Sağol cnm inşallah sağlıklı bir gebelik tir.Ceylincim hayirli olsun, inşallah sağlıklıdır ama değer çok düşük, belki de geç dollenmedir arkadaşım
evettMaşallah yavruma, hamza sanırım grubumuzun en sarışını :))
Kızlar değerim güzel katlamis ama lekelenmem başladı istirahatten başka yapacak birşey yokmuş şuanda. Salı günü keseyi görmeyi umuyorum bakalım nasip kısmet
cnm birileri varsa o gelsin cocukla dinlenemezsin papatyaninda dedigi gibi. Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insKızlar değerim güzel katlamis ama lekelenmem başladı istirahatten başka yapacak birşey yokmuş şuanda. Salı günü keseyi görmeyi umuyorum bakalım nasip kısmet
Oh ne güzel canım ya, çocukla dinlenmek pek mümkün değil, yardım edecek birileri var mi
cnm birileri varsa o gelsin cocukla dinlenemezsin papatyaninda dedigi gibi. Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin ins
hayirlisi olsun cnm ins sizin icinYatman izin vermiyor hiç üzerime abaniyor falan..bir de lekelenme kanamaya döndü. .tekrar test yenilenecek..kimyasalmis gibi geliyor bana ama hayırlısı. .
ceylin haberdar et bzide ins saglicakla gelir bebisin
yenikullanici cnm size de gecmis olsun. antibiyotigin etkisiyle olur mu acaba gozude. vucut bi sekilde mikrobu atiyor
Yenikullanici
Canım çok geçmiş olsun, gözlerinin içine baktıkça hasta oluyorlar inanki, mikrop kapmistir canım ya, steril damlalarla bir şeyi kalmaz inşallah, ben buna benzer sikayetlerle gittim, ikisine de kullandım o damlalardan
Ben de çiş eğitimini soracaktım ama hastalıkla uğraşırken baslanmaz tabiki de, çiğneme işiniz ne durumda canım?
Yatman izin vermiyor hiç üzerime abaniyor falan..bir de lekelenme kanamaya döndü. .tekrar test yenilenecek..kimyasalmis gibi geliyor bana ama hayırlısı. .
kizlar su siralar yardima ihtiyacim var bi fikir verin bana lutfen. gecen sali itibariyle yarim gun calismaya basladim. ogluma bi arkadas bakiyor. onunda 2 yas buyuk oglu var. bir ayi gecti wc egtimine baslayali. arada kaciriyor olsada artik ogrenmisti cisi. ama bugun butun hepsini yine altina yapti. hem kakalari hem cisleri.inatla wcye gitmiyor ve sonra altina yapiyor. yani sanki egitimin ilk gununde gibi olduk.sinirlenmemek sabretmek mumkun olmuyor.bir de huyu acayip degisti. arkadasin oglu biraz hareketli onun gibi davraniyor hic bisey dinlemiyor inatla istemedigimiz seyleri yapiyor. Artik kaldiramiyorum aglamaktan bi hal oldum. nasil devam eder bilmiyorum bu sekilde. tekrar beze donersek bu sefer daha da kotu olucak. oyle bi hal aldi ki surekli kizar olduk ona. cocukla nesemiz kalmadi resmen bi hafta da. offf yaa ne yapmaliyim bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır hatta yıl olmuştur uğramayalı ama hepiniz aklımdasınız 2013'te hiç çıkmadığım topik'ti burası, şimdi yine 2016 Mart annesi olucam nasibse, hepinizi ve miniklerinizi öpüyorum
aynen canım 11 buçuk gibi uyutsam tam dalıp da yatağına yatırayım derken nerdeyse 12 oluyo saat malum ayakta sallıyorum hala,o saatten sonra da kendi başıma kalabiliyorum rahatça bi bilg.a bakıyorum bazen,bazen dizi izliyorum bilg.dan, günü gününe saati saatine dizi izlemek mümkün değil :) zaten bikaç sonra uyanıp geliyo yanımıza o uyanınca beraber yatıyoruz o zaman ...Ya ben senin uyumadigini zaten mesajlarının saatinden anlıyorum, yarımdan önce bir şey yazamiyorsun.
