2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Az önce yarın ne yapsam da yedirsem diye düşünüyordum, aklımdan yeşil mercimekli bulgur pilavı geçti.ben de hiç bir baklagili yediremiyorum.acaba yeşil mercimeği nasıl yedirsem diye düşünüyorum.çünkü çorbanın içinde dahi olsa dilleriyle ittiriveriyorlar.

Ben de az önce ne pisirsem de neyedirsem diye düşünüyordum.baklagili asla yediremiyorum. Yarın yeşil mercimekli bulgur pilavı yapsam yerler mi ki?

Ama yine de altarnatifin benimkilerden fazla clue. Köfte ve balığı sevdiremedim bir türlü. Yoğurdu kızım asla yemiyor. Oğlum süt içmiyor. Problemsiz yedikleri tek şey kuru yemis, kuru meyve ve meyve.yani sadece meyve ve çerez ile yaşayabilirler.

CNm artık seçmeleri çok normal. Bu yaslarda çok damak tatları oturmadığı için sadece sevdikleri seyleri yiyorlarmış çocuklar. Yedirmek istediğin şeyleri sevdiği bişeyle karıştırıp versen yemiyor mu öylede. Kahvaltı bizde de sorun. Sadece bireyler içiyor. Öğleye kadar onla duruyor. Peynır yoğurt yemiyor zaten. Ama elh meyve güzel yiyor. Bi ara elma falan yemiyordu bn dışarı çıkarken soyup ehline veriyordum arabada yiyerek gidiyordu ama evde versem yemiyordu mesela. Arabasındayken versen meyvelerden dolanırken belki yer

yok ya kandiramiyorum hicbirseyle. Sevdigi birseyi yerken icinen farkli bisey ciksin tukuruyor, onu da yemiyor. Bunada sukur diyorum ama yinede vicdan yapiyorum saglikli beslenmiyor deyip.

Cumartesi gun disardaydik, esim bi magazaya girerken kizim pesinden kosup merdivenlerden cikmaya calisirken ayagi takildi, birden yuzukoyun dustu merdivene. Alnini merdivenin kosesine vurdu, kanamadi filan aninda kizarip sisti kafasi, buz filan koyduk. Cok sukur biseyi yok simdi ama asil anlatacagim bu degil. Dunde esimle bunu konusuyoduk, o diyor tutmadin cocugu dustu bak alni morardi, ben diyorum senin pesinden kosarken dustu vs vs... kizimda oturuyordu sessiz sessiz, sonra birden bize offfff çocuklar susun dedi:)))

canım aslında çok çok da kötü değil beslenmesi aslında, ama çorba seviyosa sebzeleri çorba olarak vesen, içinden sevmediklerini ayırıyosa taneli değil de tamamen blendadan ya da tel süzgeçten geçmiş şekilde çorba...
bana doktor hergün yumurta, yoğurt ve et-tavuk-balıktan birini yerse yeterli olacağını söylemişti sebzemeyve tabi vitaminli şeyle faydalı şeyler ama büyümesi gelişmesi için diğerleri kada önemli değil sanırrım ... inan daha kötü bi duum va biz hala ufacık pütürlü bile yiyemiyoruz... inan ben de nasıl çiğneyeek yemeye alışıcak diye dert ediyorum...

ben yeşil mecimeği de her yemek gibi blendardan geçrip veşiyorum canım sen de süzme mercimek misali öyle denesen yerler mi ki... için de sevdikleri bişey tane tane olsa ne bileyim minik köfteler ya da havuçlar pataesler falan...

bizde ise en sevilen şey süt ürünleri, süt-yoğurt-kefir en rahat yediği şeyler, o yüzden dışaıdayken sadece yoğurt veriyorum :)

canım geçmiş olsun öncelikle,ve de bilmiş şirineye de maşallah...

bilmiş bıdık:))

Dun maket bicagiyla parmagimi kestim, 5 dikis atildi. Parmagim kocaman sarili. Kizimda surekli eline ne oldu diyor, bicakla oynadim, kestim, acidi diyorum. Geliyor ufleyip opuyor, sonrada bak gecti, artik acimiyor, hadi cikar deyip sargiyi cikarmami istiyor. Uzuluyor galiba oyle gorunce

çok geçmiş olsun canım...

