• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlar merhaba,
Oğlum içgüveysinden hallice. Şükür bu haline binlerce şükür.
Şu bir türlü düşmek bilmeyen inatçı ateşten ötürü şüphelenmiştim 6. hastalıktan. Bi de 8.gün bugün hastalığımızda.
Akşama doğru karın bölgesinde ve yüzünde hani alerji gibi kırmızılıklar oluştu. Aynen alerji gibi. Döküntü mü bilemedim ki. Yeni oldu. Bilmiyorum 6. hastalık mı? Yarın götüreceğim bakalım doktora.
Cannancım sen nasıl öğrendin hastalığının adını? Çok geçmiş olsun canım, üzülme 400 gr verdi diye.
Anneler çocuklarımızın hiç bir şeyine (huysuzluk, uykusuzluk, yememezlik, haşarılık) üzülmeyelim.
Zira ben -büyük konuşmayayım- üzülmeyeceğim bundan sonra.
Tek oğlum sağlığına kavuşsun da gerisi kocaman bir fasa fiso, kocaman bir angarya.

Bugün doktora gittik o söyledi canım ama ben gitmeden teşhisi koydum burda arkadaşlar yazıyordu belirtileri falan neler biliyordum hatta doktora 6. Hastalık mı acaba deyince şaşırdı sen nerden biliyorsun dedi kadınlar kulubü diyemedim;)

canım biz de geçirdik 6. hastalık
çok geçmiş olsun
bir kaç günde iştahı ve keyfi yerine geliyor

canım 6. hastalık şöyle oluyor
sadece ateş olmuyor
seni ve doktoru şüphelendirecek başka bulguları da oluyor
hatta döküntüler olmadan doktorlar bile adını koyamıyor
erenin ateşi birden yükseldi
aldım acile götürdüm hemen
boğazına baktılar
kızarıklık var, dediler
ciğerlerine temiz dediler
antibiyotik verdiler
eve geldim antibiyotiği1 kere verdim ama çocukta hiç iyiye giden bir şey olmadı
sonra ateş birden çıldırmış gibi
39.9 u gösteriyordu
sadece duş ateşimizi düşürüyordu
dolven ve colpolü dönüşümlü olarak verdim
inan iki gün eşimle sırayla uyuduk
bir de havale önleyici fitil kullandık
sonra 3. günün sonunda ateş birden 36.5 a düştü
ateşin düşmesiyle vücudunda ama özellikle gövdesinde kırmızılıklar oluşuyor
bu kızarıklar öyle sivilce gibi değil, başı falan yok
küçük nokta nokta kızarıklar
duş çok iyi geliyor kızarıklıklara da
çünkü o da rahatsız ediyor bebekleri
Canım doktor 6. hastalığa dair hiç bir şüphede bulunmadı. Adını zikretmedi bile. Sadece viral enfeksiyon var, boğazı tıkanık, ağır grip geçiriyor dedi.
Ateşi pazar, pazartesi çok yüksekti. 39,7 ile gittik hastaneye, 37'ye düşürdüler dolvenle. Seruma da kattılar bir şeyler. O gece düştü yükseldi, düştü yükseldi. Ertesi gün eve geldiğimizde de 38,5'dan aşağı düşmedi. Sonraki gün normale döndü.
Yanaklarında kızarıklık ve göbek kısmında var. Evet, sivilce gibi değil, başı yok. Ama daha çok alerji kızarıklığı gibi.
Yavrumu bir görseniz, secdede oturur pozisyonda dizlerinin üzerinde oturuyor akşamları. Poposu ciğer gibi kızarık.
Ben gündüz iki kez yıkadım altını. Tam bir haftadır duş almıyordu. Banyoyu buhar ettik, küvetine köpüklü su yaptım bolca. Sonra alelacele çıkardık.
Poposu için babası Fito diye bir krem almış, sürdük, inşallah iyileşir.
Üçüncü olarak da dişlerimiz patlamış.
Ah yavrum, Rabbim sana güç versin, kuvvet versin, sarı papatyam. Yapraklarına bir bir nasıl da hazan yeli değiyor böyle.
Asla serzeniş yok oğlum asla.
İyileş, yor beni, sonsuza dek yor..
Asıl kollarıma, kucağıma gelmek için mutfak tezgahı ile arama gir.
Bacaklarımın arasından o güzel gülüşünü göster bana doğru.
Sinirlen, başını yere vur yine.
Elindekileri fırlat.
Altını açtırma, kaçıver.
Ya da her seferinde yaptığın gibi yine aynı şakayı yap anacığına, sula her tarafı..
Hadi benim dünyalar güzeli oğlum.
Hadi.

