kızlar yarın sabah kalp atışları için doktora gidicem rabbim yardımcı olur inşallah
hamile kaldığın yaş+hamile kaldığın ay+9=????
şu andan itibaren üzüleni gereksiz vesvese yapıp bebişini huzursuz edeni banlıcam gizli yetkilerim var benden demesiiiiii...korkun bakayımmm:18::18:
ya ben subatta gebe kaldım ağustos doğumluyum yanı doğum tarıhımı 6 ay gecmış olluyo kaç yaşındaymısım ben
birtanedir o.benim bebişim erken gelmeye kalktı oda fransadaydı tek telefonla doğumuma arkadaşını yolladı özel odamı ayarladı para bile aldırtmadı.canımdır o.bir telefonla varya emret der korkma der dua okur namazlarında bile riskli hastalarına dua eder.çok mutluyum ona sahip olduğum için.arkadaşımın 7 yıl bebeği olmadı ona yolladım ilk ay hamile kaldı erken doğum dediler düşecek dediler nasıl kanaması vardı inanamazsınız doktorlar doğumuna girmeyiz ölürsün demişler benim doktorum doğurttu oğlu 5 aylık oldu...konya da canımmm....en büyük şansım.ben malatyadayken hamileydim telefonla beni yönlendirirdi düşün artıkkk
canım hayırlısıyla duyarsın kalp atışlarını minik yavrunun.
HAYIRLI HABERLER CANIMMMM
gün ay yıl söle deliiii
benim 44 :)) amanınn oğlum mu olucak benim :))
24.08.1985 yanı aslında dmek ıstedıgım yaşını 6 ay gecınce ne oluyto tam yaşmı
canım yaa senin yazını görünce aklıma geldi mayıs diye hesaplamıştım haziran diye hesaplamam gerekiyor sanırım 47 çıkıyo kız.kayra sen ne diyosun :44::44::44:
niye canım
Yoksa bebişimle tombiş olucaz
65-66 ile tamamlamak istiyorum dikkat edeyim diye kaldırmıyorum canım
Kilo alıyorum zaten :26:
Nehirrrrrrrrrrrrrrrrr
şu kilo takvimini kaldır be kuzu psikolojimi bozuyor yeminle.....
38 erkek:))))şaşmaz bu tahmin şaşmazz...oğlun oluyordu değil mi canım???
haha evet kızımıda deneyelım hadı 24.08.1985 benım doğum tarıh 5.ayda gebe kaldım
ama hangi yıl canım???kızın yanii..kaç yaşındaydın??
cnm ışte 2006 da geb kaldım 2007 de doğum yaptım yanı 21 yaşında gebe kaldım
ama hangi yıl canım???kızın yanii..kaç yaşındaydın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?