Kızlar merhaba,
Biz çooooooooooook şükür daha iyiyiz. Hâlâ hırıltımız, burun akıntımız, öksürüğümüz, aksırığımız, ishalimiz, öğürmemiz var ama çok çok şükür daha iyiyiz.
En azından oğlum evdeki rutin hareketlenmelerine döndü.
9 günde 700 gr zayıflamış yavrum. Neredeyse her gün 100 gr erimiş. Neredeyse 1 kilo vermiş.
Ama olsun.
Anne sütü dahi almazken, sırf sütüm çoğalsın diye ve de stresten tüm diyet planlarını rafa kaldırıp habire tıkınmama rağmen, iki aydır değişmeyen tartı ibresi 2,5 kilo aşağıyı gösterdi. Sevinemedim bile.
Bugün ilk kez eski kahvaltı menümüzden yaptık ve ilk defa pekmez içti.
Çorbalara başladık. Miktar olarak eskiye nazaran çok az. Ona da olsun.
Pişiğimiz şükür çok azaldı. Burda eskiyi okumam mümkün olmadığından eşime eczaneden ne verirlerse al pişik kremi demiştim. Fito diye bir krem getirmiş, çok sıvı, akışkan, sürünce su gibi eriyordu. Bayağı bayağı azalttı pişiği.
Bu süreçte destekleriniz, dualarınız için çok teşekkür ederiz teyzelerimiz. Allah hepinizden razı olsun.
Diş fırçası konuşulmuş, ne fırça aldım oğluma ne de dişlerini herhangi bir temizleme yoluna gittim. Sadece ben fırçalarken onu kucağıma alıyorum, fırçalayışımı izlemek ve fırçayı elimden kapmak çok hoşuna gidiyor.
Ayakkabı hususunda ise hâlâ ayakkabımız yok. Çıkarırken dışarı çift çorap giydiriyordum. Son bir kaç çıkmamızda çorapla yürümesine müsaade ettik, çok kısa süreli.
Sanırım epey bir müddet dışarı çıkarmayacağız. Korkumuz had safhada. Zira hastalığını son çıkarmamızda biraz uzun süreli dışarda tutmaya bağlıyoruz.
Doktora da söyledik zaten. "Hocam, olmuyor, sanırım biz ikimiz bu çocuğa bakmayı beceremiyoruz"

brc canım, boncuk gözlüyü Allah nazarlardan kem gözlerden sakınsın. Maşallah o kadar tatlı, albenili, cıvıl cıvıl, pırıl pırıl ki bakışları nazarlara maruz kalması olanaksız.