2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

kıyamam sana yaa..okul açılınca sen gibi olacağım bende...eşinden destek alsan canım.yardımcı olmaz mı sana??

sen kalp atışlarını duymuştun değilmi???anlayamadım ki ben??

kızlar şimdi size bize önerilen bir şey söyleyeceğim eşime de aktarcı bir tanıdığı söylemiş.

Gebelikte arı sütü kesinlikle çok faydalıymış, hem çocuğun gelişimine hemde anne sütüne faydaları çokmuş. internete arı sütü yazıpta araştırabilirisiniz. biz en yakın zamanda temin edicez sizlerede tavsie ediyorum....

kıyamam sana yaa..okul açılınca sen gibi olacağım bende...eşinden destek alsan canım.yardımcı olmaz mı sana??

sen kalp atışlarını duymuştun değilmi???anlayamadım ki ben??

yok ben kalp atışı duymadım bebişi de göremedim((
geçtiğimiz cuma günü 5 hafta görünüyodu bugün de 6+3 olmuş kese de 21.6 mm olmuş
vajinal bakamadı lekelenmelerden dolayı karından da sıkışık olmadığım içinmiş gözükmedi
salı günü gidicem inşallah duyarım

ya canım şöyle sölim bnm ilk gebeliğim çok kötüydü ve ben süt ve yumurtadan tiksindim kokuları midemi bulandırıyordu zaten gebeliğimin sonucuda hüsranla bitti neyseki çok şükür sabahları sadece uyandığımda hafif midemde bi bulantıyor yani şuan peynir ve yoğurt tüketiyorum ama gelgelelim sütün kokusu sorun

ben hergün 2 bardak süt içiyorum canım 1 haftadır içmeye çalışıyorum içemediğim zamanlarda yoğurda peynire yükleniyorum

aynen cnm bende öyle yapıyorum...

canım tatlı yiyemiyormusun bende öleyim enerjimi meyve ve uyku problemimi de en iyi portakal suyuyla gideriyorum

ilk gebeliğimde bnm dr umda öle sölemişti çoğu besinler için erken demişti...ama çevremdeki herkes süt içmelisin dior yani içsem bile 1 bardak tüketebilirim onu bile zor içerim...ilkinde aynen canım senin dediğin gibi tiksindim...henüz daha dr gitmedim pazartesi gidicem dr a ...çok küçük olduğu için gitmek istemedim vajinal muayane ediyor çünkü 5+2 yim ve haftada bir çağırıor o zaman detaylı konuşucam

merhaba arkadaslar....bende 2013 mart anne adayıyımmm aranıza katılmak isterim.
tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım çok şükürr

alıntı yapamadım oruç tutan var mı diye sorulmuş, ben tutucam sanırım çok düşündüm ama allah sabrını verir inşallah şöyle baktım olaya ayşe annemiz olsa napardı diye, onlar zaten günlerce aç durmuş gerektiğinde o dönemde ne çocuklar doğmuş ne sahabeler inşallah bir şeyde olmaz diyorum vucudum çok zayıf ve çok dirençsiz ama bi kaç deneyerek başlıcam bakalım...

bende tutmak istiyordum ama tutamayacağıma karar vermiştim sen böyle yazınca kafam karıştı yine:44: doktora sordum ben bebek senden henüz bişeyler almıyor istersen tutabilirsin dedi ama bu mide ile çok zor görünüyor

hayırlı olsun canımmm inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleride görürsün

aminnn inşallah hepimiz o günler görürüz canımm...
biraz sıkıntılı günler geçiriyorum lekelenmelerim var da iğne yaptırıyorum sürekli..hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alırım...

hoşgeldin canım hayırlı olsun...

anladım canım...haftaya mutlaka görürsün:)))bende cuma gidicem 6+3 olacak bakalım duyabilecekmiyiz??

tşk ediyorum arkadaşlar herşey çok iyi dedi yeri de çok iyi dedi o zaman neden çağırdı doktor beni.peki vajinalden kalp atışları duyulur mu? çok soru sordum biliyorum ama daha ilk gebelik o yüzden
canım vajenden duyulabilirde 5+4 den itibaren.hatta karındanda duyuluyor kişiye göre.herkes aynı zman duymuyor kimi 7. haftada alıyor kalp atımını.bende cuma gitcem 4+ 5 oluyoruz kese oluşmuştur inş.
hoşgeldin canım sende, allah sağlıcakla kucağına almanı/almamızı nasip etsin.bende tüp bebekle hamile kaldım bu ay.şükür ilk tedavimde tuttu.dilerim sorunsz bi şekilde de devamı olur.

ben tutmayacağım.allah affetsini, zaten buda bir özür.senin bakış açında doğru ama günahı olduğunu düşünmüyorum.kaza yapılabilir. birde hamileliğ rahat geçiyorsa olabilir ama zorsa zorlamaya gerek yok o yavrular bizim iyi olduğumuz sürece iyi olur.suda çok önemli bilemiyorum yani.Bende hayatımda ilkkez bu yıl tutmayacağım.zaten zor kavuştum bebeğime allah yardımcımızda olsun inş.kadir gecesinde tutarım ama iyi olursam.

aynı senin gibi bende çok kararsızdım da sonra kalbime böyle bir şey geldi, sende bir kaç gün dene bak bakalım bünyene birşey olmaz Allahın izniyle benimde işthım çok açık bulantılarımda var bakalım Rabbim yardım eder inşallah

hoşgeldin canım hayırlı olsun...

anladım canım...haftaya mutlaka görürsün:)))bende cuma gidicem 6+3 olacak bakalım duyabilecekmiyiz??

selam canım napıyosun ? geçen soramadım sana üzeceksem cevaplama ama sen yenidoğan bebeğini mi kaybettin (

selam canım napıyosun ? geçen soramadım sana üzeceksem cevaplama ama sen yenidoğan bebeğini mi kaybettin (

yok sorun değil canım çok oldu....ilk bebeğim malesef erken doğumla kaybettim.7 aylıktı 4 gün yaşadı oğlum...ardından bir bebeğim daha oldu şükürler olksun...şefaatçi lazımmış bana diğer tarafta rabbim kendi için yaratmış efe'mi ne diyeyim.üzülmüyorum canım oda evladım alıştım.....

sabahtan beri tek lokma yiyemedim ama bu bulantılar sevindiriyor beni.......:)))

canim tebrikler gormussun keseyi.evet bulantilar bebegin iyi oldugundan haber veriyor.ama tabii herkesde olmuyor..........

Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz

Çok geçmiş olsun tatlım şimdi nasıl

bizim doktor 4 haftalık görnüyor dedi ama + kaç olduğunu filan söylemedi bir dahaki gidişte bir daha bakınca ne kadar çıkcak acep :44: mm olarak nette bulduğum hesaplama da sat la aynı çıktı çözemedim ki:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…