Ben de düşünüyorum acaba karpuzu nasıl yiyor falan diye, gerçekten zor, inşallah bir şey olur birden duzeliverir.
Bizde de nasıl bir inat söz konusu anlatamam.
Susamış ama kim verirse versin o suyu almıyorlar, illaki anne verecek, anne dişe götürsün, anne getirsin, anne götürsün,anne anne anne
İnanmayacaksiniz belki ama 3 yılda saçlarım yarı yarıya beyazların, heskes boyar artık şu saçlarını diyor, öğrencilerim bile hocam boyatin, çok beyazladi diyorlar
canım doğru hatırlıyosun şimdi tam gününü hatırlamıyorum ama 20 günün üzerinde rekor bi süre yapmamışlığı vardı ama o dönem 4 aylık falandı sadece anne sütü alıyodu,anne sütü ile beslenen bebeklerde gecikme olabiliyomuş ama 9 güne kadar yapmaması normalmiş film falan çekilmişti bizde bi sorun yoktu gaz sıkıntı falan da yoktu sadece yapmaması endişelendiriyodu dr. bi fitil vermişti onu verince hemen 10dakkaya yapıyodu ne hikmetse... sonrasında bir ikinormal yapsa da yine 10 günü buldu bi kere bu sefer 10.günde yine fitille müdahale etmiştik sonra düzene girdi normale döndü ek gıdaya geçişle... bana da burda yazmışlardı bizimle aynı şeyi yaşayan birisi daha vardı ek gıdayla düzeleceğini yazmıştı hakikaten öyle oldu. her gün mutlaka yapıyo canım eğer istisnai bişekilde yediği şeye bağlı olarak yapmamışsa yarınsı gün sabahtan yapar... 6-7 gün biraz uzun gibi canım bilmiyorum normal sınırı nedir ama bi dr.danış bence.. tabiöncesinde sugtüektimine posalı gıda tüketimine falan da dikkat etmeyi zeytinyağı tüketmeyi falan deneyebilirsin...Selam kızlar beni hatırlarmısınız bilmiyorum. Mart 2013 annesi olduktan sonra nisan 2014 annesi olmuştum. Arada uğrayıp yazılanları okuyorum. Çok yoğun bir süreç yaşadım 2 çocukla. Şimdi biraz daha iyiyim.
Yenikullanıcı sana bir şey soracağım. Senin kızının da bebekken kaka problemi vardı. Şimdi nasıl. Benim kızım çişini söylemeye başladıktan sonra 6-7 gūnde bir yapmaya başladı. Seninki kaç günde bir yapıyor.
Canım merhaba, hatırlıyorum seni hoş geldin. İlk zamanlar zor olmuştur iki çocuk ama şimdi gittikçe kolaylaşmıştır herhalde. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Selam kızlar beni hatırlarmısınız bilmiyorum. Mart 2013 annesi olduktan sonra nisan 2014 annesi olmuştum. Arada uğrayıp yazılanları okuyorum. Çok yoğun bir süreç yaşadım 2 çocukla. Şimdi biraz daha iyiyim.
Yenikullanıcı sana bir şey soracağım. Senin kızının da bebekken kaka problemi vardı. Şimdi nasıl. Benim kızım çişini söylemeye başladıktan sonra 6-7 gūnde bir yapmaya başladı. Seninki kaç günde bir yapıyor.
