Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım ben mesela arabada bişey okuyamam beni tutar cocukkende kusardım hep..cok zor bir durum o yüzden kızımda olmasın dıye dua etmtim hep..ama kusunca cok üzüldüm işin kötüsü benide araba tutuyor kızıma bakamadım kusunca ilginlenmeye kalktım bende kusuyordum kötü oldum..çok üzüldüm
kızlar kuzularımı aldım parka gittim
bir teyze geldi yanıma
teyzem en fazla 1.30 boyundadır
o da topuklu ayakkabıyla
bakın bunları neden anlatıyorum:
ayyyy bu senin mi dedi
evet teyze dedim, yanımda zeynom var bu arada
kaç aylık bu dedi
17 aylık teyze dedim
hımmmmmmmmmm
kızım bana hiç kırılma, alınma ama senin bu çocuğun normal değil dedi
hıııı dedim
yavrum alınma ama hemen bir doktora götür bunu dedi
neden dedim
benim karşı komşumun da 17 aylık bebeği var bunun iki katı boyu da kilosu da
dünyaları da anlatıyor
bu konuşamıyor da herhalde dedi
ki kızım bu arada baba gitti diyor sürekli
ama hiç kızmadım, sinirlenmedim de hatta güldüm
evet teyzem beni güldürdü
bu arada zeynom gerçekten minyon :))))))
kızlar malum iki gündür bastığım yeri bilmiyorum
attım kendim sokaklara
indirimlerden haber vereyim dedim
zara da güzel indirimler var
tişörtler 8,9,10,15 lira
çok orijianal ve sevimli tişörtler var
ben kuzularıma birer kot pantolon aldım
çok esnek ve yumuşacık
eeeeee artık kocaman oldular, kot giysinler değil mi?
panço da indirimli ürünlerden çok uygun tişörtler var, hem de tanesi 5 liraya
yumuşacık, mis gibi
malum yazın kıyafet yetiştiremiyorum ben ikisine
zaten bu ara sadece çıtçıtlı badi giydiriyorum
şu an mesajı yazarken ağlıyorum
kızlar zeynebin göz pınarının üzerinde bir kızartı olmuştu iki hafta önce
çok ciddiye almadım
tırnağıyla falan çizmiştir dedim, pek önemsemedim
ama iki hafta içinde mercimekten büyük bir kitle oluştu
dokunuyorum ama rahatsız olmuyor ve acımıyor
çünkü tepki vermiyordu
bu kitle sanki biraz daha büyüdü, derken uykularımı kaçırdı
bugün sabah kalktık doktorumuza gittik
soğukkanlı bir doktordur
çok da güvenirim kendisine
gözü görünce suratı değişti, içim cız etti
hemen şu hastaneye şu hanıma gidin dedi
doluysa bugün, randevu vermezlerse bana bildirin ben kendisinden randevu alırım dedi
tamam dedik, çıkarken eşime hastane dönüşü yanıma gel konuşalım diyince elim ayağım boşaldı
çünkü ben meramımı anlatırken sesim titredi, ağlamaklı olmuştum
bana söylemediği bir şey var diye mahvoldum
hemen hastaneye gittik, doktor bizi bekliyor, bizim hikayemizi biliyor
ikizlerimiz hoş geldi falan deyince
anladım ki bizim doktor burayı da anlamış
kalbimin sesini kulaklarımla duyuyordum inanın
doktor baktı, apseye benziyor dedi
ama bir arkadaşımız daha görecek dedi
zaman bir türlü geçmedi, sonra başka bir doktor geldi
o da inceledi o da ben pek bir şey göremedim dedi
iki doktor ayrı ayrı birer pomat yazdılar, 10 gün kullanın, geçmezse gelin ayrıntılı inceleyelim dediler
eşim kendi doktorumuza gidince o da ben tümörden şüphelendim ama
onlar yok diyorsa yoktur bir şey demiş
ama ben mahvoldum
çok kötüyüm
inşallah apsedir ve kremle geçer
öbür tarafını düşünmek bile istemiyorum
iki yıldır sigara içmiyordum, sigara içtim
perişan oldum
acaba yavrum kaşıdığı için mi oldu o kızarıklık
yoksa olan bir şeyi mi kaşıyıp, kızarttı
offfffff ya
nolur dua edin bize
kızlar bu haberi gördünüz mü http://webtv.hurriyet.com.tr/2/66180/26804417/kreste-dayak-zoruyla-yemek türkiyede değil ama Allah bildiği gibi yapsın bu insanları...
