keşke evde olsamda vaktim olsa malesef en yakın çözümü bulmaya çalışıyorum akşam 2 yemek yaptım yatıp kaldım 10 saat işteyim eve git ev işi v.s. derken ancak yemek yapmaya vakit bulabiliyorum hatta bugün için kendime tarhana çorbası yapacaktım tüm malzemeleri çıkardım akşam saat 21.30 olmuş domates rendelemek resmen gözümde büyüdü...onu bile yapamadım işe gelirken pikniğe gelir gibi geliyorum süt,meyve,yoğurt evde olmak istiyorum kendime bakmak istiyorum
merhaba kızlar şimdi kontrolden geliyorum 6 hafta 3 günlük görünüyor kesem 21.6 mm güzel büyümüş dedi doktor ama pıtırcığı yine göremedik su içip sıkışmadığın için dedi doktor lekelenmelerden dolayı da vajinal bakmadı salı günü yine gel su içip sıkış dedi inşallah o zaman görünür
normal mi sizce?
kıyamam sana yaa..okul açılınca sen gibi olacağım bende...eşinden destek alsan canım.yardımcı olmaz mı sana??
sen kalp atışlarını duymuştun değilmi???anlayamadım ki ben??
valla ben ilk gittim doktora beslenme menusu verdi her sabah süt yazıyordu... ben her gün sabahları hatta çogu zaman akşamları da süt içiyorum yarım litreyi buluyo... öğlenleri de ayran ya da yoğurt mutlaka. süt ürünleri çok önemlii sen hala neyi bekliyon bak tarihlerimizde aynıı
ben hergün 2 bardak süt içiyorum canım 1 haftadır içmeye çalışıyorum içemediğim zamanlarda yoğurda peynire yükleniyorum
bu haftalarda başlanmalı ama illaki süt değil,yoğurt,ayran peynirde olabilir...ben hergün bu saatlerde bir kutu süt içiyorum akşam yemeklerinde de ya yoğurt yada ayran almaya dikkat ediyorum.birde son günlerde hiç tatlı yemiyorum enerjim düşmeye başladı ben meyveli yoğurt yiyorum öğleden sonra...enerji almadığım için hep uyku hali oluyor,nasılsa meyveli yoğurdu çocuklara öneriyorlar zararı yok diye bende tatlı niyetine yiyorum...
canım ilk 12-13.haftada yediğin içtiğin hiçbir şey bebeğine yarar sağlamaz.bana doktorum ilk 3 ay kilo vermeye devam ondan sonra sğüt ayran vs başlıcaz dedi.bu üçüncü hamileliğim malum.korkma..daha birşey olmaz.tiksindirme kendini ihtiyacın olduğunda içemezsin....
merhaba arkadaslar....bende 2013 mart anne adayıyımmmaranıza katılmak isterim.
tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım çok şükürr
alıntı yapamadım oruç tutan var mı diye sorulmuş, ben tutucam sanırım çok düşündüm ama allah sabrını verir inşallah şöyle baktım olaya ayşe annemiz olsa napardı diye, onlar zaten günlerce aç durmuş gerektiğinde o dönemde ne çocuklar doğmuş ne sahabeler inşallah bir şeyde olmaz diyorum vucudum çok zayıf ve çok dirençsiz ama bi kaç deneyerek başlıcam bakalım...
hayırlı olsun canımmm inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleride görürsün
yok ben kalp atışı duymadım bebişi de göremedim((
geçtiğimiz cuma günü 5 hafta görünüyodu bugün de 6+3 olmuş kese de 21.6 mm olmuş
vajinal bakamadı lekelenmelerden dolayı karından da sıkışık olmadığım içinmiş gözükmedi
salı günü gidicem inşallah duyarım
canım vajenden duyulabilirde 5+4 den itibaren.hatta karındanda duyuluyor kişiye göre.herkes aynı zman duymuyor kimi 7. haftada alıyor kalp atımını.bende cuma gitcem 4+ 5 oluyoruz kese oluşmuştur inş.tşk ediyorum arkadaşlar herşey çok iyi dedi yeri de çok iyi dedi o zaman neden çağırdı doktor beni.peki vajinalden kalp atışları duyulur mu? çok soru sordum biliyorum ama daha ilk gebelik o yüzden
hoşgeldin canım sende, allah sağlıcakla kucağına almanı/almamızı nasip etsin.bende tüp bebekle hamile kaldım bu ay.şükür ilk tedavimde tuttu.dilerim sorunsz bi şekilde de devamı olur.merhaba arkadaslar....bende 2013 mart anne adayıyımmmaranıza katılmak isterim.
alıntı yapamadım oruç tutan var mı diye sorulmuş, ben tutucam sanırım çok düşündüm ama allah sabrını verir inşallah şöyle baktım olaya ayşe annemiz olsa napardı diye, onlar zaten günlerce aç durmuş gerektiğinde o dönemde ne çocuklar doğmuş ne sahabeler inşallah bir şeyde olmaz diyorum vucudum çok zayıf ve çok dirençsiz ama bi kaç deneyerek başlıcam bakalım...
bende tutmak istiyordum ama tutamayacağıma karar vermiştim sen böyle yazınca kafam karıştı yine:44: doktora sordum ben bebek senden henüz bişeyler almıyor istersen tutabilirsin dedi ama bu mide ile çok zor görünüyor
hoşgeldin canım hayırlı olsun...
anladım canım...haftaya mutlaka görürsün:)))bende cuma gidicem 6+3 olacak bakalım duyabilecekmiyiz??
hoşgeldin canım hayırlı olsun...
anladım canım...haftaya mutlaka görürsün:)))bende cuma gidicem 6+3 olacak bakalım duyabilecekmiyiz??
selam canım napıyosun ? geçen soramadım sana üzeceksem cevaplama ama sen yenidoğan bebeğini mi kaybettin(
sabahtan beri tek lokma yiyemedim ama bu bulantılar sevindiriyor beni.......:)))
canım bebeğim hasta kaç gündür dolayısıyla başında neredeyse uykusuzum birde üzüldüm dünde çok sıcaktı.üzerimden tır geçmiş gibiydi ama rabbime şükür hem bebeğim iyi hemde ben.bugün çok iyiyiz...
gülüm benimde sata göre bugün 6+5 beklenen doğumda 8 mart ama doktor ultrasonda baktığında 6+2 doğum zamanında 11 mart dedi aradaki farkın sebebini sorduğumda geç döllenme olmuş aslında 6+5 olması lazımken daha 6+2 haftalık kadar büyüyebilmiş ama önümüzdeki haftalar birden hızlı gelişir ve aradaki farkı kapatır onun için bu doğum zamanları kesin değil belki daha fazla bile büyür daha erken doğar dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?