Ankara'da havalar iyice soğudu, sokak artık zor bizim için
artık kışlıklarını da çıkardım, yerler parke olmasına rağmen ayakları yere basınca tedirgin oluyorum, üşüyeceklerini düşünüyorum
ve ev ayakkabısı altı kısmen sert olan patiklerden almak istiyorum
aslında terlik alacaktım ama hem kullanamazlar diye düşündüm hem de terlikler 25 numaradan başlıyormuş
bir de bizim terliklerimizi giymeye öyle meraklılar ki
velhasıl kelam bu kışı geçirebilecekleri , ayaklarını sıcak tutacak bir ayakkabı markası istiyorum kızlar
istanbul da öyle canım, ben de akşam pijama değil de eşofman giydirdim ilk kez,ev 24 derece ama gece üstüne hiçbişey örtmüyo çünkü,uyku tulumu alamlıyım bu sene artık...
çorap durumu çok kötü bizde,fena alıştı çorap çıkarmaya bugün de yalınayaktı çoğu zaman,hatta hala öyle :) ev soğuk değil yer de öyle ama yine de çoraba alışsak yeniden iyi olucak...
bizim terliklere derin de pek meraklı ama öyle oyunolsun diye,kendisi de tatil için aldığım deniz terliklerini giyiyo arada,ama yine de sürekli giymez... be daha geçen seneden resimdekileri almıştım 23numara,biraz büyükler galiba kışa da büyük gelirler... zaten evde giymez,anneanneye babaanneye falan giderken götürürüz onların evler soğuk olur biim de çorap giydirebilsem şükredicem...
şimd,lik dediğin gibi altları sert patikler yeterl olur bence de,kışa da panduflalar rahat olur heralde bot gibi olanlar giyerlerse...