• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
:9::9::9::9:HAMİLE MİSİN DİCEM OLMAYACAK:ssz::ssz::ssz:
BANA VERSENE BEN HESAPLAYIM:)))

1980 .sanırım haziran ayıdır :44:

26 mayıs sat

:16::16:

:19::20::23::27::33::35::36:bende ondan dediydim.21 de diyetisyenle randevum var bi tırsıyorum varya ağzıma tükürecek.14 kilo verdim anam ağladı inşallah evdeki tartı doğrudur yoksa bittim ben:45::47::27::27::27:

kaç kilosun canım .
bide malatyalımısın önceki yazında görmüştüm.

1980 .sanırım haziran ayıdır :44:

26 mayıs sat

:16::16:

Bakacağız 45 çıkıyor sende yani kız gibi.....

Kaç kilosun canım .
Bide malatyalımısın önceki yazında görmüştüm.

170 boy 68 kiloyum.doğuma 97 ,ile girmiştim...79 a kadar indim ama takılmıştım diyetisyenimle 2,5 ayda 14 kilo verdim 60 tı isteğim ama kısmet.yuok canım eşim asker benim malatyada görevliydik.eşim beni kırmadı vatanıma getirdi sağolsun kendisi izmirli:)))burdada okul yok bana depoyum:5::5::5::5:

Nehir 32 ye hazirandamı girdin gebe kaldığın yaşmı 32 anlayamadım??32 de gebe kaldıysan erkek 31 de kaldıysan kız

170 boy 68 kiloyum.doğuma 97 ,ile girmiştim...79 a kadar indim ama takılmıştım diyetisyenimle 2,5 ayda 14 kilo verdim 60 tı isteğim ama kısmet.yuok canım eşim asker benim malatyada görevliydik.eşim beni kırmadı vatanıma getirdi sağolsun kendisi izmirli:)))burdada okul yok bana depoyum:5::5::5::5:

canım boyun uzunmuş benim 1,63.hem benim ilk hamilelik senin öyle değil sonra ben nasıl olucam bilmiyoum :50:

inşallah fazla almazsın diyetisyenin sana uygun bir liste verecektir.diyetisyenler ne kadar ödüyosunuz merak ettim?
ben malatyalıyım canım.
öğretmenmisin sen ?

Son düzenleme:
Nehir 32 ye hazirandamı girdin gebe kaldığın yaşmı 32 anlayamadım??32 de gebe kaldıysan erkek 31 de kaldıysan kız

canım yok ocakta 32 yaşıma girdim.

haziranda hamile kamışımdır büyük bi ihtimalden ondan demiştim.

yinemi erkek çıkıyo :44:

canım boyun uzunmuş benim 1,63.hem benim ilk hamilelik senin öyle değil sonra ben nasıl olucam bilmiyoum :50:

Inşallah fazla almazsın diyetisyenin sana uygun bir liste verecektir.diyetisyenler ne kadar ödüyosunuz merak ettim?
Ben malatyalıyım canım.
öğretmenmisin sen ?

kız ben 27 kilo aldım veriliyor korkma..diyetisyenemi 20 tl:9::9::9::9:malatyada 4 yıl çalıştım.en son yeşilevlerde yaşar öncan iöo lundaydım..öğretmenim gülüm...

canım yok ocakta 32 yaşıma girdim.

Haziranda hamile kamışımdır büyük bi ihtimalden ondan demiştim.

Yinemi erkek çıkıyo :44:

sat 26 mayıs demişs,in yavrum...kalmış olma ihtimalin değil hamile kalınan ay önemli dolayısıyla mayısı alıyoruz ve erkek....

kız ben 27 kilo aldım veriliyor korkma..diyetisyenemi 20 tl:9::9::9::9:malatyada 4 yıl çalıştım.en son yeşilevlerde yaşar öncan iöo lundaydım..öğretmenim gülüm...

maşallah canım 27 kilomu :52::52::52::52::52:
bende diyetisyen aaştıayım kan değelerimi falan kontol eder :34:
malatyada çok kalmadım mekezi biliyorum biraz,istanbuldayım.

