- 8 Ekim 2012
- 420
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar temızlık yapıyorum duvarla kanepe arasına gireğim dedim göbeğimi unuttum sanırım göbeğimi çarptım bişey olmaz degıl mı yaa ole fena carpmadım ama vıcdan azabı duyuyarum suanda
arkadaşlar ilkebebeden aşıiveriş yapan var mı internet sitesinde mobilya beğendim fiyat çok uygun geldi bana ama kararsız kaldım
kızlar selamm,
sabahtan beri sizi okuyom gözlerim böle oldu
ben perşembeden beri firar oldum. kar çok yağınca o gün eve servisle değil metro ve minübüslerle gittim.
tabi mahfoldum çok üşüyünce de cuma işe gitmedim. biraz da abarttım rahatsızım falan aman zaten resmi tatildi. artık
iş yerim pek umrumda değil valla. onlar acımıyo hiç ben de acımıcam. zaten az kaldıı.
dün sürekli bir adet ağrısıgibi ağrı çektim. şimdide kasıklarımda ağrı oluyor. panik olmıcam artık alıştım ya :26:
çıkmadan bi hurma konusunu atmışım ortaya herkes onu konuşmuş birer ikişer yediğinizdnen bir şey olmaz kızlar.
ama son haftalarda bol bol yeriz inşallah.
Bende gecen gun unuttum buzdolabının kapagına carptım korkma cnm
ilke bebe antalya da var cnm. sen antalyadamısın? burda mağazalarını dolaştım, 2 hafta sonra oradan alacağım tüm eksiklerimi, malzemeleri ve fiyatları uygun oluyo..
ya kızlarrr benim sağ kalçamda acayip bi ağrı oldu bugün, akşama doğru daha da arttı, böyle kıramp gibi, yürürken bile sendelemeye başladım. magnezyumu düzenli içmiyorum,acaba ondan olabilir mi? var mı benim gibi?
öff akşam akşam sinirlerim alt üst oldu, avm de bebişime minicik çoraplar aldım, alışverişi sevmiyo ya, alana kadar mırın kırın deli etti beni ya, sanki başkası için uğraşıyoruz burda. surat yapıyorum ben de şimdi.
ayy miniğimin şu anda daha önce yapmadığı hareketlerini görüyorum. Allahımm mucizevi bişeyy..
loloas canım bişey olmamıştır bebişine endişe etme, onlar kaç kat içerde tepiniyolar. onu koruyan plasenta var, bişey olsaydı zaten hemen hissederdin diye düşünüyorum..
bişi sorucam bu doğumda alt değiştirtme meselesi nedir yav, normal doğumda mı sezeryan damı oluyo? biz niçün yapamıyoruzzz?
bende de aynı sey var cnm bosver yukleme.. benım ılkı dusuk oldugu ıcın ıyıce korkuyorum..faceye hamıle fotosu bıle koymadım..ıns yavrumu kucagıma alınca foto koyacagım
ayy kızlar bı ara ocak annelerıne bakayım dedım heyecanlarına fılan gercı cogu aralıkta dogurmus dalga gecmısler kendılerıyle ocak annesıydık aralık annesı olduk dıe.. neyse benı sasırtan su oldu içlerinde megersem bi erkek kullanıcı varmıs bunu farketmısler ve topık bırbırıne gırmıs
erkeklerin bir cogu boyledir arkadasim uzulme.alisverise kadinlar kadar onemsemezler normal dogum yaptiktan sonra bir gun boyunca seni hic kaldirmadan yatiriyolarmis.ben ole duymustum.hemsirelerde ara ara gelip tuvalet ihtiyacini karsilaman icin sana yardimci oluyolarmis.yani sen kalkmiyosun hic.bez falan bagladiklarini duymadim hic.
bugün bişey duydummm. doğumdan sonra ilk gelen sütünüzden yüzünüze sürünce lekeler falan kayboluyomuş.. bir de normal doğum sırasında çok terliyosun ya, o sırada biri saçını yüzüne sürmesi işe yarıyomuşş.. başkalarının yalancısıyım. doğrumudur sizceee.
ilk gelen sutun bebek icin cok yararli besinler icerdigini okumustum bende..
hehe bu gece papatya ve cemre yok erkencisiniz kislar :-D:-D harbiden bu uykusuzluga care yokmu ya :-(
canım ınankı o agrı ben cok ayakta durunca oluyor dinlenmeye calıs evet canım ama o kadar vicdan azabı duydum kı genelde hareket halındeyken bebegım hareket etmıyor bole oluncada ben onumdekı koca göbeği unutabılıyorum malesefff bu yuzden cok kızyorum kendıme ve hep kafasını hıssettıgım yerı vurdugumu dusunduğum için dahada endişe ettim nese demin cebımdekı son parayı kaybettım ıcım rahatladı oglusumun basının gozunun sadakasına saydım belkide içimi rrahatlatmak için öle düşüüyorum bilmiyorum vee su alt degıstırmeyı ıanın bende anlamdım ablamda öle bişe hatırlamıyorum ben haa gule gule kullanın cıcılerınızı
günaydınn..
güneşli ama puslu bursa sabahından ben kızım sizleri selamlıyoruz...
gün geçtikçe işe gelmek,işten çıkıp eve gitmek daha da zorlaşıyor....dün akşam eve gittim suratım bir karış ne konuşmak ne gülmek istiyorum....saat 22.00 koltukta uyuyakalmışım,1 saat sonra uyandım oturdum yine koltukta uyumuşum...en son kendimi eşimin refakatinde yatağa giderken hatırlıyorum....birde sabah oldu işe geldim o kadar...eve pislik içinde temizlikçi ablayı çağıramıyorum çamaşırların yıkanması gerek öylece duruyorlar....allahım bana ne oluyor böyle
bir an önce izine ayrılmam lazım bu tembellikle kendimi kapının önünde bulucam....ne yemek yapıyorum,ne temizlik,ne ütü,ne konuşuyorum ne de güler yüzüm var