2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Allah'ım herkeste aynı korku,rabbim evlatlarrımızı bize bağışlasın...
sağlıklı,hayırlı,salih ve saliha evlatlar nasip etsin inş...
kimseyi evlat hasretiyle ve evlat acısıyla sınamasın...
bunca zaman bekledikten sonra kavuştum meleğime,rabbim sağlıklı,hayırlı hamilelik geçirmemizi nasip etsin hepimize...
sağlıkla ve hayırla kucaklarımıza almamızı nasip etsin yavrularımızı...

canım ne güzel dua etmişsin amin Allahım herkesin kalbine göre versin

kızlar ben çıkıyorum Allah a emanet olun...

ikindi namazını kılayım,ardınada Kur an okuyayım inşallahhh..
sonrada hepimize dua edeyim...
kendinize ve bebişlere iyi bakın.
selamun aleyküm...

aleyküm selaM canım....allah kabul etsin....

anladım tatlım çok sağol sen de benim gibiymişsin :) haftaya perş ya da cuma gitcez biz de kalp atışı için bugün kesemizi gördük.Haftaya ona göre düzenlerim keseyi tahmini doğumu hesaplatırım doktora o zaman :)Amin valla herkes inşallah tadar bu duyguyu :)

ben çıkayorum güzel hamişler biraz iyi hissediyorum kendimi ikindi namazını kılayım...
hepimiz için dua edicem...
aeo,bebişlere iyi bakın...

amin canım...herzaman dualarımdasınız rabbim saklasın evlatlarıımızı....
birbirimize bol bol dua edelim kızlar,hakkımızda herşeyin hayırlısı olur inş...

inşallah canım hakkımızdan hayırlısı ben hep diyorum Allahım isteyen herkese versin tattırsın bu duyguyu diye

Merhabalar anne adayları
Bende bugün öğrendim hamile olduğumu rabbim hepimize bebislerimizi sağlıklı sıhhatli kucagimiza almayı nasip etsin inşaallah..

arkadaşlar merhaba bende günlük öğünlerinizi merak ettim :)bebeklerimizin sağlıklı gelişmesi ve doğması açısından bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim

Merhabalar anne adayları
Bende bugün öğrendim hamile olduğumu rabbim hepimize bebislerimizi sağlıklı sıhhatli kucagimiza almayı nasip etsin inşaallah..

hoşgeldin canım.hayırlı olsun..

arkadaşlar merhaba bende günlük öğünlerinizi merak ettim :)bebeklerimizin sağlıklı gelişmesi ve doğması açısından bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim

canım ilk 3 ay bebek beslenmiyor sadece kanımızla besleniyor o yüzden az yiyorum kilo almamak için.14.haftadan itribaren ne gerekirse yiyeceğim elbette....

günaydın kızlar. nasılsınız ben cuma gittikm cok şükür duyduk kalp atışlarını allah herkese nasip etsin. karından değil alttan duyduk biz

Ne mutlu sana darısı bizim başımıza inş. sesi dinletti mi doktorun bnm bi arkadaşıma 12. haftadan önce dinlemek tehlikeli demiş, sadece kalp atışını ekranda göstermiş.

ben de geçen hafta keseyi gördğm 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi cnm..Sabretmek zor ama geç olsun güç olması.

Bu arada ben de alttan muayene oldum ve netten de araştırdım her hangi bir düşük riski yok alttan muayenenin.

Kalp atışı için tebrik ederim cnm. başka bir ölçüm yapıldı mı? yoksa yine kese mi görünüyor ekrenda sadece..?Ben bebeği görmek için sabırsızlanıyorum da:))

Ben de 7. haftalık hamileyim
Bebeğimin kalp atışlarını duydum. Burada sizin yaşadıklarınızı paylaşmak istedim.
Fakat ben de bulantı yok. Bulantısı olmayan var mı acaba benim gibi

Yahu bende 5+5 im ama hiç bir bulantı vb yok. artık şüphelenmeye bile başladım normal mi diye..

Çok şükür cnm ..Darısı tüm dileyenlere..

