bikaç gündür daha da değişti kızım,hep bi muzurluk peşinde,koltukların arka tarafına geçmesin cama doğru hem de prizlere ulaşamasın diye koltukları öne alıp birbirine bitiştirip tutuyoduk odayı küçülttük yani,şimdi tekli koltuğun altından süzülüp arka tarafa geçiyo ordan tülü kaldırıp hızla camın altındaki peteğe çıkıyo 2 elini de cama yapıştırıp camda dikilyo o esnada tüle de basabiliyo düşecek diye korkuyorum tülü çekip korniş düşecek diye korkuyorum hele hele ya camın kulbunu çevirip açarsa diye korkuyorum,bi an önce cama açılmasın diye bişey takılıyomuş onu almamız lazım,bir de koltukların sıralamasını değiştiricez sanırım geçemesin diye,tekliyi cam önünden kapı ağzına alırsak durum çözülecek gibi,ev zaten iyice şekilden şemalden çıktı :) sandalyleri yere yatırıyodum masaya çıkmasın diye,duvara doğru dayalı sandalyeye de çıkmayı başardı ordan çıkıyo,masanın arkasında duvarda tv var ona dokunuyodu hep şimdi masanın üstüne sarkan avizenin taşlarıyla oynuyo bi bu eksikti,bugün masayı da sandalyeleri de yeniden sıkıştırdık kenara köşeye... hakkaten korkuyorum bi muzurluk var ki üstünde,koltuklar bitişik diye birbiri üstüne geçmeye arkaya sarkılmaya başladı napıcam bilmiyorum...
bi muzurluk yaparken kızıyosam hemen öpücük veriyo kızamıyorum da :)