Tesekkur ederim kızlar. Bundan 5-6 yil oncede laboratuvarda beher yikarken elimde kirilip camla baska bir parmagimi kesmistim, o zamanda 7 dikis atilmisti. Bu defada yine laboratuvarda ama maket bicagiyla oldu, ikinci oldu yani, ucundede Allah korusun artik...

cok gecmis olsun cnm. uzuluyordur oyle gorunce. oglumda oyle yapiyor biraz hasta olsam yatirmior bile beni. hasta olma diyor. gecti diyor kaldiriyor

bizde haberler kötü, bu aksam Derin in eli bi avmde asansöre sıkıştı anlatamam nasıl kötüydü,canı acıyo aglıyo kol cıkmıyo,bikaç kişi kapıyı geriyo genişlesin diyegerilmiyo bi anda büyük kalabalık toplandı kapının her bi noktasından bi sürü kişi gerdi ben kolunu çektim ama elin üstü mosmor kocaman şişti belli bi yerden iyice sıkışmıs ezilmiş acilegittik hemen röntgen çekildi durmuyo tutmuyo elini eşim ben elini kolunu tuta tuta bi şekilde çekildi kırık yok dediler ama inşallah yoktur çok ama çok ağladı iç çeke çeke ki hiç ağlamaz öyle kolay kolay nasıl acıyosa durup durup ağladı hep... acilde bisürü vaka olunca baya durduk hastanede alçı için yarım alçı yaptılar hareket ettirmesin diye yoksa kolay iyileşmez şişi inmez dediler, ağrı kesici verildi ben de uyutmadan verdim kolunun altına yastık koydum inşallah gece rahat gecer inşallah kötü bişey yoktur bi sorun olmaz ilerde de... dua edin kızlar,oncin yazdım size de... nasıl ama nasıl kötü oldugumu anlatamam Allah korusun yavrularımızı inşallah....

cnm bnm yaa okuyunca bnm de icim ciz etti burda sen ne haldesindir kimbilir simdi. Rabbim acil sifalar versin ins daha kotulerinden korusun. haberdar et bizi arada

Çok geçmiş olsun Derin'e çok üzüldüm canım şimdi nasıl? Sadaka verin hemen...

geçmiş olsun cnm

cok gecmis olsun canim, coook cok uzuldum, Allah korumus. Allah beterinden korusun. Insallah simdi daha iyisir, nasil oldu eli, gecti mi sisligi biraz. Umarim iyisinizdir

cnm bnm yaa okuyunca bnm de icim ciz etti burda sen ne haldesindir kimbilir simdi. Rabbim acil sifalar versin ins daha kotulerinden korusun. haberdar et bizi arada

cok sağol canım, amin inşallah... dün akşam çok çok kötüydüm ben de ama inşallah kotü bişey yoktur inşallah geçer kalıcı bişey çıkmaz sonunda diye endişeliyim dua ediyorum...

Çok geçmiş olsun Derin'e çok üzüldüm canım şimdi nasıl? Sadaka verin hemen...

canım keyfi yerinde ağrısı falan yok sanıım ama yine de şurup veiyorum doktor ağrısı olur verrebilirsin demişti orda da verdiler... sorun şu ki elini oynatmasa ve yüksek tutsa daha çabuk iyileşirmiş o yüzden kırık olmasa da yarım alçı yaptılar.koruyamıyo kendini atlama zıplama kolunun elinin üstünde yuvarlanma elini yere bastırıp otuma kalkma herşeyi yapıyo. gelen giden olmadıkça mama sandalyesine oturtup çizgi film izletmeyi tercih ediyorum valla en azından elini kolunu tepsinin üstüne koyuyo tam doktorun dediği gibi göğüs hizasının üstünde duruyo bi müddet tepinmeden rahat dumuş oluyo... sadaka daha o an aklımdan geçti canım, ilk fırsatta...

cok gecmis olsun canim, coook cok uzuldum, Allah korumus. Allah beterinden korusun. Insallah simdi daha iyisir, nasil oldu eli, gecti mi sisligi biraz. Umarim iyisinizdir

canım iyiyiz galiba keyfi yerinde ama el kol tamamen sargıda o yüzden görmüyorum içinde şiş indi mi ne halde...
o da ben de bugün çok daha iyiyiz tabi de insanın aklında hep bi acaba oluyo endişeleniyo inşallah sinirler falan zarar görmemiştir kalıcı bi hasar bıakmaz... bu akşam tahmin ediyosundur bizim ordaki yeni açılan büyük avm, ordan güvenlikten aramışlar akşam bıraktığımız posetleri falan alalım diye,eşim incelemiş nasıl sıkışmıstı diye asansörü, biliyosun cam asansör,kapı açıldığında içeri giriyo ve hiç ama hiç boşluk kalmıyo diyo,yani oraya elini sokması imkansız,cama tutunmuş camla birlikte kaydırmış elini, nasıl ezildi de girdi içine inanılmaz diyo... düşündükçe kötü oluyorum,aman nolur dikkat edin nolur... bize de dua edin...

Cnm çok geçmiş olsun hem Derin’e hem sana. İnsanın başına gelmeden anlayamaz senin durumunu. Ama eminim canından can gitmiştir senin. Moralini yüksek tut lütfen, bak ne güzel bişey olmamış. Kırılmamış. Çok öpüyorum Derin’i.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…