• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
tobrex'le 3 güne kalmaz geçer. geçmiş olsun...

Ewt cnm 2 gunde gecirdi cok sukur.

Ama dun aksam uzeri baslayip gece yerini ogurup kusmaya birakan oksuruk cok uzdu beni. Cok cektigim icin bu ogurmeden her oksurusunde korkuyodum. Yine basladik ya. Gece sanki boguluyormus gibi ogurdu yavrum ardindan balgamla birlikte yediklerini atti tabi.
hayir yani o kadar da dikkat ediyorum. Siki giydiriyorum, uzerini hic islak birakmam, ayaklarinda hep corap vardir.
Acaba dedim patlamak uzere olan kopek dislerden mi? Ikisi de ayni anda geliyo galiba.
Onun sikintisi olabilir mi dersiniz kizlar???

Ewt cnm 2 gunde gecirdi cok sukur.

Ama dun aksam uzeri baslayip gece yerini ogurup kusmaya birakan oksuruk cok uzdu beni. Cok cektigim icin bu ogurmeden her oksurusunde korkuyodum. Yine basladik ya. Gece sanki boguluyormus gibi ogurdu yavrum ardindan balgamla birlikte yediklerini atti tabi.
hayir yani o kadar da dikkat ediyorum. Siki giydiriyorum, uzerini hic islak birakmam, ayaklarinda hep corap vardir.
Acaba dedim patlamak uzere olan kopek dislerden mi? Ikisi de ayni anda geliyo galiba.
Onun sikintisi olabilir mi dersiniz kizlar???

Canım geçmiş olsun, inşallah diştendir diyelim, benim oğlumun da alttan dişler geliyor, el sürekli ağızda, huzursuzluk had safhada.
Öksürük ve balgam iyileşme belirtisi, inşallah bir iki güne kalmaz iyileşir.
Seni çok iyi anlıyorum canım, "çok çektiğimiz" için sakınıyoruz iyice. Ben de yazmıştım daha önce çok sakındığımız için mi batıyor bu çöpler diye.
Akşam nasıl olduysa çekçek in sapı üzerine pat diye düşmüş. Alnında sapın derince izi vardı. 5 dk kadar geçtikten sonra o çökme geçti alnı normal hale döndü.
Sabah da yatak odasındaki bazanın kenarına -sivrice biraz- düştü. Çenesinin sağ yanı çizildi anında. Kıpkırmızı.
Sanırım alttan üsten moraracak yüzü.
Olsun.
Rabbim beterinden sakınsın.

öyle yorgunum ki kızlar
Allaha şükür uykuları iyi ikizlerin
yeme konusunda da pek üzmüyorlar bu ara
ama ben çok yorgun hissediyorum
okul da bu aralar çok yoruyor
kudurdular iyice havanın ısınmasıyla veletler

öyle yorgunum ki kızlar
Allaha şükür uykuları iyi ikizlerin
yeme konusunda da pek üzmüyorlar bu ara
ama ben çok yorgun hissediyorum
okul da bu aralar çok yoruyor
kudurdular iyice havanın ısınmasıyla veletler

kolay değil canım biz 1 tane ile yorulurken sen x2 ile uğraşıyorsun..
bahar yorgunluğu da olabilir ben de bazen hiç güç bulamıyorum kendimde...
maşallah kuzuşlara bu arada..
az önce dışardan içeri girerken de bizim hamza oğlan kudurdu zor sakinleştirdim.dışarda da hep özgür takılmak istiyor tutabilene aşk olsun beyefendiyi :1:

$10296873_10152402996063958_1783819465073590620_n.webp

bizim dışarı hallerimizden bir an...düzgün durmadığından yüzünü görebileceğiniz bir poz yok maalesef :1:

Eki Görüntüle 1116979

bizim dışarı hallerimizden bir an...düzgün durmadığından yüzünü görebileceğiniz bir poz yok maalesef :1:
maşallah kuzuma
merdiven çıkmaya bayılıyorlar değil mi?

