2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlar park beni rahatlatan tek şey. Sadece çocuklar değil ben de rahatliyorum, kafam dağılıyor.
o yüzden de iki kere çıkarıyorum, o yüzden de birbirimize bulasmiyoruz fazlaca..

Bu arada yorganlaria kaldırıyorum,kışlıkları kaldırıyorum, pikeler falan cikiyor derken evim de kalktı göç eyledi.

Çok isim var çok.

Bana parklar pek yakın değil maalesef ben ancak markete filan götürüyorum öyle bir geziniyoruz bazen anneanneye bazen babaannesine gidiyoruz ama yeteri kadar enerji atacak ortam yok.vakit te yaratamıyorum aslında en büyük derdim o oluyor..
uyku düzenimizi nasıl eskiye döndüreceğim bilmiyorum dün gece 1,30 da uyuttum.11gibi başlıyorum sallamaya bazen ayağıma alıyorum bazen beşiğinde bazense yanyana yatıyoruz..arada tekrar oyuncaklara dönüyor sonra yine aynı kısır döngü
bugün de sabah 9:15te kalktı 15:30'da öğleni uyudu 2 saat olacak uyuyoruz daha..gece yine 1i bulacağız böyle giderse...

sweet nasılsın canım okuyorsan iki kelam yaz,zor uygulaması bilirim ama düşünmemeye çalış inşallah minik kuzumuz sağsalim doğacak...

sweet nasılsın canım okuyorsan iki kelam yaz,zor uygulaması bilirim ama düşünmemeye çalış inşallah minik kuzumuz sağsalim doğacak...
Saolasin cnm iyiyim elh. Arada girip bakiyorum ama pek yazamiyorum.Rabbim herseye kadir diorum ins sag salim gelicek.ihtimal 1000o de bir olsada 10 da bir olsada eger o bir bzsek her halukarda olucak zaten.amerikaya donmeyi bekliyorum suan. Ins orda tekrar yaptiricaz kan testi.

Merhaba kizlar. Buglem arka azi dislerini cikariyor, alttan biri cikti, digeride yarmis, ustlerde henuz gorunen bisey yok ama oyle huysuzki. Nedensiz yere oturup bir saat agliyor, bisey istiyor, yapiyorum, neden yaptin diye agliyor, yapmasam lutfen lutfen yap diye agliyor. Ayni sizler gibi bende kiziyorum sonra uzuluyorum ama sabrimizi zorluyorlar bazen

kizlar nasilsiniz.bugun oglumu dra gotrduk. 6. hastalik olmus. 600 gram vermis geldigimizden beri.kosturmaktan gitmis kilolar. birde bnm dra gittik. dr herseyile ayrintili ultrasonda bakti. herseyi karsilastirarak anlatti. midesi down sendromlu olsa soyle olurdu, burnu soyle olurdu,kafasi soyle olurdu diye.hic bir bulgu yok dedi. bazen kan testinde sonuc boyle cikabiliyor. ama ultrson zaten % 85 ini gosterir dedi. bn bisey cikcani sanmiyorum merak etmeyin dedi. birde cinsiyetimiz kesinlesti ikinci erkek geliyor:)

Gozunuz aydin canim.
Bir de yeni erkeginiz hayirli olsun. Halid e arkadas geliyor desene. Sag salim gelecek insallah kuzun.

canım çok sevindim gerçekten sağlıkla gelicek inşallah hayırlısıyla... geçmiş olsun Halid e de canım...

Çiş eğitimine başladık.
Eren lazimliga oturdu ama oraya değil de kalkıp haliya işe di. Kızım zaten uyanınca bezine yaptığı için hiç isemedi.
Bezler çıktı, külotlar gitti. Alllah yardimcim olsun. Bayramdan sonra tatile gideceğiz o yüzden de bir an önce bitsin istiyorum.

Zeynep kahvaltı sonrası cisim var deyip lazimliga yaparken eren çiş yok deyip balkonda altına yaptı.

papatyacim Allah kolaylik versin. zor bir surec hem anne hem cocuklar icin. ins hemen atlatirsiniz daha ilk gun

dun oglum sacina sakiz yapistirmis carsida aksama kadar sakizla dolandik.aksam cikarmaya calistik baya bir ugrastik sonunda kazidik. kafasinin bir kosesi kerik kadar bi yer kel oglusumun:) berber yoktu

Zeynep uyumadan önce altına isemis ama nereye isedigini bulamadım. Altını bağlanacak yatirdim, isemeden kalkti hemen lazimliga cinsini yaptı veeee yemekten sonra kakayi sordum yok dedi. Biraz sonra kakasini kilotuna yaptı. Az önce de dişini haliya yaptı.
Erene hiç anlatmayayim. Lazimliga oturmayı reddetti. Dört kere yere yaptı ve beşini bağladım.ikisiyle aynı anda ugrasamiyacam. Çok yoruldum kelimesi bugün anlamsız kalır bende

Zeynep uyumadan önce altına isemis ama nereye isedigini bulamadım. Altını bağlanacak yatirdim, isemeden kalkti hemen lazimliga cinsini yaptı veeee yemekten sonra kakayi sordum yok dedi. Biraz sonra kakasini kilotuna yaptı. Az önce de dişini haliya yaptı.
Erene hiç anlatmayayim. Lazimliga oturmayı reddetti. Dört kere yere yaptı ve beşini bağladım.ikisiyle aynı anda ugrasamiyacam. Çok yoruldum kelimesi bugün anlamsız kalır bende

Babası çocukları aşağı indirmişti, kızım cisim geldi demiş ama eşim yukarı çıkarana kadar altına yapmış. Parka gittik, cisim var mi kizim dedim, evet deyince oracıkta yaptık, ve aksam evde de yapınca günü tamamladık.

Gün sonü:
Beş lazimliga çiş
Bir çiş ve bir kaka kiloya

İnşallah yarın daha kolay bir gün olur.

Babası çocukları aşağı indirmişti, kızım cisim geldi demiş ama eşim yukarı çıkarana kadar altına yapmış. Parka gittik, cisim var mi kizim dedim, evet deyince oracıkta yaptık, ve aksam evde de yapınca günü tamamladık.

Gün sonü:
Beş lazimliga çiş
Bir çiş ve bir kaka kilota

İnşallah yarın daha kolay bir gün olur.

canım ne güzel anlatmışsın ama benim gözüm iyice korkuyo hergün böyle olmaz dimi ya, inşallah kolay alışırlar çabuk öğrenirler,Allah yardımcın olsun,ben daha başlayamıycam gerçekten hazır değil iyice bi bilsin yapıcanı söylesin azıcık daha büyüsün ama kışa kalmak istemiyorum da,şimdilik lazımlığımız banyoda aksesuar :) ilk gün pek ilgilendi de şimdi hergün görüyo hiiiç istemiyo bile... bi de bişey dikkatimi çekti baya sık çiş yapıyolar bu aralar ben Derinin daha uzun süre çişini yapmadığını farkediyorum ama yaptığında çok miktar yapıyo hatta sık sık taşmalar yaşıyoruz iki çişi üstüste taşımıyo yani bezi eğer bezine çiş yapmışsa daha tam dolu değilse bile değiştiriyorum çünkü ikincisini yaparsa taşıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…