teyze bi hoşmuş gerçekten :)
hah şöyle canım ya gelsin neşen yerine valla mutlu oldum sen böyle eskisi gibi yazınca... iyi olunca...
evet canım ben de zaradan sadece bi kot bi tshirt alabildim dün çok seçilmiş beden yok hiç, bugün de başka avmye gitmek istiyodum iş güç derken toparlanamadık çıkamadık...
pançoya baktım ben ama o kadar indirimli ürün yoktu benim baktığım mağazada, ama daha gezerim, buldukça alırım, ben aslında bu senekilerle idare ederim bi beden büyük alıyorum bundan sonra aldıklarımı, seneye giysin diye... bi de kış için bişeyler toparlamaya başladım havalar soğuyacak hop giyecek hiçbişey yok hemen pahalı pahalı almak yerine bişeyler alıp koyuyorum kenara, bugün onları yerleştiriyodum bi eşofman takımını eşime gösteriyodum bizim kız kışa bu kadar olur mu dedim bi sonraki kış anca giyer dedi güldük :) ucuza getireyim derken bi de bi kenarda kalmasınlar giyilmeden, ama küçük gelmesinden iyidir elbet olunca giyer...
yalnız canım sen elbise giyiyosun ya hep okulda falan senin de stok yapmanın tam sırası, romanda %50 ipekyolda %70 e varan indirim var onlar da çok seçilmiş, ipekyoldan bi kapri alabildim çok komik rakama, romandan da sezonda beğendiğim bi elbise vardı o bi tek ankarada tek bi tane kalmış 38 beden taa sizin oralardan getirtiyorum :)
Sevgili papatya merhaba,
Bu yaşadığın iç sıkıntısını ve boğazında hissettiğin yumruyu ve bölük pörçük uykularını ben de geçen hafta yaşadım. Bir gece kızım uyandı ve ben her zamanki gibi kucağımda pışpışlıyordum ki ensesinde bir anda elime bişi geldi. sert değil ama yumuşak da değil, ve bezelye kadar bişi...bir anda buz kestim..o sırada kızım tekrar uykuya dalmış ve kafası omzuma düşmüştü bile ama ben titriyordum ve ağlamamak için kendimi zor tutuyordum..kendimi sakinleştirmeye çalıştım ama sabahı zor ettim. ben biraz evhamlı bir tip olduğum için ve ertesi gün o yumruyu bulamadığım için kimse beni ciddiye almadı. ben de zaten bir kaç gün sonra dr.a gideceğimiz için sakin kalmaya beklemeye karar verdim. ama o iki gün çok zor geçti. aklıma gelen tüm kötü düşüncelere savmaya çalıştım. her fırsatta yumruyu aradım ama yoktu. bu da beni rahatlattı, uyku sersemi belki de yanlış algıladım dedim. ama dr.a gideceğimiz sabah yine geldi elime. randevu saat 5teydi ve zaman çok zor geçti. kızımın bir alerji problemi var son bir kaç aydır, o sebeple alerji uzmanı bir çocuk dr.a gidecektik. ikinci gidişimiz olacaktı bu. neyse seninle aynı duygularla girdim ben de kapıdan, dr.muz prof ama çok tatlı ve mütevazi biri. o yüzden daha merhaba demeden kızımın ensesindeki yumrudan bahsettim. bana aynen şunu dedi: evet biliyorum, geçen haftaki muayenede farkettim ama söylemedim bile çünkü 1 cm.e kadar normal, sorun yok:)) kendimi boşu boşuna yemiş oldum.. ama annelik psikolojisi, çok farklı olamıyo insan. bunu uzun uzun yazdım ki sen de rahatla diye. iki farklı dr. da apse diyorsa apsedir o. ve 3 günde iyileşmez zaten, 10 gün demelerinin bir sebebi var. abtibiyotik aldığımız da bile keç gün sonra etki ediyor ki bu bir merhem, bi anda iyileştiremez. hiç canını sıkma, kızın iyi ben eminim.. ama diliyorum ki şu 10 gün hemen geçsin senin de yürek çarpıntın geçsin gitsin..sevgiler..
