2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

tam inmedi canım hala baya şiş ama epeyce de indi yani ilk hali öyle kocamandı ki... kendi o görüntüden de korkmuş ki sabah aynaya bakıp bittiiii bittiii diyodu epeyce azaldığını gördü tabi... yarım yamalak ben düştüm başım vurdu diyodu...
facede o önerdikleri merhemi söylemiş hemen eczacı da, gerçekten işe yarıyo,her evde olmalı aslında ihtiyaç olmasın keşke ama insanın elinin altında olması iyi... çokgeçmiş olsun size de gerçketen bu aralar hepsinde bişey büyüdükçe böyle şeyler sıklaştı...

sizede gecmis olsun cnm. artik surekli gecmis olsun der olduk birbirimize ya. buyudukce yaramazliklari artiyo ve bu gib seyler cok oluyo. Rabbim beterinden korusun bunlar geciyor bi kac gune

gerçketen öyle hepimiz aynı şeylerden bahsediyoruz,bu kadarıyla atlatsınlar Allah beterinden korusun...

Ay ne zormuş ya ates+ ishal+ ve kusma
İlk defa ishal oldular benimkiler
Daha önce yaşamadığını bir tecrübeydi, çok zormus, 3 günde pilim bitti, onlar da çok yıprandı, yemiyorlar, icmiyorlar

dun oglum arik bez takmicam dedi ben buyudum dedi ve cikardik bezi. dun cok iyiydi. her wc ye goturdugumuzde az da olsa yapti cis. gece de baglatmak istemedi ama ben ne olur ne olmaz diye bagladim. sabah kuru kalkti ve ilk cisimizi tuvalete yapttik. tabi her tuvalet sonrasi odul istio:) ben de tuvalete girdim ben kaka yaptim diye soyledim ona ki bilsin diye. ama oraya cis yapilioki dedi. anladim ki yapacak kakayi o gun. hem kaka hem cis yapiyoruz desemde altina yapti kakasini. uzuldun mu anne dedi evet uzuldum dedim tmm soylicem kakam gelirse bi daha dedi. ins soyler:) arkadaslari vardi evde onlarla oynarken altina kacirmis biraz yapip islaklik hissedince gesin yapmamis. gorunce goturdum tuvalete devamini yapti. simdilik oncekine gore cok cok iyiyiz. ins hemen ogrenirz. dha gecen gun kocaman bi paket bez almistik toptan satilanlardan geri vercez artik. onun yerine kilot gibi olan bezler var. bez oldugunu anlamiyo cocuk. onlardan takcam gece tam kavrayana kadar

Ne güzel halletmissiniz canım
Maşallah halitimize de
Çiş çok kolay ama kaka biraz daha zaman aliyor açıkçası
Bana sorarsan gecede de takma, alezlerden al, ser yatağına, yaparsa da görür yaptığını, suçluluk hissediyor ve tekrarlama olasılığı düşüyor,
Bezini de bence iade etme, ne de olsa yine ihtiyacın olacak annesi :)))

Herkese selam.uzunnnn bir aradan sonra.hasta kuzulara çok gecmis olsun.bizde cok hasta oluyoruz malesef.tuvalet egitimini vermeyi dusunmuyordum.cunki kizim krese gidiyor.temizliyinden subhe ettigim için. 3 yasi tam olsun cikaririm sonra diye dusunuyorum.ama kizim 3 gündür kakasi hep tuvalete yapmak istiyor.bende izin veriyorum tabii.biz simdilik boyle devam edeciz.cis icin alistirmayi dusunmuyorum.ama kakasini zaten kendisi yapiyor.

malesef cnm halletmemisiz bugun pek ii gitmiyor iki defa kacirdi cisi

slm cnm yapmak istiosa yapsin cnm ne guzel iste. Istekliyken ogrenmeyince donra dsha da zor olur

Sweetcim
Eren tam 4 gün tüm çiş ve kakasini altına yaptı. Ama pes etmedim, tatlı tatlı konuşunca anlamadigi için kızdım erene, ve o kizmamdan sonra cisini söyledi, iki gün cisini tuvalete kakasini altına yaptı, sonra ben yine kızdım altına değil tuvalete yapacaksın diye, sonra onu da öğrendi, yani 8. Günün sonunda her şeyi öğrenmişti.
Az önce uyanmış, karanlıkta sortunu çıkarmış ve ağlıyor, koştum hemen yanına, çişim geldiiiiii, yani uykudan uyanıp söyledi, hiç kaçırmadı mi dersen, kızım ilk günden itibaren hiç kaçırmadı ama oglum toplamda5 gece çisini kaçırdı.
Sakin pes etme canim

Nerelerdesin kaçak?
Zayıflama topiklerinde geziyordun, bizleri unutmuştum, gelmene sevindim.
Çocuk öğrenmiş ışte ne güzel, neden devam etmek istemiyorsun?

Ay sweet sen yarilamissin hamileliği, ay daha dün söyledin sanki hamileyim diye,21 hafta olmus maşallah.ismini düşündünüz .
mü?

Bu ishal mahvetti hem çocukları hem beni, sinirlerim çok yıprandı, oturdum ağladım bugün, çocuklara hirliyorum sonra, sonra da bin pişman.

ins cnm ya ama hamileyken yapmak daha zor oluyor. ilk iki gun guzel gecince sevinmistim bugun arkdasin evinde yapti ondan biraz cnm sikildi aslinda. gidince wcye gittik ve yapti. bi daha yapmaz die dusunmustum baya bekliyor cunku aralarda ama dusundugum gibi olmadi ve altina yapti. arkadas karsi cok mahcup oldum. simdi wc de bekliolar babasiyla kaka geliyo dedi kostular ins yapiyolardir:))

Ay sweet sen yarilamissin hamileliği, ay daha dün söyledin sanki hamileyim diye,21 hafta olmus maşallah.ismini düşündünüz .
mü?
yok cnm daha isim aklimizda. gecen gun bzmkine sordu kardesin adi ne olsun dedik ninja dedi:) ninja koycakmis cocugun adini

Papatya gecmiş olsun bende bikac gün ishaldim ve bu halimle baya yoruldum onlarda hemen iyileşirler inşallah. .

Yenikullanıcı cok gecmiş olsun ciddi birsey olmamış neyseki.gercekten zor büyüyorlar..

Sorunu olan herkese gecmiş olsun arkadaşlar saglık gibisi yok.

Bende bişey sormak istiyorum kızımın gözünde kanlanma var.neden olabilir acaba bilen varmı? Tek gözünde ve gözün yarısında.. acımıyo diyor daha önce olmamıştı hiç.

Bu ishal mahvetti hem çocukları hem beni, sinirlerim çok yıprandı, oturdum ağladım bugün, çocuklara hirliyorum sonra, sonra da bin pişman.

canım zor gerçekyen iyileşmişlerdir inşallah...

Kızlarrrrr sükürler olsun testimiz temiz cıktı

.ok sevindim canım gerçekten, salıkla kucağınıza alın inşallah, şimdi için daha rahat oldu tabi...

Bende bişey sormak istiyorum kızımın gözünde kanlanma var.neden olabilir acaba bilen varmı? Tek gözünde ve gözün yarısında.. acımıyo diyor daha önce olmamıştı hiç.

hiç bilmiyorum ama güneş toz alerjik bişey falan olabilir mi ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…