Sagol canımm güzel dileklerin için işallah hepimiz kavuşuruz diğer ikizlerimiz kimin merak ettim takip edemiyorum çok:)
yeni bir arkadaş canım bugün katıldı aramıza 2 sayfa öne git görürsün...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canımm güzel dileklerin için işallah hepimiz kavuşuruz diğer ikizlerimiz kimin merak ettim takip edemiyorum çok:)
maşallahhhbarekallah sübhanallah
ne güzel bir haber bu yhaa...Allah yavrularımızı beladan müsibetlerden korusun inşallahh...
keşke benimde olsaydı ikiz
ikiz mi olsaydıbir evde birde ikiz üç çocukallah olmayana versin ben almayayımdinlenemiyorum bile evi temizliyorum arkamı bi dönüyorum ev savaş alanı gibi kim yaptı diyorum cevap hazır anne ben yapmadım bebek yaptıyorgunum ama mutluyum şükürr
kızzz o kadar şaşırcak ne varr...
bi avazda kurtulurdum hiç değilse...
benim eşim 3 çocuğa taktı vazgeçecek gibi de görünmüyor,ondan diyorum benimde ikiz olsa diyee...
normalde gerçekten her babayiğidin harcı değil ikiz bebek hele benim için...
ama olsaydı da fena olmazdı
senin o tosuncuk oğluşunu da o kaytaran cevaplarını da yiyimmmm
maşallahh...Allah herkese nasip etsin inşallahhh...
arkadaşlar 7+0 da bebeğinin kalp atışlarını duyan var mı? normalde 1 hafta sonra çağırmıştı doktor ama şehir dışına çıkıcaz. beklesem mi, gitsem mi karar vermedim. vajinal ultrason da istemiyorum...
arkadaşlar 7+0 da bebeğinin kalp atışlarını duyan var mı? normalde 1 hafta sonra çağırmıştı doktor ama şehir dışına çıkıcaz. beklesem mi, gitsem mi karar vermedim. vajinal ultrason da istemiyorum...
ahh canım bi yarım saaat 45 dk sonra gelebilirimm oynayalım ama bayıldım ben bu oyunacinsiyet tahmini oynayalım mı??canım sıkılıyor.bu arada benim bebelerde arkadaşlarımda ailemde vs tuttu.deneyelim mi sizlerlede????oyun ama bu sadece....
cinsiyet tahmini oynayalım mı??canım sıkılıyor.bu arada benim bebelerde arkadaşlarımda ailemde vs tuttu.deneyelim mi sizlerlede????oyun ama bu sadece....
ahh canım bi yarım saaat 45 dk sonra gelebilirimm oynayalım ama bayıldım ben bu oyuna
41 çıkıyor doğru benimki kız
şindi hamile kaldığınız ay+hamile kaldığınız yaş+9
eğer sonuç tek rakamsa kız çift rakamsa erkek..herkes yazsın ama sonucu..içinizden geçenide:)))bakalım kaç kişide tuttu.benim ikisindede tutuyor....