- 12 Temmuz 2011
- 1.800
- 340
kizlar nasilsiniz. bz bugun kardesi gormeye gittik :) dr kardesimi gostercek diye seviniyordu ama anlamadi bisey ordaki esyalarla ilgilendi hep. dr ne suruyor annemin karnina, o ne, ne yapiyor teyze. surekli sordu durdu gormedi ekrani.birde babamiz bugun geldi. 2 aydir gormuyordu nerdeyse. onun karninin daha buyuk oldugunu gorunce kardes babanin karninda diyo:)
İyiyiz canım, çok şükür.
Nerdeyse unuttuğumuz mutlulukları yeniden yaşıyorsun, zira ben kontrole gitmeye bayilirdim. Cinsiyetini az çok tahmin etmiştir. Söylemedi mi?
Halid de çok konuşkan, maşallah tavrına.
simdilik kiz diyeyim ama belli olmaz net degil dedi dr. hayirlisi ins. 3 hafta sonra tekrar gidicez o zmn kesin soyler artik:)maşallah canım ya çok tatlı gerçekten, kendince mantık yürütüyo çocuk :)
bi de bana sanki kardeş kız olucakmış gibi geldi ,hayırlısı bakalım...
:)) kiz cocugu iste:)Zeynep de müthiş bir pembe takıntısı başladı. O kadar abarttı ki muzu pembe değil bu sarı diye yemedi. :)))))
Pembe emzik, pembe saçlı bebek, pembe kıyafetler, pembe oje, pembe boncuklar....
Çok rüküş kızım cooookk
Oksurugumuz hic kesiledi. Alerji ilacina basladik, ama onun da henuz bir etkisi olmadı.
Oğlum 2 kızım da 3 azisini çıkardı. Kızım da olmadı ama oğlumun ağzında koku oldu. Doktor normal dedi. Ama epey sıkıntı yaşattılar bana canları sağ olsun.
Zeynep de müthiş bir pembe takıntısı başladı. O kadar abarttı ki muzu pembe değil bu sarı diye yemedi. :)))))
Pembe emzik, pembe saçlı bebek, pembe kıyafetler, pembe oje, pembe boncuklar....
Çok rüküş kızım cooookk
Galiba sinir hastası olacagım.7/24 evde birlikteyiz kızımla ve her konuda inat ediyor tehlikeli zararlı ne varsa yapıyor.defalarca söylesemde kızsamda ne yapsam beni dinlemiyor..gece uykuları hala tam değil..herseye bagırıp aglıyor.tükenmeme az kaldı cok canım sıkkın.uzun zamandır sessiz bir ortamda yada arkadaslarla eşimle bir ortamda zaman gecirmedim...
Calışmak istiyorum artık ama kızıma bakacak kimse yok mecbur kreş ama daha küçük gibi geliyor bütün gün nasıl gecirir bilmiyorum..birde maddi durum var tabi kreşe ne kadar veririm aldığım paranın cogu giderse bi anlamı kalırmı?
tek aksama kadar kalinca baya zorluolar insani. Bz iki aydir annemlerdeyiz. Surekli biri bakiyo beni aradigi yok. Bir ay sonra donucez o zamn nasil olacak bakalim. Bu kadar ilgiden sonra bana cektiricekGaliba sinir hastası olacagım.7/24 evde birlikteyiz kızımla ve her konuda inat ediyor tehlikeli zararlı ne varsa yapıyor.defalarca söylesemde kızsamda ne yapsam beni dinlemiyor..gece uykuları hala tam değil..herseye bagırıp aglıyor.tükenmeme az kaldı cok canım sıkkın.uzun zamandır sessiz bir ortamda yada arkadaslarla eşimle bir ortamda zaman gecirmedim...
gule gule uzatin cnm:)nihayet ilk saç kesimimizi yaptırdık bi değişik geliyo gözüme büyümüş çocuk olmuş gibi siması değişti sanki...
Hayırlı olsun biz daha kestirmedik kıvırcık sacları banyoda beline geliyor ama kuruyunca ensesinde duruyor.nihayet ilk saç kesimimizi yaptırdık bi değiduruyor gözüme büyümüş çocuk olmuş gibi siması değişti sanki...
Yeni kullanıcı sen calışmayı düşünüyormusun dogru söylüyorsun illaki bir maliyeti var yorulması var cok ayrı kalması var bakıcak biri olsa ailede ev ortamında daha iyi olur..
Kızım bu aralar cok gario yasıtlarıyla oynamıyor oyuncaklarını vermıyor elinden alıyor kacırıyor baya bir malı kıymetli..bir de sürekli akıl veriyor terliğini giy koşma koltuga otur onu yap bunu yapma vs.. birlikte oynayıp vakit gecirmiyor hiç.
Hayırlı olsun biz daha kestirmedik kıvırcık sacları banyoda beline geliyor ama kuruyunca ensesinde duruyor.
Arkadaslar ne yas ilerlemesinden bahsediyorsunuz. Daha yasimiz ne ki? daha ikinci bebeklerinizi yapacaksiniz? Zamani gelince tabiki calisin. Ne guzel okumussunuz universiteyi, bu ulkenin bence en cok calisan kadina ihtiyaci var. Cocuklar da okula gidince ne yapacaksınız evde hatunlar? Bunalirsiniz.
Okul cagına geldiğinde bende 40 a gelmiş olurum ve malesef o yaşta iş vermiyorlar pek fazla..iş imkanı olursa tabiki isterim.Arkadaslar ne yas ilerlemesinden bahsediyorsunuz. Daha yasimiz ne ki? daha ikinci bebeklerinizi yapacaksiniz? Zamani gelince tabiki calisin. Ne guzel okumussunuz universiteyi, bu ulkenin bence en cok calisan kadina ihtiyaci var. Cocuklar da okula gidince ne yapacaksınız evde hatunlar? Bunalirsiniz.