• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
midem sürekli bulanıyor,ama çıkaramıyorum ne yesem tiksiniyorum ne yapıcam ben böyle...bir de dün akşam işten geldim yemek hazırladım,yemekten kalktım bulaşık mak.boşalttım bu akşamın yemeğini yaptım hem eşime hem kendime,makinaya çamaşır attım serdim belim ve kasıklarım çok ağrıdı en çok sağ tarafım nefes aldıkça battı...ne yani bir akşamda yalnızca bir işmi yapabilicem ben anlamadım :53::53: off evde olsam da yavaş yavaş gün içinde dinlenerek yapsam :31::31:

kızlarrr nasılsınız arada takip etmeye çalışıyorum sizleri birşey sorucam hamilelik boyunca hergün 1 bardak süt tüketmeye ne zaman başlanmalı bilen varmı?:49::nazar:

inşallah dediğin gibidir canım. durup dururken canımı sıktı.. Sen dün akşam bitkinim demiştin sanırım geçtimi ?

canım bebeğim hasta kaç gündür dolayısıyla başında neredeyse uykusuzum birde üzüldüm dünde çok sıcaktı.üzerimden tır geçmiş gibiydi ama rabbime şükür hem bebeğim iyi hemde ben.bugün çok iyiyiz...

uykusuzluk dışında sorunum yok şükür..bulantım var ama çıkaracak derecede değilim.rahatım şükür.birde çok enerjiğim anlamıyorum hiç yorulmak nedir bilmiyorum:):27::32::32:

eee napcan enerjik olmayıp evdede var sorumluluğun arkanda dolanıyodur :4::4: bi tanede karnında aman enerjik ol daha iyi valla :15::15:

merhaba hanımlar benim 2 gün midem bulandı geçti süt içsem tekrar midem bulanıyordu o yüzden içmiyorum bu arada şimdi sandiviç yaptım yedim sandiviç dediğime bakmayın yarım ekmek yedim :)) iştahım çok açık maşallah sizlerde durum nasıl

eee napcan enerjik olmayıp evdede var sorumluluğun arkanda dolanıyodur :4::4: bi tanede karnında aman enerjik ol daha iyi valla :15::15:

evet ama o benim hayat enerjim.öyle deme be gülüm sürmelininde kızı var yavrum başını kaldıramıyor.ikinci bebek bekleyenler için helede bebekler küçükse çok zor hamileleik geçirmek.uyku dinlenmek sıfır malesef:(((

kayınvalıdeme yakınız çok şükür orda yıyoruz öyle böyle gecicek..kızlar aranızda oruc tutabılcek olan varmı ne yapıcaz tutmak ıstıyorum ama bulantımda cok

merhabalar,
doktordan geliyorum. Kalp atışları güçlenmiş :) Ancak lekelenmelerim olduğu için progestron verdi. Tatile izin vermese de burada dinleneceğime orada dinlenirim dedim, biraz zoraki bir izin aldım :) Tatile gidene kadar da işe gitme dedi. İşler bu ara cok yoğun değil zaten evden calisirim gerekirse.

çok enteresan ya benimde sağ kasığım sürekli seğiriyor kan basıncından sanırım:)))allah tadınızı bozmasın...

bende birşey yiyemiyorum zorla bulantım yok ama acıkmıyorumda:((

bebeğin yerleşiyordur canım...korkma...

hayır cnm.13.haftadan sonra yediklerinle beslenecek.oluşum evresinde henüz sadece kanınla besleniyor.korkma...
o halde boşuna bu kadar çok yiyorum desene günlükn 2 bardak süt 4 bardak meyve suyu bol bol meyve sebze ve günlük bir avuç badem yediriyo bana annem:56:

kızlarrr nasılsınız arada takip etmeye çalışıyorum sizleri birşey sorucam hamilelik boyunca hergün 1 bardak süt tüketmeye ne zaman başlanmalı bilen varmı?:49::nazar:

valla ben ilk gittim doktora beslenme menusu verdi her sabah süt yazıyordu... ben her gün sabahları hatta çogu zaman akşamları da süt içiyorum yarım litreyi buluyo... öğlenleri de ayran ya da yoğurt mutlaka. süt ürünleri çok önemlii sen hala neyi bekliyon bak tarihlerimizde aynıı :8::8:

çok enteresan ya benimde sağ kasığım sürekli seğiriyor kan basıncından sanırım:)))allah tadınızı bozmasın...

bende birşey yiyemiyorum zorla bulantım yok ama acıkmıyorumda:((

bebeğin yerleşiyordur canım...korkma...

