2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar eşlerinizle yaşadığınız sorunları ilk hamileliğimde bende yaşadım
yalvarıyordum gitme evde yalnız korkuyorum diyordum (tabi yalan)
oda yanıma ya görümcemi bırakıyordu yada beni annesi gile götürüyordu
baktım daha çok sıkılıyorum o şekilde ben sana evde kal diye yalan söyledim korkmuyorum evde kalacam dedim

şimdide adamı kovuyom evden gitmiyor haftada 1 halı saha maçı vardı onuda bıraktı..maçlarıda evde izliyor...her an her saniye dip dibe oturuyoruz

evet evet.. dedıgım gıbı kımı sahıplenmıs kımı cok kızmıs.. kendı ıclerınde celıskıye dusmusler.. dedıgın gıbı dısardan okunabılıyor uye olmayanlar okuyamasa keske..daha saglıklı olurdu.. neyse sorunlar hallolmustur umarım..ıyı dogumlar ocakk annelerı :)

İyi bari halletmişsiniz... Ben de iki kere ameliyat oldum Allah tan annem yanımda idi. Bi de arkadaşlarım vardı. Zaten bazı şeyleri hemşire yapıyordu annemi bile çıkartıyordu. Ameliyat olmamış olsaydım çok utanırdım annemden bileeeeeeeee....
Öyle şeylerden utanıyorummmmm

benim de alışveriş bitti bu arada kızlar,dolapta,hurçlarda duruyor,herbişeyim tamam,bitek 2 ay kısmetse bebişle birlikte bitecek eksiğimiz.

Ohhhhhh sana da maşallah

iyi canım çok şükür bir sıkıntım yok
32. haftayı bekliyoruz bakalım
ondan sonrası ne kadar beklerlerse o kardır diye

sen nasılsın bakayım?bebiş nasıl?

Tatlımmmmmmmmmmmmmm
4 hafta varya senin 32 olmasınaaaaaaa
Seni heyecanlandırmış gibi olmayayım daa ben heyecanlandımmmmmm

uzaktan hamile bayanlara bakardim da sadece sisen bir karin gorurdum onlarda.hamileligi sisen bir karindan ibaret sanirdim.e tabi bide ilk zamanlarinda olusan ama 2 gun sonra gececegine inandigim mide bulantilari ama suanda isin aslinin oyle olmadigini goruyorum

bende utanırım annemide istemem annem gelemez zaten hasta
bizim burda hemşire yapıyormu bilmiyorum ama hemşire yaparsa bende kaynanamı çıkarırım odadan

Ne derler bilirsin. Davulun sesi kulağa uzaktan hoş gelir.

Amaaaaa bizim içimizdekiler de hoş sesleeeeeeerrrrrr

bende utanırım annemide istemem annem gelemez zaten hasta
bizim burda hemşire yapıyormu bilmiyorum ama hemşire yaparsa bende kaynanamı çıkarırım odadan

Benim kaynana yapmazdı herhalde yaaaa. Evde çay dökülünce fırlattım ben donu neyim koştum banyoyaaa.... Kadıncağız gelemedi yanımaaaa

özel günlere pek takılmam ama anneler ve babalar gunumuz olacak artık ya.. eşim oglusumun adına bana hedıye alacak.. ay dusununce cok heyecanlanıyorum.. benımde hep hayalım oglusum yurumeye baslayınca babasıyla aynı pijama takımını gıyıp sirin şirin aksam evde oynamaları... allahımmm ne olur o gunlerı goster.. amın...

Ayssss evet yaaaaaa :)
Ne kadannnnnnn güzelllllllllll

herkese merhabalar
cuma günü çarşıda gezerken kasıklarımda eski sezaryen yerinde taş düşmüş gibi bi baskı ve feci bi ağrı oldu çarşının ortasında kaldım öyle doktoru aradım gel de bakayım dedi.eşimi aradım o da kaynımla eşini doktora götürmüş orda senin değil benim olmama lzaım gel de beni al dedim doktor herşey iyi bi sorun yok.bebişin iyi 1335gram ve ilşeride gelişimi dedi.ultrasona göre 22mart olan doğum 10mart görünüyor dedi.kas ağrısı yada kramp olabilir rahimde dedi ama sık olursa gel mutlaka dedi.pazar kahvaltıda yine oldu.ama baskı hissi dahaa azdı.ağrı aynıydı.bilemedik neydi:26: böyle işte canlar her hamilelik ayrı bir serüven

başağrısı olmaması için bolca su içmek gerekiyor.benim spinalle sezaryen olduğuma dikkat edince hemşire çok su iç ki başın ağrımasın demişti.sağolsun.ama bayağı içiceksin... zaten süt içinde lazım

maşallah ne güzel şeyler yapmışsın harika olmuşlar hele bebeğin bunlarla haşır neşir olacağını düşününce tebrik ettim valla

kızlar temızlık yapıyorum duvarla kanepe arasına gireğim dedim göbeğimi unuttum sanırım göbeğimi çarptım bişey olmaz degıl mı yaa ole fena carpmadım ama vıcdan azabı duyuyarum suanda

sadece dün 1 gün girmedim nete oku oku bitmedi...

