini bulursun inşallah...

Kızlar napiyorsunuz? Tüm günü çocuklarımla geçiriyorum, çok şükür, yeter ki hasta olmasınlar, onlara bir şey olmasın.
Tüm gün sokakta oldukları icin kötü kelimeler de öğrenmeye başladılar, o ha diyorlar, abovv diyorlar, söylenmez, kötü falan diyorum. Sokakta lik duyduklarında öyle söylenmez, onu kötü çocuklar söyler diyorlar ama bir süre sonra kendileri de söylüyor.

ona engel olamiyoruz artik cnm. hele okula falan baslasinlar bu malesef daha da articak

ona engel olamiyoruz artik cnm. hele okula falan baslasinlar bu malesef daha da articak

bizde de durum aynı canım az buçuk yapılması gerekeni yapmaya çalışırken bile annee sıkıldım diyo gelip...
Derin de bikaç öyle söz biliyo ama dışarda duymadı babası bile isteye öğretti komik geliyo diye ama öyle gün içinde konuşma içinde kullanmıyodu sadece o söylettiğinde tekrarlıyodu gülüp eğleniyolardı... dı.... cünkü nihayet lafımı dinletebildim de bıraktı Derin de unuttu gitti hiç söylemiyo ...

Herkese yavrularıyla hayırlı mutlu bayramlar öncelikle... Bayramınız mübarek olsun...

Benimkiler bu ara şarkı söylemeye taktılar, ama ne ahenksiz, ne detone
Ama bir o kadar da mutlu:))
maşallah

papatyacım Derin de şarkılar söylüyo ama bu konuda yetenekli galiba melodiler vurgular yerli yerinde sözler ezberinde olsa da yarım yamalak çıkıyo çoğu yerde ama olucak :)

sweetcim bayram hediyesi ne güzel bi adet hoşuma gitti,biz bayramlık alıyoruz ama bayram hediyesi de hoşmuş biz de yapalım...

Ben dış gebelik yaşıyorum kızlar 2 kere iğne yapıldı ara ara çok karın ağrılarım oluyor.çok zor bir şeymiş bu 15 gündür kanamaliyim.

CNM COK GECMIS OLSUN. NEDEN BEKLIYOSUNUZ KI MADEM DIS GEBELIK OLDUGU BELLI HEMEN MUDAHALE ETMELERI GEREKMIYO MU
Edildi canım 6 gün arayla iki iğne verildi serumla..kan değerim çok yüksek olmadigindan bir de genel durumum ıyi olduğundan ameliyatı secmedim. Tabi tuplerin hasar görüp tekrar çocuk sahibi olamama riskine de girmek istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…