inşallah dediğin gibidir canım. durup dururken canımı sıktı.. Sen dün akşam bitkinim demiştin sanırım geçtimi ?
uykusuzluk dışında sorunum yok şükür..bulantım var ama çıkaracak derecede değilim.rahatım şükür.birde çok enerjiğim anlamıyorum hiç yorulmak nedir bilmiyorum:)
eee napcan enerjik olmayıp evdede var sorumluluğun arkanda dolanıyodurbi tanede karnında aman enerjik ol daha iyi valla
o halde boşuna bu kadar çok yiyorum desene günlükn 2 bardak süt 4 bardak meyve suyu bol bol meyve sebze ve günlük bir avuç badem yediriyo bana annemçok enteresan ya benimde sağ kasığım sürekli seğiriyor kan basıncından sanırım:)))allah tadınızı bozmasın...
bende birşey yiyemiyorum zorla bulantım yok ama acıkmıyorumda(
bebeğin yerleşiyordur canım...korkma...
hayır cnm.13.haftadan sonra yediklerinle beslenecek.oluşum evresinde henüz sadece kanınla besleniyor.korkma...
yemek yıyemıyorum yapamıyorum mutfaktan tiksindim yaasüreklı kötü kokular gelıyor benımde sadece bulantım var şimdi ksuuyorum ((
kızlarrr nasılsınız arada takip etmeye çalışıyorum sizleri birşey sorucam hamilelik boyunca hergün 1 bardak süt tüketmeye ne zaman başlanmalı bilen varmı?
o halde boşuna bu kadar çok yiyorum desene günlükn 2 bardak süt 4 bardak meyve suyu bol bol meyve sebze ve günlük bir avuç badem yediriyo bana annemçok enteresan ya benimde sağ kasığım sürekli seğiriyor kan basıncından sanırım:)))allah tadınızı bozmasın...
bende birşey yiyemiyorum zorla bulantım yok ama acıkmıyorumda(
bebeğin yerleşiyordur canım...korkma...
hayır cnm.13.haftadan sonra yediklerinle beslenecek.oluşum evresinde henüz sadece kanınla besleniyor.korkma...
kızlarrr nasılsınız arada takip etmeye çalışıyorum sizleri birşey sorucam hamilelik boyunca hergün 1 bardak süt tüketmeye ne zaman başlanmalı bilen varmı?
merhaba hanımlar benim 2 gün midem bulandı geçti süt içsem tekrar midem bulanıyordu o yüzden içmiyorum bu arada şimdi sandiviç yaptım yedim sandiviç dediğime bakmayın yarım ekmek yedim :)) iştahım çok açık maşallah sizlerde durum nasıl
merhaba hanımlar benim 2 gün midem bulandı geçti süt içsem tekrar midem bulanıyordu o yüzden içmiyorum bu arada şimdi sandiviç yaptım yedim sandiviç dediğime bakmayın yarım ekmek yedim :)) iştahım çok açık maşallah sizlerde durum nasıl
günaydın mart anneleri
aslında en istemediğim aydı martta doğum yapmak
kaynımla görümcem mart doğumlular..ikisinede çeksin istemem
benim bebişim ya ablasına yada babasına çekmeli (yani inşallah)
Günaydınn güzel anneler...
Ben yine gözümden uyku akar bir haldeyim dün gece de nasıl uyuyacağımı şaşırdım, saat 10da bile duramıyorum hemen yatıyorum, benim gibi olan var mı ya ? acayip halsizim süt ve süt ürünleri çok tüketiyorum ondan olabilir mi her sabah süt içiyorum öğlenleri ayran yoğurt... bende mi bişi var anlamadım dağılmış vaziyetteyim
bulantılar bende de var arkadaşım ama senin kadar değil çok şükür. ama şu kısacık hamilelik sürecinde öğrendiğim midem ne kadar boş kalırsa o kadar çok midem bulanıyor az ve sık yiyin diyorlar ya gerçekten öyle. şu sıralar yemek yemek çok zor sanırım hepimiz için
tey Allahım benimm için neden geçerli değil bu yaaçok sık acıkıyorum ve sürekli yiyiyorum gece uyandığımda kendimi mutfakta buluyorum. deli gibi kilo almaktan korkuyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?