Merhabalar anne adayları

Tebriklerrrr

Kızlar ben çalıştığım için çok sık giremiyorum..sizi de takip etmek çok zor maşallah sayfalar çok hızlı ilerliyor.

Benim göğüs uçlarım çok hassaslaştı, bir de ayağa kalkınca göz kararmalarım devam ediyor.Onun dışında hiç bi problemim yok.
Biraz midem bulansın veya aş ereyim istiyorum ama yok.Eşim de soruyor devamlı bebek nasıl canın bi şey istiyor mu vs. ama yok ..

Şu kalp atışlarını duysam çok rahatlayacağım.Tam benimle gibi hissedemiyorum böyle bi belirti de yaşamayınca.

Benim gibi hisseden var mı?

canım ilk 3 ay bebek beslenmiyor sadece kanımızla besleniyor o yüzden az yiyorum kilo almamak için.14.haftadan itribaren ne gerekirse yiyeceğim elbette....[/QUOTE]

anladım canım çok sağol..

Ben varım canım.SAT'a göre 7+1,doktoruma göre 6+3 günlük hamileyim.Yoğun halsizlik,bolca uyku isteği,göğüslerde dolgunluk ve hassasiyet,bazı günler daha bir belirginleşen kasık ağrısı yaşıyorum fakat bulantı,kokuya hassasiyet ya da aşerme gibi durumlarım yok.Mutfakla aram eskisi gibi anlayacağın.Bolca araştırıyorum,doktoruma da sordum yolunda gitmeyen bir şeylerin belirtisi olabilir mi diye ama,olumlu şeyler işitmeme rağmen kalp atışlarını duymadan benim de içim rahatlamayacak sanırım.

aslında ben kendimi şartlandırdım çalışıyorum inş bulantım sıkıntım olmaz diye ama insan biraz da bu tatlı sıkıntıları yaşamak istiyor.Bugün artık kafama takmaya başlıcam nerdeyse.
Ben de 5+2 yim belki daha erkendir diyorum kendime ama kalp atışlarını duysam iyi hissedicem..2 hafta geçmek bilmez şimdi her an gidip göresim var hep bana bebek iyi demesi gerekiyor birisinin. Sanırım 9 ay zor geçecek..

Merhaba kızlar ,

Bugün kontrole gittik ilk muayenemizdi keselerimizi gördük keselerimiz diyorum çünkü 2 tane kese var ikizlerimin boyutlarına göre 6 haftalık adet tarihime görede 6 haftalık herşey normal gözüküyor cok mutluyuz eşimde bende .
kalp atışları için 26sına gün verdi 10 gün sonra duyabilcez daha çok var nasıl beklenir bilmiyom :) tatile gitmemize ve denize girmeme izin verdi 20 sinde tatile çıkıcaz 25 inde dönücez rabbim onlara sağlık versin kalp atışlarınıda duyayım

maşallah..iki ikizimiz oldu bereketli olacak topiğimiz bereketli ve hayırlı..rabbim nelere kadir elhamdülillah.....gözün aydın sağlıkla kavuş canım...

maşallahhhbarekallah sübhanallah
ne güzel bir haber bu yhaa...Allah yavrularımızı beladan müsibetlerden korusun inşallahh...
keşke benimde olsaydı ikiz

maşallah..iki ikizimiz oldu bereketli olacak topiğimiz bereketli ve hayırlı..rabbim nelere kadir elhamdülillah.....gözün aydın sağlıkla kavuş canım...

Sagol canımm güzel dileklerin için işallah hepimiz kavuşuruz diğer ikizlerimiz kimin merak ettim takip edemiyorum çok:)

maşallahhhbarekallah sübhanallah
ne güzel bir haber bu yhaa...Allah yavrularımızı beladan müsibetlerden korusun inşallahh...
keşke benimde olsaydı ikiz

ikiz mi olsaydıbir evde birde ikiz üç çocukallah olmayana versin ben almayayımdinlenemiyorum bile evi temizliyorum arkamı bi dönüyorum ev savaş alanı gibi kim yaptı diyorum cevap hazır anne ben yapmadım bebek yaptıyorgunum ama mutluyum şükürr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…