2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bizim de o düşmeden sonra alnındaki koca şişlik ve morluk epeyce geçti merhemini düzenli sürüyorum çok işe yaradı uzaktan belli olmuyo ... ama önceden hiç morluk ve şişlik olmamasına rağmen 2 gündür2 göz pınarına morluk indi kara kara göz çukurları gitgide koyuluyo hata bu akşam göz altlarına doğru bile iniyodu baktıkça üzülüyorum, ağrısı yok sanırım bişey demiyo kendi başlangıçtan beri iyi ona güvenipdoktora götürmedik ama baktıkça yüzüne üzülüyorum hala Allah'ım korusun evlatlarımızı...

bu akşam yine biavmde çocukların oyun oynaması için bi alan var çocuklar koşturuyo balonlarla oynuyo falan genelde de küçük çocuklar oluyo zaten, Derin orda koşturuyoken 2 kardeş geldi 6-8 yaşlarında scooter la hem de demir falan baya iyi bişey kocaman,öyle hızlı kontrolsüz geldiler ki Derin de koşarken ne yol değiştirdi ne durdu nasıl bağırarak koştum kaptım çocuğu anı hatırlayamıyorum bile aldıktan sonra kaç dakka kalbim hızlı hızlı çarptı...çocuğu durdurup sonra annesinin nerde olduğunu sordum ananesiydi galiba birini gösterdi yaşlı diye annesini sordum tekrar alışveriş yapıyo dedi,neyse kalbim çarpıyo hala kendime gelemedim zaten sinir oluyorum şu avmdeki scooter paten olayına gittim yaşlı diye kibar kibar sordum biraz önde Derine scooterle çok kötü çarpmak üzere olduğunu söyledim gördünüz galiba dedim onlar da çocuk bişey diyemem ama annesini sordum alışverişteymiş siz iletirseniz sevinirim avmlere nolur getirmeyin böyle şeyler tehlikeli zaten kontrolsüzce nasıl hızlı sürüyolar görüyosunuz dedim,demesin mi büyüsün seninki de istiycek diye,sizinkiler gibileri görünce istiycek tabi ama ben getirmiycem kimse getirmese istemiycek özrünüz kabahatinizden büyük dedim o kadara,çocuk yine başladı vızır vızır,gittim yanına canım kenara çekil biraz anneni bekle bak biraz önce noluyodu gördün dedim zaten koca çocuk gitti 2 kardeş anneannlerinin yanına, biz ordayken geldi anneleri anneanneleri anlatırken beni göteriyo falan a ötemde konuşuyolar işaret ettim evet ben dedim Derin i gösterdim kadın çirkefe bağladı kim ne karışırmış bananeymiş derken bi omuz bel edalariki scooterı adeta sırtlayıp alana sokmalar,tam da o sırada eşim geldi zaten onu bekliyoduk Derinle ben tırs tırs kaçtım nerdeyse laf anlatabileceğim tarzda değil kime ne konuşucam... zaten azıcık düşünceli bi insan olsa kendi rahat rahat gezicek diye milletin üstüne sorumsuzca salmaz ...

yahu yasaklasnlar şu scooterları patenleri avmde, zengin ve şımarık araplar suriyeliler çıkardı bu adeti bizim görgüsüz ve sorumsuz annelerin de işine geldi...

yenikullanici cnm cok saolasin.

insanlar zaten anlayacak olsalar ustte cikmaya calismazlar. iyi yapmissin uzaklasmakla zaten kadin ozur dileyecegine ustte cikmaya calismis. avm de ne isi var zaten patenin scooterin ya. bir suru bos alan var cok isteyen orda sursun

bzde cis egitimine devam ediyoruz. tamamen ogrendigi zaman odul olarak kamyon alicaz. gittik oyuncakcida gosterdik, cok hosuna gitti. cisin ve kakanin hepsini tuvalete yaptigin zaman gelip alicaz dedim. gosteriyo bak yapmadim hadi alalim diyo :) dun bir defa cisini yapti. uykudan uyandiginda bn mutfaktaydim bekliyordum uyanmasini ama yetisememisim yapmis. bugunde cocuklarla oynarken kakasini yapti. ins yarina hepsi wcde son bulur:)

canım bi de kaka partisi varmış :) geçenlerde bi tanıdığımız yaptı 3 yaşını geçmişti kızı inatlaşıyomuş bezi bırakırlarsa parti istemiş bildiğin süslemeli müzikli danslı parti yaptılar :) arkadaşlarıyla...

Canım bende ondan şüphelendim sıcak havalar deniz kum günes olurmu diye denizden sonra olmuştu çünkü..iki hafta götürmedim hatta coj dısarıda cıkmadık sıcaklar da ama gecmedi..azalır gibi oldu gene arttı...nedense anlayamadım kıyamam baktıkca kızarık bir göz görüyorum üzülüyorum.

