sadece dün 1 gün girmedim nete oku oku bitmedi...
merhaba iyi pazarlar kızlar... size birkaç sorum olucak. çok yoğun tavsiyeler üzerine dün bizde eşimle eminönündeki havuzluhana gittik alışveriş için ama iki acemi olarak ufak birkaç parça eşya dışında bişey alamadık:) bizim kıyafetlerimiz, battaniyelerimiz, havlularımız, çoraplarımız vs tamamdı zaten, dolabımız doldu. havuzluhanda neredeyse sırf kıyafetmiş, geri kalan ihtiyaçları da seçip alamadık zaten. bizim aileler de şehir dışında, mecburen eşimle hem alışveriş yapıp hem öğreniyoruz:) neyse geleyim sorularıma:
öncelikle bebek bakım setinde hangi markayı alıyorsunuz, chicco, nivea, dalin ve bübchen vardı, karar verip alamadık.
diğer sorum ise, herkes ençok çıtçıtlı badi kullanıcaksın dediği için 15tane kadar almıştım onlardan, dünde fanila aradım altlarına ama kime sorsam çıtçıtlı badi gösterdi. bu çıtçıtlı badilerin altına birşey giydirmiyormuyuz, üşümez mi bebek öyle? ya da üstüne de kıyafet mi alıyoruz anlamadım. bikaç tane yelek almıştım, onlarımı giydiricez ki.
birde bebek doğduğunda biberona felan ihtiyaç oluyor mu hemen, almak lazım mı onlarıda. bir mağazadan çok alışveriş yapınca tek bir biberon hediye etmişti, bir tane chicco marka biberonumuz var. eğer gerekliyse başka ne almalıyım?
bebek bakım setinde ben de sebamedi tercih ettim...
çevremde herkes çıtçıtlı badileri atlet-külot niyetine giydiriyo üzerine sadece pijama takımı ya da tulum, mevsime göre üzerine yelek, ve yine mevsime göre pijamanın ya da tulumun altına bi tane daha tek alt pijama... pijama ya da tulumu patikli de olsa içine öutlaka çorap... ben de öyle yapıcam...
canım ben 1 numaradan almadım 2 numara aldım 3 kg falan olursa bizim ki diye 1 numarada alsamıydım ne dersin=)))
kızlar bu hafta sonu bende alışverişin çoğunu tamamladım =) oda takımını ,bebk arabasını, sebamed ürününlerini,bakım ürünlerini,arabada prenses var =),uyku seti,gögüs pedleri,kraft ve lansinoh marka aldım,nuk marka kauçuk emzik ve kutusunu aman ne bulduysam işte =) hayırlı şekilde kullanmak nasip etsn rabbim =)
bence önce 1 paket 1 numara almak gerekiyo 2 büyük gelip sızıntı yapabiliyo, yeğenlerimden biliyorum, sonra kilosuna göre 2.paketin numarasına karar veririz... bu arada alışverişlerinizi güle güle güle kullanın, biz de dün hem hello baby e hem jokere hem e-bebek e gittik ama bebek arabası alamadan geldik, dün hello babyde concorde neo bitmiş ve 15 gün sonra gelecekmiş o zaman da alışveriş çeki kampanyası bitiyo,bakalım kısmet artık...
Kızlar yaaaa. Ayak tırnaklarımı keserken cok zorlanıyorummmmm:44::18:
ben yere eğilerek yapılan herşeyde çok zorlanıyorum, pek eğilmek istemesem de bazen mecbur da kalıyorum evde yalnızım sonra çok endişeleniyorum acaba bebeğe bi zararı oluyo mu diye...
kızlar bişey soracam doğum fotoğrafçısı düşünen varmi aranızda. Bu arada herkese mutlu pazarlar..
şu an gittiğim hastanede soğum fotoğrafçısı var düşünğyorum aslında ben de ama eğer hastanemi değiştirirsem ayarlar mıyım bilmiyorum...
kızlar iyi akşamlar herkese,
bugun eşimle yürüdük yine ve cok yoruldum. ama her gun yürümeye özen gösteriyorum yine de.
