Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi sifaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?oyyyyyyyyy koskocamanından bir maşallahhhhhhhhhhhhhhallahım tamamına erdirsin inşallahhhhhhhh
- 31 Ekim 2010
- 2.284
- 12
- 358
oyyyyyyyyy koskocamanından bir maşallahhhhhhhhhhhhhhallahım tamamına erdirsin inşallahhhhhhhh
canım çok sağol hepimizin inşallah
ne demek canım her zaman....bende henüz gitmedim ama hamileyim d,iyebiliyorum şişkinlik ve tiksinmeden dolayı:)))diyetisyene git arakdaşım 5.5 kilo doğurdu tosununu kendisi sadece 6 kilo almıştı doğumda 8 kilo verdi şimdi normal kilosununda altında.amiin canımmmmm hepimiz inşallahhh...
Yaa demek tombik bı bebek doğurdu.ay Masallah. Ben ilkimde 20 kilo alıp 3 kiloluk bebeğim oldu.ben kendimi beslemisim.
- 31 Ekim 2010
- 2.284
- 12
- 358
hahaha.:)))bende öle.27 kilo aldım bebek çıka çıka 3100 çıktı.doktor ilk görünce bana sadece yuhhhhhhhhhhhhh dedi...
ben 65-66 ile doğurmayı düşünüyorum inşallah çok kilo almam :26:
- 19 Şubat 2009
- 6.151
- 5.671
- 398
kıyamam sana ya.ilk bebeğindede böylemiydin??doktorla bir görüşseydin...bilirsin ama sık sık tuzlu şeyler ye..off çok zor ya allah yardımcın olsun gülüm.birde pastil vardı bu durumlar için adı aklıma gelmiyor ama işe yarıyordu..kız rapunzel mi doğuracaksın:)))
evet canım kızımdada mide bulantım vardıda bu kadar değildi
sabaha kadar insanın midesi bulanır mı ya.. ay ne bilim rapunzelmi topunzelmi :44:
Maşaallahhhhh yerim onu been
yeni katılan hamişler hayırlı olsun keselerini bebişlerini bi de kalp atışlarını duymuşsunuz ne güzel bende duyarım o pıt pıtları inş
insallah canim, ben de dort gozle bekliyorum o gunu
acemilik işte bi sorum olacak da size ben kan testimi 27 haziranda yaptırdım doktora sonucu eşim göstermişti ben gitmemiştim 15 gün sonra gelin demişti şimdi ben gidince ben 5+4 günlük hamileyim kontrole 6+1 iken gidecem kalp atışları duyulur mu ki acaba ben gidince ne görecem sadece kese mi yoksa bebişi de mi :44:
6+1 de vajinal ultrasonda kalp atislari gorulur bence, ama dopplerla karindan duyulmayabilir, benim ilk kizimda feci bir sancim vardi sag kasigimda, dayanamiyodum, doktor dis gebelikten suphelenmisti, 5. haftada kese gorunmemisti, 6. haftada kese gorundu ama kalp atisi yoktu, hem guzel kizimi gorup hemde minik kalbini dinlemek 8. haftada nasip olmustu, 7+li gunlerde yani
Hala beklemedeyim haftaya randevu alacam inşallah.benim bebekim küçük henüz.sağ kasık ağrım var tatlı yemem deli gibi iştah açıklığı ve baş ağrısı((yürümeyede başladım malesef((şükür sıkıntı yok bakalım şimdilik rabbime emanet ettim.şimdi evdeyim okullar açılınca nasıl olacak bilmiyorum...
Allah kolayligini verir insallah canim, merak etme sen, olumlu dusunki mutluluk hormonlari gitsin bebise
şifa senin bebeğin erkek olacak ilk tahmin benden olsun.görürsün bak.hepinizi dikkatle okuyorum zamanla herkesinkini bileceğim...:))))iyi geceler kuzucuklar ve anneleri.
ay ben bu tahmin isinde bir koturumdur ki bilemezsiniz, su ana kadar kimi tahmin ettiysem (kendi bebeklerim de dahil) tersi cikmistir, o yuzden esime diycek oluyorum galiba bu kez soyle olacak diye, aman diyo, sen tahmin etme bosver, gorucez insallah ne olacagini:)))
canım niye maalesef, yürümek çok sağlıklı. iyi gelmiyor mu sana?? ben de öğretmenim, dediğin gibi şimdilik çok güzel gidiyor ama okul açıldığında ne yapıcaz. bazen 10 saat dersim oluyordu geçen yıl, dolaşım sistemim mahvoluyordu.dizimde de kıkırdak erimesi var, ayakta kalmaktan dedi doktor. çok kilo almamam lazım benim de. hamile olduğumu öğrendiğimden beri ,yani yaklaşık 10 gündür yürüyorum , sabah 5:30- 6:00 gibi çıkıyorum,1 saat. alıştı vücudum erken kalkmaya ,kendiliğimden kalkıyorum artık. bazen de yüzüyorum. inşallah bir sıkıntı yaşamam da böyle devam ederim. diyetisyene gittim bu arada, merak ettim senin listeni başka bir arkadaş da merak etmiş, yazarsın artık bize. karşılaştırmak istiyorum kendiminkiyle.