Bu kuzucuklara ne oluyor Allah aşkına? Bugün aklım çıktı yerinden, canım hiç bu kadar yanmamıştı. Sabah kahvaltı ettikten sonra ben etrafı toparlıyordum annem de odada oğlumu oyalıyordu. Birden bi düşme sesi duydum ardından çığlık çığlığa bi ağlama.Koştum hemen oğlumu görünce şok oldum gözünün hemen yan tarafı jiletle kesilmiş gibiydi, kan içinde.Elim ayağım titremeye başladı napıcağımı şaşırdım o ağlıyor ben ağlıyorum. Doğum gününden kalan balonlar vardı onların peşinde giderken takılıp tv ünitesinin keskin kısmına çarpmış.Elim titreye titreye soğuk suyla yıkadım vurduğu yer morarmaya başladı bi taraftan da annem oraya margarin sürüyor (bu durumlarda tereyağ ya da margarin morluğu ve şişliği alırmış,gerçekten de morluğu kalmadı, çok az şiş) Hemen eşimi aradım geldi.Yavrum arabaya binince ağlaması durdu ama benim gözler kıpkırmızı durduramıyorum bi türlü ağlıyorum.Acile gittik oğlum etrafa bakınıyor gülüyor millet ondan çok bana bakıyor. Pansuman yaptılar Plastik cerrahi de baktı bantladılar falan 1 hafta sonra yine çağırdı eğer kapanmazsa narkoz verip dikiş atıcaz dediler.Allahım inş. kapanır da narkoz falan vermezler nolur dua edin kızlar. Allah kimseyi evladıyla sınamasın gözüne bişey oldu diye canımdan can gitti resmen.Hala başım ağrıyor. Bir de akşam komşu gelmez mi çocuğu alalım sevelim diye iyice çıldırtıcaklar beni yani. Eşim de bugün bi daha hiç bi yere vermek yok dedi. Uyutucam diyorum anlamıyorlar illa kötü olucaksın bu insanlarla. Sırf bu yüzden bi an önce taşınmak istiyorum burdan. Off çok zor bigündü meğer küçükken ne rahatmış yattığı yerde duruyordu şimdi zapt edemiyorum. Allahım sen yavrularımızı koru... :14::14:

Kızlar merhaba,
Şu bir türlü düşmek bilmeyen inatçı ateşten ötürü şüphelenmiştim 6. hastalıktan. Bi de 8.gün bugün hastalığımızda.
Akşama doğru karın bölgesinde ve yüzünde hani alerji gibi kırmızılıklar oluştu. Aynen alerji gibi. Döküntü mü bilemedim ki. Yeni oldu. Bilmiyorum 6. hastalık mı? Yarın götüreceğim bakalım doktora.
Cannancım sen nasıl öğrendin hastalığının adını? Çok geçmiş olsun canım, üzülme 400 gr verdi diye.
Anneler çocuklarımızın hiç bir şeyine (huysuzluk, uykusuzluk, yememezlik, haşarılık) üzülmeyelim.
Tek oğlum sağlığına kavuşsun da gerisi kocaman bir fasa fiso, kocaman bir angarya.
cnm eger 6. hastaliksa kirmiziliklar olustuysa atesi dusmustur birkac gun icinde istahi yerine gelir halsizligi gecer.
bizde soyle olmustu atesi cikti ne yaptiysak dusmedi daha dogrusu dusup tekrar cikiyordu iki uc gun boyle oldu istahsizlik halsizlik sonra karin bolgesinde ve sirtinda kirmiziliklar oldu atesi dustu birkac gun icinde istahi da duzeldi doktorlar da kesin tani koyamiyor bir tedavisi de yok bekliyorsun insallah biran once duzelir yavrun

