• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Biz 2 gun once emzigimizi kaybettik sadece uykuda alıyordu o yuzden biraktirmayi düşünmüyordum ama almadim yeni emzik. Yani sorun yok simdilik ama ogle uykusundan erken kalkmaya başladı. Ptesiden itibaren de formasyon egitimine dvm edicem ereni birakcam anneme. Acaba ben yokken sorum yapar mi ememicek de. Aliyim mi yeni emzik?
cnm hic alma bnce yoksa sonra biraktirmn zor olur. bi kac gune duzene girer ins sen yokken de.

Biz 2 gun once emzigimizi kaybettik sadece uykuda alıyordu o yuzden biraktirmayi düşünmüyordum ama almadim yeni emzik. Yani sorun yok simdilik ama ogle uykusundan erken kalkmaya başladı. Ptesiden itibaren de formasyon egitimine dvm edicem ereni birakcam anneme. Acaba ben yokken sorum yapar mi ememicek de. Aliyim mi yeni emzik?

bence de bıraktıysa alma canım,büyüdükçe gerçekten daha zor olur ve geçen gün yine tvda dinledim en geç 2 buçuk yaşına kadar bırakılmalı damak ve diş yapısını bozar diyolar,ben bu yaz kendi isteğimle emzik almayarak bıraktırdım gece uyanmalarını ona bağlasam da yine de almıyorum...

ben dün yine emzik aldım , yedekte dursun diye
gün içinde o kadar yoruluyorum ki
gece birkaç gün uykusuzluğu bile göze alamıyorum inan ki
ama bu aralar uykularının da maşallahı var
bir kere kalkıp su istiyorlar sadece
sabah uyanmaları da 8 oldu gibi
bu bizim için mucize zira biz bir ara 5.45 de kurulu saat gibi uyanıyorduk

kahvaltıda artık ikizlere de ayrı tabak getiriyoruz artık
önlerine yiyeceklerini koyuyoruz bizim gibi yiyorlar maşallah
yanında da azcık , şekersiz ve açık çay da istiyorlar
maalesef çayı çok seviyorlar

televizyonda izlemiştim
babaanne ve dedeyle büyüyen çocuklar çay tiryakisi oluyor diye :(

kızlar bu arada ceyodan ev ayakkabılarımız geldi
gerçekten çok hoşuma gitti
benim gibi evi pek de sıcak olmayanlara tavsiye ediyorum

yenikullanıcı
derin nasıl oldu canım? İnşallah toparlamıştır yavrucak
benim boğazım hala kötü, maalesef eşime de bulaştırdım

kayınvalidemler ince dar bir sokakta oturuyor
sokağın başı ise işlek bir caddeye çıkıyor
erenin en sevdiği şey ise aşağı doğru meyilli olan o caddeye var gücüyle koşmak
bugün yine eren aşağı doğru koşmaya başlayınca
kızım: eren koşma, yapma, anne kızar
dedi
şok oldum, kızamadım

ben dün yine emzik aldım , yedekte dursun diye
gün içinde o kadar yoruluyorum ki
gece birkaç gün uykusuzluğu bile göze alamıyorum inan ki
ama bu aralar uykularının da maşallahı var
bir kere kalkıp su istiyorlar sadece
sabah uyanmaları da 8 oldu gibi
bu bizim için mucize zira biz bir ara 5.45 de kurulu saat gibi uyanıyorduk

çalışan annenein uyku tercihine saygım var, ben çok daha erken bırakmak istedim emziği ama eşim hazır değildi uykusuzluğa o erteledi hep uykusuz işe gitmek zor,şu an o zorluğu yaşıyo o da,
maşallah canım uykularına ya, bizim baya kötü bu aralar,bi 10-15 dakika önce zor uyudu,1 saaten fazladır uyutmaya çalışıyodum,bi saat sonra falan uyanmaya başalr gelir bizim odaya,sonra sabaha kadar uyan ağla uyut devam ediyo...

kahvaltıda artık ikizlere de ayrı tabak getiriyoruz artık
önlerine yiyeceklerini koyuyoruz bizim gibi yiyorlar maşallah
yanında da azcık , şekersiz ve açık çay da istiyorlar
maalesef çayı çok seviyorlar

televizyonda izlemiştim
babaanne ve dedeyle büyüyen çocuklar çay tiryakisi oluyor diye :KK43:

maşallah canım ya,gerçekten kocaman maşallah...

