Geçmiş olsun canım. Biz de kullanmıştık göz için bir steril damla.ama doktorumuz o zaman ısrarla damlanin 3. Günün sonunda etki edeceğini soylemistiDun doktora gittik, oksurup, burun akintisi, goz capaklanmasi hepsi var. Bitane balgam sokucu, bitane antibiyotik, bi goz damlasi, bide burun spreyi verdi. Ama encok aklima takilan gozundeki capaklanma. Bugun dahada artti sanki, gozu akiyor gibi surekli beyaz beyaz biseyler birikiyor gözlerinde, bu aksam kizardi bide gozleri. Steril solusyonla silip damla damlatiyorum. Insallah yarina daha iyi uyanir...
Ahh ayni bzmki iste.gitcem der hazirlaninca da kalcam evde der. Allahim yaa be istiolarsa artikkocaman masallah. Bizimkide yamuk filan bir daire cizip, icine goz agiz burun diye biseyler ciziyor. Nasil hosumuza gidiyor anlatamam:)
Allah kolaylik versin. Yazda gelince iyice enerji patlamasi yasayip, iyice simariyorlar galiba. Bizimkide hic laf dinlemiyor buara, herseye kusuyor, ne dersek tersini yapmak istiyor. Disari cikmak istiyorum diyor, tamam hadi giyinip cikalim diyoruz, bu defada odasina kacip istemiyorum, gelmiycem diyor. Iyi biz gidiyoruz aglama arkamizdan diyoruz, tamam diyor ama daha kapi acildiginda basliyor aglamaya bende gelmek istiyorum diye. Sanki biz goturmuyoruz onu. Gercekten ya sabir ...
Iki yas sendromunu hepimiz hattinde hissediyoruz yaa. Ins cabuk gecer bu donemBugun cinnet gecirttiler bana. Ev berbat haldeydi ama hiçbir şey yaptirmadilar. Eşim evi ben supururum sen dışarı çıkar çocukları. Çıktık dışarı,oyndilar falan. Eve geldik, balkona çerez hazırladım ama eren elimi yikamayacagim, üstümü degistirmeyecegim derken yarım saat ağladı. Susmuyor susmuyor sabrediyorum olmuyor, bağırıyorum olmuyor. Sonra cerezlerini yediler bir gibi yattık. Uyuyana kadar yanlarında yatıyorum.saat 3 tu ve hala uyumamislardi.Ben delirdim resmen.sonra 1 saat uyudular uyandilar ve yaptigim corbayi icmediler. Başka bir çorba yaptım onu da icmediler. Badem yiyecez dediler ve yediler. Sonra tekrar sokak. Yine kavga kıyamet eve geldik. Sadece çilek yediler ve yattilar. Bu nedir ya????:
Cnm bilmiorum ki ama belki bslgamdandirKızım iki gündür bej rengi kaka yapıyor gören duyan varmı böyle bişey..biraz burnu akıyordu balgamı vardı sonra bu kaka cıktı :-(
Bugun cinnet gecirttiler bana. Ev berbat haldeydi ama hiçbir şey yaptirmadilar. Eşim evi ben supururum sen dışarı çıkar çocukları. Çıktık dışarı,oyndilar falan. Eve geldik, balkona çerez hazırladım ama eren elimi yikamayacagim, üstümü degistirmeyecegim derken yarım saat ağladı. Susmuyor susmuyor sabrediyorum olmuyor, bağırıyorum olmuyor. Sonra cerezlerini yediler bir gibi yattık. Uyuyana kadar yanlarında yatıyorum.saat 3 tu ve hala uyumamislardi.Ben delirdim resmen.sonra 1 saat uyudular uyandilar ve yaptigim corbayi icmediler. Başka bir çorba yaptım onu da icmediler. Badem yiyecez dediler ve yediler. Sonra tekrar sokak. Yine kavga kıyamet eve geldik. Sadece çilek yediler ve yattilar. Bu nedir ya????:
Kızım iki gündür bej rengi kaka yapıyor gören duyan varmı böyle bişey..biraz burnu akıyordu balgamı vardı sonra bu kaka cıktı :-(
maaşallah halide, bence de yaşına göre çok iyiOglumun cizdigi araba:) ondeki cizgi far:)
geçmiş olsunnHanımlar kızımın geçen gün gözü iltihaplandı.. Meğersem salgınmış bu. Önce ateş ile başlıyor sonra boğaz enfeksiyonu olarak devam ediyor. Sonra göze vuruyor.. Gece gece hastahanelerde gezindik.. Penisilin alerjisi olabilir diye de antibiyotik veremiyoruz.
