- 12 Temmuz 2011
- 1.800
- 340
ishal çok fena canım ya uzun da sürmüş,ne kötü olmuş sinek ısırıgı da yavrum ya... geçmiş olsun tekrar tekrar...Eren in kolu iyileşti, ishalleri 10 günde geçti ama bacagindaki bir sinek isirigini bakın ne hale getirdi, dün de bu la uğraştım, hastane falanEki Görüntüle 1609937
Allahım canlarını sağ etsin, hiç durmuyorlar, birbirlerini azdiriyorlar, kizinca da bana sen kötü annesinin diyorlar, okul açılacak ya inanın karnıma ağrılar giriyor, çok alıştık birbirimize
papatyacım bi kere de sen maşallah de de anlat şunları,kötü anne demek maşallah onlara...
Yenikullanici
Öyle insanlar her yerde canım, onların çocukları çocuklarımızın arkadaşları olacak maalesef, sen site içinde pek karsilasmiyorsundur ama biz parkta ne insanlar tanıyoruz, görüyoruz
Sweet
Canım sabır, daha önce de söyledim eren 8 gün boyunca her yere yaptı kaka ve cinsini, bir anda bitecek, sakin bırakma
canım heryerde her tür insan var burda da terör estiren 2 çocuğumuz mevcut yetiyo da artıyo bile,annelerimizin de maşallahı var,büyükler bi de biri 5 yaşında biri 6-7 yşlarında, onlar bahçede olduğu sürece Derinin peşindeyim kaç yaşına gelirse gelsin öyle olucak galiba,ben yanındayken b,le üzerine bisiklet sürebiliyolar itmeye düşürmeye çalışabiliyolar elindeki oyuncağını alıp atmaya çalışabiliyolar hele diğer çocuklara yaptıklarını hiç anlatmayayım,lafa rasında birinin annesi de avmye scooter götürdüklerinden bahsetmişti :)
kizlar nerelerdesiniz? kac gundur gelen olmamis buralara. bz hala cis ve kakayla ugrasiyoruz bi degisiklik yok
burdayım canım,ben de önümüzdeki ay başlıycam sanki hazır gibi artık da ben cesaret edemiyorum hadi cesaretlendir artık siz de halledin sıra bize gelsin...
tel.dan ara ara ben de baktım yazamadım ama burdayım, okul açılınca napıcaksınız papatyacım babaanne m, bakıcak yine okula başlatıcak mısın...Ben her gün bakıyorum ama kimse yazmayinca ben de yazmıyorum.
Okulların geç açılmasına sevindim, bir hafta daha bereberiz yavrularimla.
Selam millet
Uzuuuuunnnn bir aradan sonra herkese merhaba. Kaka cis konusulmus. Bi hala kakamizi tuvalete yapamiyoryz. Atamadik korkuyu uzerimizden.
Bu arada hamileyim. Yani hamileymisim. Hem de ikiz
aaa hayırlı olsun sağlıkla gelsinler... sen de hoşgeldin bu arada...