PEDİKÜR konusunda bir şey soylemek istemiyorum. hijyene cok dikkat edin lütfen. Bir arkadaşım hamileyken pedikür yaptırdı, cok guvendiğimiz bir kuafor olmasına ragmen olacağı varsa oluyor, parmağı mikrop kaptı ve röntgen çekilmek zorunda kaldı...
boşu boşuna radyasyon yani.
manikür, pedikür ve ağdaya dikkat edin derim...
dün ben de çük yürüdüm ve çok yoruldum neredeyse 10 saat dışarıdaydık, gece yorgunluktan ve bacak-kasık-bel ağrılarından uyuyamadım doğru düzgün...
hamilelikte manikür pedikür olayı beni de korkuttu yaptırmadım hiç, zaten martta çorap giyicez ayak bakımını biraz erteleyebilirim sorun olmaz diye de düşündüm risk almamak için :)
kontrole her gıdısınızde bebegın dk.dakı kalp atıslarında fark oluyor mu? örnegın benım kontreolde soyleydı dk.da 162,154,150,140 gıbı..her kontrolde boyle farklı geldı
benim doktorum kendi başına inceliyo bişeyler bize pek bişey söylemiyo bi kilosunu boyunu o kadar... normal diyo geçiyo, iyi bi doktor ama çok yoğun, sanırım ondan...
evet ben bu kolyeyi ceyda düvencide gördüm umutsuz ev kadınları bakın bu hafta hep boynunda hiç çıkarmıyor=) ama ben düşünmyrm geçen sene evlilk yıl dönümünde kalın bir zincir aldırmıştım onu takıyrm çıkarmayıda düşnmyrm =) bu arada altın diyince kızıma şimdiden güzel bir maşallah alsam diyorum bende sade herzaman takabileceğimz ben bir ara bakayım kuyumculardan inşallah güzel birşey bulurum =)
altın çengelli iğneler var maşallahlı nazar boncuklu süslü falan çok modelleri var öyle bişey de alabilirsin,ben öyle bişey düşünüyorum,ama hemen almam sanırım doğduktan sonra alırım...
kizlar yaa bisi sorcam,ilk hamileligim bu benim.aranizda benimle ayni seyleri yasayan varmi bilmiyorum ama;ben duygusal olarak cok hassaslastim,alingan olmaya basladim,en ufak seye bile sinirlenip bagirip cagirmak istiyorum yaaa.bide midem ozelliklede sabahlari cok kotu oluyo.ne olur biri bana bu durumun gecici olduuunuuu soleeesiiin!yoksa catlicaaaam!
bu zaten duygularımızın yoğunlaştığı hassaslaştığımız bi dönem normal merak etme zaman zaman hepimizde oluyodur.. benim bu zamana kadar hiç mide problemim olmamasına rağmen son 1-2 haftadır bende bile ara ara mide yanması gibi bişey oluyo ama çok değil, biçok kişi de yazdı olabiliyomuş bu haftalardan sonra, normal yani endişelenme, ama çok yoğunsa doktoruna bi sor istersen belki bi ilaç verir...
günaydın kızlaaaar nasılsınız bebişleriniz nasıl
benim dün akşam üstüden beri sağ kasığım ağrıyor sanki bi sızı girip çıkıyor arasıra sizede oluyormu böle bi şey kızıma bir şey olucak diye endişe ediyorum
benim de sol kasığımda oluyo ama bebeğim genelde solda duruyo o yüzden orda oluyodur diye tahmin ediyorum, kendimi yorduğum çok ayakta kaldığım zamanlar daha çok oluyo, doktoruma da son muayenede sormuştum ondandır dedi...
kesinlikle kendime bişey aldığımdan daha çok zevk alıyorum.ama alınanların sadece kısa bi süre kullanılacağını düşününce üzülüyorum..
masraflar iyice arttı. evdeki hesap çarşıya uymuyor..
aynen ben de onun için bişeyler aldıkça öyle mutlu oluyorum ki...
aynen cnm ordan oraya dönüyorum ben de dursun diye. bazen bi başlıyo arka arkaya 1 saat sürüyo inanamıyorum. arada güçlü indiriyo ah vah diye inliyorum ne komik duruma düşüyoruz dışardan bakınca kim bilir.
benim o kadar şiddetli olmuyo ama çok bariz hissedilen hareketleri var çok mutlu oluyorum o zaman, ama 2 gündğr çok azaldı, sanırım ben kendimi çok yorduğum için...
cnm ben caploonba dan little king modelini aldım.web sayfasında görebilirsin gerçi orda pek iyi görünmüyor ama canlısı çok soft ve kibar..ben hep yumuşak bi bebek odası olsun renklerle boğmayayım istedim. öyle de olacak. fabrikasyon üretim olduğu için stoktaki ürünü hemen gönderiyorlar..
baktım o modele gerçekten çok kibar çok güzel, güle güle sağlıklı günlerde kullanın...
selam hamişler,bikaç haftadır gelmiyodum sanırım...:26:
sayfayı bi açtım,bi tane daha 2013 mart anneleri paylaşımı var...şaşırdım
neden iki tane var acep??
evet ben ilkten diğerini takip ediyodum, sonra burasını takip etmeye başladım ve şimdi her ikisini de atkip etmeye çalışıyorum diğerinde zaten daha az paylaşım oluyo, ama birleşse keşke...