kizlar ikinciyi dusunen vardi kim oldugunu hatirlayamadim. nasip olursa bzde dusunuyoruz artik:)
özel sektör cnm
bir fabrikada muhasebe olarak
keşke devlet olsaydı
sen çalışıyor musun
Seninkilerin maşallahı var cnm allah bağışlasınkızım okumaya ve kitaplarına çok meraklı
oğlumun kitaplarda hiç göz yok maalesef
kızım her gün günün değişik saatlerinde istediği bir kitabı alıp geliyor, anne oku diyor
ben kitabı okumuyorum, oradaki resimleri anlatıyorum onun anlayacağı bir dilde
bugün de kızım geldi yanıma, anlattıklarımı öğrenmiş
o bana anlatıyor
bu kurba, vırak diyor, bu uğur böceği....
öğrettiklerinin karşılığını almak ne kadar güzel bir duygu Allahım
Hayırlısı olsun canım. İkinci bebeği ben istiyordum. Ama henüz olmadı. Bekliyoruz aylardır…:)
Ben zaman zaman uzaklaşıyorum bu fikirden. Eşime vazgeçelim diyorum ama O kabul etmiyor. “takma kafana her şey hallolur” diyor. Bu arada geçen hafta ev aldık biz. Bayağı bi kredi çektik, borçlandık. İkinci çocuk olursa annemin bakacağını hiç sanmıyorum. Kayınvalidem de İstanbul’a gelip bakamaz. İkinci çocuk olursa naparız bilmiyorum ama yine de vazgeçmedik.
ben de geç saatlerde gelebiliyorum oğlum 01:15'te uyudu bu akşam nasıl bir enerjidir nasıl yorulmaz anlayamıyorum canım ya!canım ben geliyorum ama kimseleri göremeyince ben de yazmıyorum, muhabbet edemiyorum
kızım koltuktan kafa üstü düştü akşam akşam ya
nasıl korkuyor insan
uyutmayayım dedim, ama fazla dayanamadı, uyudu
içim de hiç rahat değil,
yanımda yatıracağım bu gece
ufffffffff
Bzdede var cnm oglumda ogrendi isimlerini soyluorkızlar ben uslu marka ahşap meyve ve taşıtlar puzzle aldık
şimdi hepsinin ne olduğunu öğrendiler ve hepsini tek tek yerlerine takabiliyorlar
minibüsten, helikoptere her şeyi öğrendiler
çok faydasını gördük, çok da güzel vakit geçiriyorlar, başına oturunca yarım saat oyalanıyorlar
hayirlisi ins cnm belki hayirli zamn degil ondan gelmedi daha. bzde yeni basladik.oglum bi bucuk yil sonra geldi o yuzden ne zmn olur kismet artikHayırlısı olsun canım. İkinci bebeği ben istiyordum. Ama henüz olmadı. Bekliyoruz aylardır…:)
Ben zaman zaman uzaklaşıyorum bu fikirden. Eşime vazgeçelim diyorum ama O kabul etmiyor. “takma kafana her şey hallolur” diyor. Bu arada geçen hafta ev aldık biz. Bayağı bi kredi çektik, borçlandık. İkinci çocuk olursa annemin bakacağını hiç sanmıyorum. Kayınvalidem de İstanbul’a gelip bakamaz. İkinci çocuk olursa naparız bilmiyorum ama yine de vazgeçmedik.
cnm yaa gecmis olsun. bi rahat durmuolar ki sonra mor mor geziolar istecanım geçmiş olsun nasıl oldu, bişey olmamıştır derin de sürekli kötü düşüyo vuruyo her seferinde ödüm kopuyo ama geçiyo inşallah bişey olmuyodur yavrularımıza,büyüdükçe daha bi tehlikeli şeyle yapıyolar... alnında morluklarla geziyo bizimki de,babasının kucağında kapıdan geçerken rahat durmayıp büyük bi hızla tam köşeden vurdu bugün 3.gün hala mor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?