günaydın kızlar. nasılsınız ?
papatya o ihtimali duymak bile feci bişey.allah korusun yoktur öyle bişey erbebına göndermişler sizi.allah esirgesin canım benim kimse evladıyla sınanmasın .. bugün mü gitceksiniz ? bir an önce apseyi duyup rahatlarsın inş.teyzede çok komikmiş ya önce bi kendine bak diycen olmayacak.minyon olsun :) grubun en dilli bebeklerindende mi dilliymiş o komşu kızı heheeehee :)) canım sen hangi avm ye gittin bazıları çok seçilmiş ve küçük mağazalar oluyo ya ? meriçede bişeyler alçaktım evet ya yazın üstbaş dayanmıyor ki. benim transferim de dün yapıldı yine meriçteki gibi, 2 tane 1 i zoraki seçilmiş.kötünün iyisi mantığıyla.gebeliğin tek bebekle oluşacağını düşünüyorum dedi.ama gel görki sabah servisi kaçırmamak için hafifçe koştum.çokta korktum işe gelir gelmez baktım kanama var mı diye inş sebep olmam da yavrucaklarım gelir meriç inancım abi olur tez vakitte ...
bugün ilk kez kızımı tek başıma yıkadım çok mutlu oldum :)
hatta daha kolay yıkadım,bundan sonra canımız ne zaman isterse yıkanabiliriz...
bugün ilk kez kızımı tek başıma yıkadım çok mutlu oldum :)
hatta daha kolay yıkadım,bundan sonra canımız ne zaman isterse yıkanabiliriz...
bugün havuz aldım ikizlere
deliye döndüler desem yeridir
öğleden önce ve öğleden sonra iki kere girdiler zor çıkardım ikisini de
çocuk olmak çok güzel
canım ben geçen kış indiriminden bu seneki kışlık kıyafetlerimizi tamamladım
hiçbir ihtiyacımız yok şükür
bu yaz indiriminden de önümüzdeki yaz kıyafetlerini alıyorum
hem kaliteli hem şık duruyor çocukların üzerinde
canım dolabımı görsen roman elbise dolu
İpekyol bana pek olmuyor
bir kaç elbisem var sadece
romandan kısa kollu ve diz üstü elbiselerim artık kendini tekrarlıyor gibi geliyor bana
penye elbiseyi sevmiyorum, kaliteli kumaştan dikilmiş elbiseler hoşuma gidiyor
telefondan da sürekli indirim mesajı geldi ama
inan çıkıp bakamadım
ama netten baktım, birkaç tane beğendim, bakarım onlara da inşallah
bir de roman markafoni de sık sık indirime giriyor
oradan da alıyorum ben
sabah uyanır uyanmaz hemen elim kızımın gözüne gidiyor
iki doktor önemli bir şey yok dedi ama
verdikleri krem de bir işe yaramadı
yani bugün 4 gün bitti, değişen bir şey yok canım
ben de uzmanlık alanı çocuk hatta bebek göz uzmanından randevu aldım
rahatlayamıyorum bir türlü
kızımın hiçbir şeyi yok diyorum, kendimi buna inandırıyorum
sonra birden acaba neden oldu deyip kurmaya başlıyorum kafamdan
çok sağ ol yazın için canım
canım ben iki gün önce ikisi ile birlikte girdim duşa
ben epeydir tek yıkıyorum
gerçekten büyük bir rahatlık]
bugün havuz aldım ikizlere
deliye döndüler desem yeridir
öğleden önce ve öğleden sonra iki kere girdiler zor çıkardım ikisini de
çocuk olmak çok güzel
nasıl yıkadın canım ben başında çok zorlanıyorum bir de oturmak istediği için belden aşağısını zor yıkıyorumç
brc Arda nasıl oldu ishal kesildi mi ?
inşallah tutmuştur canım da
bu ne acele hemen
neden işe başladın ki
sana öyle diyorum ama ben de transfer ertesi okula gidip sınav yapmıştım, sınavdan sonra da pikniğe gitmiştim :))
olacağı varsa oluyor kuzular zaten
]