Yeni kullanıcı hiç bulaşma insanlar cok seviyesizleşmiş..bizde buna benzer bişey yasadık cocuk patenle bizi eziyodu nerdeyse biraz tepki gösterince babasına şikayet etmiş babası bize hırladı resmen seninkide büyüyünce yapcak diyor..hatta en son paten yasaktır tabelası yok ne konusuyorsun sizde burda yürümeyin falan dedi...şok oldum beyin tutulması

Kızlar ayrı ayrı hepinizin bebiklerine geçmiş olsun... burda sanırım herkes wc eğitimini bitirmiş darısı başımıza.
Acaba bende mi anne bezi çıkar dediği günü beklemeliyim ne yapmalıyım hiç bilmiyorum ya hazır değil daha

bugun delirmek uzereyim.bir cis bir kaka yapti ustune. 5,6 saattir 4 defa goturdum wc ye oturuyo yapmiyo. bakalim sabaha kuru kalkarmi artik. ayy poposuna poposuna vurasim var sinir oldum iyice

biz de varız başlamayan... bugünlerde annee kaka yaptım demeye başladı kaka mı yaptın diyorum evet diyo ama yok bişey oyuna çevirdi.... gerçekten yaptığındaysa söylemiyo ben farkedip sorunca da duymazlıktan geliyo gözünü kaçırıyo başka bişey konuşmaya çalışıyo.... biz de hazır değiliz cesaret edemiyorum...

bugun delirmek uzereyim.bir cis bir kaka yapti ustune. 5,6 saattir 4 defa goturdum wc ye oturuyo yapmiyo. bakalim sabaha kuru kalkarmi artik. ayy poposuna poposuna vurasim var sinir oldum iyice

zor canım bizim yeterince stresimiz var bi de bu strese dayanır mıyım cesaret edemiyorum ama kışa da halletmiş girmek istiyorum seneye kalmasın...

kizlar kafayi yemek uzereyim zanirim halidin tuvaletiyle ugrasiyodum butun gun. artik son haddeye gelmeden bir turlu yapmiyor surekli biseylerle oynuyor wcde. sabah 11 gibi yapti ogle uykusundan kalktiginda 4 e geliyodu. 10 dk kadar oyalandi surekli biseyleri kurcaliyor yapmiyor. bnm de tuvaletim gelmisti sen yapadur geliyorum dedim diger wcye gittim. bn ordayken su sesleri gelmeye basladi hemen kostum banyo su icinde ve hala geliyor tuvaletten su. hemn girdim kapatmaya calistim suyu esime bagiriyorum cabuk gel diye. bz kapatana kadar her yer doldu. bzm ev 2 oda ustte mutfak ve saolon asagida. esim camasir suyu falan almaya asagi mutfaga gitti oraya su akmaya baslamis. evde camasir makinasi bozuk oldugundan sitenin camasirhanesine butun camasirlari goturduler yikamaya. bn o arada banyoyimu temizledim bi taraftan camasir suyu basimi donduruyo. sonrada mutfaga giristm. dolabin birinin icine su gelmis Allahtan digerlerine gelmemis. tabaktari cikarip makinaya attim ortaligi lavaboyu temizledim. offf off. bi ogrensede kurtulsak su dertten

Merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım laptopta hata veriyordu yine sayfa.
Şu anda telefon dan yazıyorum esim süpriz yapıp akıllı telefon almis bana hala inanmıyorum ya

Uykuya çok başım dertte çok zorluyor beni acayip geriliyorum
Papatya Eren'in kolu iyilesti mi?

Eren in kolu iyileşti, ishalleri 10 günde geçti ama bacagindaki bir sinek isirigini bakın ne hale getirdi, dün de bu la uğraştım, hastane falan

Allahım canlarını sağ etsin, hiç durmuyorlar, birbirlerini azdiriyorlar, kizinca da bana sen kötü annesinin diyorlar, okul açılacak ya inanın karnıma ağrılar giriyor, çok alıştık birbirimize

Yenikullanici
Öyle insanlar her yerde canım, onların çocukları çocuklarımızın arkadaşları olacak maalesef, sen site içinde pek karsilasmiyorsundur ama biz parkta ne insanlar tanıyoruz, görüyoruz

Sweet
Canım sabır, daha önce de söyledim eren 8 gün boyunca her yere yaptı kaka ve cinsini, bir anda bitecek, sakin bırakma

kizlar nerelerdesiniz? kac gundur gelen olmamis buralara. bz hala cis ve kakayla ugrasiyoruz bi degisiklik yok

Pes etme sakin, pes edersen bir süre sonra yine başlayacaksınız ve o zaman hamileliğin de ilerlemiş olacak.
Az kaldı arkadaşım, belki bir kaç gün daha ,,,

Ben her gün bakıyorum ama kimse yazmayinca ben de yazmıyorum.
Okulların geç açılmasına sevindim, bir hafta daha bereberiz yavrularimla.

Selam millet
Uzuuuuunnnn bir aradan sonra herkese merhaba. Kaka cis konusulmus. Bi hala kakamizi tuvalete yapamiyoryz. Atamadik korkuyu uzerimizden.
Bu arada hamileyim. Yani hamileymisim. Hem de ikiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…