2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

maşallah canım ya çok tatlı gerçekten, kendince mantık yürütüyo çocuk :)
bi de bana sanki kardeş kız olucakmış gibi geldi ,hayırlısı bakalım...

maşallah canım ya çok tatlı gerçekten, kendince mantık yürütüyo çocuk :)
bi de bana sanki kardeş kız olucakmış gibi geldi ,hayırlısı bakalım...
simdilik kiz diyeyim ama belli olmaz net degil dedi dr. hayirlisi ins. 3 hafta sonra tekrar gidicez o zmn kesin soyler artik:)

Oğlum 2 kızım da 3 azisini çıkardı. Kızım da olmadı ama oğlumun ağzında koku oldu. Doktor normal dedi. Ama epey sıkıntı yaşattılar bana canları sağ olsun.

Zeynep de müthiş bir pembe takıntısı başladı. O kadar abarttı ki muzu pembe değil bu sarı diye yemedi. :)))))
Pembe emzik, pembe saçlı bebek, pembe kıyafetler, pembe oje, pembe boncuklar....
Çok rüküş kızım cooookk

Galiba sinir hastası olacagım.7/24 evde birlikteyiz kızımla ve her konuda inat ediyor tehlikeli zararlı ne varsa yapıyor.defalarca söylesemde kızsamda ne yapsam beni dinlemiyor..gece uykuları hala tam değil..herseye bagırıp aglıyor.tükenmeme az kaldı cok canım sıkkın.uzun zamandır sessiz bir ortamda yada arkadaslarla eşimle bir ortamda zaman gecirmedim...

Calışmak istiyorum artık ama kızıma bakacak kimse yok mecbur kreş ama daha küçük gibi geliyor bütün gün nasıl gecirir bilmiyorum..birde maddi durum var tabi kreşe ne kadar veririm aldığım paranın cogu giderse bi anlamı kalırmı?

Oksurugumuz hic kesiledi. Alerji ilacina basladik, ama onun da henuz bir etkisi olmadı.

bizim antibiyotikle anca geçti canım,alerjik değildi bu sefer bizde,havalar bi sıcak bi serin evde arabada klimalar falan üşütmüştü...

Oğlum 2 kızım da 3 azisini çıkardı. Kızım da olmadı ama oğlumun ağzında koku oldu. Doktor normal dedi. Ama epey sıkıntı yaşattılar bana canları sağ olsun.

bayadır bakmıyorum ama bi tanesi çıkmıştı tamamen son gördüğümde galiba sorrunsuz çıkarıyo, baktırırsa bakıcam ben de çoook inatçı bu aralar...

kızların hepsi aynı canım... bizde de pembeye düşkünlük bayadır var.... pembe bişey görse bak pembe diye gösterir, önce varsa pembe boyayı seçer falan... mümkün olduğunca çıplak gezmeye bayılıyo kıştan beri, anca pembe tonlarında olursa ya da önünde taş pul bişey varrsa giydirebiliyodum kışın ama yazın pembenin bile hatrı kalmadı gerçi , sadece dışarı çıkarken giyiniyoruz bir de yatarken...

canım biz de aynıyız hep beraberiz çok inat ediyo herşeye ağlıyo lafımı dinlemiyo bezini bile değiştiremiyorum...

bana da daha küçük gibi geliyolar ama gönderenler de çok memnunlar... sen aslında annesi olarak daha iyi bilirsin hazır mı diye... tabi iyi bi yer olsun derken maliyetli de oluyo çalışan annenin geliri çoğu zaman yine çocuğa gidiyo... ama çalışmasan da bu sene olmasa da illa ki okula göndermek isteyeceksin çalışmadan o maliyet eklenecek o yüzden hazır hissediyosanız bi deneyebilirsiniz aslında işe başlamadan bir iki ay haftada 3 günlük yarımşar günlük denemeler yapabilirsiniz ..

tek aksama kadar kalinca baya zorluolar insani. Bz iki aydir annemlerdeyiz. Surekli biri bakiyo beni aradigi yok. Bir ay sonra donucez o zamn nasil olacak bakalim. Bu kadar ilgiden sonra bana cektiricek

nihayet ilk saç kesimimizi yaptırdık bi değişik geliyo gözüme büyümüş çocuk olmuş gibi siması değişti sanki...
gule gule uzatin cnm:)

Yeni kullanıcı sen calışmayı düşünüyormusun dogru söylüyorsun illaki bir maliyeti var yorulması var cok ayrı kalması var bakıcak biri olsa ailede ev ortamında daha iyi olur..

Kızım bu aralar cok gario yasıtlarıyla oynamıyor oyuncaklarını vermıyor elinden alıyor kacırıyor baya bir malı kıymetli..bir de sürekli akıl veriyor terliğini giy koşma koltuga otur onu yap bunu yapma vs.. birlikte oynayıp vakit gecirmiyor hiç.

Yeni kullanıcı sen calışmayı düşünüyormusun dogru söylüyorsun illaki bir maliyeti var yorulması var cok ayrı kalması var bakıcak biri olsa ailede ev ortamında daha iyi olur..

yok canım sanırım çalışamam bundan sonra, isterdim ben de tabi benim kadar iyi bakan aileden biri olsun düzeni bozulmadan bakılsın çalışayım ama koşullar bu yönde müsait değil bizde baştan belliydi o yüzden hemen çocuksahibi olmayıp biraz çalışıp sonra kendim bakarım diye düşünmüştük zaten... tabi ki şartlar belirler ama ben okul çağına kadar bakıcıya ya da okula birakmayı daha anne olmadan bile düşünmeyen biriydim... işim de özel sektörde finans sektöründe olunca öyle bi anne için çalışma süreleri çok da uygun değil zaten... ama Derinin okul çağı gelince ben de yeniden başlasam güzel olur ama olabileceğini sanmıyorum bu kadar ara verdikten ve de yaş ilerledikten sonra,yine de kısmet tabi...

Derin daha eşyalarına sahiplenmiyo ama oturmamıza kalkmamız hep karışıyo tabi ... babasıyla konuşturmuyo beni, kaldırıp itiyo benim diyo baBASI ONUNMUŞ BEN GİDİYORUM O KONUŞUYO BABASIYLA...

Hayırlı olsun biz daha kestirmedik kıvırcık sacları banyoda beline geliyor ama kuruyunca ensesinde duruyor.

UÇLAR AZ DALGALIYDI BANYODA BELİNE GELİYOdu bizim de nerdeyse ama çok çok zayıftı önler ve yanlar kısa arkada bi tutam upuzun saç... o uzunları kuyruk yapmadıkça çok şekilsişz duruyodu, şimdi daha düzgün uzarlar bari...

Evet calışma sartları uygun olmalı saatler makul haftasonu tatil olmalı yoksa yetişemem herşeye..üstüne bide cocugumdan ayrı aklım onda kalıp kreşe bir sürü para vermek var.sabah uykusundan kaldırıp götürmek var..yakınımda annem olsaydı ne güzrel olurdu..cocuk okul cagına gelincede yaştan dolayı iş bulamam herhalde.

Arkadaslar ne yas ilerlemesinden bahsediyorsunuz. Daha yasimiz ne ki? daha ikinci bebeklerinizi yapacaksiniz? Zamani gelince tabiki calisin. Ne guzel okumussunuz universiteyi, bu ulkenin bence en cok calisan kadina ihtiyaci var. Cocuklar da okula gidince ne yapacaksınız evde hatunlar? Bunalirsiniz.

Okul cagına geldiğinde bende 40 a gelmiş olurum ve malesef o yaşta iş vermiyorlar pek fazla..iş imkanı olursa tabiki isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…