- 12 Temmuz 2011
- 1.800
- 340
Papatya gecmis olsun, insallah bugun daha iyilerdir. Bizde tatildeyiz simdi, senin mesaji okuyunca tatil donusu bizde hasta olurmuyuz acaba dedim
sweet sizede gecmis olsun, yedigi bisey bozmustur belki midesini.
yenikullanici gecmis olsun canim, facedede okudum mesajini, sisi inmistir insallah. Yaramazliklar artti galiba, buglemde ctesi aksam ayagini kapiya sikistirdi. Aslinda onun sucuda degildi, o tam balkondan iceri girerken biri dis kapiyi acti, cereyan yapip kapi carpti, neyseki tam kapanmadan yakaladik kapiyi ama yinede biraz bas parmagi sikismis, hemen buz koyduk ama yinede sisip morardi. Kostum hemen doktora, rontgen cekildi, cok sukur kirik cikik yokmus ama cok agladibizim tatilde olayli basladi yani...
sizede gecmis olsun cnm. artik surekli gecmis olsun der olduk birbirimize ya. buyudukce yaramazliklari artiyo ve bu gib seyler cok oluyo. Rabbim beterinden korusun bunlar geciyor bi kac gune
Ne güzel halletmissiniz canımdun oglum arik bez takmicam dedi ben buyudum dedi ve cikardik bezi. dun cok iyiydi. her wc ye goturdugumuzde az da olsa yapti cis. gece de baglatmak istemedi ama ben ne olur ne olmaz diye bagladim. sabah kuru kalkti ve ilk cisimizi tuvalete yapttik. tabi her tuvalet sonrasi odul istio:) ben de tuvalete girdim ben kaka yaptim diye soyledim ona ki bilsin diye. ama oraya cis yapilioki dedi. anladim ki yapacak kakayi o gun. hem kaka hem cis yapiyoruz desemde altina yapti kakasini. uzuldun mu anne dedi evet uzuldum dedim tmm soylicem kakam gelirse bi daha dedi. ins soyler:) arkadaslari vardi evde onlarla oynarken altina kacirmis biraz yapip islaklik hissedince gesin yapmamis. gorunce goturdum tuvalete devamini yapti. simdilik oncekine gore cok cok iyiyiz. ins hemen ogrenirz. dha gecen gun kocaman bi paket bez almistik toptan satilanlardan geri vercez artik. onun yerine kilot gibi olan bezler var. bez oldugunu anlamiyo cocuk. onlardan takcam gece tam kavrayana kadar
malesef cnm halletmemisiz bugun pek ii gitmiyorNe güzel halletmissiniz canım
Maşallah halitimize de
Çiş çok kolay ama kaka biraz daha zaman aliyor açıkçası
Bana sorarsan gecede de takma, alezlerden al, ser yatağına, yaparsa da görür yaptığını, suçluluk hissediyor ve tekrarlama olasılığı düşüyor,
Bezini de bence iade etme, ne de olsa yine ihtiyacın olacak annesi :)))
slm cnm yapmak istiosa yapsin cnm ne guzel iste. Istekliyken ogrenmeyince donra dsha da zor olurHerkese selam.uzunnnn bir aradan sonra.hasta kuzulara çok gecmis olsun.bizde cok hasta oluyoruz malesef.tuvalet egitimini vermeyi dusunmuyordum.cunki kizim krese gidiyor.temizliyinden subhe ettigim için. 3 yasi tam olsun cikaririm sonra diye dusunuyorum.ama kizim 3 gündür kakasi hep tuvalete yapmak istiyor.bende izin veriyorum tabii.biz simdilik boyle devam edeciz.cis icin alistirmayi dusunmuyorum.ama kakasini zaten kendisi yapiyor.
Nerelerdesin kaçak?Herkese selam.uzunnnn bir aradan sonra.hasta kuzulara çok gecmis olsun.bizde cok hasta oluyoruz malesef.tuvalet egitimini vermeyi dusunmuyordum.cunki kizim krese gidiyor.temizliyinden subhe ettigim için. 3 yasi tam olsun cikaririm sonra diye dusunuyorum.ama kizim 3 gündür kakasi hep tuvalete yapmak istiyor.bende izin veriyorum tabii.biz simdilik boyle devam edeciz.cis icin alistirmayi dusunmuyorum.ama kakasini zaten kendisi yapiyor.
ins cnm ya ama hamileyken yapmak daha zor oluyor. ilk iki gun guzel gecince sevinmistim bugun arkdasin evinde yapti ondan biraz cnm sikildi aslinda. gidince wcye gittik ve yapti. bi daha yapmaz die dusunmustum baya bekliyor cunku aralarda ama dusundugum gibi olmadi ve altina yapti. arkadas karsi cok mahcup oldum. simdi wc de bekliolar babasiyla kaka geliyo dedi kostular ins yapiyolardir:))Sweetcim
Eren tam 4 gün tüm çiş ve kakasini altına yaptı. Ama pes etmedim, tatlı tatlı konuşunca anlamadigi için kızdım erene, ve o kizmamdan sonra cisini söyledi, iki gün cisini tuvalete kakasini altına yaptı, sonra ben yine kızdım altına değil tuvalete yapacaksın diye, sonra onu da öğrendi, yani 8. Günün sonunda her şeyi öğrenmişti.
Az önce uyanmış, karanlıkta sortunu çıkarmış ve ağlıyor, koştum hemen yanına, çişim geldiiiiii, yani uykudan uyanıp söyledi, hiç kaçırmadı mi dersen, kızım ilk günden itibaren hiç kaçırmadı ama oglum toplamda5 gece çisini kaçırdı.
Sakin pes etme canim
yok cnm daha isim aklimizda. gecen gun bzmkine sordu kardesin adi ne olsun dedik ninja dedi:) ninja koycakmis cocugun adiniAy sweet sen yarilamissin hamileliği, ay daha dün söyledin sanki hamileyim diye,21 hafta olmus maşallah.ismini düşündünüz .
mü?
ins hemen toplansinlar cnm yaa. onlar kotu olunca bz daha kotu oluyoruz gercektenBu ishal mahvetti hem çocukları hem beni, sinirlerim çok yıprandı, oturdum ağladım bugün, çocuklara hirliyorum sonra, sonra da bin pişman.
Ohhhh çok şükür canım, artık iyice keyfini çıkar hamileliğininKızlarrrrr sükürler olsun testimiz temiz cıktı
Ins cnm :)Ohhhh çok şükür canım, artık iyice keyfini çıkar hamileliğinin
Bu ishal mahvetti hem çocukları hem beni, sinirlerim çok yıprandı, oturdum ağladım bugün, çocuklara hirliyorum sonra, sonra da bin pişman.
Kızlarrrrr sükürler olsun testimiz temiz cıktı
Bende bişey sormak istiyorum kızımın gözünde kanlanma var.neden olabilir acaba bilen varmı? Tek gözünde ve gözün yarısında.. acımıyo diyor daha önce olmamıştı hiç.