- 4 Şubat 2009
- 1.187
- 1
Çok teşekkür ederim arkadaşım.Prensesin sağlıklı günlerde kullansın arkadaşım.
Sağol Baharcım teşekkür ederizAslında doğum günümü unutmam ama kızım hayatımda şimdiden öyle bir yer kaplamışki unutmuşum Dün gece 12 den sonra eşim öpüp kutlayınca hatırladım
ay ay ayyy bugün adaşım mı doğmuşş.. bebeğinle nice nice mutlu, sağlıklı yıllar cnm doğum günün kutlu olsun...üzülme çünkü bebeğine kavuşmana az kaldı artık, onunla geçiriceksiniz tüm özel günlerinizi..
Çok teşekkür ederim arkadaşım.
Nice nice yaşlara :) kızınla eşinle hep mutlu huzurlu sağlıklı olun inşallah
evet canım ben de bu takımı sipariş etmitim daha önce de paylaşmıştım...Eki Görüntüle 586884
doğum günün kutlu olsun 2013...nice güzel mutlu yaşların olsun...kızın eşin ve ailen hep senin yanında olsun...
30+0 hafta son adet tarihine göre mi?yoksa ultrason haftasına göremi?doğum izini son adet tarihine göre veriliyor,ultrasona göre bugün 31.haftaya girmem gerekiyor,ama doğum izni dediğimde doktor daha 4 haftan var demişti (geçen hafta kontrolde 28+2) bu yüzden benim iznim 16/01 tarihine denk geliyor....
aman arkadasim dikkat hasta olmayasin sakin.bende hurma hem dogumu kolaylastiriyor hemde sut uretimini artiriyor diye okumustum.acaba ondanmi bahsetmistiniz?
günaydınn..
güneşli ama puslu bursa sabahından ben kızım sizleri selamlıyoruz...
gün geçtikçe işe gelmek,işten çıkıp eve gitmek daha da zorlaşıyor....dün akşam eve gittim suratım bir karış ne konuşmak ne gülmek istiyorum....saat 22.00 koltukta uyuyakalmışım,1 saat sonra uyandım oturdum yine koltukta uyumuşum...en son kendimi eşimin refakatinde yatağa giderken hatırlıyorum....birde sabah oldu işe geldim o kadar...eve pislik içinde temizlikçi ablayı çağıramıyorum çamaşırların yıkanması gerek öylece duruyorlar....allahım bana ne oluyor böyle
bir an önce izine ayrılmam lazım bu tembellikle kendimi kapının önünde bulucam....ne yemek yapıyorum,ne temizlik,ne ütü,ne konuşuyorum ne de güler yüzüm var
selam kızlarr her ne kadar sık giremesemde sizi takip ediyorumm :) yararlı bilgiler için tesekkürler :) suan 31.haftaya yeni girdim,bnde 32+0 9 ocakta doluyomuş doktorum 9 ocakta gel calısabilir raporunu verelim dedi..anladıgım kadarıyla sizlerdede öyle..yalnız benim sormak istediğim mesela calısabilir raporu 5 hafta değilde daha az alabiliyomuyuz mesela 3 hafta falan..5 hafta gelemem gibi daireye şimdiden zorlanıyorumm :/
Hepinize günaydın. Güneşli bir Artvin sabahı var buralarda. Bugün çok mutlu bir okadarda üzgünüm. Mutluyum çünkü doğum günüm sevdiklerimin iyi dileklerini alıyorum. Üzgünüm kızımıda öpüp koklamak istiyorum. Neyseki onsuz geçen son doğum günüm....
Arkadaşlar geçen burda bir arkadaşla konuştuk ama kim olduğunu hatırlamıyorumBen bizim İnsan Kaynakları ile görüştüm. 32.haftam dolunca doğum 3.hafta kalana kadar kalan senelik izinlerimi kullanmayı planlıyordum. Ama 32 hafta dolunca izin kullanılamıyormuş. Bilginiz olsun.
Bol tekmikli bir gün diliyorum.