Bazen o kadar yorgun oluyorum ki okuyup cikiyorum :) benim ki yemek yeniyor. Çok ugrastiriyor. Disariya asiri düşkün.

bizimkiler kadar dışarı için ağlayan başka çocuklar da varmış
balkonumuza kendimiz sert plastikten korkuluk yaptık
benim boyumdan bile yüksek
hem ıvır zıvırı aşağı atamıyorlar hem de balkonumuz güvenli hale geldi onlar için
şimdi biraz da dışarı diye balkonda oyalıyoruz
akşam 6.30 da çıktık
8.30 da girdik eve
o da çığlık çığlığa
inan hala girmek istemiyorlar
hemen duş aldırdım yatırdım

Eki Görüntüle 1116979

Gel gel sarışınım gel, gel sana alışığım gel :):nazar:
Ah annesi, ne topluyor bu bıdık yerden? :)

Canım ben de düzgün fotoğrafını alabilmek için deklanşöre ard arda basıyorum. 10 fotodan biri kurtarıyor durumu.
Hatta uzun zamandır fotoğraf çekmiyordum, bugün balkona çıkardım, durdurabilene aşk olsun. O tırmanırken demirlere ben de epey aldım fotosunu.
Sen paylaşınca ben de paylaşayım dedim:1:
Sahi kelimelerle yeterince anlatıyoruz bebişlerimizi de foto paylaşımını neden durdurduk arkadaşlar?
Hadi açılış benden olsun :1:

Uykum yok uykum yok uykum yok ama şimdi tam uyuycam bizim oğlan uyanıcak arkadaşlar sizin bebekler gece kaç kere kalkıyor ben unuttum artık dun gece 5 ti allahım ne zaman deliksiz uyuycam ben 😔

Canım ben de düzgün fotoğrafını alabilmek için deklanşöre ard arda basıyorum. 10 fotodan biri kurtarıyor durumu.
Hatta uzun zamandır fotoğraf çekmiyordum, bugün balkona çıkardım, durdurabilene aşk olsun. O tırmanırken demirlere ben de epey aldım fotosunu.
Sahi kelimelerle yeterince anlatıyoruz bebişlerimizi de foto paylaşımını neden durdurduk arkadaşlar?

Hani fotoğraf? :)

Bu benim yaramaz, deprem tatbikatı yaparken :27::nazar::nazar:
$10170741_507763172678987_8967108702935422211_n.webp

Uykum yok uykum yok uykum yok ama şimdi tam uyuycam bizim oğlan uyanıcak arkadaşlar sizin bebekler gece kaç kere kalkıyor ben unuttum artık dun gece 5 ti allahım ne zaman deliksiz uyuycam ben 😔

5 olsa iyi bizim :)

Şu aralar rahatsız da uyumuyoruz ki uyanalım. Gece 2-5 arası mutlak ayaktayız zaten. Hayır sabah ta iş görecekmiş gibi 6 da tümden kalkar benim kuzu.

maşallah kuzuma

hem ıvır zıvırı aşağı atamıyorlar hem de balkonumuz güvenli hale geldi onlar için
akşam 6.30 da çıktık
8.30 da girdik eve
o da çığlık çığlığa

evett çok seviyor ve o da dışardan içeri girmek istemiyor

toprak,yaprak :)
telefonumda arka arkaya çekemiyorum resim makineyi de almak aklıma gelmiyor bazen...
ben de sayamıyorum artık :(

Eki Görüntüle 1117552

maşşallah poz süpermiş bayıldım annesi...
bizim de ona benzer resmimiz var ama yemek masası altında bizim ki :1:

geçmiş olsun nesi var ?

