2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Dun doktora gittik, oksurup, burun akintisi, goz capaklanmasi hepsi var. Bitane balgam sokucu, bitane antibiyotik, bi goz damlasi, bide burun spreyi verdi. Ama encok aklima takilan gozundeki capaklanma. Bugun dahada artti sanki, gozu akiyor gibi surekli beyaz beyaz biseyler birikiyor gözlerinde, bu aksam kizardi bide gozleri. Steril solusyonla silip damla damlatiyorum. Insallah yarina daha iyi uyanir...

Geçmiş olsun canım. Biz de kullanmıştık göz için bir steril damla.ama doktorumuz o zaman ısrarla damlanin 3. Günün sonunda etki edeceğini soylemisti

Bugun cinnet gecirttiler bana. Ev berbat haldeydi ama hiçbir şey yaptirmadilar. Eşim evi ben supururum sen dışarı çıkar çocukları. Çıktık dışarı,oyndilar falan. Eve geldik, balkona çerez hazırladım ama eren elimi yikamayacagim, üstümü degistirmeyecegim derken yarım saat ağladı. Susmuyor susmuyor sabrediyorum olmuyor, bağırıyorum olmuyor. Sonra cerezlerini yediler bir gibi yattık. Uyuyana kadar yanlarında yatıyorum.saat 3 tu ve hala uyumamislardi.Ben delirdim resmen.sonra 1 saat uyudular uyandilar ve yaptigim corbayi icmediler. Başka bir çorba yaptım onu da icmediler. Badem yiyecez dediler ve yediler. Sonra tekrar sokak. Yine kavga kıyamet eve geldik. Sadece çilek yediler ve yattilar. Bu nedir ya????:

Kızım iki gündür bej rengi kaka yapıyor gören duyan varmı böyle bişey..biraz burnu akıyordu balgamı vardı sonra bu kaka cıktı :-(

Ahh ayni bzmki iste.gitcem der hazirlaninca da kalcam evde der. Allahim yaa be istiolarsa artik

Iki yas sendromunu hepimiz hattinde hissediyoruz yaa. Ins cabuk gecer bu donem

Kızım iki gündür bej rengi kaka yapıyor gören duyan varmı böyle bişey..biraz burnu akıyordu balgamı vardı sonra bu kaka cıktı :-(
Cnm bilmiorum ki ama belki bslgamdandir

canım inan aynı hallerdeyiz... çoook zor...

yediklerinden olabilir mi canım...

Merhaba kızlar birkaç gündür giremedim pc.ye ev savaş alanı badana yapılıyor ve oğlumla çok çok zorlandım toplanmalar olsun boyanın fırçanın etrafından uzak tutmak olsun..

Oglumun cizdigi araba:) ondeki cizgi far:)
maaşallah halide, bence de yaşına göre çok iyi
geçmiş olsunn
geçmiş olsun canım demek ki salgınmış
Allah kolaylık versin canım benzer şeyler bizde de oluyor arada..

Geçen gün hoşuma giden birşeyi paylaşmak istiyorum sizinle..
kahvaltımızı yaparken her zamanki gibi yine trt çocuk açık pepe oynuyordu..pepe kardeşine el öpmeyi öğretirken hamza eymen de birden benim elimi aldı ve dudağına götürdü!
bir de pepe pepe uyandın mı sen diye bir şarkısı var onu kendince tekrarlıyor :) bebbee bebbeee dıbıdıbıbı :)

Kizlar bu cis egitimi sinirlerimi cok bozdu 6. Gun bitti ve oglum hala ustune yapiyo((

Merhaba kızımın kakası biraz daha koyu sütlü kahve rengi yada biraz açığı gibi oldu..sizlerde nasıl renk?

Birkac haftadır biraz iştah azalmıştı kızımda ama bu hafta pek yemiyor nerdeyse..bikac aksam normal yedirdim yedikten sonra kustu yemek istesede sanki agzına alınca ağzında büyüyor yutmak istemiyor gibi..cok az yediriyorum bende..ne oldu anlamadım hazımsızlıkmı yoksa dönemsel bişeymi

Merhaba kızımın kakası biraz daha koyu sütlü kahve rengi yada biraz açığı gibi oldu..sizlerde nasıl renk?

bizde yediğine göre değişiyo renk,ishalken de aynı şey oluyodu ama sık sık yediğini çıkardığı için rengin açılması da normal gibi... ishal azaldıkça iştahı düzeldikçerenk koyulur bence yediklerine göre...

su saat itibariyle pes etmis bulunuyorum. bagladim bezi yoksa cildirtcak beni. bir haftadir hic gelisme olmadi

bence de hazır değil galiba daha canım iyi yapmışsın üstüne gitme fazla biraz ara verip tekrar denersiniz...
çünkü genelde hazırsa 1 haftada bi yol katediyolar,biz de daha başlamadık...

Ben de bugün külot ve atletlerini aldım, malum çiş eğitimine başlayacagim.citcitli badilerini cikaramazlar . Lazimliklarini da aldim, tabi kavga etmesinler diye ayni renk. Hafta sonu da ben başlayacağım kismetse, son paket bezlerini aldım,

Hadi ins hemn ogrenirler de bu sureci kolayca atlatirsiniz:)

Yenikullanıcı canım ishal degıl ben ishal sandım ama sadece bir gün dört defa yaptı onda da dişten galiba alt iki azı çıkmış...tam düzeldi galiba dün koyu renk yaptı dedim bugün gene sütlü kahve gibi cok acıkk kahve yaptı..nedir normal renk acaba

hadi kolay gelsin canım inşallah kolay alışırlar darısı başımıza, gelişmeleri yazarsın...

bilmiyoum ki canım ama bence normal renk diye bişey yoktur heralde,tabi her zamanki rutin halini biliriz bazen yediğine göre değişir,ama çok rengin açılması yine de sık yapmasındandır...

papatyacım siz nasıl lazımlık aldınız,ben de bu haftasonu alıcam atık sanırım,evde bulunsun... ben de başlamak istiyorum...

Kizlapr dun ruyamda birinizi ziyaret ettim:) bi kac kadin vardi acaba hangisi diye dusunuyorum. Cocuklarda oynadilar. Kizi olan biriydi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…