2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bugün bişey duydummm. doğumdan sonra ilk gelen sütünüzden yüzünüze sürünce lekeler falan kayboluyomuş.. bir de normal doğum sırasında çok terliyosun ya, o sırada biri saçını yüzüne sürmesi işe yarıyomuşş.. başkalarının yalancısıyım. doğrumudur sizceee.

kızlar temızlık yapıyorum duvarla kanepe arasına gireğim dedim göbeğimi unuttum sanırım göbeğimi çarptım bişey olmaz degıl mı yaa ole fena carpmadım ama vıcdan azabı duyuyarum suanda

Bende gecen gun unuttum buzdolabının kapagına carptım korkma cnm

arkadaşlar ilkebebeden aşıiveriş yapan var mı internet sitesinde mobilya beğendim fiyat çok uygun geldi bana ama kararsız kaldım

arkadaşlar ilkebebeden aşıiveriş yapan var mı internet sitesinde mobilya beğendim fiyat çok uygun geldi bana ama kararsız kaldım

ilke bebe antalya da var cnm. sen antalyadamısın? burda mağazalarını dolaştım, 2 hafta sonra oradan alacağım tüm eksiklerimi, malzemeleri ve fiyatları uygun oluyo..

aman arkadasim dikkat hasta olmayasin sakin.bende hurma hem dogumu kolaylastiriyor hemde sut uretimini artiriyor diye okumustum.acaba ondanmi bahsetmistiniz?

ilke bebe antalya da var cnm. sen antalyadamısın? burda mağazalarını dolaştım, 2 hafta sonra oradan alacağım tüm eksiklerimi, malzemeleri ve fiyatları uygun oluyo..

yok canım antalyalı değilim nette gezerken gördüm de emin olamadım mobillya olunca eh fiyatta ona göre güvenilir mi acaba

erkeklerin bir cogu boyledir arkadasim uzulme.alisverise kadinlar kadar onemsemezler normal dogum yaptiktan sonra bir gun boyunca seni hic kaldirmadan yatiriyolarmis.ben ole duymustum.hemsirelerde ara ara gelip tuvalet ihtiyacini karsilaman icin sana yardimci oluyolarmis.yani sen kalkmiyosun hic.bez falan bagladiklarini duymadim hic.

bende de aynı sey var cnm bosver yukleme.. benım ılkı dusuk oldugu ıcın ıyıce korkuyorum..faceye hamıle fotosu bıle koymadım..ıns yavrumu kucagıma alınca foto koyacagım

kimse yanlış anlamasın tabii de. ne bileyim bu benim düşüncem işte...

annaaaaaa hiç fark etmemişler mi yahu???

bez tuvalet ihtiyacını karşılamak içn değil akacak olan kan ve pis su için
ameliyatta bile ilk gün kaldırıp gezdiriyorlar içerde parça pislik falan kalmasın diye..tuvalet ihtiyacınıda ilk gün sonda var o doluyor ölçülüp boşaltılıyor..malum serum verdikleri için
ertsi gün tuvalete rahatça gidilebilir

ilk gelen sutun bebek icin cok yararli besinler icerdigini okumustum bende..

hehe bu gece papatya ve cemre yok erkencisiniz kislar :-D:-D harbiden bu uykusuzluga care yokmu ya :-(

ilk gelen sutun bebek icin cok yararli besinler icerdigini okumustum bende..

Ben de ilk gelen sütün antibiyotik özelliği taşıdığını ve deee çocuğun bağışıklık sistemini geliştirdiğini duydummm

hehe bu gece papatya ve cemre yok erkencisiniz kislar :-D:-D harbiden bu uykusuzluga care yokmu ya :-(

Yaaaaaa sormaaaaa

Uyumak istiyorummmm uyuyamıyoruuuuuuummmmmmmmmmmmmmmm

İki saattir dön sağa dön sola dön sağa dön oku oku oku dua yok uyuyamadım. Telden oyun oynadım uyuyamadım.
Acıktım ben de ekmek peynir mandalinaaaa ve deeeee kk ye takılayım dedimmm

Ama herkes de gitmiş ama ama amaaaa.