selam kızlarr her ne kadar sık giremesemde sizi takip ediyorumm :) yararlı bilgiler için tesekkürler :) suan 31.haftaya yeni girdim,bnde 32+0 9 ocakta doluyomuş doktorum 9 ocakta gel calısabilir raporunu verelim dedi..anladıgım kadarıyla sizlerdede öyle..yalnız benim sormak istediğim mesela calısabilir raporu 5 hafta değilde daha az alabiliyomuyuz mesela 3 hafta falan..5 hafta gelemem gibi daireye şimdiden zorlanıyorumm :/
canım cok tesekkür ederim :) gercekten cok güzel zamana denk gelmiş sanslısın :)) keske bizdede yarıyıl tatili olsaymış :)))slm canım o beş haftanın hepsini almak zorunda değlsin 3 haftada alabilirsin ben ilk hamileliğimde öyle yapmıştım ben öğretmenim ve yarıyıl tatili çok güzel denke geldi:)okullar kapandığında 34 haftalık oluyorum sonra 2 hafta tatil okullar açılıncada raporumu alacağım :)
canım benim nice senelereya aynı şeyi bende düşünüyodumm raporum açılınca 2 hafta yıllık iznime ayrılıcaktım olmuyomuymuş. neden olmuyo ki anlamadım
bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum ya :26: yani ben mesela 35. haftada izne ayrılmak istiyorum bunun bi sıkıntısı olur mu. yoksa ya 32. ya da 37. hafta şartı mı koyuyolar.
öyle bir şey olmaması lazım aslında ama
hehe bu gece papatya ve cemre yokerkencisiniz kislar :-D:-D harbiden bu uykusuzluga care yokmu ya :-(
Hepinize günaydın. Güneşli bir Artvin sabahı var buralarda. Bugün çok mutlu bir okadarda üzgünüm. Mutluyum çünkü doğum günüm sevdiklerimin iyi dileklerini alıyorum. Üzgünüm kızımıda öpüp koklamak istiyorum. Neyseki onsuz geçen son doğum günüm....
Arkadaşlar geçen burda bir arkadaşla konuştuk ama kim olduğunu hatırlamıyorumBen bizim İnsan Kaynakları ile görüştüm. 32.haftam dolunca doğum 3.hafta kalana kadar kalan senelik izinlerimi kullanmayı planlıyordum. Ama 32 hafta dolunca izin kullanılamıyormuş. Bilginiz olsun.
Bol tekmikli bir gün diliyorum.
Günaydın benim pamuk kızımın arkadaşlarının anneleri
Az önce Unnado'dan gecelik aldım. Hiç geceliğim yoktu apar topar yatırırlarsa ne yapacağım diye düşünüp duruyordum (gebelik zehirlenmesi var ya bende)
Bunun üzerine size ben de alışverişlerimi anlatayım dedim...
Kızımın odasını aldık haftasonu. Çok sade bir takım. Beyaz. 3 kapılı dolap, şifonyer ve büyüyen yatak... Sonra yatağını ve uyku setini de aldık. Yatağı 80*180, uyku seti de Funnababy'den 80*140. Hastane çıkışı için de aziz bebe'den 20'lı bir set aldım. Set olarak başka bir şey almayı planlamıyorum. zaten aralarda aldığım body tulum vs var. Mobilya Ankara Sitelerden Yux diye bir yerden. Yatak, uyku seti, hastane çıkışı özel can bebe'den. Odaya 3.300 tl verdik. Özel can'da da bir dolu ıvır zıvır falan da vardı rakamlar karışık ama her üründen yaklaşık %15 indirim yaptılar.
Kıyafet vs olarak hazırız. Temizlik bakım vs için de şampuan, tırnak makası vs kaldı. 2 haftada o kadar çok şey aldım ki... 2 hafta önce hiç bir şeyi yoktu. ne zaman ki gebelik zehirlenmesi başladı bende de bir panik :)
Odasının da duvar kağıdı, perdesi vs yok. Oda 19 Ocak'ta gelecek, o zamana kadar yapılacak. Daha hiç bakmadım ama.
Günaydınlarrr..
sabah sabah eşimle kahvaltı yaptım yine midem kalktı, napim yalnız yapmasın dedim ama olan bana oldu.
neyse ki kalçamdaki ağrı kocişe masaj yaptırınca biraz hafifledi.
adanam, ebah bende de aynı durumlar söz konusu. eve hiç bakmıyorum. toz içinde şubatta falan çağırıcam bende temizlikçiyi. çalışırken çağırdığımda kadın arkamdan konuşmuşlar, ayy ne pis evmiş diye, gösterecem ben ona pis ev nasıl olur..
bebeğim hiç olmadığı kadar hareketli dün akşamdan beri maşalah, konuşuyorum o zaman sakinleşiyo, konuşmak önemliymiş bu dönemlerde aklınızda olsun..
benim de aynı senin gibi durumum,izin bitince okulların son iki haftası kalıyor zaten,10 gün raporla dönem kapanıyor. iyi denk geldi,rapor almak sıkıntı çünkü,vermiyor her doktor.slm canım o beş haftanın hepsini almak zorunda değlsin 3 haftada alabilirsin ben ilk hamileliğimde öyle yapmıştım ben öğretmenim ve yarıyıl tatili çok güzel denke geldi:)okullar kapandığında 34 haftalık oluyorum sonra 2 hafta tatil okullar açılıncada raporumu alacağım :)