Kızlar park beni rahatlatan tek şey. Sadece çocuklar değil ben de rahatliyorum, kafam dağılıyor.
o yüzden de iki kere çıkarıyorum, o yüzden de birbirimize bulasmiyoruz fazlaca..
Bu arada yorganlaria kaldırıyorum,kışlıkları kaldırıyorum, pikeler falan cikiyor derken evim de kalktı göç eyledi.
Çok isim var çok.
Saolasin cnm iyiyim elh. Arada girip bakiyorum ama pek yazamiyorum.Rabbim herseye kadir diorum ins sag salim gelicek.ihtimal 1000o de bir olsada 10 da bir olsada eger o bir bzsek her halukarda olucak zaten.amerikaya donmeyi bekliyorum suan. Ins orda tekrar yaptiricaz kan testi.sweet nasılsın canım okuyorsan iki kelam yaz,zor uygulaması bilirim ama düşünmemeye çalış inşallah minik kuzumuz sağsalim doğacak...
Gozunuz aydin canim.kizlar nasilsiniz.bugun oglumu dra gotrduk. 6. hastalik olmus. 600 gram vermis geldigimizden beri.kosturmaktan gitmis kilolar. birde bnm dra gittik. dr herseyile ayrintili ultrasonda bakti. herseyi karsilastirarak anlatti. midesi down sendromlu olsa soyle olurdu, burnu soyle olurdu,kafasi soyle olurdu diye.hic bir bulgu yok dedi. bazen kan testinde sonuc boyle cikabiliyor. ama ultrson zaten % 85 ini gosterir dedi. bn bisey cikcani sanmiyorum merak etmeyin dedi. birde cinsiyetimiz kesinlesti ikinci erkek geliyor:)
kizlar nasilsiniz.bugun oglumu dra gotrduk. 6. hastalik olmus. 600 gram vermis geldigimizden beri.kosturmaktan gitmis kilolar. birde bnm dra gittik. dr herseyile ayrintili ultrasonda bakti. herseyi karsilastirarak anlatti. midesi down sendromlu olsa soyle olurdu, burnu soyle olurdu,kafasi soyle olurdu diye.hic bir bulgu yok dedi. bazen kan testinde sonuc boyle cikabiliyor. ama ultrson zaten % 85 ini gosterir dedi. bn bisey cikcani sanmiyorum merak etmeyin dedi. birde cinsiyetimiz kesinlesti ikinci erkek geliyor:)
Zeynep uyumadan önce altına isemis ama nereye isedigini bulamadım. Altını bağlanacak yatirdim, isemeden kalkti hemen lazimliga cinsini yaptı veeee yemekten sonra kakayi sordum yok dedi. Biraz sonra kakasini kilotuna yaptı. Az önce de dişini haliya yaptı.
Erene hiç anlatmayayim. Lazimliga oturmayı reddetti. Dört kere yere yaptı ve beşini bağladım.ikisiyle aynı anda ugrasamiyacam. Çok yoruldum kelimesi bugün anlamsız kalır bende
Babası çocukları aşağı indirmişti, kızım cisim geldi demiş ama eşim yukarı çıkarana kadar altına yapmış. Parka gittik, cisim var mi kizim dedim, evet deyince oracıkta yaptık, ve aksam evde de yapınca günü tamamladık.
Gün sonü:
Beş lazimliga çiş
Bir çiş ve bir kaka kiloya
İnşallah yarın daha kolay bir gün olur.