• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
tşk ederim canım :16: evet herkesin farklıdır elbette benimki korku heyecan bi de acemilik işte :1:

Acemilikte haklısın canım mesela ben ılk gebelıgımde boyle bır rıskın oldugunu hıc bılmıyorum yanı kadın hamıle kalır cınsıyetını ogrenır dogurur bılıyordum yok kesymıs yok kalp atısı duyulmasıymıs ınanın hıc bır fıkrım yoktu taaki başıma gelene kadar:14:şimdi daha bilinçli yaklasıyorum ne oluacak bılıyorum aşamaları takıp edebılıyorum allah tekrar yaşatmasın

Merhaba kizlaaar.nasipşe bende Mart annesi olacağım.

Kayra

Sana bı. Sorum olacak. Diyetisyene gitmisssin.bende gitmeyi düşünüyorum . İlk bebeğimde 20 kilo aldım 7 ay icinde 22-23 kilo verdim diyetisyenle tabiki ilk ay gittim. Şimdide gereksiz kilo almak istemediğim icin diyetisyene gitmeyi düşünüyorum sana nasil bir liste önerdi .

hayırlı olsun canım hoşgeldin..canım ben zaten 6 aydır diyetteydim 14 kilodan fazla vermiştim.plansız gebelik oldu.iştahım çok fena açık korktum.listemde beyaz ekmek yok,yani ilk üç ay bebek anneden almadığı için eski diyet listeme devam edecekmişim üç aydan sonra ise gebelik diyeti verecekmiş.bende meyve falan çok az hoş tiksindim meyvedenpazartesi sabah arayacağım doktoru hamilelik listemi alacağım kilo kontrolünden sonra sana özelden listeyi atarım canım bakarsın olur mu???

canım niye maalesef, yürümek çok sağlıklı. iyi gelmiyor mu sana?? ben de öğretmenim, dediğin gibi şimdilik çok güzel gidiyor ama okul açıldığında ne yapıcaz. bazen 10 saat dersim oluyordu geçen yıl, dolaşım sistemim mahvoluyordu.dizimde de kıkırdak erimesi var, ayakta kalmaktan dedi doktor. çok kilo almamam lazım benim de. hamile olduğumu öğrendiğimden beri ,yani yaklaşık 10 gündür yürüyorum , sabah 5:30- 6:00 gibi çıkıyorum,1 saat. alıştı vücudum erken kalkmaya ,kendiliğimden kalkıyorum artık. bazen de yüzüyorum. inşallah bir sıkıntı yaşamam da böyle devam ederim. diyetisyene gittim bu arada, merak ettim senin listeni başka bir arkadaş da merak etmiş, yazarsın artık bize. karşılaştırmak istiyorum kendiminkiyle.

canımsın.benim ilk bebeğim erken doğdu 4 gün yaşayabildi.ikinci bebeğimdede erken doğum riskim vardı yürümek hareket yasak sırt üstü yattım 27 kilo aldım.yani ikiside çok zor geçti.yürümek elbette iyidir ama anlarsın ki korkuyorum.bebek yada hamilelik kaç olursa olsun korku malesef bitmiyor.canım listemi alınca sanada atarım olurmu??kan falan verdim değerlere bakılacak kilom yeniden alındı..iyi olacaka inşallah bu kez....

Gökten ne yağdıda yer kabul etmedi...Toprağa ne ekildide bitmedi...Bu dünyaya kim geldide gitmedi...Hangi dert hangi sıkıntı bitmedi...Allahın mağfireti kime yetmedi...Kim allah dedi de o yetişmedi...Kim gizli gizli yalvardı da o işitmedi...Kim rabbim dedi de o buyur kulum demedi...rabbimizin buyur kulum hitabıyla müşerref olanlardan olmak duasıyla...HAYIRLI PAZARLAR...

sanada canım.duana içten bir amin dedim ve çok beğendim evet bilirim kul rabbim derse rabbim yettim der.darda bırakmasın inşallah.ve birbirimize bol bol dua edelim.....

