2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Hestia öksürük için ballı soğanı denedin mi?bir de öksürükler uzun sürebiliyor bazen...

Kızlar Cuma günü kısmetse haftasonunun da dahil olacağı mini bir geziye çıkacağız abim arabasıyla götürecek.İlk durak Çanakkale Şehitliği..Daha evvelden aranızda giden varsa tecrübelerinizi bilmek isterim..oğlumla nasıl olacak bakalım orası..
sonrasında da Trakya'ya geçeceğiz...

Dün piknik sezonunu açtık ve oğlum bir dk.olsun oturmadı desem yeridir..ben de babası da hep peşindeydik çünkü tehlikeli yerlere gidiyor bazı yerlerde camlar vardı onları merak ediyor..nedense yolu bir tutturdu mu hep ileri gidiyor hiç sağ-sol yok durdur durdurabilirsen..hiç oyuncakmış yemekmiş işi olmadı arada meyve kek filan yedirdim zorla..ne heyecanla gitmiştim ama benden çok oğlum eğlendi..varsın olsun napayım :)

Ben gittim canım. Harika bir yer. Ama ruzgarlidir her daim, kulaklarını koruyabilecegin bir şapka al yanına mutlaka. Rüzgarı insanı yakar, güneş kremini al yanına. Ama orası arabadan ziyade yürüyerek gezilebilecek bir mekan, o yüzden oglunla sana yorucu olabilir . Bir de arkadaşım ne şekilde olursa olsun mekan değişikliği çok iyi geliyor insana. Sana şimdiden iyi eğlenceler. Ohhh mis

Sağol canım..güneş kremimiz de yok almalı mıyız diyorsun şimdi ?
arabasını da götüreceğiz artık biraz yürür biraz arabada durur idare edeceğiz..

[QUOTE="ceylinpost: 40701014, memamatia öksürük için ballı soğanı denedin mi?bir de öksürükler uzun sürebiliyor bazen...[/QUOTE]
Onu denemedim ceylin.hala devam ediyor ama allahtan cok öksürmuyor. Asil sorun burun tıkanıklıgi gunduzde burnu akiyor. Hala duzelmedi. Bir hafta oldu. Hatta bana da bulasti sanirim 2 gündür bende hastayim. Bizim 9ksuruk dediğin gibi uzun surelerden sanirim. Gecen ay anneminki 3 hafta sürmüştü.

ceylin1907, post: 40701307, member: 321613"]

İşte oturduğu nadir anlardan..ancak dayısının arabasında oturdu :)[/QUOTE]
Masallah Pek tatli. Allah bagislasin.

Ne guzel iste eglenmis pasa:)

Sweet85 arkadaşım sakin başka topiklere takılıp buraları ihmal etme olur mu. 2015 aralık anneleri falan
Yok yok buralardayim:) turkiyedeyiz artik. Cok sersemim yaa bi de cok agrim var dra gidemedim daha. Yatiyorum genelde. Sagolsun babaanne ve dede ilgilenio halidle

Ay yavrum benim
bu baya sarisinmis. Herhalde topigimizin en sarisi. Masallah, oturmus ama keyfi de yerinde görünüyor

Teşekkür ederiz teyzesi

ceylin1907, post: 40701307, member: 321613"]

İşte oturduğu nadir anlardan..ancak dayısının arabasında oturdu :)
Masallah Pek tatli. Allah bagislasin.[/QUOTE]

Sağol cnm amin cümlemizinkini
Ne guzel iste eglenmis pasa:)

Yok yok buralardayim:) turkiyedeyiz artik. Cok sersemim yaa bi de cok agrim var dra gidemedim daha. Yatiyorum genelde. Sagolsun babaanne ve dede ilgilenio halidle

Hoş geldin gebeş anne dikkat et kendine...

Yenikullanıcı canım nerelerdesin sen bakayım ?

İkinci bebeğime hamile olduğumu öğrendim bugün kızlar..
Çok çok çok mutluyum-
-Ama korkuda var.
Acaba çok mu erken ikinci için? Kızımın hayatını kaçırır mışım gibi hissediyorum.

kızlar ben burdayııım...
çok özür bayadır ihmal ettim yine....
Derin yine hasta bi haftadır falan he gün en az bi kere kusuyo bugün ve dün hariç ilaç kullanıyoruz doktora gittik geçmeyince, balgamını atmak için kusuyo öksürüğümüz var gece de gündğz de uyutmayan dün gece de vardı gündüz uyksuunda azalmıştı bakalım bu gece nasıl geçicdek... uyklarımız bayadır bölük pörçük uyuyamıyo da uyutmuyo da... onun dışında neşesi keyfi yerinde ateş falan yok...
2 yaş sendromundan mıdır bilmem fevkalade inatlaşma içinde... çok zorlanıyorum ben de, hırçınlıkları da arttı...
iştahımız sanırım hastalıktan baya kötü üstelemiyorum da pek idare ediyoruz...

metrocum biz de uzun zaöandır araba koltuğu kullanmıyoruz hatta geçen yaz tatilinden beri... bundan sonra da oturacağını hiç sanmam,beraber arka koltukta seyahat ediyoruz hala ... ama oturduğunu pek söyleyemem arkada her yerde...

sweetcim hayırlı olsun çok sevindim...

hestia inan ben de aynı durumdayım hiçbişeye tam olarak yetişemiyorum hala ve ne zaman bi düzene gireriz bilmiyorum... ama elbet büyüyecekler rahatlıycaz, bu arada hoşgeldin gerçekten...

ceylincim burdayım geldim...

papatyacım ne güzelsiniz gerçekten, özendim imrendim... tatil... ikizler... daha ne olsun...

kızlar ne güzel resimler paylaşılmış bunlar da bizim son günlerdeki hallerimiz...

ara ara paylaşın nolur...

Eklentiler

• 111.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 110
  • 222.jpg
    74,6 KB · Görüntüleme: 114
  • 333.jpg
    127,2 KB · Görüntüleme: 116
  • 444.jpg
    23,8 KB · Görüntüleme: 116
yakaricim sana yazmayı unuttum, metronun dediği gibi genetik de olabiliyo esmer falan olunca, dediğin gibi hormonlar da olabilir ama ilk etapta hemen öyle düşünme bence... ben 4-5 yaşına kadar yavaş yavaş azalıp yok olan bebek-çocukda biliyorum şahit oldum...

biz bayadır oyun grubuna gitmiyoduk haftasonu yine başladık haftada bi gün de olsa değişiklik oluyo tavsiye ederim...

İkinci bebeğime hamile olduğumu öğrendim bugün kızlar..
Çok çok çok mutluyum-
-Ama korkuda var.
Acaba çok mu erken ikinci için? Kızımın hayatını kaçırır mışım gibi hissediyorum.
Bn de yeni hamileyim cnm hayirli olsun sanada.bn de ayni seyi hissediyorum ama oglumun yalnizlik cektigini biliorum ins cok guzel olucak:)

kızlar ne güzel resimler paylaşılmış bunlar da bizim son günlerdeki hallerimiz...

ara ara paylaşın nolur...
Masallah derin hanima:)

Bir türlü kurtulamıyorum.. Sanki onu boşlayacakmışım gibi geliyor.
Cnm ilk ogrenince bn de oyleydim. Nasil olucak ne yapicam ikisiyle yetisemem falan diye dusunup duruyodum. Ustunden biraz gecince alismaya basladim. Ocak mi senin dogum yoksa aralik sonumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…