maşallah canım 27 kilomu :52::52::52::52::52:
Bende diyetisyen aaştıayım kan değelerimi falan kontol eder :34:
Malatyada çok kalmadım mekezi biliyorum biraz,istanbuldayım.

hıhı erken doğum riskim vardı yattım.ilk bebeğim erken doğdu ya zayıftı kilolu olsa yaşardı demişti doktorlar bende korktum %50 şansım vardı yedimki bebeğim iri olsun her ihtimale karşı ama malesef ben bebeği değil kendini besleyenlerdenmişim.evet kan alınıyor önce dahiliyeye gidiyorsun sonuçları alıp diyetisyene gidiyorsun:)))

hıhı erken doğum riskim vardı yattım.ilk bebeğim erken doğdu ya zayıftı kilolu olsa yaşardı demişti doktorlar bende korktum %50 şansım vardı yedimki bebeğim iri olsun her ihtimale karşı ama malesef ben bebeği değil kendini besleyenlerdenmişim.evet kan alınıyor önce dahiliyeye gidiyorsun sonuçları alıp diyetisyene gidiyorsun:)))

allah diğer bebişlerine sağlık versin canım :26:
yarın doktora gidicem orda diyetisyen varsa bi aaştırayım çok sağol.

Allah'ım herkeste aynı korku,rabbim evlatlarrımızı bize bağışlasın...
sağlıklı,hayırlı,salih ve saliha evlatlar nasip etsin inş...
kimseyi evlat hasretiyle ve evlat acısıyla sınamasın...
bunca zaman bekledikten sonra kavuştum meleğime,rabbim sağlıklı,hayırlı hamilelik geçirmemizi nasip etsin hepimize...
sağlıkla ve hayırla kucaklarımıza almamızı nasip etsin yavrularımızı...

Yuregine agzina kalbi e saglik arkadasim allah agzindan duysun insallah.

şindi hamile kaldığınız ay+hamile kaldığınız yaş+9
eğer sonuç tek rakamsa kız çift rakamsa erkek..herkes yazsın ama sonucu..içinizden geçenide:)))bakalım kaç kişide tuttu.benim ikisindede tutuyor....

cift rakam erkek cikti. Cin takviminde de erkek yaziyordu. Icimden de erkek olacak gibi gerciyor. Allah saglik versinde onemli degil.

merhaba herkese.. arkadaşlarım benim gebeliğim sonlandırıldı çünkü dış gebelikmiş.cuma günü sabah kanamam başladı ve acilen ameliyata alındım.sol tüpüm ve bebek alındı. çok zor günler geçiridim.beni listeden kaldırabilirsiniz. hayırlısı böleymiş.sizler inşallah sağlıkla sıhatle bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız. ne olur bana ve benim gibi olanlara dua edin.gelecekle ilgili bazen umutlu oluyorum ama bazen o kadar umutsuzluğa kapılıyorum ki.ne olacak beni neler bekliyor hiç bilmiyrum. sadece dua ediyorum....

kuzum ben senı temmuz annelerınden takıp edıyorum ya herkez doğurdu bı kesıkte yokmu snede daha tık bugunde doğuramadın sanırım he:18::18::49::49:

yok canım nerdee 9ay geçtide şu son günler geçmedi
sinirden ağlıyorum
normal doğum olunca böyle oluyor ınşallah bu kadar bekleyip sezaryen olmam :14:
perşembe kontrolüm war.......

merhaba herkese.. arkadaşlarım benim gebeliğim sonlandırıldı çünkü dış gebelikmiş.cuma günü sabah kanamam başladı ve acilen ameliyata alındım.sol tüpüm ve bebek alındı. çok zor günler geçiridim.beni listeden kaldırabilirsiniz. hayırlısı böleymiş.sizler inşallah sağlıkla sıhatle bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız. ne olur bana ve benim gibi olanlara dua edin.gelecekle ilgili bazen umutlu oluyorum ama bazen o kadar umutsuzluğa kapılıyorum ki.ne olacak beni neler bekliyor hiç bilmiyrum. sadece dua ediyorum....
Uzulme lutfen vardir bunda da bir hayir. Yine hamile kalacaksin.

Back