Acemilikte haklısın canım mesela ben ılk gebelıgımde boyle bır rıskın oldugunu hıc bılmıyorum yanı kadın hamıle kalır cınsıyetını ogrenır dogurur bılıyordum yok kesymıs yok kalp atısı duyulmasıymıs ınanın hıc bır fıkrım yoktu taaki başıma gelene kadar:14:şimdi daha bilinçli yaklasıyorum ne oluacak bılıyorum aşamaları takıp edebılıyorum allah tekrar yaşatmasın

insan yaşayınca anlıyor bazı şeyleri rabbim inş bi daha yaşatmaz bize hayırlısyla sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..

canımmm nasılsın ne var yok....:6:
yukarıdaki mesajın uzun olunca bunu alıntı yapmak istedimmm
sana bi kaç şey sorcam,
hangi diyetisyene gidiyorsun?bana randevuyu yaklaşık 1 ay sonraya verdiler de,değiştirmek istiyorum:37:
bide kadın doğumcumuda değiştircem.farabide epidural yokmuş,ben yüksek risk grubunda olduğum için sezeryan görünüyor %90...ve genel anestezi uyguluyorlarmış.ama ben bebeğimin doğduğunu görmek ve hemen emzirmek istiyorum Allah ömür verdiyse inşallah:14:
sen hangi hastane hangi dr a gidiosun ?neye göre tercih yaptın-yapacaksın canım*

haaa bu arada o cinsiyet tahminlerinden bende istiyorum,resmen bi meraklı melahat var karşında ona göre :23: :9::9:

iyiyim kuzum sen nasılsın???haydi sor sor:)))başkent hastanesinde atilla bey var.6 aydır onunla diyet yapıyoruz.allah razı olsun 14 ün üzerinde kilo verdim 2 aydır kilo sabitlemeye çalışıyorduk kısmet.şimdide bana en fazla 7 ile kapatacağız dedi ama bebek tombiş olacak dedi.:)))
canım bende riskli hamileyim tabi bilirim bilmemmi....belediye hastanesinde hikmet karabacak var rutin kontrollerde ona gideceğim.prof.dr mehmet çolakoğlu var risk içinde ona gideceğim harika biridir.
cinsiyet tahminine gelince yediğin yemediğin aşerdiğin şeyleri bilmem lazım şeker:)))şifadan eminim bakalım:)))

Canım pembiş duymasın:9:naber nasılsın

iyiyim canım çooook şükür hala aşerme ve çooook şükür bulantı yoook
ama dün biraz eşimle temizlik yaptık ve gece kasıklarım çoook ağrıdı
temizlik konusu zorlayacak beni yapmayınca çoook huzursuz oluyorum çünkü:9::9::9::9:

kızlar merhaba..

benide listeye eklerseniz sevinirim sat 6 haziran yaş 25 - izmir muhtemel doğum 13 mart 2013 keseyi daha görmedik bakmadı doktorum küçüktür daha diye ..

beni de ekleyin ebru / 25 / sakarya / ilk bebek /sat 1 haziran / muhtemel dğm tarihi 8 mart ... kızlar 5+3 de kalp atışları duyulur mu ? bi de kan tetkiklerinde neler yaptırdınız?

:34: :emir_bebek: :nazar:

iyiyim canım çooook şükür hala aşerme ve çooook şükür bulantı yoook
ama dün biraz eşimle temizlik yaptık ve gece kasıklarım çoook ağrıdı
temizlik konusu zorlayacak beni yapmayınca çoook huzursuz oluyorum çünkü:9::9::9::9:

Hamileligin ılk gunlerı deterjanlardan uzak durmalıymısız bende camasır suyunu cıfı ck sevıyorum yaaa onlarsız hayat olurmu bılmıyorum:9:

Hamileligin ılk gunlerı deterjanlardan uzak durmalıymısız bende camasır suyunu cıfı ck sevıyorum yaaa onlarsız hayat olurmu bılmıyorum:9:

hadi yaaaaaa onu bilmiyordum
hatta ben hamilelikten önce cif koklamayı çok severdim ama öğrenince koklamıyorum artık:10::10::10:
oyyyy oyyyy artık sadece eşim yapar temizliği:1::1::1::1:

günaydın kızlar..

