- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
Allah'ım herkeste aynı korku,rabbim evlatlarrımızı bize bağışlasın...
sağlıklı,hayırlı,salih ve saliha evlatlar nasip etsin inş...
kimseyi evlat hasretiyle ve evlat acısıyla sınamasın...
bunca zaman bekledikten sonra kavuştum meleğime,rabbim sağlıklı,hayırlı hamilelik geçirmemizi nasip etsin hepimize...
sağlıkla ve hayırla kucaklarımıza almamızı nasip etsin yavrularımızı...
kızlar ben çıkıyorum Allah a emanet olun...
ikindi namazını kılayım,ardınada Kur an okuyayım inşallahhh..
sonrada hepimize dua edeyim...
kendinize ve bebişlere iyi bakın.
selamun aleyküm...
merhaba cnm benimde burdaki hesaplamalar göre 7 hafta olarak görünüyor sat 1 hazirandı dr.gittim geçen cumartesi ve tam olarak 4.haftalık dedi yani burdaki hesaplamalar herzaman 2 hafta fazla olarak çıkıyor.bence dr. dediğine göre takip et.biz kesemizi gördük ve allahtan bir aksilik çıkmazsa ayın 24 de kalp atışlarını duyucaz.Allah herkese nasip etsin inşallah
canım ne güzel dua etmişsin amin Allahım herkesin kalbine göre versin
amin canım...herzaman dualarımdasınız rabbim saklasın evlatlarıımızı....
birbirimize bol bol dua edelim kızlar,hakkımızda herşeyin hayırlısı olur inş...
Merhabalar anne adayları
Bende bugün öğrendim hamile olduğumu rabbim hepimize bebislerimizi sağlıklı sıhhatli kucagimiza almayı nasip etsin inşaallah..
arkadaşlar merhaba bende günlük öğünlerinizi merak ettim :)bebeklerimizin sağlıklı gelişmesi ve doğması açısından bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim
günaydın kızlar. nasılsınız ben cuma gittikm cok şükür duyduk kalp atışlarını allah herkese nasip etsin. karından değil alttan duyduk biz
merhabaa, ya benimde cuma gunu keseyi gördük, iki hafta sonrasına randevu verdi çok geç değil dime?
birde bişey sorcam bu alttan muayenelerde düşük riski oluyomuş ama hep okuyorum alttan muayene ettiren çok bir sorun olmuyor galiba?
yok cnm gayet doğal. doktor karnımdan baktı ses hiç duyamadı içimiz rahat etsin alttan bakalım dedi ben gerek yok dedim istemedim ama ısrar etti neolur neolmaz aklımız kalmasın deyince dedim heralde bişiden şüphelendi benide korku sardı baktırdım yoksa şuana kadar hiç baktırmamıştım. alttan duydum sonra meleğimin sesini. hiç telaş etme sen. şuan benimki 6 hafta 4 günlük doktor öyle dedi. yani burdakiyle farklı cıktı muhtemel doğmumuda 03/03/2013 dedi
Ben de 7. haftalık hamileyim
Bebeğimin kalp atışlarını duydum. Burada sizin yaşadıklarınızı paylaşmak istedim.
Fakat ben de bulantı yok. Bulantısı olmayan var mı acaba benim gibi
kızlar, şimdi diyebilrim.Biz geldik ! değerim şükür olsun katlanmış.ilk sonucum 122 idi, şimdi 202 .. cuma günüde randevumuz var ... Darısı inş keseye, kalp atışına, 2 li 3 lü testlerine.ve en çokta dileyip isteyen herkese inş ...
Merhabalar anne adayları
Bende bugün öğrendim hamile olduğumu rabbim hepimize bebislerimizi sağlıklı sıhhatli kucagimiza almayı nasip etsin inşaallah..
Kızlar ben çalıştığım için çok sık giremiyorum..sizi de takip etmek çok zor maşallah sayfalar çok hızlı ilerliyor.
Benim göğüs uçlarım çok hassaslaştı, bir de ayağa kalkınca göz kararmalarım devam ediyor.Onun dışında hiç bi problemim yok.
Biraz midem bulansın veya aş ereyim istiyorum ama yok.Eşim de soruyor devamlı bebek nasıl canın bi şey istiyor mu vs. ama yok ..
Şu kalp atışlarını duysam çok rahatlayacağım.Tam benimle gibi hissedemiyorum böyle bi belirti de yaşamayınca.
Benim gibi hisseden var mı?
Ben varım canım.SAT'a göre 7+1,doktoruma göre 6+3 günlük hamileyim.Yoğun halsizlik,bolca uyku isteği,göğüslerde dolgunluk ve hassasiyet,bazı günler daha bir belirginleşen kasık ağrısı yaşıyorum fakat bulantı,kokuya hassasiyet ya da aşerme gibi durumlarım yok.Mutfakla aram eskisi gibi anlayacağın.Bolca araştırıyorum,doktoruma da sordum yolunda gitmeyen bir şeylerin belirtisi olabilir mi diye ama,olumlu şeyler işitmeme rağmen kalp atışlarını duymadan benim de içim rahatlamayacak sanırım.
Merhaba kızlar ,
Bugün kontrole gittik ilk muayenemizdi keselerimizi gördük keselerimiz diyorum çünkü 2 tane kese var ikizlerimin boyutlarına göre 6 haftalık adet tarihime görede 6 haftalık herşey normal gözüküyor cok mutluyuz eşimde bende .
kalp atışları için 26sına gün verdi 10 gün sonra duyabilcez daha çok var nasıl beklenir bilmiyom :) tatile gitmemize ve denize girmeme izin verdi 20 sinde tatile çıkıcaz 25 inde dönücez rabbim onlara sağlık versin kalp atışlarınıda duyayım
Merhaba kızlar ,
Bugün kontrole gittik ilk muayenemizdi keselerimizi gördük keselerimiz diyorum çünkü 2 tane kese var ikizlerimin boyutlarına göre 6 haftalık adet tarihime görede 6 haftalık herşey normal gözüküyor cok mutluyuz eşimde bende .
kalp atışları için 26sına gün verdi 10 gün sonra duyabilcez daha çok var nasıl beklenir bilmiyom :) tatile gitmemize ve denize girmeme izin verdi 20 sinde tatile çıkıcaz 25 inde dönücez rabbim onlara sağlık versin kalp atışlarınıda duyayım
maşallah..iki ikizimiz oldu bereketli olacak topiğimiz bereketli ve hayırlı..rabbim nelere kadir elhamdülillah.....gözün aydın sağlıkla kavuş canım...
maşallahhhbarekallah sübhanallah
ne güzel bir haber bu yhaa...Allah yavrularımızı beladan müsibetlerden korusun inşallahh...
keşke benimde olsaydı ikiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?