2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

kızıyorum artık ama bırakın şu ilk hamilelikleri kıyaslayıp üzmeyin kuzuları.geç döllenmedir.burdaki takvim tutmayabilir ne var canım bunda??üzülecek şeymi arıyorsun.bir önceki hamileliğimde hastanelerde yatmaktan bıkmıştım bunda elhamdülillah çok iyiyim her işimi yapıyorum hafif bulantım ama çıkarmıyorum.kanepe koltuk halı siliyorum.sorunmu var şimdi yani...kalp atışı bak en erken 6+2 de görünmüş..içini rahat tut.vesvese yapma....

kuzxum benım sakın kafana takma ben 6+4 ken gıtmıştım sonrasında 15 gun sonra kontrolum vardı ve bebişim 7+4 cıktı yanı 8+4 cıkması gerekıyou duşun tam bı hafta dr sakın kafana tamka dedı makınadakı mm lık bı oynama bıle buna sebep olabılıyo cunku bı dha bı gııtık ara kapanmış bıde bızım bebe 4 gun de ilerıde durumdaydı

ay canım sağlıklı olsunlarda inşallah
ağustos sonu gibi öğreniriz belki

gözün aydın canım.geç döllenmedir korkma kapatır arayı bıldırcının sağlıkla gelsin:))

ondandır demi canım,ben de öyle düşündüydüm zaten.Ama herhangi olumsuz bişey söylemeyince sevindim.Bir de batımı fln not almamıştı,dikkat etmedi herhalde ona.Neyse içimi ferah tutmanın tam zamanı,bebişim canıyla kesesiyle benimle.

hoşgeldin gülüm.napcan sen kız cinsiyetin belli...oyun oynuyoz cinsiyet oyunuihtisas yapacam ben artık allahım ya sıyırdın diyo eşim...

haha bende garantı belgesı konumu ıcın geldım cnm benım hemen onay vereyım hadı hesaplayalım bakalım tutcakmı

şu andan itibaren üzüleni gereksiz vesvese yapıp bebişini huzursuz edeni banlıcam gizli yetkilerim var benden demesiiiiii...korkun bakayımmm:18::18:

hoşgeldin gülüm.napcan sen kız cinsiyetin belli...oyun oynuyoz cinsiyet oyunuihtisas yapacam ben artık allahım ya sıyırdın diyo eşim...

haha bende garantı belgesı konumu ıcın geldım cnm benım hemen onay vereyım hadı hesaplayalım bakalım tutcakmı

bebeğin 2grammış oy oy benimki 3 kilo

hadi hayırlısıyla git gel inşallah

canım benim çok sağol ya....

içim rahattı,daha da bir rahatladı çok şükür.

kızlar yarın sabah kalp atışları için doktora gidicem rabbim yardımcı olur inşallah

şu andan itibaren üzüleni gereksiz vesvese yapıp bebişini huzursuz edeni banlıcam gizli yetkilerim var benden demesiiiiii...korkun bakayımmm:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…