Bu kuzucuklara ne oluyor Allah aşkına? Bugün aklım çıktı yerinden, canım hiç bu kadar yanmamıştı. Sabah kahvaltı ettikten sonra ben etrafı toparlıyordum annem de odada oğlumu oyalıyordu. Birden bi düşme sesi duydum ardından çığlık çığlığa bi ağlama.Koştum hemen oğlumu görünce şok oldum gözünün hemen yan tarafı jiletle kesilmiş gibiydi, kan içinde.Elim ayağım titremeye başladı napıcağımı şaşırdım o ağlıyor ben ağlıyorum. Doğum gününden kalan balonlar vardı onların peşinde giderken takılıp tv ünitesinin keskin kısmına çarpmış.Elim titreye titreye soğuk suyla yıkadım vurduğu yer morarmaya başladı bi taraftan da annem oraya margarin sürüyor (bu durumlarda tereyağ ya da margarin morluğu ve şişliği alırmış,gerçekten de morluğu kalmadı, çok az şiş) Hemen eşimi aradım geldi.Yavrum arabaya binince ağlaması durdu ama benim gözler kıpkırmızı durduramıyorum bi türlü ağlıyorum.Acile gittik oğlum etrafa bakınıyor gülüyor millet ondan çok bana bakıyor. Pansuman yaptılar Plastik cerrahi de baktı bantladılar falan 1 hafta sonra yine çağırdı eğer kapanmazsa narkoz verip dikiş atıcaz dediler.Allahım inş. kapanır da narkoz falan vermezler nolur dua edin kızlar. Allah kimseyi evladıyla sınamasın gözüne bişey oldu diye canımdan can gitti resmen.Hala başım ağrıyor. Bir de akşam komşu gelmez mi çocuğu alalım sevelim diye iyice çıldırtıcaklar beni yani. Eşim de bugün bi daha hiç bi yere vermek yok dedi. Uyutucam diyorum anlamıyorlar illa kötü olucaksın bu insanlarla. Sırf bu yüzden bi an önce taşınmak istiyorum burdan. Off çok zor bigündü meğer küçükken ne rahatmış yattığı yerde duruyordu şimdi zapt edemiyorum. Allahım sen yavrularımızı koru... :14::14:

canim cok gecmis olsun allah beterinden korusun

asyaseyhan

canim bi de kizarikliklar olduysa tamam artik iyilesme vakti sen icini ferah tut bir iki gun icinde istahi da duzelecektir eski yaramazliklarina da baslayacaktir senin yazdiklarini da hep gozlerim dolarak okuyorum allah yardimcin olsun

Son düzenleme:
Ah canım yaa, okurken yaşamış gibi oldum.
Ah yavrum, ah kıyamam kuzum. Bunula geçmiş olsun cancağızım. Ben hep beterini düşünüp kendimi teselli ediyorum, ya da şanslı hissediyorum. Daha kötüsü olabilirdi canım, yazmaya dilimin varmadığı şeyler. Allah korusun tüm yavruları.
Valla bizlerde nazar mı var nedir, anlamadım gitti.

cnm eger 6. hastaliksa kirmiziliklar olustuysa atesi dusmustur birkac gun icinde istahi yerine gelir halsizligi gecer.
bizde soyle olmustu atesi cikti ne yaptiysak dusmedi daha dogrusu dusup tekrar cikiyordu iki uc gun boyle oldu istahsizlik halsizlik sonra karin bolgesinde ve sirtinda kirmiziliklar oldu atesi dustu birkac gun icinde istahi da duzeldi doktorlar da kesin tani koyamiyor bir tedavisi de yok bekliyorsun insallah biran once duzelir yavrun
Sırtında da az bişey var kırmızılık, sol yanağında, daha doğrusu yüzünde bayağı var.
Bilemedim ki yaaa

Bugün doktora gittik o söyledi canım ama ben gitmeden teşhisi koydum burda arkadaşlar yazıyordu belirtileri falan neler biliyordum hatta doktora 6. Hastalık mı acaba deyince şaşırdı sen nerden biliyorsun dedi kadınlar kulubü diyemedim;)

Yaşasın KA&KA :)

Kızlar merhaba,

canım sevindim daha iyi olduğuna, daha da iyi olucak... antibiyotik kullanıyosa antibiyotik alerjisi de oluyomuş öyle bişey duymuştum onu da sorarsın doktora...
Bide pişik için eşinin aldığı merhem katı kıvamlı bişey m, daha önce papatya da yazmıştı ben de bizzat denedim normal kıvamlı merhem ya da kremler emiliyo ciltte ya da çişle kakayla falan siliniyo korumaya devam edemiyo, katı kıvamlı krem ya da merhemler tabaka gibi kalıyo çiş kaka yapsa da cildin üzerinde yayılmış duruyo hem onlardan koruyo pişikli bölgeyi hem de emilip tedavi etmeye devam ediyo...

canım geçmiş olsun size de inşallah gerek kalmaz narkoza falan ufacık daha onlar narkoz falan hiçbirine gerek olmasın... ben artık yazmıyorum hergün bi düşme kalkma vurma bizimkinde, orası burası kızarık geziyo bu akşam da alnı kızarık uyudu, Allah korusun hepsini inşallah...