Çocuklarınızı parka götürüyorsanız dikkatli olun. Bayağı çocukta görülmüş.
geçmiş olsun canım demek ki salgınmışDun doktora gittik, oksurup, burun akintisi, goz capaklanmasi hepsi var. Bitane balgam sokucu, bitane antibiyotik, bi goz damlasi, bide burun spreyi verdi. Ama encok aklima takilan gozundeki capaklanma. Bugun dahada artti sanki, gozu akiyor gibi surekli beyaz beyaz biseyler birikiyor gözlerinde, bu aksam kizardi bide gozleri. Steril solusyonla silip damla damlatiyorum. Insallah yarina daha iyi uyanir...
Allah kolaylık versin canım benzer şeyler bizde de oluyor arada..Bugun cinnet gecirttiler bana. Ev berbat haldeydi ama hiçbir şey yaptirmadilar. Eşim evi ben supururum sen dışarı çıkar çocukları. Çıktık dışarı,oyndilar falan. Eve geldik, balkona çerez hazırladım ama eren elimi yikamayacagim, üstümü degistirmeyecegim derken yarım saat ağladı. Susmuyor susmuyor sabrediyorum olmuyor, bağırıyorum olmuyor. Sonra cerezlerini yediler bir gibi yattık. Uyuyana kadar yanlarında yatıyorum.saat 3 tu ve hala uyumamislardi.Ben delirdim resmen.sonra 1 saat uyudular uyandilar ve yaptigim corbayi icmediler. Başka bir çorba yaptım onu da icmediler. Badem yiyecez dediler ve yediler. Sonra tekrar sokak. Yine kavga kıyamet eve geldik. Sadece çilek yediler ve yattilar. Bu nedir ya????:
Ben de cis durumunuzu merak ediyordum.tam soracaktim yazmissinKiegitimi sinirlerimi cok bozdu6. Gun bitti ve oglum hala ustune yapiyo ((
su saat itibariyle pes etmis bulunuyorum. bagladim bezi yoksa cildirtcak beni. bir haftadir hic gelisme olmadiBen de cis durumunuzu merak ediyordum.tam soracaktim yazmissin
Merhaba kızımın kakası biraz daha koyu sütlü kahve rengi yada biraz açığı gibi oldu..sizlerde nasıl renk?
su saat itibariyle pes etmis bulunuyorum. bagladim bezi yoksa cildirtcak beni. bir haftadir hic gelisme olmadi
Hadi ins hemn ogrenirler de bu sureci kolayca atlatirsiniz:)Ben de bugün külot ve atletlerini aldım, malum çiş eğitimine başlayacagim.citcitli badilerini cikaramazlar . Lazimliklarini da aldim, tabi kavga etmesinler diye ayni renk. Hafta sonu da ben başlayacağım kismetse, son paket bezlerini aldım,
Ben de bugün külot ve atletlerini aldım, malum çiş eğitimine başlayacagim.citcitli badilerini cikaramazlar . Lazimliklarini da aldim, tabi kavga etmesinler diye ayni renk. Hafta sonu da ben başlayacağım kismetse, son paket bezlerini aldım,
bilmiyoum ki canım ama bence normal renk diye bişey yoktur heralde,tabi her zamanki rutin halini biliriz bazen yediğine göre değişir,ama çok rengin açılması yine de sık yapmasındandır...Yenikullanıcı canım ishal degıl ben ishal sandım ama sadece bir gün dört defa yaptı onda da dişten galiba alt iki azı çıkmış...tam düzeldi galiba dün koyu renk yaptı dedim bugün gene sütlü kahve gibi cok acıkk kahve yaptı..nedir normal renk acaba
Benim kızım var ama ben olamam sanırım çok foto paylaştım ya beni görsen tanirsin :))Kizlapr dun ruyamda birinizi ziyaret ettim:) bi kac kadin vardi acaba hangisi diye dusunuyorum. Cocuklarda oynadilar. Kizi olan biriydi:))