Salı doktora götürdük, öncesinde de rahatsızdı. Faranjit dedi doktor, antibiyotik, öksürük şurubu, ateş düşürücü, burun spreyi verdi. Ne gündüz ne gece uykumuz kalmıştı. Uykusuzluktan gözleri kan çanağına döndü iyice onu da göz doktoruna gösterdik, o da bir damla bir krem verdi geçti şükür. Bugün daha iyi gibiyiz. Ama doktor 1 hafta antibiyotiğe devam dediği için 3 gün daha kullanacağız.

nerelerdesin?????????

buradayım canım bakamadım br iki gün, yoğundum yorgundum dışarda işler vardı biraz,
sule2013 asyaseyhan permenganant geçmiş olsun...
maşşallah bebeklerimize de... ama asyaseyhan ben de göremedim resim...
madem resim istendi ben dee göndereyim son hallerden...$10363789_10202825595734096_1653265399494117992_n.webp$10363789_10202825595734096_1653265399494117992_n.webp$10352614_10202825611294485_7297396597172961644_n.webp
düğüne giden alkış yapan koştur koştur yorulup arabasında soluklanan Derin...
kızlar gerçekten çok yorucu artık benim kızım kucakta durmak istemiyo arabasında durmak istemiyo hep etrafta koşturmak iistiyo elinden tutturmuyo istediğim yöne götüremiyorum kendi ilgisini e çekerse o yöne gitmek istiyo... avmye falan büyüdükçe beraber gideriz diyodum şimdi iyice gözüm korkuyo hem arabayı taşıyıp hem onun peşinde nasıl koştururum diye...

maşallah kuzuma

akşam 6.30 da çıktık
8.30 da girdik eve
o da çığlık çığlığa
Doğru bildin . Asansorden inip merdivene kosuyoruz. Seninkiler çok sansli balkonlari var. Birbirlerine arkadaş oluyorlar.

Ben fotosunu akrabalara gönderdim. Nazar değdi diye dusunuyorum. Ne zaman foto paylassam hastalanıyor :(

Eki Görüntüle 1117552
Masallah
Salı doktora götürdük, öncesinde de rahatsızdı. Faranjit dedi doktor, antibiyotik, öksürük şurubu, ateş düşürücü, burun spreyi verdi. Ne gündüz ne gece uykumuz kalmıştı. Uykusuzluktan gözleri kan çanağına döndü iyice onu da göz doktoruna gösterdik, o da bir damla bir krem verdi geçti şükür. Bugün daha iyi gibiyiz. Ama doktor 1 hafta antibiyotiğe devam dediği için 3 gün daha kullanacağız.
Geçmiş olsun.
hay maşallah maşallah, :nazar:

Dün tam resim eklerken Gökalp uyandı, ben de onunla uyumuşum, hemen paylaşıyorum minik tırtılımı.
Tabi kota uygunsa.
Eki Görüntüle 1117931 Eki Görüntüle 1117934 Eki Görüntüle 1117941 Eki Görüntüle 1117951 Eki Görüntüle 1117953
Masallah
buradayım canım bakamadım br iki gün, yoğundum yorgundum dışarda işler vardı biraz,
sule2013 asyaseyhan permenganant geçmiş olsun...
maşşallah bebeklerimize de... ama asyaseyhan ben de göremedim resim...
madem resim istendi ben dee göndereyim son hallerden...Eki Görüntüle 1117943 Eki Görüntüle 1117943 Eki Görüntüle 1117952
düğüne giden alkış yapan koştur koştur yorulup arabasında soluklanan Derin...
kızlar gerçekten çok yorucu artık benim kızım kucakta durmak istemiyo arabasında durmak istemiyo hep etrafta koşturmak iistiyo elinden tutturmuyo istediğim yöne götüremiyorum kendi ilgisini e çekerse o yöne gitmek istiyo... avmye falan büyüdükçe beraber gideriz diyodum şimdi iyice gözüm korkuyo hem arabayı taşıyıp hem onun peşinde nasıl koştururum diye...

Maşallah. Çok tatli

Back
X