Canım Allah kolaylık versin. Hamilelik, çocuk ve iş.. oğlun yaşadığı değişime tepki gösteriyor. Duyguları karışık, anlamlandıramıyor ve hırçınlık yapıyor. Aslında hepsi bu kadar. Biraz bekle, onu arkadaşında mutsuz eden gerçek bir sebep yoksa birkaç haftaya alışacaktır.kizlar su siralar yardima ihtiyacim var bi fikir verin bana lutfen. gecen sali itibariyle yarim gun calismaya basladim. ogluma bi arkadas bakiyor. onunda 2 yas buyuk oglu var. bir ayi gecti wc egtimine baslayali. arada kaciriyor olsada artik ogrenmisti cisi. ama bugun butun hepsini yine altina yapti. hem kakalari hem cisleri.inatla wcye gitmiyor ve sonra altina yapiyor. yani sanki egitimin ilk gununde gibi olduk.sinirlenmemek sabretmek mumkun olmuyor.bir de huyu acayip degisti. arkadasin oglu biraz hareketli onun gibi davraniyor hic bisey dinlemiyor inatla istemedigimiz seyleri yapiyor. Artik kaldiramiyorum aglamaktan bi hal oldum. nasil devam eder bilmiyorum bu sekilde. tekrar beze donersek bu sefer daha da kotu olucak. oyle bi hal aldi ki surekli kizar olduk ona. cocukla nesemiz kalmadi resmen bi hafta da. offf yaa ne yapmaliyim bilmiyorum
bzde de aynisi var. wc egitimine basladigimizdan beri 2-3 gunde bie yapiyor kakayi. normalde hergun yapardi. bagirsaklari calistiracak seyler yedirmeye calisiyorum artik ama pek ise yaramiyor sanirimCanım merhaba, hatırlıyorum seni hoş geldin. İlk zamanlar zor olmuştur iki çocuk ama şimdi gittikçe kolaylaşmıştır herhalde. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Benim kızım bezi bırakmadan önce her gün kakasını yapardı. Bezi bırakınca tutmaya ve yapmamaya başladı. İki üç gün sonra iyice tutamayacak seviyeye gelince yapıyordu. Ama bu seferde içinde tuttuğundan kabız oluyordu. Yaparken de canı acıdığından bi sonraki sefere yine tutuyordu. Sonrasında gittikçe kronikleşen kabız sebebiyle doktora gittik. Makatında yırtık oluşmuş. Kabızlık tedavisi uyguladık. Hem ilaçla hem de beslenmeyle kakasının iyice yumuşamasını sağladık. Kabızlığı geçip canının yanması geçtikçe (1 ay kadar sürdü) korkusunu attı. Ve hergün aynı saatte yapmaya tekrar başladı.
Ben başlarda önemsemediğimden sonra çok sıkıntı çektik. Bence bi takip et kabızlık var mı? Kaka bekledikçe katılaşıyor zaten. Sonra daha çok sıkıntı olur.
Bezi bırakan çok çocukta varmış bu kaka tutma olayı. Tedaviyle (bazen çocuğu iyice ishal yaparak) bu durumu aşılıyor.
saolasin cnm ins normale doneriz bzde. gerci devam edermiyim ise bilmiyorum. bakan kisi zorlandigini soylemis msjda dun kakasini temizledigi icin. birakicam zaman acmadi teli msjlara da cvp vermedi bugun gidemedim o yuzden ise. ne olur bilmiorum bundan sonrasiCanım Allah kolaylık versin. Hamilelik, çocuk ve iş.. oğlun yaşadığı değişime tepki gösteriyor. Duyguları karışık, anlamlandıramıyor ve hırçınlık yapıyor. Aslında hepsi bu kadar. Biraz bekle, onu arkadaşında mutsuz eden gerçek bir sebep yoksa birkaç haftaya alışacaktır.
Biz şehir değiştirdik biliyorsun. Kızıma annem bakarken babaanne bakmaya başladı, evi değişti falan. İlk zamanla o kadar huysuzdu ki anlatamam. En ufak şeyden dakikalarca ağlıyordu. (ki hiç öyle huyları yoktur.)mağazalarda hiç yapmadığı huysuzluklar, misafirlikte beni rezil etmeler… ağlak, huysuz bir çocuk olmuştu. Zamanla geçti. Eski haline döndü çok şükür.
Biraz sabırlı olun Halide karşı. Yakında geçecektir. Bence beze tekrar başlama.
Bir de biyerde okumuştum. Çocuğun stresten ağladığı belliyse bırakın ağlasın, rahatlasın, susturmaya çalışmayın diyordu.( Böylece stresini atarmış.) Sadece ağlarken yanında olacakmışız ve sakinleşip ilgiye ihtiyacı olduğunu hissettirdiğinde gereken ilgiyi gösterecekmişiz.