Gel uyku geeeelll geeelllll gel

Ben ne düşünüyorum acaba bizim veledler de mi gececi olur kiiiiiiii:44:

nöbeti ben devralayım dedim
uyuyodum ne güzel uyandım bi anda midem kazınıyo kalktım bişiler yedim şimdide uykum kaçtı

bende yatağa girdiğim an ya da uzanarak tv izlerken başlıyor belim sırtım kalçam ağrımaya uzanınca birşey oluyor !!! ama bu aralar maşallah çok hareket ediyor kızlar bu arada 2 kg daha almışım hangi ara aldım anlamadım=)))) cuma günü bir gelseydiii bebeişimi görseydim ne kadar uzun sürdü kızlar bu defa!!!

günaydın hayırlı sabahlar

güne en güzel şekilde başlayın inşallah neşe , huzur, şans, bereket, mutluluk, sağlık nice güzellikler etrafınızda dolaşsın

şu hamileliliğiz çabuk geçsin bebeklerimizi kucağımıza alalım artık

Bende sezeryanla doğum yaptım ama hiç alt değiştirme filan hatırlamıyorum.Sadece kan için bez takılıyor onuda sanırım hemşireler takıyor aile değil.Küçük tuvalet için sonda takılı kalıyor.Büyük içinde zaten hemen yapabilene helal olsun yani öyle bişey yok.Bağırsaklar tam çalışamadığından baya bi yürüdükten sonra yapabilirseniz zaten tuvalete kalkıyorsunuz.İlkindede genelde hastanede fitil yardımıyla oluyor.Yani tuvalet ihtiyacı için alt değiştirme diye bişey yok.

Ayrıca ben kahvaltı yapmıştım bebek nst de iyi hareket etsin diye.41.haftada sezeryan oldum ben.Kahvaltı yapmış olmama rağmen sezeryana alındım ve lağman yapılmadı.

Son düzenleme:
günaydınn..
güneşli ama puslu bursa sabahından ben kızım sizleri selamlıyoruz...
gün geçtikçe işe gelmek,işten çıkıp eve gitmek daha da zorlaşıyor....dün akşam eve gittim suratım bir karış ne konuşmak ne gülmek istiyorum....saat 22.00 koltukta uyuyakalmışım,1 saat sonra uyandım oturdum yine koltukta uyumuşum...en son kendimi eşimin refakatinde yatağa giderken hatırlıyorum....birde sabah oldu işe geldim o kadar...eve pislik içinde temizlikçi ablayı çağıramıyorum çamaşırların yıkanması gerek öylece duruyorlar....allahım bana ne oluyor böyle
bir an önce izine ayrılmam lazım bu tembellikle kendimi kapının önünde bulucam....ne yemek yapıyorum,ne temizlik,ne ütü,ne konuşuyorum ne de güler yüzüm var

aynı ben =) hiç iş yapasım yok temizliğe birinide çağırsam utanırım =) bana temizliğe çarşambaları geliyordu normalde kadın ben salı günü gece 12 ye kadar ortalığı topluyrdum =) eşim istemyrdu kadının gelmesimesini çünkü hem ben yoruluyrm emde eşim.evi toparladığım gibi kadın bir gün boyunca ne yiyecek diye bir tatlı bir tuzlu atıştırmlk pasta börek yapıyrdum..bu aralar çağırmıyrm eşim misafirde gelsin istemyr kendimi parçalıyrm çünkü üzülyr=))) geçenlerde yengem diyor ki kuzenimden için temizliğe gelen kadın diyormuş ki kuzenimin arkasından senin kızın niye beni temizliğe alıyor ki evi siliyorum 1 grm su kirlenmiyor evi tertemiz =(( yengem diyor ki işte ayşe ablan böyle çok titiz !!!!! valla ben şimdi çağırsam kadını cam silmek için arkaamdan neler söyler he heee =)) o gelmeden biraz tozunu alsam diyorum ama ben tezgahı zor topluyrm =)) işe gitmek hiç ama hiç istemrm =((bana bi halley oluyor kızlar =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…