AsyaSeyhan vücudunda döküntüler olduysa tamamdır.iyileşiyor kuzucuk çok şükür.bir iki güne iştahi da düzelir in şa Allah.
Cannancım geçmiş olsun güzelim. 6 hastalık benim kızlarımda geçirdiler..bir kaç güne düzelir in şa Allah merak etme. Benim kızımın ateşi 40 baya geçiyordu. Çok korkuyorduk havale olur diye.....neyseki geçib gidiyor.o hastalıklar sayesinde vucudlari güçleniyor...alışıyor mikroplara.
Brc sizede geçmiş olsun canım..çok üzüldüm kıyamam...canım benim ya nasıl yanmışdır canı..in şa Allah haftaya kapanır yarası bence üzülme. ..Allah daha beterinden saklasın. ..

Benim kızımda çok iştahsız malesef.bir gün iyi bir gün kötü...bide kızımın sol yanağı iki gündür ara sira kipkirmizi oluyor..alerji desem.hiç bu zamana kadar olmadıki çok şükür. .aynı şeyler i yiyor hemde..arkadaşım bu aylarda olur diyor..ama aklima takıldl niye tek yanağı oluyorki ara sira..bide yanağına dokununca sicak oluyor yanağı...doktora götürüyimmi bilemedim bunun için....:26::26:gerçi mayisin 8 i iğnesi var bekliyim.o zamana kadar tekrarlarsa söyliyim diyorum ne dersiniz:26::26:

Bizim hastalığımız 6. Hastalıkmış bugün döküntüler oldu vücudunda kuzum 400gr vermiş eskiden yemiyordu şimdi hiçbişey yemiyor çok üzülüyorum hep ağlıyorum nolacak bu çocuk böyle ya kahvaltı kesinlikle yapmıyor bugün tüm gün yediği 2 yemek kaşığı çorba Allah'tan emziriyorum o da olmasa nolurdu bilmiyorum:43:

Gecmis olsun canim, eski kilosuna kavusur merak etme, yeter ki saglikli olsun, hastaligi tam olarak atlatsin eskisinden de kilolu olur insallah...

Kızlar merhaba,

Cok sukur canim cok sevindim daha iyi olmasina, daha da iyi olup kosup oynayacak en kisa zamanda. Onlar bizden daha saglam bence, dun hastalarsa bugun unutuyorlar hasta olduklarini. Hepsi gecicek insallah, uzme artik sende kendini, Allah dermani olmayan hastalik vermesin hicbirine...

Buyuk gecmis olsun, okurken icim bi hos oldu ya, Allah korusun hepsini ama biz ne kadar sakinsak da onlar illa dusecek biyer buluyolar maalesef. Allah kalici seyler vermesin de yara bere kapanir. Insallah gerek kalmaz narkoza filan da iyilesir yarasi hemen...

kızlar ya ben kızızmı hala yoğunlukla mama ile besliyorum. doğru değil yaptığım biliyorum ama ağzına çorba süremiyorum artık yoğurt zaten yemiyor alışmadığından. ancak meyve yada eline verdiğim bazı yiyecekler. onu da minnacık yiyor. doya doya hiç yemiyor. mamayı azaltsam kalsiyumu alamayacak hem bu iştahla protein ve vitaminlerden de eksik kalacak diye korkuyorum. ne yapayım bana bi akıl verin. pilav et kuruyemiş meyve çiğ sebze( pişmişini yemiyor) seviyor. ama ben yedirmeye kalkayım ağzını açmıyor. kendi azıcık azıcık yiyor. deli gönül bırak aç kala kala öğrenir diyo ama yapamıyorum