kızlar bu arada ceyodan ev ayakkabılarımız geldi
gerçekten çok hoşuma gitti
benim gibi evi pek de sıcak olmayanlara tavsiye ediyorum

bence de en güzel ceyonunkilerdi,güle güle koştura koştura giysinler...

yenikullanıcı
derin nasıl oldu canım? İnşallah toparlamıştır yavrucak
benim boğazım hala kötü, maalesef eşime de bulaştırdım
dün 2 kere peditus verdim beslenmesine de dikkat ettim, bugün iyiyd canım,ateş olmadı,hapşırık sümük akması yoktu,sadece bikaç kez azcık sildim burnunu,yine de peditusu verdim bugün de,yarın da veririm iyileşiyo sanırım... benim boğazım hala aynı ama başka da bişeyim yok,eşim de nezle,ama derin bizden çabuk iyileşti,bizde mi peditus içsek :)
size de tekrar geçmiş olsun canım,iyi bakın kendinize çabuk iyileşin ikizlere bulaştırmadan,ve de uzak durun biraz babaanne var nasılsa uzak durabilme şansınız var...

kayınvalidemler ince dar bir sokakta oturuyor
sokağın başı ise işlek bir caddeye çıkıyor
erenin en sevdiği şey ise aşağı doğru meyilli olan o caddeye var gücüyle koşmak
bugün yine eren aşağı doğru koşmaya başlayınca
kızım: eren koşma, yapma, anne kızar
dedi
şok oldum, kızamadım
birinn afacanlığına diğerinin tatlı diline maşallah tekrar tekrar...

bizimki de her geçen gün kelime dağarcığını genişletiyo,yarım yamalak da olsa :)
bayramda baba demeye de başladı,ama dadi yi de hala kullanıyo şimdilik ikisini de kullanıyo...

bayramda iki gün üstüste gittiğimizde yeğenim arkamızdan ağladı çok,şimdi derin de aklına geldikçe eci ağlıyooo diyo... eci ecrin demek bu arada...

bayramda iki gün üstüste gittiğimizde yeğenim arkamızdan ağladı çok,şimdi derin de aklına geldikçe eci ağlıyooo diyo... eci ecrin demek bu arada...
benimkilerin de iki tane kuzenleri var
bir hafta -10 günde bir görüyorlar birbirlerini
ve gün içinde sürekli onların isimlerinin söylüyorlar

Genelde hastalık var galiba bu aralar herkese cok gecmiş olsun hem yavrular hem biz çok zor..hastalık havaları bu aralar sıcak soguk karısık.

Biz memeye devam ediyoruz ama uyumak için baska türlü uyumuyor nasıl bırakacagız bakalım...gece uyanıp emmeleri bıraktık çok şükür ama bu seferde süt istiyor içmeden uyumuyor aglıyor o yüzden gece beslenmesi devam.

büyük bir hevesle hamsi sezonunu açtık
ama yemediler, hatta oğlum resmen tiksindi, öğürdü
nasıl yedireceğim balığı bilemiyorum, sonra makarna yaptım çabucak, birer tabak yediler
ekmek kafalılara çok kızdım ama sonrasında taze hurma yediler de annelerinin gönlünü aldılar
besin değeri düşük şeyler yedikleri zaman mutlu olmuyorum ben
gerçi makarnalarını et suyu ve tereyağlı yaptım ama
yine de içime sinmedi işte

Ben levrek yediriyorum genelde hem etli oluyor hem yağlı bir balik diye. Yagli kagida koyup icine sogan sarimsak tereyag kekik koyuyorum 1 saate yakin kendi suyuyla pisiyo cok sevdi oglum boyle dene bakalim canim belki sever kuzular....

yarin oglen kiymali sarimsakli tarhana çorbası, aksama da levrek olcak menumuz insallah.

büyük bir hevesle hamsi sezonunu açtık
ama yemediler, hatta oğlum resmen tiksindi, öğürdü
nasıl yedireceğim balığı bilemiyorum, sonra makarna yaptım çabucak, birer tabak yediler
ekmek kafalılara çok kızdım ama sonrasında taze hurma yediler de annelerinin gönlünü aldılar
besin değeri düşük şeyler yedikleri zaman mutlu olmuyorum ben
gerçi makarnalarını et suyu ve tereyağlı yaptım ama
yine de içime sinmedi işte

ben somondan çorba yapıyorum canım seviyo da,dün yaptım hatta, her seferinde içine koyduğum şeyler değişiyo dün somon-patates-havuç-domatesle yaptım...

linki bi türlü açamadım sonra yine bakıcam,eminim güzeldir güle güle giysin canım...

Back