2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Foto eklemey çalıştım ama iPad den beceremedimmm

Eklentiler

• $image.jpg
    92,8 KB · Görüntüleme: 34
  • $image.jpg
    180,7 KB · Görüntüleme: 45

Bu alt değiştirme durumu ne ya.ben utancımdan ölürüm.eşimde beceremez.napcam şimdi uffffff

Hımmm... Benim ameliyatta hiç böyle alt değiştirme falan söz konusu olmamıştı. Lağma yapmışlardı ameliyat öncesi wc ihtiyacı hasıl olmaması için. Doğumda da yok mu ki öle bi şi
:44:

kızlar sagolun bende bişey olmaz diyorumm ama cok uzuldum vıcdan azabı ve acabalar insanı öldürür yaaa allah ım korur ya meleklerimizi nasıl dalgınlıgıma gelıyor böle seyler bilmiyorum yaa nese hepimiz dikkat edelimmm kızlar lütfen kötü birşeyler okumak hiç istemiyorum burda hepimiz inşallh sağlıklı hamilelikler geçirip güzel meleklerimizi dünnyaya sağlıklı getiririz vee evet bu alt değiştirme ameliyatlardamı oluyor nasıl yani ben anlamdımm tecrubelıler aydınlatın bizleri

Kızlar vallahi korkmaya başladım alt değiştirme falan ne o yaa=(((
ben bugün bebişimin park yatağını sipariş verdim e bebek ten =) şu modeli..

Hımmm... Benim ameliyatta hiç böyle alt değiştirme falan söz konusu olmamıştı. Lağma yapmışlardı ameliyat öncesi wc ihtiyacı hasıl olmaması için. Doğumda da yok mu ki öle bi şi

lağma hastaneye göre değişiyor canım
bazıları yapıyor
bazıları yapmıyor
arkadaşımla kardeşiminkini kıyaslıyorum da

ben bugün bebişimin park yatağını sipariş verdim e bebek ten =) şu modeli..Eki Görüntüle 586510

güle güle kullanın
güzel günlerde inşallahh

Kendini yalnız hissettiğin an,
Tutabildiğin bir el varsa,
O eli asla bırakma...!

normal doğumda olsa sezeryanda olsa hasta bezi bağlanıyor
sen yurt dışındaydın heralde yanlış hatırlamıyorsam değilmi
orda hemşireler ilgileniyor aileye hiç iş düşmüyor diye biliyorum

Bu alt değiştirme durumu ne ya.ben utancımdan ölürüm.eşimde beceremez.napcam şimdi uffffff
eşin becerir niye beceremesin bişey yokki onda ...siz şimdiden alıştırma yapmaya başlayın
benim ilkte sezeryana çarşamba karar verildi..bugün bişey yeme yarın aç gel ameliyata dedi doktorum..dolaptada mantı vardı gözüm kaldı ama yiyemedim..lavman falan yapılmadı direk girdim ameliyata

ben bugün bebişimin park yatağını sipariş verdim e bebek ten =) şu modeli..Eki Görüntüle 586510
güle güle iyi günlerde kullanın inşallah
kızlar bebek odası aldınız ya da sipariş ettiniz mi?bana biraz fikir verir misiniz?
ben internetten bi beşik beğendim
BELİS TR 604DL 60*120 4 ÇK. BEŞİK .......... bu modelin pembesini
fiyatıda çok uygun..oda almadım çünkü bi kızım daha var onun genç odası var
2 sene bu beşikte yatsın minikim sonra kızlarıma yeni oda yaptıracaz mecburen
Eki Görüntüle 586527 Bizlerin de Başına Gelir mi ki

nerden buluyon şifa bunları gece gece gülmekten öldüm valla

ya kızlarrr benim sağ kalçamda acayip bi ağrı oldu bugün, akşama doğru daha da arttı, böyle kıramp gibi, yürürken bile sendelemeye başladım. magnezyumu düzenli içmiyorum,acaba ondan olabilir mi? var mı benim gibi?
öff akşam akşam sinirlerim alt üst oldu, avm de bebişime minicik çoraplar aldım, alışverişi sevmiyo ya, alana kadar mırın kırın deli etti beni ya, sanki başkası için uğraşıyoruz burda. surat yapıyorum ben de şimdi.

ayy miniğimin şu anda daha önce yapmadığı hareketlerini görüyorum. Allahımm mucizevi bişeyy..

loloas canım bişey olmamıştır bebişine endişe etme, onlar kaç kat içerde tepiniyolar. onu koruyan plasenta var, bişey olsaydı zaten hemen hissederdin diye düşünüyorum..

bişi sorucam bu doğumda alt değiştirtme meselesi nedir yav, normal doğumda mı sezeryan damı oluyo? biz niçün yapamıyoruzzz?

kızlar biliyormusunuz demin cebimdeki son parayı kaybettim ama üzülmedim gün içinde cok tehlıkelı hareket yaptım oglumun başının gözünün sadakası olsa gerek

canım ınankı o agrı ben cok ayakta durunca oluyor dinlenmeye calıs evet canım ama o kadar vicdan azabı duydum kı genelde hareket halındeyken bebegım hareket etmıyor bole oluncada ben onumdekı koca göbeği unutabılıyorum malesefff bu yuzden cok kızyorum kendıme ve hep kafasını hıssettıgım yerı vurdugumu dusunduğum için dahada endişe ettim nese demin cebımdekı son parayı kaybettım ıcım rahatladı oglusumun basının gozunun sadakasına saydım belkide içimi rrahatlatmak için öle düşüüyorum bilmiyorum vee su alt degıstırmeyı ıanın bende anlamdım ablamda öle bişe hatırlamıyorum ben haa gule gule kullanın cıcılerınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…