kızlar ya ben kızızmı hala yoğunlukla mama ile besliyorum. doğru değil yaptığım biliyorum ama ağzına çorba süremiyorum artık yoğurt zaten yemiyor alışmadığından. ancak meyve yada eline verdiğim bazı yiyecekler. onu da minnacık yiyor. doya doya hiç yemiyor. mamayı azaltsam kalsiyumu alamayacak hem bu iştahla protein ve vitaminlerden de eksik kalacak diye korkuyorum. ne yapayım bana bi akıl verin. pilav et kuruyemiş meyve çiğ sebze( pişmişini yemiyor) seviyor. ama ben yedirmeye kalkayım ağzını açmıyor. kendi azıcık azıcık yiyor. deli gönül bırak aç kala kala öğrenir diyo ama yapamıyorum

Seni o kadar iyi anliyorum ki, benim kizim da farksiz degil ama cok sukur mamayi epey azalttik biz. Artik saglikli beslenmeyi gectim ben, ac kalacagina ne seviyorsa onu yesin modundayim. Mesela mama sandalyesinde oturtursam asla bi kasik sey sokamiyorum agzina, kasigi almak istiyor, karistiriyor, dokuyor saciyor, yemeye calisiyor ama ben verince agzini baska yere cevirip siki siki kapiyor. Hala arkasina yastik koyup hafif yatar gibi yediriyorum. Bir elimde mutlaka su biberonu olucak, bir kasik yemek bir kasik su olmazsa yine acmiyor agzini. Eline hep farkli birsey vericem ilgisini ceksin diye yoksa yatmayip kalkip gidiyor. Kahvaltiyi hala karisim halinde yiyoruz, ayri ayri vermeyi cok denedim, iki lokmadan fazla yemedi. Meyveyi soyup eline verirsem bi saat kemiriyor, ne yerse artik. Bi yogurdu seviyor, eksi tatli demeden hergun bi bardak yiyor ama yine tabiki bir kasik yogurt bir kasik su olucak. Susuz bisey yemiyor. Offff say say bitmez, cok merak ediyorum ne zaman duzelecek... dogru duzgun yemedigi icinde mamayi birakamiyorum bir turlu...

kızım iyiyce huysuz bu aralar olmadık şeyler yapıyor ne yapacagını bilmeden saga sola saldırıyor eger kızarsam yapma dersem daha cok yapıyor aynı şeyi...ne yapacagımı bilemedim...

gece gene cok sık uyanmaya başladı dün gece cok agladı sürekli meme istiyor agzından memeyi bırakmak istemiyor uyudu dıye cekıyorum baslıyor cıglıga gece cok zorluydu bizim için..diştenmi acaba bilemedim agzını acmıyor baktırmıyor zaten...birde gece sık uyanan bebeklerde reflü olabilirmiş..birde gece hiç meme süt vermeyin diyorlar hazımsızlık gaz refluden daha cok uyanır diyorlar ama vermeyincede aglamayı kesmiyor nasıl olacak :([/QUOTE

Canım Allah kolaylık versin sana. Seninki hep uyanıyor geceleri, bu da seni çok yoruyor. Benimki yaklaşık bir aydır geceleri uyanmıyor. Valla kendime geldim diyebilirim. Allah bozmaz bu düzeni inşallah. Ben 19,30-20,00 gibi muhallebisini yediriyorum. Miktarı iştah durumuna göre değişiyor. Bazen bitiriyor bazen bitirmiyor. Zorlamıyorum. Sonra 20,30 da odamıza geçiyoruz. Alt değiştirme, popo yıkama, derken emziriyorum. Her iki memeyi de boşaltıyor. Sonra ya yatağında kendi kendine ya da nadiren pışpışla uyuyor. 21,00 gibi uyumuş oluyor. Sabah 6,30 gibi kalkıp emiyor. Tabi uzun süre emmediği için süt de birikmiş oluyor. Yine her iki memeyi bitiriyor. Duruma göre uykusuna devam ediyor veya tamamen uyanıyor. Bizim durum böyle.