ben de ilk kizimda bol bol yuzmustum dogum kolay olsun diye, cok sukur 24 saat surdu!!! Acaba diyorum yuzmesem daha mi zor olurdu, Allah bilir, ikincide hic takmadim, hatta bol bol dinlendim, hastaneye gittigimizin 2.saatinde kollarimdaydi minigim:)))
günaydın kızlar..
ben çok kötüyüm..
canim ya, insallah bir kac haftaya hafifler
canim ya masallah, gerci pek cozemedim, neresi neresi, su ortadaki nokta kalbi galiba:))) saglikla buyusun insallah, darisi basimiza:)))
ben 65-66 ile doğurmayı düşünüyorum inşallah çok kilo almam :26:
azminize hayranim hanimlar, herhalde en son dert edecegim sey kilolardir hamilelikte, hatta istedigim kadar yiyebilmek bence hamileligin en guzel yani, simdi de yemiyceksem daha hangi bahaneyle yiycem ayol:))
- 31 Ekim 2010
- 2.284
- 12
- 358
6+1 de vajinal ultrasonda kalp atislari gorulur bence, ama dopplerla karindan duyulmayabilir, benim ilk kizimda feci bir sancim vardi sag kasigimda, dayanamiyodum, doktor dis gebelikten suphelenmisti, 5. haftada kese gorunmemisti, 6. haftada kese gorundu ama kalp atisi yoktu, hem guzel kizimi gorup hemde minik kalbini dinlemek 8. haftada nasip olmustu, 7+li gunlerde yani
ay ben bu tahmin isinde bir koturumdur ki bilemezsiniz, su ana kadar kimi tahmin ettiysem (kendi bebeklerim de dahil) tersi cikmistir, o yuzden esime diycek oluyorum galiba bu kez soyle olacak diye, aman diyo, sen tahmin etme bosver, gorucez insallah ne olacagini:)))
ben de ilk kizimda bol bol yuzmustum dogum kolay olsun diye, cok sukur 24 saat surdu!!! Acaba diyorum yuzmesem daha mi zor olurdu, Allah bilir, ikincide hic takmadim, hatta bol bol dinlendim, hastaneye gittigimizin 2.saatinde kollarimdaydi minigim:)))
canim ya, insallah bir kac haftaya hafifler
canim ya masallah, gerci pek cozemedim, neresi neresi, su ortadaki nokta kalbi galiba:))) saglikla buyusun insallah, darisi basimiza:)))
azminize hayranim hanimlar, herhalde en son dert edecegim sey kilolardir hamilelikte, hatta istedigim kadar yiyebilmek bence hamileligin en guzel yani, simdi de yemiyceksem daha hangi bahaneyle yiycem ayol:))
sağol canım 17 temmuzda gidicez kalp atışı için
canım ne istiyorsa yiyorum bebeğin beslenmesi önemli ama abartıpta fazla kilo alınca bebişime ne faydası olacak ki
- 31 Ekim 2010
- 2.284
- 12
- 358
Kızlar bende çok yiyorum abartılı kilo alacam diye çok korkuyorum ama kendime hakim olamıyorum şuandaki kilom 48
canım yaşın ve boyun kaç kilon iyi gibi görünüyor:44:
ben 32 yaşında boyum 163 kilom 54
65-66 ile 9 ay geçse çok iyi olacak
canım yaşın ve boyun kaç kilon iyi gibi görünüyor:44:
ben 32 yaşında boyum 163 kilom 54
65-66 ile 9 ay geçse çok iyi olacak
19 yaşındayım 160 boyum :)
- 31 Ekim 2010
- 2.284
- 12
- 358
19 yaşındayım 160 boyum :)
ayy canım sen daha bi bebeksin beraber büyürsünüz inşallah
netten baktım yaşına göre kilon normal.yediklerine dikkat et canın ne istiyorsa ye ama yavaş yavaş ye ve sık yemek ye mideyi çok aç bırakma yoksa çok yükleniyoruz.
çok zayıflar daha fazla kilo alıyormuş benim bi arkadaşım vardı kız zayıf 1,5 yaşında kızı var hamilelikte 30 kilo almış ama şimdi yine zayıf:44:
fazla kilolularında çok kilo almaları tavsiye edilmiyor diyet yaptırılıyor.
- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
ya kızlar bişey sorucam benim kan tahlili sonucum dün 1000 çıktı,sat 1 haziran değerim düşükmü sizce
canım öncelikle hayırlı olsun bebişin
benim de bat 1 temmzudu ve perşembe günü değerim 336 çıkmıştı doktor gayet normal dedi
pazartesi 60 çıkmıştı perşembeye kadar 336ya çıkmış seninki de normaldir o yüzden canım
- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
canım öncelikle hayırlı olsun bebişin
benim de bat 1 temmzudu ve perşembe günü değerim 336 çıkmıştı doktor gayet normal dedi
pazartesi 60 çıkmıştı perşembeye kadar 336ya çıkmış seninki de normaldir o yüzden canım
saol canım Allah razı olsun....
kafama çok takıldı acaba düşükmü değerim diye,daha dra gitmedim sadece kan testi yaptırdım görünmez diye çarşambaya aldım randevumu inş görürüm keseyi ve bebeğimi...
senin bebeğinde hayırlı olsun canım aynı zamana denk getirmiş
inş sağlıklı ve hayırlı bi şekilde alırız kucağımıza yavrularımızı