- 12 Temmuz 2011
- 1.800
- 340
kılzar bısey soyleyın bısey olmaz demii yaaa sonucta su dolu kesesi koruyordur degılmı
sanmam bişey olacağını ama yinede dikkat etmek lazımkızlar temızlık yapıyorum duvarla kanepe arasına gireğim dedim göbeğimi unuttum sanırım göbeğimi çarptım bişey olmaz degıl mı yaa ole fena carpmadım ama vıcdan azabı duyuyarum suanda
benimkini düşündüm de
üste soru bile sorar
senin şuranda ben var der ortalık yerdebol malzemos oluruz valla
bu zaten duygularımızın yoğunlaştığı hassaslaştığımız bi dönem normal merak etme zaman zaman hepimizde oluyodur.. benim bu zamana kadar hiç mide problemim olmamasına rağmen son 1-2 haftadır bende bile ara ara mide yanması gibi bişey oluyo ama çok değil, biçok kişi de yazdı olabiliyomuş bu haftalardan sonra, normal yani endişelenme, ama çok yoğunsa doktoruna bi sor istersen belki bi ilaç verir...
Tatlımmmmmmmmmmmmmm
4 hafta varya senin 32 olmasınaaaaaaa
Seni heyecanlandırmış gibi olmayayım daa ben heyecanlandımmmmmm
kılzar bısey soyleyın bısey olmaz demii yaaa sonucta su dolu kesesi koruyordur degılmı
kızlar temızlık yapıyorum duvarla kanepe arasına gireğim dedim göbeğimi unuttum sanırım göbeğimi çarptım bişey olmaz degıl mı yaa ole fena carpmadım ama vıcdan azabı duyuyarum suanda
Allah var benimki yapar ama ben istemem[/QUOTE
benimkini düşündüm de
üste soru bile sorar
senin şuranda ben var der ortalık yerdebol malzemos oluruz valla
akşama ne pişireceksiniz kızlar? sizlerden kopya çekeyim bari
çorbam var, yanına da kara şimşek pişireyim diyorum ama
Bizde akşama patlıcanlı yemek var..
Karaşimşekkk bollll vitamin neden olmasın
selam herkese :)
Nasılsınız kızlar ? Allah bereket versin topik çoşmuş :)
papatya, kara şimşek ne kız ???
iyiyiz canım sen nasılsın?
evet bugün topiğin bereketli günü
kara şimşek askeriyede çok piştiği için yeşil mercimek yemeğinin askeriyedeki adı canım
:) tahmin etmiştim, yeşil mecimek olduğunu ama atlamim dedim.
biz iyiyz canım siz nasılsınız ? prensin prensesin nasıl ?
topiğe maşallah ya
anlayabiliyorum canım, süre kısıtlı olunca her şeye yetişmek istiyorsun
neyse işlerini epey halletmişsin ne güzel
benim göbeğimi görmen lazım
gerçekten çok komik
şimdi siz az çok popoyu, kafayı, ayaklarını falan anlıyorsunuzdur
inan hiç bir şey belli değil
4 kol 4 bacak
ne neremde bilemiyorum
deniz dalgası gibi karnım
filmlerdeki yaratıklar gibiyim
tekmelerimiz yoğunlaştı ama bazı arkadaşların dediği gibi canımı yakacak boyutta değil
elif kime benziyor
1 kilo olmuş nerdeyse
yüzü iyice şekillenmiştir artık
canım ya vallahi senin işin çok zor ben akşam beş buçukta geliyrm eve eşim 6 da çıkıyr 7 de evde oluyor ben saat 6 dan 7 ye kadar eşimi en az 3 defa ararım hadi hadi diye birde evde ekmek olmasa söylemem markette oyalanmasın diye direk eve gel derim 10 dakikaya bile tahammül edemem.bu hafta rapor alacktım işe gitmeyeyim diye eşim çok yoruluyorsan al raporu ama sen evde sıkılırsın git dedi bana biliyor başına gelecekleri =) ben eğer işteysem eşimi en fazla defa ararım evdeysem 15 dakikaya bir ararım ee oda sıkılıyr tabi haftada bir maça giderdi şimdi onada yollamıyrm =) biz herşeyden önemliyiz tatlım =)
iyiyiz canım çok şükür
ter ter tepiniyoruz valla
karnım şekilden şekile giriyor
yaratık gibiyim diye kendimle dalga geçiyorum
çarşamba günü akşam 4 de randevum var
inşallah kuzular birer kilo olmuşlardır
meriçini de öpüyorum, mutfağa geçiyorum
bay bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Canım benimde dışarıdan pek birşey belli olmuyor. Sırtını anlıyorum birde yuvarlak bir şey hissediyorum elimle totosumudur? kafasımıdır bilmemEvet ya yüzü şekillenmiş. Babası ve benim elmacık kemiklerimiz çıkıktır. Yani yanaklıyız. Kızımızda öyle. İkimize benziyor
Geçen biride söylemişti ama ben tekrarlıyım senin göbüşünü merak ediyorumGenele koymasanda bir msj at tatlım göreyim kuzuları
evet canımmmPapatya ne guzel ikizlerin oluyor. Hem de bir erkek bir kiz masallah.Cok sansliymissin.
selamlar mart anneleri ve bebekleri
maşallah alışverişler tamamlanmış
hepiniz iyi günlerde kullanın inşallah
bizim cinsiyetimiz cuma günü belli oldu kesin kız bu sefer açık saçık ortadaydı saklayamadı minnakım
zaten hep pembelere bakıyordum artık almaya geldi sıra
ismide eğer kaynatam karışmazsa "pelin" olacak...kabusum oldu resmen isim konusu..herşey yolunda gidiyor çok şükür kafaya takacak bunu buldumeşim bana söz verdi ismini bu sefer biz koyacaz kafaya takma diyor ama sen gel bunu bana anlat
bide hastanede ameliyattan sonra alt değişme meselesi var
ilkinde genel bayılmıştım hatırlamıyorum altımı nasıl değiştiler biyerlerim göründümüama bu sefer belden uyuşacam için herşeyin farkında olacam...dün eltimle ve kardeşimle konuştum illaki görünüyor hiç görünmese pansuman yaparken açıyorlar dediler
özel oda istemiyordum kaynanamla tek başıma zaman geçiremem diye 4 yataklı hastane odası istiyordum ..dün kocike söyledim annen yapmasın sen yap dedim ...oda özel oda tutarım ben ilgilenirim ben değişirim dediherşeyi hallettik denizi geçtik derede boğulduk...