Seni o kadar iyi anliyorum ki, benim kizim da farksiz degil ama cok sukur mamayi epey azalttik biz. Artik saglikli beslenmeyi gectim ben, ac kalacagina ne seviyorsa onu yesin modundayim. Mesela mama sandalyesinde oturtursam asla bi kasik sey sokamiyorum agzina, kasigi almak istiyor, karistiriyor, dokuyor saciyor, yemeye calisiyor ama ben verince agzini baska yere cevirip siki siki kapiyor. Hala arkasina yastik koyup hafif yatar gibi yediriyorum. Bir elimde mutlaka su biberonu olucak, bir kasik yemek bir kasik su olmazsa yine acmiyor agzini. Eline hep farkli birsey vericem ilgisini ceksin diye yoksa yatmayip kalkip gidiyor. Kahvaltiyi hala karisim halinde yiyoruz, ayri ayri vermeyi cok denedim, iki lokmadan fazla yemedi. Meyveyi soyup eline verirsem bi saat kemiriyor, ne yerse artik. Bi yogurdu seviyor, eksi tatli demeden hergun bi bardak yiyor ama yine tabiki bir kasik yogurt bir kasik su olucak. Susuz bisey yemiyor. Offff say say bitmez, cok merak ediyorum ne zaman duzelecek... dogru duzgun yemedigi icinde mamayi birakamiyorum bir turlu...

Ben bu aralar evin dış kapısını açıyorum. Kızım kucağımda, bir elimde kase, diğer elimde kaşık. Kızım kapıyla, kapının tokmağıyla oynayarak ağzını açıyor. Sonra sıkılınca kapatıyor ağzını bu sefer apartmanın koridoruna geçiyoruz. Orda ilginç bulduğu şeylerle oynarken açıyor ağzını. Çoğu zaman asansörü çağırıyor boş yere geliyor asansör. bazen komşularımla karşılaşıyorum, bakıyorlar bana "bu kadın napıyor diye". Yerlere yoğurt çorba ne varsa dökülüyor. Benim üstüm batıyor. Sol kolum kopuyor. yemek bittikten sonra koridoru, asansörün düğmelerini siliyorum. Neden??? sırf kızım biraz yemek yesin diye. Başıma gelmese eleştireceğim bir davranıştı ama mecbur yapıyorum artık. Yesin de nasıl yerse yesin diyorum.

merhaba mart anneleri bende mayıs annesiyim sizlere bir şey sormak istiyorum kızımda alerji var mayıs ayında test yaptıracağız ankara ya gelip ama hangi hastanede yapılıyor yada neresi daha iyi bilimıyorum bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim

merhaba mart anneleri bende mayıs annesiyim sizlere bir şey sormak istiyorum kızımda alerji var mayıs ayında test yaptıracağız ankara ya gelip ama hangi hastanede yapılıyor yada neresi daha iyi bilimıyorum bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim

benim kızımda da alerji var zaman zaman oluyodu neye karşı olduğnu tespit edip onu kesiyodum en sonunda ağır bi alerji oldu ve doktor artık tedaviye başlayalım dedi, o günkü alerjiyi tedavi etmek için 5 gün kullanılan bi ilaç ve genel olarak alerji tedavisi için 3 aylık bi ilaç verdi halen kullanıyoruz... alerji testi de yaptırabileceğimizi ama 2 yaşından önce büyük olasılıkla doğru sonuç çıkmayacağını bu testin de özelde 7-8 yüz tl civarında olduğunu söyledi... alerjisi olduğunu tespit ettiğim şeyleri de en az 3 ay ara verip azar azar artırıp deneyerek vermeye başlamamı söyledi...

kızlar sizin de bebekleriniz size yapışık mı geziyor
benimkiler koala gibi oldular resmen
ben sırt üstü yatıyorum
mutlaka üzerimde biri yatıyor
yanımda diğeri
babaya böyle düşkünlük yok bana var
acaba çalıştığım için mi? Özlüyorlar mı diye düşündüm de

ben sırt üstü yatıyorum
yanımda diğeri

bence çalıştığın için özlüyolar canım, benim kızım da son zamanlarda babasına öyle düşkünleşti,işten geldiğinde bacaklarına yapışıyo onunla birlikte geziyo, eşim onu bırakıp elini yüzünü yıkamaya gitse nasıl üzüle üzüle ağlıyo, alınca kucağına susuyo,sonra baya bi süre baba nereye o oraya dolaşıyolar her gittiği yere gel kızım diye çağırıyo hep peşinde...

ben sırt üstü yatıyorum
yanımda diğeri
kızım halaaa bana düşkün tabi babamız eve gelince çok mutlu oluyor onunlada vakit geçiriyor ama hep beni istiyor peşimde tin-tin :9::16:

Back
X