bebek bakım setinde ben de sebamedi tercih ettim...
çevremde herkes çıtçıtlı badileri atlet-külot niyetine giydiriyo üzerine sadece pijama takımı ya da tulum, mevsime göre üzerine yelek, ve yine mevsime göre pijamanın ya da tulumun altına bi tane daha tek alt pijama... pijama ya da tulumu patikli de olsa içine öutlaka çorap... ben de öyle yapıcam...

bence önce 1 paket 1 numara almak gerekiyo 2 büyük gelip sızıntı yapabiliyo, yeğenlerimden biliyorum, sonra kilosuna göre 2.paketin numarasına karar veririz... bu arada alışverişlerinizi güle güle güle kullanın, biz de dün hem hello baby e hem jokere hem e-bebek e gittik ama bebek arabası alamadan geldik, dün hello babyde concorde neo bitmiş ve 15 gün sonra gelecekmiş o zaman da alışveriş çeki kampanyası bitiyo,bakalım kısmet artık...

Kızlar yaaaa. Ayak tırnaklarımı keserken cok zorlanıyorummmmm:44::18:

ben yere eğilerek yapılan herşeyde çok zorlanıyorum, pek eğilmek istemesem de bazen mecbur da kalıyorum evde yalnızım sonra çok endişeleniyorum acaba bebeğe bi zararı oluyo mu diye...

kızlar bişey soracam doğum fotoğrafçısı düşünen varmi aranızda. Bu arada herkese mutlu pazarlar..

şu an gittiğim hastanede soğum fotoğrafçısı var düşünğyorum aslında ben de ama eğer hastanemi değiştirirsem ayarlar mıyım bilmiyorum...

dün ben de çük yürüdüm ve çok yoruldum neredeyse 10 saat dışarıdaydık, gece yorgunluktan ve bacak-kasık-bel ağrılarından uyuyamadım doğru düzgün...
hamilelikte manikür pedikür olayı beni de korkuttu yaptırmadım hiç, zaten martta çorap giyicez ayak bakımını biraz erteleyebilirim sorun olmaz diye de düşündüm risk almamak için :)

kontrole her gıdısınızde bebegın dk.dakı kalp atıslarında fark oluyor mu? örnegın benım kontreolde soyleydı dk.da 162,154,150,140 gıbı..her kontrolde boyle farklı geldı

benim doktorum kendi başına inceliyo bişeyler bize pek bişey söylemiyo bi kilosunu boyunu o kadar... normal diyo geçiyo, iyi bi doktor ama çok yoğun, sanırım ondan...

altın çengelli iğneler var maşallahlı nazar boncuklu süslü falan çok modelleri var öyle bişey de alabilirsin,ben öyle bişey düşünüyorum,ama hemen almam sanırım doğduktan sonra alırım...

bu zaten duygularımızın yoğunlaştığı hassaslaştığımız bi dönem normal merak etme zaman zaman hepimizde oluyodur.. benim bu zamana kadar hiç mide problemim olmamasına rağmen son 1-2 haftadır bende bile ara ara mide yanması gibi bişey oluyo ama çok değil, biçok kişi de yazdı olabiliyomuş bu haftalardan sonra, normal yani endişelenme, ama çok yoğunsa doktoruna bi sor istersen belki bi ilaç verir...

benim de sol kasığımda oluyo ama bebeğim genelde solda duruyo o yüzden orda oluyodur diye tahmin ediyorum, kendimi yorduğum çok ayakta kaldığım zamanlar daha çok oluyo, doktoruma da son muayenede sormuştum ondandır dedi...

baktım o modele gerçekten çok kibar çok güzel, güle güle sağlıklı günlerde kullanın...

selam hamişler,bikaç haftadır gelmiyodum sanırım...:26:
sayfayı bi açtım,bi tane daha 2013 mart anneleri paylaşımı var...şaşırdım
neden iki tane var acep??

evet ben ilkten diğerini takip ediyodum, sonra burasını takip etmeye başladım ve şimdi her ikisini de atkip etmeye çalışıyorum diğerinde zaten daha az paylaşım oluyo, ama birleşse keşke...

Herkese selammm...

keyifler yerınde herkes ıyıdır umarım kızlar ... yorucu bır hafta sonundan sonra yorucu bır pazartesıye basladım 29+0 ım bugun 30 a da gırdım saka gıbı gelıo bıde 37 lerde falan gelırse oglusum 7-8 hafta bısı kaldı ....

geçmiş olsun canım, dikkat et kendine de bebeğine de, maşallah ona bu arada...

kızlar temızlık yapıyorum duvarla kanepe arasına gireğim dedim göbeğimi unuttum sanırım göbeğimi çarptım bişey olmaz degıl mı yaa ole fena carpmadım ama vıcdan azabı duyuyarum suanda

ay benzer şeyler ben de yaşıyorum ve acayip kafama takıyorum üzülüyorum sonra, soramıyorum da kimseye bişey olmuş mudur diye, yoktur inşallah bişey ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…