:5: ben çok kötüyüm..

kayraaaa, sürmeli sizler nasılsınız
sürmeli devam ediyor mu bulantılar hala:18::18::18:

çok şükür canım bi sıkıntım yok.hantallaşmamak için temizlik yapmaya kalktım:)):32::32:sen nasılsın???

ben de iyiyim gece kasık ağrılarım oldu biraz ben de dün eşimle temizlik yapmıştım yoruldum galiba
ama baaaak eceli ne diyor ilk aylarda temizlik malzemelerinden uzak durmak gerekiyormuş
en iyisi eşin yapsın sen yürüyüşe çııık:9::9::8::8::8::8::9:

ben de iyiyim gece kasık ağrılarım oldu biraz ben de dün eşimle temizlik yapmıştım yoruldum galiba
ama baaaak eceli ne diyor ilk aylarda temizlik malzemelerinden uzak durmak gerekiyormuş
en iyisi eşin yapsın sen yürüyüşe çııık:9::9::8::8::8::8::9:

canım birşey olmaz allahın izniyle bana doktorum çok fazla kokuyla haşır neşir olma demişti.eşimde yardım eder sağolsun.ama çok enerjik hissediyorum boşaltmam lazım:)))iyiliğin daim olsun canım...:46::46::46:

sabahları midem bulanıyor kafamı kaldıramıyorum.. yemeği bile çok zor yiyorum..:5:

akşamda yanıyor gaviscon şurubu kafaya dikiyorum ya daha cuma günü aldırdım buğün dibinde az bişey kaldı:25:

sabahları midem bulanıyor kafamı kaldıramıyorum.. yemeği bile çok zor yiyorum..:5:

akşamda yanıyor gaviscon şurubu kafaya dikiyorum ya daha cuma günü aldırdım buğün dibinde az bişey kaldı:25:

kıyamam sana ya.ilk bebeğindede böylemiydin??doktorla bir görüşseydin...bilirsin ama sık sık tuzlu şeyler ye..off çok zor ya allah yardımcın olsun gülüm.birde pastil vardı bu durumlar için adı aklıma gelmiyor ama işe yarıyordu..kız rapunzel mi doğuracaksın:)))

hayırlı olsun canım hoşgeldin..canım ben zaten 6 aydır diyetteydim 14 kilodan fazla vermiştim.plansız gebelik oldu.iştahım çok fena açık korktum.listemde beyaz ekmek yok,yani ilk üç ay bebek anneden almadığı için eski diyet listeme devam edecekmişim üç aydan sonra ise gebelik diyeti verecekmiş.bende meyve falan çok az hoş tiksindim meyvedenpazartesi sabah arayacağım doktoru hamilelik listemi alacağım kilo kontrolünden sonra sana özelden listeyi atarım canım bakarsın olur mu???

canımsın.benim ilk bebeğim erken doğdu 4 gün yaşayabildi.ikinci bebeğimdede erken doğum riskim vardı yürümek hareket yasak sırt üstü yattım 27 kilo aldım.yani ikiside çok zor geçti.yürümek elbette iyidir ama anlarsın ki korkuyorum.bebek yada hamilelik kaç olursa olsun korku malesef bitmiyor.canım listemi alınca sanada atarım olurmu??kan falan verdim değerlere bakılacak kilom yeniden alındı..iyi olacaka inşallah bu kez....

sanada canım.duana içten bir amin dedim ve çok beğendim evet bilirim kul rabbim derse rabbim yettim der.darda bırakmasın inşallah.ve birbirimize bol bol dua edelim.....
İlgine teşekkür ederim canım. Bende ilkimdeki gibi kilo almaktan korkuyorum. Zaten diyetisyene gitmek istiyorum . Göbeğim bir cikti anlatamam zaten gobek var ama en azından 4-5 aylık gibi ve ben 54 kilosum boyum 160 .benimde daha kese gözükmedi bakalım ya o yüzden kendimi hamile gibi hissedemiyorum. Cevabın icin tekrar teşekkür ederim. Bebeğini Allah sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin canım.

İlgine teşekkür ederim canım. Bende ilkimdeki gibi kilo almaktan korkuyorum. Zaten diyetisyene gitmek istiyorum . Göbeğim bir cikti anlatamam zaten gobek var ama en azından 4-5 aylık gibi ve ben 54 kilosum boyum 160 .benimde daha kese gözükmedi bakalım ya o yüzden kendimi hamile gibi hissedemiyorum. Cevabın icin tekrar teşekkür ederim. Bebeğini Allah sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin canım.

ne demek canım her zaman....bende henüz gitmedim ama hamileyim d,iyebiliyorum şişkinlik ve tiksinmeden dolayı:)))diyetisyene git arakdaşım 5.5 kilo doğurdu tosununu kendisi sadece 6 kilo almıştı doğumda 8 kilo verdi şimdi normal kilosununda altında.amiin canımmmmm hepimiz inşallahhh...

Back