papatyacım siz nasıl lazımlık aldınız,ben de bu haftasonu alıcam atık sanırım,evde bulunsun... ben de başlamak istiyorum...
ayy cadi yaa:)) ne duyarlarsa onu taklit idiolar:)Gunaydin kizlar, herkesler iyidir insallah? Sabahin korunde isteyim ama cok yorucu bir haftasonu geçirdim, arkadaşımın dugunu icin gunubirlik ankaraya gidip geldim, yamuldum. bir kahve aldim uyukluyorum masamda suan:)
sonunda bizde kizima bir yatak aldik haftasonu. Aslinda besigi 10 aylikken birakti, odasinda kanepe vardi, onu acip uzerinede yun yorgan sermistim, genis genis yatiyordu orda ama daginik duruyordu. Artik yeter deyip haftasonu gidip cilekten mobilya aldik. Bugun gelicek ama odasini cok daralticak galiba.
ay dun aksam kizim bizi cok guldurdu. Yemek yiyorduk, elinde bir bardak su vardi, birden hepsini mama sandalyesinin onune bosaltiverdi ama yanlislikla degil, oynamak icin. Bende naptin ya dedim kizarak. Esim basladi gulmeye. Ay bizimki donmus diyorki, hic komik degil baba, anne kiziyor, gulme:))) kizdigim biseye guldugu zaman ben ona gulme, hic komik degil bu diyorum, o da babasina diyor ya. Ay kizsam mi gulsem mi bilemedim valla:)))
benim de kızım var ama ben de ara ara resim paylaşıyorum ben de değilimdir :)Kizlapr dun ruyamda birinizi ziyaret ettim:) bi kac kadin vardi acaba hangisi diye dusunuyorum. Cocuklarda oynadilar. Kizi olan biriydi:))
Gunaydin kizlar, herkesler iyidir insallah? Sabahin korunde isteyim ama cok yorucu bir haftasonu geçirdim, arkadaşımın dugunu icin gunubirlik ankaraya gidip geldim, yamuldum. bir kahve aldim uyukluyorum masamda suan:)
sonunda bizde kizima bir yatak aldik haftasonu. Aslinda besigi 10 aylikken birakti, odasinda kanepe vardi, onu acip uzerinede yun yorgan sermistim, genis genis yatiyordu orda ama daginik duruyordu. Artik yeter deyip haftasonu gidip cilekten mobilya aldik. Bugun gelicek ama odasini cok daralticak galiba.
ay dun aksam kizim bizi cok guldurdu. Yemek yiyorduk, elinde bir bardak su vardi, birden hepsini mama sandalyesinin onune bosaltiverdi ama yanlislikla degil, oynamak icin. Bende naptin ya dedim kizarak. Esim basladi gulmeye. Ay bizimki donmus diyorki, hic komik degil baba, anne kiziyor, gulme:))) kizdigim biseye guldugu zaman ben ona gulme, hic komik degil bu diyorum, o da babasina diyor ya. Ay kizsam mi gulsem mi bilemedim valla:)))
CNm o Kapıdan çıkana kadar öyle. Sonra hemen susuyorlar.oglum kresteyken aglıyordu arkamdan kapıda beklerdim çok sürmeden gecerdı hemen susardı.Ise gitmeme bir turlu alisamadi ya, aylar gecti yok hala her sabah agliyor. Gorunmeden uyurken kaciyorum uyaninca agliyor. Uyaniksa guzel guzel anlatiyorum, dinliyor, tamam diyor ama gidecegim zaman yine agliyor. Bende ise gitmek istiyorum deyip bagiriyor. Yok mu bir caresi cozumu
Allahım ya:)) maşallah Türkçe'yi tam öğrenicekler:)Babannesi çay ile simit yiyelim dedi. Eren diyor ki, çay içilir simit yenir. Anne edebiyat öğretmeni ya, çocuğum anlatım bozukluğunu şimdiden öğreniyor.
Babannesi çay ile simit yiyelim dedi. Eren diyor ki, çay içilir simit yenir. Anne edebiyat öğretmeni ya, çocuğum anlatım bozukluğunu şimdiden öğreniyor.
:)) elh CNm iyi sayılır bulantılarda geçse daha iyi olucam. Oğlumda hiç olmamıştı ama bunda var hepsi farklı oluyormus hamileliklerin. Çıkarmıyorum ama yınede ıkı kilo verdim. Bn milyon biriyim zaten 48 le hamile kalmıştım suan 46-47 arasıyım. 10. Hafta içerisindeyim ama Göbek baya var. İç karnım darmış benim Dr öyle Demişti o Yüzden hemen Göbek oluyor:)Sweet hamilelik nasıl gidiyor canım? Bulantin falan var mi? Göbek çıktı mi? Kaç kilo ile hamile kaldın? Ayyy ne çok şey merak etmişim değil mi?
:)) elh CNm iyi sayılır bulantılarda geçse daha iyi olucam. Oğlumda hiç olmamıştı ama bunda var hepsi farklı oluyormus hamileliklerin. Çıkarmıyorum ama yınede ıkı kilo verdim. Bn milyon biriyim zaten 48 le hamile kalmıştım suan 46-47 arasıyım. 10. Hafta içerisindeyim ama Göbek baya var. İç karnım darmış benim Dr öyle Demişti o Yüzden hemen Göbek oluyor:)
İkizlerin bir sürü yazlık kıyafeti var sanıyordum, ama yokmuş. Geçen seneki kıyafetleri üstlerinde düdük gibi durdu. Bana göre buyumeyen çocuklarım meğerse büyümüş. Geçen seneden bu yaz için aldiklarim var iyiki. İndirim başlasa da bir şeyler alsam.
ben de bugün hamzanın küçülen eşyalarını ayıkladım uzun kolluları kaldırdım.ve hediye gelenlerden şimdilerde giyebileceği 5-6 tane tişört çıktı çok mutlu oldum bu işe :) bizim kıyafetlerden boydan kısa hep enimiz hiç değişmiyor.İkizlerin bir sürü yazlık kıyafeti var sanıyordum, ama yokmuş. Geçen seneki kıyafetleri üstlerinde düdük gibi durdu. Bana göre buyumeyen çocuklarım meğerse büyümüş. Geçen seneden bu yaz için aldiklarim var iyiki. İndirim başlasa da bir şeyler alsam.
Kolay gelsin canım.Arkadaşlar merhaba, ne zamandır yazamıyorum. Eşimin tayini İzmir’e çıktı demiştim. Kendisi gitti. Benim tayinim daha çıkmadığından biz kızımla kaldık İstanbul’da. Annem ve babam bende kalıyorlar. Yuvarlanıp gidiyoruz.
Evi toparlamaya başladım, işyerinde işlerimi devrediyorum. Kafam çok dolu yani anlayacağınız.
Hepinizi ve minnoşları öpüyorum canlarım.