2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Utanmaya başladım. Çok teşekkür ederim arkadaşım. Ay ne güzel bir dilek İnşallah arkadaşım.

Adanacım-Nifadocum-Selalmazım -Sudecim-Paptyam ve mihsim hepinize güzel dilekleri için teşekkür ederim. İyiki varsınız.

Bu konu da bizi aydınlattığın için teşekkür ederizzzz

Günaydın günaydııııınnn
Hem çalışmak hem de evi takip etmek zorrrr...
Bence bu konuda fazla kafana takmaaaa
Hem iş hem aş hem temizlik üstüne bir de hamilelik
Ohooooooo
Bak bi yazı okumuştum. Oun linkini göndereyim sana
Dağınık Ve Mutlu | Annelik,Çocuk Büyütmek,Blog,Okul Sorunları,İletişim

Gnydın herkese.okadar uykum var ki...........

Günaydın tatlımmmm. Çalışıyor musun ki sen ? Evde isen kestir ecik diyecektimmm.

Ohhhhhh prensesin hazırlıkları tamamdırrrrrr
Sağlıklı ve mutlu günlerde kullanın inşallah

Tatlım doğumu nerede yapacaksın senn??

Benim sol kaburgaaaaa... Geçmiyor geçmiyor yumurta gibi kocaman kulunu var. Öyle rahatsız ediyokiiii:18:

2013 canımm nice nice niceeeeeeee mutlu yıllaraaaaaaaaa
Rabbim sağlıklı ve mutlu bir ömür nasip etsin prensesinle berabeeeerrr

Sudee hurma ile ilgili verdiğin bilgiler için teşekkür
Ben de taze hurma buldummm
Son zamanlara saklıyorummmm

kızlar bu dogum parası dogumdan ne kadar sonra alınıyor?ve ort ne kadar alınıyo.. ben özel sektördeyım de o acıdan merak ettım...alsakta harcasak

Dağınık Ve Mutlu | Annelik,Çocuk Büyütmek,Blog,Okul Sorunları,İletişim

güzel, hoşuma gitti, paylaşım için teşekkürlerrrrrr
ben zaten rahatımdır bu konulardaaa

canım benim aldığıma çok benziyor=) koluğuda aldın mı ? ne kadara geldi bu takım size ?(özel oldu ama)
2013 nice güzel senelere tatlım iyiki doğdun bebekten kendimizi alamyruz ki =)

evet canım aynı tarz mobilyalar, ben de seninkini de çok beğendim, maskodan istanbul bebeden aldım ben, 3650-tlydi, 3000 tlye aldık biz peşin... 12 ocakta gelicek odamız...
koltuk hariç, büyüyen karyolası, şifonyeri, gardrobu, oyuncak sandığı, ve duvar rafı olarak takım... o koltuğun çok benzeri benim odamda var krem rengi şu an ama sığmayacağı için çıkarıcam mecburen, oturma odasını bozuyorum ben bebek odası için...
bugün de bu beşiği almaya gidicez, anneannesi alıcak kızıma bu beşiği, içine de pamuk yatak yapıcaz, ilk 6 ay bebekler için pamuk yatak daha sağlıklı diyolar...
5-6 ay bu beşikte yatırmayı planlıyorum yatak odasında yanımda olur, tekerlekli olduğu için gündüzleri de salona alırım, hem sallanıyo o yüzden ev tipi anakucağına da gerek kalmaz diye düşünüyorum ama inşallah sever de yatar içinde :)
sonrasında da kendi odasına büyüyen karyolasına geçirmeyi planlıyorum, ama büyüyen karyolalar içinde mobilyacının verdiği yataklar çok sağlıksız o yüzden mutlaka orda yatacağı zaman değiştirin, çok önemli... ben şimdilik değiştirmiycem zaten kullanmayacağım için,ama oraya geçeceği zaman mutlaka değiştiricem...

bu arada sen şu linkteki arabayı alıcaktın değil mi, Chicco Trio Enjoy Travel Sistem Bebek Arabası - e-bebek.com
e-bebekte bugün indirimde 879-tl,umarım daha pahalıya almamışsındır...
bizim de tek eksiğimiz bebek arabası kaldı ufak tefek şeyler dışında,biz aslında concorde neo yu istiyoruz ama araştırmadayız hala, daha ucuza bulabilir miyiz diye :) çok acil değil çünkü,bakalım kısmet...

