bu haftalarda başlanmalı ama illaki süt değil,yoğurt,ayran peynirde olabilir...ben hergün bu saatlerde bir kutu süt içiyorum akşam yemeklerinde de ya yoğurt yada ayran almaya dikkat ediyorum.birde son günlerde hiç tatlı yemiyorum enerjim düşmeye başladı ben meyveli yoğurt yiyorum öğleden sonra...enerji almadığım için hep uyku hali oluyor,nasılsa meyveli yoğurdu çocuklara öneriyorlar zararı yok diye bende tatlı niyetine yiyorum...
kızlar selam az önce test yaptım hamileyimmmmm :))))) Allahıma şükürler olsun inşallah Rabbim bu sefer sağlıkla sıhhatle kucağıma almayı nasip eder
kızlar selam az önce test yaptım hamileyimmmmm :))))) Allahıma şükürler olsun inşallah Rabbim bu sefer sağlıkla sıhhatle kucağıma almayı nasip eder
canım bebeğim hasta kaç gündür dolayısıyla başında neredeyse uykusuzum birde üzüldüm dünde çok sıcaktı.üzerimden tır geçmiş gibiydi ama rabbime şükür hem bebeğim iyi hemde ben.bugün çok iyiyiz...
o halde boşuna bu kadar çok yiyorum desene günlükn 2 bardak süt 4 bardak meyve suyu bol bol meyve sebze ve günlük bir avuç badem yediriyo bana annem
hayırlı olsun..hoşgfeldin.topikte iki twetty mi oldu banamı öle geliyor:)))
o halde boşuna bu kadar çok yiyorum desene günlükn 2 bardak süt 4 bardak meyve suyu bol bol meyve sebze ve günlük bir avuç badem yediriyo bana annem
arkadaşlar dün doktora gitmiştim kese oluşmuş dedi vajinal ultrasondan baktı çok iyi dedi salı günü yine gel bakalım dedi ayrıca bebek 4 haftalık gittiğimde 5 haftalık olacak yine vajinal mi bakar yoksa karından mı bakar.ben sormayı unuttum kalp atışları için mi çağırdı acaba bilgisi olab bana yardım edebilir mi ? doktora heyecandan sormayı unuttum
arkadaşlar dün doktora gitmiştim kese oluşmuş dedi vajinal ultrasondan baktı çok iyi dedi salı günü yine gel bakalım dedi ayrıca bebek 4 haftalık gittiğimde 5 haftalık olacak yine vajinal mi bakar yoksa karından mı bakar.ben sormayı unuttum kalp atışları için mi çağırdı acaba bilgisi olab bana yardım edebilir mi ? doktora heyecandan sormayı unuttum
tşk ediyorum arkadaşlar herşey çok iyi dedi yeri de çok iyi dedi o zaman neden çağırdı doktor beni.peki vajinalden kalp atışları duyulur mu? çok soru sordum biliyorum ama daha ilk gebelik o yüzden
kayınvalıdeme yakınız çok şükür orda yıyoruz öyle böyle gecicek..kızlar aranızda oruc tutabılcek olan varmı ne yapıcaz tutmak ıstıyorum ama bulantımda cok
merhabalar,
doktordan geliyorum. Kalp atışları güçlenmiş :) Ancak lekelenmelerim olduğu için progestron verdi. Tatile izin vermese de burada dinleneceğime orada dinlenirim dedim, biraz zoraki bir izin aldım :) Tatile gidene kadar da işe gitme dedi. İşler bu ara cok yoğun değil zaten evden calisirim gerekirse.
gülüm hazır meyveli yoğurt yeme kendin yap.....
senin gittiğin haftada kesenin durumuna falan bakılır yeri nerede ve içi dolumu diye bunlar normal demekki sende şimdi sonraki hafta çağırma sebebi muhtemelen kalp atışlarını duymak vaginadankalp atışları duyulur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?