• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bi küçük adam daha çıkıyor:1:

47 ediyor benim :) İkinci bir kız fikri en başından beri ailecek daha bir mutlu ediyor bizi,özellikle de kızımla eşimi.Öğrenen arkadaşlarım da nedense ilk günden yine kız annesi olacağım konusunda hemfikir olmuşlardı :) Bakalım artık,sıhhatli olsun da ...

ilk bebeklerinizede bakın kızlar tutuyor mu??benim kuzular tuttuda

kızlar yaw tatil, sonra bebiş haberinin yeni olması,sıcaklar, bulantılar bir de lekelenmeler derken kocişle kardeş gibi olduk yaa :50::50:

:9::9::9::9::9:benim oğluş doğduğundan beri biz nerdeyse kardeşiz.kocam hep dostum ne haber yada kanki nasılsın diyor:9::9::9::9::9:arada bir sıyrılıncada bebek oluyorrr:37::9::9::9:

canım sancın başlar rahimdeki açılma zaten ancak iki günde oluyor oda şanslıysan bazen günlerce sürüyor.nişan gelse bile bu böyle.korkma.ha doğumdan önce allah esirgesin sancın falan olursa yakında doktorda kaydın bulunsun gidince hastası olduğun için zaten bişey diyemez.bebeğin için en doğrusu sağlam güvenilir 24 saat aradığında sana cevap verebilecek bi doktor.bak benimki öle.yurt dışına çıkınca kapat kızım çok yazar ben sana döneyim der döner.saat kaç olursa olsun ara yetişir.kendi yoksa burada en güvendiği arkadaşına yönlendirir ben gitmeden onuda arar adam beni kapıda karşılar.doktor çok önemli güzelim çokkkk

nerde bu doktor çok merak ettim :))

nerde bu doktor çok merak ettim :))

birtanedir o.benim bebişim erken gelmeye kalktı oda fransadaydı tek telefonla doğumuma arkadaşını yolladı özel odamı ayarladı para bile aldırtmadı.canımdır o.bir telefonla varya emret der korkma der dua okur namazlarında bile riskli hastalarına dua eder.çok mutluyum ona sahip olduğum için.arkadaşımın 7 yıl bebeği olmadı ona yolladım ilk ay hamile kaldı erken doğum dediler düşecek dediler nasıl kanaması vardı inanamazsınız doktorlar doğumuna girmeyiz ölürsün demişler benim doktorum doğurttu oğlu 5 aylık oldu...konya da canımmm....en büyük şansım.ben malatyadayken hamileydim telefonla beni yönlendirirdi düşün artıkkk

evet bi oğlum var bu da oğlan gibi doğuyo içime gözümün önünde oğlumun bebekliği gibi bişey canlanıyo zaten:)

evet bi oğlum var bu da oğlan gibi doğuyo içime gözümün önünde oğlumun bebekliği gibi bişey canlanıyo zaten:)

şaşmaz bilirimm....arkadaşıma dün demiştim kız idye 18.haftasında bi doktor erkek dedi biri kız tutturdu erkek die.bugün aradı kız dedi bir dahada ağzını açma elimde kalırsın dedi bu hesabı yapmıştım inanmamıştı:9::9::9::9::9::9:

selam kızlar.
bugün doktora gittim çok şükür keseyi ve kalp atışlarını gördük,doktor çok küçük ama vajinal ultrasona gerek kalmadan gördüm dedi.6+2 dedi,bizim hesabımıza göre 7+2 olması lazımdı,ama bu konuda problem yok sanırım,doktor iyi dedi,sadece küçük dedi,o da normal..
geç döllenmeden doğan bir durum herhalde değil mi kızlar,arayı kapatır demi

Son düzenleme:
hani hisler vardır ya...şifa mesela okuduğum ilk anda erkek annesi dedim.sen de öyle....hislerimdede pek yanılmam demesi benden:9::9::9:sağlıklı olsunda gerisi boş...oyun dedim ama inan tutuyor:)))

bende şimdi diyorum eşime hep aklıma kız geliyor Allah bize erkek çocukmu verecek ne diye :9::9::9:
kız olursa ismi çoktan hazır nehir olacak erkek olursa diye hiç aklıma gelen isim yok :52::52::52:

seninki ne çıktı canım:52::52::52:
cinsiyetni kaçıncı ayda öğrenicez merak ettim şimdi?

ya kızlar bişey sorucam burdaki hamilelik günlüğünde veya sata göre hesaplamalarda bebek 8.haftada ama cuma günü doktora gittim 5 haftalık dedi kese düzgün güzel dedi ama kalp atışı göremedik tabi çarşamba günü tekrar gidicem lekelenmeler de var bi sorun olmasından korkuyorum bulantılarım da düzensiz evet bulanıyor ama ilk hamileliğimdeki gibi değil o berbattı bu daha az bi bakıyorum çok bulanıyo bi iştahım çok açık karışık yani

bende şimdi diyorum eşime hep aklıma kız geliyor Allah bize erkek çocukmu verecek ne diye :9::9::9:
kız olursa ismi çoktan hazır nehir olacak erkek olursa diye hiç aklıma gelen isim yok :52::52::52:

seninki ne çıktı canım:52::52::52:
cinsiyetni kaçıncı ayda öğrenicez merak ettim şimdi?

bak canım ilk doğup kaybettiğim bebeğim erkekti tuttu...
ikinci bebeğim erkek yine tuttu.
buda erkek çıkıyor bende öyle hisseiyorum zaten...gebeliğimde o doğrultuda ilerliyor.
kız olursa başım gözüm üstüne.erkek olursa çınar kız olursa yaren koyacağım inşallah.oğlumda erkek gelecek adı hamza diyor iki gündür rüyasında görmüş belki hamza çınar koyarım...bebek o yüreği tertemiz allah içine kondurmuştur...erkekse 12 haftada öğreniriz kızlar geç gösterir....ben 11+4 gibi öğrendim hep:)))yadaikili test haftasında oda 12

selam kızlar.
bugün doktora gittim çok şükür keseyi ve kalp atışlarını gördük,doktor çok küçük ama vajinal ultrasona gerek kalmadan gördüm dedi.6+2 dedi,bizim hesabımıza göre 7+2 olması lazımdı,ama bu konuda problem yok sanırım,doktor iyi dedi,sadece küçük dedi,o da normal..
geç döllenmeden doğan bir durum herhalde değil mi kızlar,arayı kapatır demi

gözün aydın canım.geç döllenmedir korkma kapatır arayı bıldırcının sağlıkla gelsin:))

ya kızlar bişey sorucam burdaki hamilelik günlüğünde veya sata göre hesaplamalarda bebek 8.haftada ama cuma günü doktora gittim 5 haftalık dedi kese düzgün güzel dedi ama kalp atışı göremedik tabi çarşamba günü tekrar gidicem lekelenmeler de var bi sorun olmasından korkuyorum bulantılarım da düzensiz evet bulanıyor ama ilk hamileliğimdeki gibi değil o berbattı bu daha az bi bakıyorum çok bulanıyo bi iştahım çok açık karışık yani

canım ben de sata göre 7+2ydim,ultrasonda 6+2 çıktı.döllenmeye göre değişiyor sanırım günlerimiz.Arayı kapatır miniklerimiz hayırlısıyla.

Back