Ohhhhhh prensesin hazırlıkları tamamdırrrrrr
Sağlıklı ve mutlu günlerde kullanın inşallah

Tatlım doğumu nerede yapacaksın senn??

Teşekkür ederim arkadaşım. Tobb ETU dşünüyorum.

aldıklarınızı güzel günlerde kullanın arkadaşım
yaaaaaaaa sen neden çalışıyorsun
güzel güzel dinlensen ya evinde

Valla ben de bazen öyle diyorum ama sonra haftalarca boş boş evde yatmak gözümü korkutuyor. Doğumdan sonraya aktarılacak 5 hafta da kıymetli benim için. O yüzden çalışabildiğim kadar çalışayım diyorum ama bakalım... doktor ne derse artık...

kızlar, aklıma gelmişken yazayım dedim, 17-20 ocakta istanbul cnr expo da 24.anne bebek çocuk ürünleri fuarı var, mobilyacımız davetiye verdi bize ordan biliyorum...

Canım aldıklarınızı güle güle kullanın. Bende şöyle bir araştırdım hatta dün akşam Kağan Kocatepenin kitabında daokudum. Yeni bebeklere yün veya pamuk önermiyorlar. Hani hastane de getilen cam birşey varya onlarında altında serte yakın bir sünger var. Onların sağlıklı olduğunu söylüyorlar. Bende senin gibi o sallanan beşikten aldım. Yatağını bu şekilde yaptım. Tekrar bir araştır istersen.

Teşekkürler sudee

selem cici anneler.gecmis okumadim vakit bulamiyorum.insallah herkes iyidir.kizlar biliyorsunuzki benim bebisin cinsyt.belli degil.o yuzden iki isim ariyoruz,kiz ismi cok zor bulamiyorum,bide sahbe ismi istiyoruz.esim esma ismini cok begeniyor bende esma diyil esmanur olsun diyorum.baska fikirler verebilirmisiniz.insallah icime sinen bir isim bulurum:26::26::26:

herkese merhabalar sevgi dolu selamlar

ebah ve adanam, yanılmıyorsam temizlikçi konusundaki tutumunuzdan bahsetmişsiniz.aklıma Türk kadını eve temizlikçi çağıracağı zaman temizlik yapar diye bi laf vardı facede o geldi bayağı güldüm hem size hem kendime evim genelde toplu olur zaten ama bende dayanamaz şöyle bi lavaboları sudan geçiririm.duşta filan özel eşyalar kalmış mı bi bakarım bi de o gün bende kadınla beraber yorulurum.gerçi çok çağırmadığımdan ben temizlikçi alınca ekstraları kendim yapıyorum ki büyük temizlik gibi oluyor.garip işte ben yapmalıymışım da görevimi yapamıyormuşum gibi geliyor
gerçi bu fikrimin sebebi insanlar başlarının evini kendileri temizletip bana gelince hamile de olsam benim kızım hep kendi yapardı demeyi biliyorlar ki bence onlar beni etkiliyor bende öyle hissediyorum...

doğum günün kutlu olsun canım bence başbaşa kutlayabileceğiniz bu son doğum gününün tadını çıkar eşinle:124:
bu arada bugün benim de doğum günüm
güzel bi tesadüf oldu

Ayy ne güzel bir tesadüf :13: seninde doğum günün kutlu olsun hanifecim. :124: :124: Evlatlarımızla birlikte nice güzel yıllara diyorum. Çok çok öptüm

krampları olanlara duyurulur.. ilaç kullanamayanlar ceviz badem antep fıstıgı yesin banada doktorum dedi.. bu arada herkese selammm

doğum günün kutlu olsun tatlım nice seneleree

bizde zeynep ismini istiyoruz. sahabe ismi istiyorsan zeynep hem peygamber efendimizin sav kızının ismi, hem de o dönemde çok kullanılmış.

bunun dışında aklıma gelenler hatice, ayşe, meryem, sare(hz. ibrahimin ilk eşi), zehra, afra, sümeyye, leyla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…