hayır cnm.13.haftadan sonra yediklerinle beslenecek.oluşum evresinde henüz sadece kanınla besleniyor.korkma...
o halde boşuna bu kadar çok yiyorum desene günlükn 2 bardak süt 4 bardak meyve suyu bol bol meyve sebze ve günlük bir avuç badem yediriyo bana annem:56:

ben hergün 2 bardak süt içiyorum canım 1 haftadır içmeye çalışıyorum içemediğim zamanlarda yoğurda peynire yükleniyorum :49:

merhaba hanımlar benim 2 gün midem bulandı geçti süt içsem tekrar midem bulanıyordu o yüzden içmiyorum bu arada şimdi sandiviç yaptım yedim sandiviç dediğime bakmayın yarım ekmek yedim :)) iştahım çok açık maşallah sizlerde durum nasıl

ohh benim gibi iştahı açık birisi sürekli neler yediğimi yazarımda buraya herkes hamile canınız ceker ama saatte bir yiyorum. kendimce şöyle bir önlem aldım sürekli meyve tüketiyorum oda faydası olur zararı olmaz inşallah :49:

bu haftalarda başlanmalı ama illaki süt değil,yoğurt,ayran peynirde olabilir...ben hergün bu saatlerde bir kutu süt içiyorum akşam yemeklerinde de ya yoğurt yada ayran almaya dikkat ediyorum.birde son günlerde hiç tatlı yemiyorum enerjim düşmeye başladı ben meyveli yoğurt yiyorum öğleden sonra...enerji almadığım için hep uyku hali oluyor,nasılsa meyveli yoğurdu çocuklara öneriyorlar zararı yok diye bende tatlı niyetine yiyorum...

ohh benim gibi iştahı açık birisi sürekli neler yediğimi yazarımda buraya herkes hamile canınız ceker ama saatte bir yiyorum. kendimce şöyle bir önlem aldım sürekli meyve tüketiyorum oda faydası olur zararı olmaz inşallah :49:

günaydın mart anneleri :29:

aslında en istemediğim aydı martta doğum yapmak
kaynımla görümcem mart doğumlular..ikisinede çeksin istemem
benim bebişim ya ablasına yada babasına çekmeli (yani inşallah)

canim oyle dusunme
benim esim mart dogumlu balik burcu
mukemmel bir insan cok iyi bir baba cok cok iyi bir es
cok duygusal ve romantik ..
en iyi iki arkadasim dostum mart dogumlu hem cok iyi dostlar hemde cok becerikli ve hamaratlar dort dortluk ev hanimi ikiside ..
bu bebis bizim icin tam surpriz oldu ama martta dogucak olmasi beni cok sevindiriyor :)

Günaydınn güzel anneler...

Ben yine gözümden uyku akar bir haldeyim dün gece de nasıl uyuyacağımı şaşırdım, saat 10da bile duramıyorum hemen yatıyorum, benim gibi olan var mı ya ? acayip halsizim süt ve süt ürünleri çok tüketiyorum ondan olabilir mi her sabah süt içiyorum öğlenleri ayran yoğurt... bende mi bişi var anlamadım dağılmış vaziyetteyim :37::37::37:

aynen canim bulanti birde uyku beni mahvediyor
iki yasinda oglum var evde o olmasa heralde aksama kadar paso uyurdum

bulantılar bende de var arkadaşım ama senin kadar değil çok şükür. ama şu kısacık hamilelik sürecinde öğrendiğim midem ne kadar boş kalırsa o kadar çok midem bulanıyor az ve sık yiyin diyorlar ya gerçekten öyle. şu sıralar yemek yemek çok zor sanırım hepimiz için :43:

benim en kotusu yiyincede bulaniyor canim degisik bi duygu oglumda bu kadar siddetli degildi
bir bucuk kilo eksideyim
birde beni korkutan 15 gun sonra turkiyeye cikicaz .. bide arabayla gidicez 5 gun istanbulda otelde kalip gezicez
boyle olursam hic birseyden tat alabilecegimi dusunmuyorum :(

tey Allahım benimm için neden geçerli değil bu yaa :14::14: çok sık acıkıyorum ve sürekli yiyiyorum gece uyandığımda kendimi mutfakta buluyorum. deli gibi kilo almaktan korkuyuyorum

canim sukretki sanslisin
inan hayatin tadi kalmiyor bu bulantilarla
konusurken bile migdem bulaniyor benim
aksam esim soru soruyor cvp vermeye korkuyorum
yemekden korkma
ben oglumda asiri yemistim istahim cok acikti 9 ay boyunca
sadece 7,8 kilo aldim ve oglusum 4 kilo dogmustu .. keske su bulantilar gecsede istahim acilsa diye bekliyorum bende ..

canım ilk 12-13.haftada yediğin içtiğin hiçbir şey bebeğine yarar sağlamaz.bana doktorum ilk 3 ay kilo vermeye devam ondan sonra sğüt ayran vs başlıcaz dedi.bu üçüncü hamileliğim malum.korkma..daha birşey olmaz.tiksindirme kendini ihtiyacın olduğunda içemezsin....

Back