- 12 Temmuz 2011
- 1.800
- 340
Arkadaslar ne yas ilerlemesinden bahsediyorsunuz. Daha yasimiz ne ki? daha ikinci bebeklerinizi yapacaksiniz? Zamani gelince tabiki calisin. Ne guzel okumussunuz universiteyi, bu ulkenin bence en cok calisan kadina ihtiyaci var. Cocuklar da okula gidince ne yapacaksınız evde hatunlar? Bunalirsiniz.
Kizlar moralim bozuk dunden beri. Ikili testimiz riskli ciktiDuaya ihtiyacimiz var
Kesin olan bir durum yokki cok üzme kendini.Kizlar moralim bozuk dunden beri. Ikili testimiz riskli ciktiDuaya ihtiyacimiz var
telefonda gorustuk drla sadece. Amniyosentez yapilabilir dedi ama yaptircak olursamda burda yaptirmam. gittigimizde 18in icinde olucam. ordan druma dun sonuclari gonderdim. haber gelmedi daha. onlada gorusup bi karara varicaz artik. amniyosentezde dusuk riski oldugu icin yaptirip yaptirmamakta kararsizmÜçlü ve dörtlü test var canım, moralini hemen bozma. Amniyosentez istediler mi? Ki o kesin sonuç veriyor. Onu yaptırır kafanı rahatlatirsin .bizi durumundan haberdar et, dualarimiz seninle
Kizlar moralim bozuk dunden beri. Ikili testimiz riskli ciktiDuaya ihtiyacimiz var
Kızlar oğlum son zamanlarda dibimden ayrılmıyor bir sevgi gösterisi sarımalar sarılırken boğmalar anlatamam.. bazen çok hoşuma gitse de bu durum bazen çok bunalıyorum..bir de koynumu koklamaya arada kollarımı mıncırmaya bayılıyor
telefonda gorustuk drla sadece. Amniyosentez yapilabilir dedi ama yaptircak olursamda burda yaptirmam. gittigimizde 18in icinde olucam. ordan druma dun sonuclari gonderdim. haber gelmedi daha. onlada gorusup bi karara varicaz artik. amniyosentezde dusuk riski oldugu icin yaptirip yaptirmamakta kararsizm
Kızlar oğlum son zamanlardaoğmalar anlatamam.. bazen çok hoşuma gitse de bu durum bazen çok bunalıyokoynumu koklamaya arada kollarımı mıncırmaya bayılıyor
Bugun kizimi hep goturdugum bir alisveris merkezine goturduk top havuzuna sokmak icin. Yasi kucuk olmasina ragmen orda aliyorlardi ama bugun cok kalabalikti, gorevli alamayiz dedi. Neyse bizimkini bir sekilde kandirdik ciktik ordan. Baska biryere gittik, orta yerde akulu arabalar var cocuklarin bindigi, onlardan kumandali olanlara biniyordu hep, yine binmek istedi, tamam dedikgittik basina ama sansina bu defada kumandali olan araba bozukmus, digerlerini kendi suremez daha. Gel kizim bozukmus filan dedik ama digerlerine cocuklarin bindigini goruyor tabi. Geri cekilip dikildi, oyle bakti bakti , sonra diyoki aglamicam anne. Ay bir baktim gozleri kizarmis agladi aglicak ama bide koca insan gibi aglamicam diyorbabasi kiyamadi tabi gel ben sana araba alicam deyip basladi akulu araba aramaya, nwyseki bulamadi istedigi gibi bisey, bizimkide oyuncakciya girince baska seyler begenip unuttu zaten arabayi filanda donduk eve. Buyudukce daha cok dokunuyor hareketleri, aglamalari filan, artik herseyi bilip anliyorlar, gercekten uzulup iclenip agliyorlar ((
Kızlar benimkiler bisikletlerini sürüyor.nasıl mutlu oldum anlatamam.pek bi buyumus geldiler gozume. Çok uğraştım daha önce ama becerememislerdi. Fred cakmastas gibi biniyorlardi. 15 gündür hiç binmiyorlardi bugün bi bindiler bir baktım sürüyor ikisi de. Hem de gayet güzel.
Kızlar akulu araba yerine plasmacar i düşünebilirsiniz.hiç tehlikesi yok, fiyati arabaya göre gayet uygun. benimkiler çok severek biniyorlardi. Biniyorlardi diyorum çünkü çaldılar yavrularimin oyuncaklarını. Nasıl üzüldüler göremeyince. Nasıl kullandiracaklar cocuklarina çalıntı oyuncagi. Ben de tekrar alacağım .
kızlar günaydın nasılsınız ? çocuklarınız nasıllar ?
İşim düştükçe giriyor gibi oluyorum bende ama takip ediyorum sizi elimden geldiğince.
çocuklar artık 2,5 yaşlarına geldiler.kreşe vermeyi düşünenler var mı ? vermek istemeyipte mecbur olanların endişleri nelerdir ? bende vermeyi düşünüyorum ama çişini öğrenmedi, konuşması anlaşılır değil fakat mecburum. annemle yakın oturuyorduk şimdi mesafemiz 1 saat var tek seçenek biz kalmalıyız, o gelemiyor.mecburum yani, kreşe vermek istiyorum çünkü oyun oynar günlük ağlama krizlerimiz biter anne babayla çıkar anne babayla eve girer diye .. ama pişman olacağım şeyler varsa nedir ? bilemiyorum.sizlerin fikri nedir ? gerçi kararımı verdim gbii de önlemini almaya çalışırım kendi çapımda ...
papatyacım itiraf edeyim ben bayadır bahçeye indirmiyorum nasılsa süremiyo diye çünkü ben arkasında gezmek zorunda kalıyorum ve sürekli ayaklarını sürtmesin diye gösterip düzeltiyodum... merak ettim indireyim ben de başarırsak yazarım :) maşallah Erenle Zeynep e bu arada...Kızlar benimkiler bisikletlerini sürüyor.nasıl mutlu oldum anlatamam.pek bi buyumus geldiler gozume. Çok uğraştım daha önce ama becerememislerdi. Fred cakmastas gibi biniyorlardi. 15 gündür hiç binmiyorlardi bugün bi bindiler bir baktım sürüyor ikisi de. Hem de gayet güzel.
gerçekten çalan çoluğuna çocuğuna kullandıracaksa pes... ama bence de çoluk çocuk da almış olabilir...Kızlar akulu araba yerine plasmacar i düşünebilirsiniz.hiç tehlikesi yok, fiyati arabaya göre gayet uygun. benimkiler çok severek biniyorlardi. Biniyorlardi diyorum çünkü çaldılar yavrularimin oyuncaklarını. Nasıl üzüldüler göremeyince. Nasıl kullandiracaklar cocuklarina çalıntı oyuncagi. Ben de tekrar alacağım .
masallah canim ikisinede. Bizimkinede iki tekerlekli bisiklet aldik yeni, ayaklari yere ermeyince mecbur kaldi pedallara:) yoksa bizimkide uc tekerlekliyi ayni senin biciriklar gibi ayaklariyla suruyordu. Simdide tam ceviremiyor daha yarim pedal gidiyor ama ondan bile cok zevk aliyor ilerledikce.
gecmis olsun ya nasil insanlar var. Gerci belkide cocuklar filan almistir bahcedeyse, yenisine saglik diyelim. Bizimde arkadadin kizinda var ondan, cok zevkli gorunuyor surmesi ama hic almayi dusunmemistim. Gerci yenikullanicida hakli, akulu araba alsak koyacak yer yok, gittigimiz yere gotursek arabada cok yer kaplar filan cok kullanisli degil heralde...