bizim de o düşmeden sonra alnındaki koca şişlik ve morluk epeyce geçti merhemini düzenli sürüyorum çok işe yaradı uzaktan belli olmuyo ... ama önceden hiç morluk ve şişlik olmamasına rağmen 2 gündür2 göz pınarına morluk indi kara kara göz çukurları gitgide koyuluyo hata bu akşam göz altlarına doğru bile iniyodu baktıkça üzülüyorum, ağrısı yok sanırım bişey demiyo kendi başlangıçtan beri iyi ona güvenipdoktora götürmedik ama baktıkça yüzüne üzülüyorum hala Allah'ım korusun evlatlarımızı...
bu akşam yine biavmde çocukların oyun oynaması için bi alan var çocuklar koşturuyo balonlarla oynuyo falan genelde de küçük çocuklar oluyo zaten, Derin orda koşturuyoken 2 kardeş geldi 6-8 yaşlarında scooter la hem de demir falan baya iyi bişey kocaman,öyle hızlı kontrolsüz geldiler ki Derin de koşarken ne yol değiştirdi ne durdu nasıl bağırarak koştum kaptım çocuğu anı hatırlayamıyorum bile aldıktan sonra kaç dakka kalbim hızlı hızlı çarptı...çocuğu durdurup sonra annesinin nerde olduğunu sordum ananesiydi galiba birini gösterdi yaşlı diye annesini sordum tekrar alışveriş yapıyo dedi,neyse kalbim çarpıyo hala kendime gelemedim zaten sinir oluyorum şu avmdeki scooter paten olayına gittim yaşlı diye kibar kibar sordum biraz önde Derine scooterle çok kötü çarpmak üzere olduğunu söyledim gördünüz galiba dedim onlar da çocuk bişey diyemem ama annesini sordum alışverişteymiş siz iletirseniz sevinirim avmlere nolur getirmeyin böyle şeyler tehlikeli zaten kontrolsüzce nasıl hızlı sürüyolar görüyosunuz dedim,demesin mi büyüsün seninki de istiycek diye,sizinkiler gibileri görünce istiycek tabi ama ben getirmiycem kimse getirmese istemiycek özrünüz kabahatinizden büyük dedim o kadara,çocuk yine başladı vızır vızır,gittim yanına canım kenara çekil biraz anneni bekle bak biraz önce noluyodu gördün dedim zaten koca çocuk gitti 2 kardeş anneannlerinin yanına, biz ordayken geldi anneleri anneanneleri anlatırken beni göteriyo falan a ötemde konuşuyolar işaret ettim evet ben dedim Derin i gösterdim kadın çirkefe bağladı kim ne karışırmış bananeymiş derken bi omuz bel edalariki scooterı adeta sırtlayıp alana sokmalar,tam da o sırada eşim geldi zaten onu bekliyoduk Derinle ben tırs tırs kaçtım nerdeyse laf anlatabileceğim tarzda değil kime ne konuşucam... zaten azıcık düşünceli bi insan olsa kendi rahat rahat gezicek diye milletin üstüne sorumsuzca salmaz ...
yahu yasaklasnlar şu scooterları patenleri avmde, zengin ve şımarık araplar suriyeliler çıkardı bu adeti bizim görgüsüz ve sorumsuz annelerin de işine geldi...