ya kızlar bişey sorucam burdaki hamilelik günlüğünde veya sata göre hesaplamalarda bebek 8.haftada ama cuma günü doktora gittim 5 haftalık dedi kese düzgün güzel dedi ama kalp atışı göremedik tabi çarşamba günü tekrar gidicem lekelenmeler de var bi sorun olmasından korkuyorum bulantılarım da düzensiz evet bulanıyor ama ilk hamileliğimdeki gibi değil o berbattı bu daha az bi bakıyorum çok bulanıyo bi iştahım çok açık karışık yani
selam kızlar.
bugün doktora gittim çok şükür keseyi ve kalp atışlarını gördük,doktor çok küçük ama vajinal ultrasona gerek kalmadan gördüm dedi.6+2 dedi,bizim hesabımıza göre 7+2 olması lazımdı,ama bu konuda problem yok sanırım,doktor iyi dedi,sadece küçük dedi,o da normal..
geç döllenmeden doğan bir durum herhalde değil mi kızlar,arayı kapatır demi
bak canım ilk doğup kaybettiğim bebeğim erkekti tuttu...
ikinci bebeğim erkek yine tuttu.
buda erkek çıkıyor bende öyle hisseiyorum zaten...gebeliğimde o doğrultuda ilerliyor.
kız olursa başım gözüm üstüne.erkek olursa çınar kız olursa yaren koyacağım inşallah.oğlumda erkek gelecek adı hamza diyor iki gündür rüyasında görmüş belki hamza çınar koyarım...bebek o yüreği tertemiz allah içine kondurmuştur...erkekse 12 haftada öğreniriz kızlar geç gösterir....ben 11+4 gibi öğrendim hep:)))yadaikili test haftasında oda 12
gözün aydın canım.geç döllenmedir korkma kapatır arayı bıldırcının sağlıkla gelsin:))
merhaba cnm nasılsın ay ben bırden daldım sayfaya neymış o hadı banada yapalım
hoşgeldin gülüm.napcan sen kız cinsiyetin belli...oyun oynuyoz cinsiyet oyunuihtisas yapacam ben artık allahım ya sıyırdın diyo eşim...
hoşgeldin gülüm.napcan sen kız cinsiyetin belli...oyun oynuyoz cinsiyet oyunuihtisas yapacam ben artık allahım ya sıyırdın diyo eşim...
kuzxum benım sakın kafana takma ben 6+4 ken gıtmıştım sonrasında 15 gun sonra kontrolum vardı ve bebişim 7+4 cıktı yanı 8+4 cıkması gerekıyou duşun tam bı hafta dr sakın kafana tamka dedı makınadakı mm lık bı oynama bıle buna sebep olabılıyo cunku bı dha bı gııtık ara kapanmış bıde bızım bebe 4 gun de ilerıde durumdaydı
haha bende garantı belgesı konumu ıcın geldım cnm benım hemen onay vereyım hadı hesaplayalım bakalım tutcakmı
bebeğin 2grammış oy oy benimki 3 kilo
hadi hayırlısıyla git gel inşallah
kızlar yarın sabah kalp atışları için doktora gidicem rabbim yardımcı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?