2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Gunaydın herkese
Bende bırkac gundur hep yorgunum evde olmama ragmen misafirdi oydu buydu yoruldum
Ebah sen geri dönmiceksin bildiğim kadarıyla cık gitsin daha ne duruyodun kuzum ya
Ben gecmişi okuyamıyorum bu tel yüzünden bana bişi dien varsa cevap alamadıysa yine yazsın yada msj atsın valla dönemiom geçmişe:26:
Hepinizi öpüyorum kocaman

Hepinize günaydın. Güneşli bir Artvin sabahı var buralarda. Bugün çok mutlu bir okadarda üzgünüm. Mutluyum çünkü doğum günüm sevdiklerimin iyi dileklerini alıyorum. Üzgünüm kızımıda öpüp koklamak istiyorum. Neyseki onsuz geçen son doğum günüm....

Arkadaşlar geçen burda bir arkadaşla konuştuk ama kim olduğunu hatırlamıyorum Ben bizim İnsan Kaynakları ile görüştüm. 32.haftam dolunca doğum 3.hafta kalana kadar kalan senelik izinlerimi kullanmayı planlıyordum. Ama 32 hafta dolunca izin kullanılamıyormuş. Bilginiz olsun.

Bol tekmikli bir gün diliyorum.

Evet sana söyliyecek birşeyim var çileğim...... özledik seni

Günaydın benim pamuk kızımın arkadaşlarının anneleri
Az önce Unnado'dan gecelik aldım. Hiç geceliğim yoktu apar topar yatırırlarsa ne yapacağım diye düşünüp duruyordum (gebelik zehirlenmesi var ya bende)
Bunun üzerine size ben de alışverişlerimi anlatayım dedim...

Kızımın odasını aldık haftasonu. Çok sade bir takım. Beyaz. 3 kapılı dolap, şifonyer ve büyüyen yatak... Sonra yatağını ve uyku setini de aldık. Yatağı 80*180, uyku seti de Funnababy'den 80*140. Hastane çıkışı için de aziz bebe'den 20'lı bir set aldım. Set olarak başka bir şey almayı planlamıyorum. zaten aralarda aldığım body tulum vs var. Mobilya Ankara Sitelerden Yux diye bir yerden. Yatak, uyku seti, hastane çıkışı özel can bebe'den. Odaya 3.300 tl verdik. Özel can'da da bir dolu ıvır zıvır falan da vardı rakamlar karışık ama her üründen yaklaşık %15 indirim yaptılar.

Kıyafet vs olarak hazırız. Temizlik bakım vs için de şampuan, tırnak makası vs kaldı. 2 haftada o kadar çok şey aldım ki... 2 hafta önce hiç bir şeyi yoktu. ne zaman ki gebelik zehirlenmesi başladı bende de bir panik :)

Odasının da duvar kağıdı, perdesi vs yok. Oda 19 Ocak'ta gelecek, o zamana kadar yapılacak. Daha hiç bakmadım ama.

Prensesin sağlıklı günlerde kullansın arkadaşım.

Günaydınlarrr..
sabah sabah eşimle kahvaltı yaptım yine midem kalktı, napim yalnız yapmasın dedim ama olan bana oldu.
neyse ki kalçamdaki ağrı kocişe masaj yaptırınca biraz hafifledi.

adanam, ebah bende de aynı durumlar söz konusu. eve hiç bakmıyorum. toz içinde şubatta falan çağırıcam bende temizlikçiyi. çalışırken çağırdığımda kadın arkamdan konuşmuşlar, ayy ne pis evmiş diye, gösterecem ben ona pis ev nasıl olur..

bebeğim hiç olmadığı kadar hareketli dün akşamdan beri maşalah, konuşuyorum o zaman sakinleşiyo, konuşmak önemliymiş bu dönemlerde aklınızda olsun..

günaydınnn şekerim

doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara bundan sonra bebeğinle olucaksın üzülme öpüyorum seni çok çok

evet çilekim dönmicem ama doğum parası var,o kadar sabrettim bari 32 haftaya kadar sabredeyim doğum parasını alayım bebekim doğumca kızım ve ben harcarız

Adanam deli misin yahu? Ben de kadın gelmeden evi derliyorum topluyorum ama seninki cidden fazla. Hadi yemeği anladım pasta börek neden :) kadın güne mi geliyor temizliğe mi? Valla bize iş yerinde kimse bu kadar ikram yapmıyor. Meyve falan koy yeter.

Ben de 32'de bırakıp bırakmamayı düşünüyorum. Aslında çalışmak isterim ama doktorum izin vermeyebilir...

canım doğum günün kutlu olsun.bebişin ve kocişinle nice güzel yaşlara...

günaydınnn şekerim

doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara bundan sonra bebeğinle olucaksın üzülme öpüyorum seni çok çok

Sağol Baharcım teşekkür ederiz Aslında doğum günümü unutmam ama kızım hayatımda şimdiden öyle bir yer kaplamışki unutmuşum Dün gece 12 den sonra eşim öpüp kutlayınca hatırladım

doğum günün kutlu olsun 2013...nice güzel mutlu yaşların olsun...kızın eşin ve ailen hep senin yanında olsun...

şuan kimin ne dediği çok umrumda değil karnım burnumda işe zor geliyorum birde yardımcı gelmeden evi toplayamam....zaten asabiyim herşeyi camdan atasım var....evde olsam acaba bu kadar yorgun olurmuyum??:44:

canım doğum günün kutlu olsun.bebişin ve kocişinle nice güzel yaşlara...

Sağol Şükrancım teşekkür ederiz. Şimdi umutlu bir gün geçirsekte, bundan sonrakiler umutlu +mutlu olacak. Çünkü yavrucuklar bizimle olacak

Kızlar izin konusunda bişey danışmak istiyorum.ben yarın dr ye gideceğim.31.haftaya girmiş olacağız 30+0 yani.diyorum ki haftaya çarşambada 31+0 yani 32. Hafta olacak ya gidip o gün rapor alabilir miyim ki.kontrol sürecim bitmeden malum kontrol süreci 10 gün.10 günü geçince yine muayne parası alıyorlar.yarın dryede sorcam raporu haftaya alabilirmiyim diye.sizin fikriniz ne

ay ay ayyy bugün adaşım mı doğmuşş.. bebeğinle nice nice mutlu, sağlıklı yıllar cnm doğum günün kutlu olsun...üzülme çünkü bebeğine kavuşmana az kaldı artık, onunla geçiriceksiniz tüm özel günlerinizi..

Canım ben bu Cmt. doktordaydım. Bir sonraki randevu tarihim 30. haftaya geliyordu. 30 da gelme tam 31+5 veya 6 olsun 32 içindeyken raporu verebiliyoruz dedi. Ama sen 32 içinde olacaksın. Olabilir gibi geldi bana....

30+0 hafta son adet tarihine göre mi?yoksa ultrason haftasına göremi?doğum izini son adet tarihine göre veriliyor,ultrasona göre bugün 31.haftaya girmem gerekiyor,ama doğum izni dediğimde doktor daha 4 haftan var demişti (geçen hafta kontrolde 28+2) bu yüzden benim iznim 16/01 tarihine denk geliyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…