• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
slm
mart annesi listenize beni de ekler misiniz?
annenin adi db55
annenin yasi 25
yasadigi sehir ankara
son adet tarihi 8 haziran
beklenen dogum tarihi 15 mart
kacinci bebek 1.
bebegin durumu kese gorundu

:15:

maşallahhh:nazar:barekallah sübhanallah :nazar::nazar:
ne güzel bir haber bu yhaa...:16:Allah yavrularımızı beladan müsibetlerden korusun inşallahh...
keşke benimde olsaydı ikiz:31:

Sagolun tatlım dualarım hepsi onlar için aklım hep onlarda kalplerinin atışını duyabilirim işallah çok güzel bir duygu çifte sevinç oldu bizim için :38:

ikiz mi olsaydı:53::53::53:bir evde birde ikiz üç çocuk:53::53::53::53:allah olmayana versin ben almayayım:17::37:dinlenemiyorum bile evi temizliyorum arkamı bi dönüyorum ev savaş alanı gibi kim yaptı diyorum cevap hazır anne ben yapmadım bebek yaptı:9::9::9::9::9:yorgunum ama mutluyum şükürr:1::21:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9:
kızzz o :9:kadar şaşırcak ne varr...:52:
bi avazda kurtulurdum hiç değilse...
benim eşim 3 çocuğa taktı vazgeçecek gibi de görünmüyor,ondan diyorum benimde ikiz olsa diyee...
normalde gerçekten her babayiğidin harcı değil ikiz bebek hele benim için...
ama olsaydı da fena olmazdı:1:

senin o tosuncuk oğluşunu da o kaytaran cevaplarını da yiyimmmm:55::16:
maşallahh...Allah herkese nasip etsin inşallahhh...:nazar:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9:
kızzz o :9:kadar şaşırcak ne varr...:52:
bi avazda kurtulurdum hiç değilse...
benim eşim 3 çocuğa taktı vazgeçecek gibi de görünmüyor,ondan diyorum benimde ikiz olsa diyee...
normalde gerçekten her babayiğidin harcı değil ikiz bebek hele benim için...
ama olsaydı da fena olmazdı:1:

senin o tosuncuk oğluşunu da o kaytaran cevaplarını da yiyimmmm:55::16:
maşallahh...Allah herkese nasip etsin inşallahhh...:nazar:

amin canım rabbim gönlümüzdekileri versin.oğlum canım o ya dert ortağım arkadaşım sevgilim tek aşkım.adı hamza olsun diyor başka bişey demiyor.eğer oğlum olursa çınar koyacaktım en sağlam en güçlü ağaç die.çınar koyarım yine ama hamza da olacak mutlaka.yavrumu kırmayacağım.ilk duyduğu günden beri erkek olacak adıda hamza diyor.kısmet bakalım...rabb,im eli ayağı düz akıllı fikirli özürsüz kusursuz vatana millete ailesine en baştada rabbine hayırlı salih evlatlar nasip etsin inşallahh...

arkadaşlar 7+0 da bebeğinin kalp atışlarını duyan var mı? normalde 1 hafta sonra çağırmıştı doktor ama şehir dışına çıkıcaz. beklesem mi, gitsem mi karar vermedim. vajinal ultrason da istemiyorum...

iyi akşamlar arkadaşlar...yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz... tatil münasebetiyle pek giremiyorum siteye.. avantajlı olduğum nokta kadın doğumcu bir babaya sahip olmak.. bütün gün deniz- güneş ve yüzmekle geçiriyorum. o kadar yüzmeye karnım 6 aylık hamile kadınlar gibi. nedenini anlayamadım. çoğu sayfayı da öylesine gözden geçiriyorum ve ikiz bebişlerimiz de olacakmış. çok sevindim... renkli bir grubumuz var ama yaz tatiline gelmesi kötü olmuş. tatil bitsin, daha sık girmeye çalışıcam.. tatilimin bitmesine de 46 günüm var....

arkadaşlar 7+0 da bebeğinin kalp atışlarını duyan var mı? normalde 1 hafta sonra çağırmıştı doktor ama şehir dışına çıkıcaz. beklesem mi, gitsem mi karar vermedim. vajinal ultrason da istemiyorum...

bence doktoruna git.. duyamazsan tatil yaptığın yerde de doktora gidersin, ne olacak ki?

Slm ben bu cuma kalp atışını duymak icin gidicem. Nerden bakacak bilmiyorum.

cinsiyet tahmini oynayalım mı??canım sıkılıyor.bu arada benim bebelerde arkadaşlarımda ailemde vs tuttu.deneyelim mi sizlerlede????oyun ama bu sadece....:1::1::1::1:

cinsiyet tahmini oynayalım mı??canım sıkılıyor.bu arada benim bebelerde arkadaşlarımda ailemde vs tuttu.deneyelim mi sizlerlede????oyun ama bu sadece....:1::1::1::1:
ahh canım bi yarım saaat 45 dk sonra gelebilirimm :42: oynayalım ama bayıldım ben bu oyuna :52::52::52::52::52::46::46::46::46::16::16::16::16:

şindi hamile kaldığınız ay+hamile kaldığınız yaş+9
eğer sonuç tek rakamsa kız çift rakamsa erkek..herkes yazsın ama sonucu..içinizden geçenide:)))bakalım kaç kişide tuttu.benim ikisindede tutuyor....

47 ediyor benim :) İkinci bir kız fikri en başından beri ailecek daha bir mutlu ediyor bizi,özellikle de kızımla eşimi.Öğrenen arkadaşlarım da nedense ilk günden yine kız annesi olacağım konusunda hemfikir olmuşlardı :) Bakalım artık,sıhhatli olsun da ...

kızlar yaw tatil, sonra bebiş haberinin yeni olması,sıcaklar, bulantılar bir de lekelenmeler derken kocişle kardeş gibi olduk yaa :50::50:

Back