• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
beni de ekleyin ebru / 25 / sakarya / ilk bebek /sat 1 haziran / muhtemel dğm tarihi 8 mart ... kızlar 5+3 de kalp atışları duyulur mu ? bi de kan tetkiklerinde neler yaptırdınız?

günaydın kızlar bursadan herkese sevgiler,
dün ilk doktor ziyaretimizi yaptık kesemizi gördük ilk fotoğrafımızı çekindik eve geldik.2 hafta sonra allah nasip ederse kalbinin sesini duyacağız.çok garip bir duyguymuş ağlamakla
gülmek arasında gidip gelinen hatta içinde biriken çığlığı çıkarmak istediğin,tepinerek dans etmen gereken bir durum ama malesef o kısa zamanda doktora "yaa bir sorun yok dimi" diyerek geçiştirdiğin zorlama bir an :1::1::1:

Ilk 5 ay kilo almamalıymışım,kafeinli gıdalar içme dedi,hergün 1 porsiyon meyve ye,saçını boyatma,temizlik malzemelerinden şuan için uzak dur dedi.aşırı yemek yememe gerek yokmuş şuan senin yediklerinden beslenmiyor 5.aya kadar sağlıklı beslen fazla yemek yeme dedi zaten canım hiçbir şey istemiyor dün akşam ilk defa çıkardım...şimdi herşeyden tiksiniyorum....koku gelicek diye burnumu kullanmamaya çalışıyorum....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bugün diyetisyenime gittim hamilelik diyetine başladık.evet aynını dedi.bebek alacak sana almak yok dedi.:((Canından can kolay mı anne olmak....dur daha ne heyecanlar bekliyor sizleri.allah hep mutlu etsin hep güldürsün......tamamına sağlıkla eksiksiz girelim inşallah....

arkadaslar simdi bisey degi, ama 4.5. Aylardan sonra istah bir aciliyo, aman ya rabbi! Iste o zaman ne tablo kaliyo ne kural,:56:
Ben yarim saat once mukellef bi yemek yiyip yarim saat sonra acliktan bayilma durumuna geldigimi hatirlarim:9:
Ilk kizimda 18 kilo almistim, ikincide 16, sonra dogum onceki kilomunda altina dustum, saglikli beslenelim yeter:49:

bende bende...berbatım.birde tatlıya düştüm sorma.erken doğum riskim vardı 27 kilo aldım yata yata....ama aynı hataları yapmıcam inş...

ben nisan ayından beri folik asit ve ayrıca b1-b6-b12 vitamini kullanıyorum dün sordum devam edeyim mi diye gayet güzel böyle devam et dedi,benim ara ara migren krizim oluyor ki kandil akşamı yaşadım parol bir işe yaramadı gözümü kararttım maksaljin içtim doktorada söyledim.öyle bir durumda parol yada minoset al dedi olmadı hasteneye gel serum takalım dedi ne yapıcam ben bu baş ağrısını migreni tek korkum bu :18:

oy allah yardımcın olsun.benimde yakın dişlerim başlar.her gebelikte bir diş kaybediyorum:(((

merhaba arkadaşlar,,

aranıza yeni katılıyorum..ben de kandil günü test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim.ken testim 140 idi.
Dün de doktora giittim ultrasona aldı ama henüz 4 haftalık olduğu için kese görünmedi.

Beni de listeye alır mısınız?
27 yaşındayım ilk bebek tekirdağ sat 06 haziran muhtemel doğum tarihim 12 mart

herkese sağlıklı ve mutlu bir gebelik dilerim..

allah tamamına erdirsin canım.hoşgeldin:)))

herkese merhabalar ;
öncelikle hepinize hayırı ve sağlıklı hamilelikler diliyorum inş sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi :16:
Ben aşılama ile hamile kaldım daha önce kimyasal bir gebeliğim var çarşamba günü bebişimi görmeye gidecem inş sağlıklıdır çok korkuyorum :18:

Bu arada;

adım: Rose_21
yaşadığım yer : G.antep
son adet tarihi : 29 mayıs
beklenen doğum tarihi : 05 mart 2013
ilk bebeğim

benide 2013 mart annelerine eklermisiniz :17:

geçmiş olsun canım.rabbim bir daha yaşatmasın beterinden saklasın...içini ferah tut.rabbime emanetsiniz...

arkadaşlar bende mart ayı annesiyim martın ilk haftası bebişimi kucağıma aılcam inşallah 19 yaşındayım ilk bebeğim sanırım aranızda en küçük benim :) 10 gün sonra kalp atışını duyacaz inşallahEki Görüntüle 459591 buda bebeğimin kesesi

hoşgeldin canım...hayırlı olsun...

sat 30 mayıs
tokat'tan
yaş 37 kilo 65
kese görüldü
5 haftalık
ikinci bebek
tahmini cinsiyet erkek

aşermeleriniz ve göbişleriniz azıcık çıksın ben size tahminde buluncam.ağustos annelerinde hiç yanılmadım bakalım:))))hayırlı olsun bu arada hoş geldin..

batıl olmadığına inanılan rus inancı: Erkeklerin her 4 yılda, kadınların her 3 yılda bir vücudundaki kan temizlenir. Yaşınıza göre hesaplıyorsunuz ve hanginizin kanı daha tazeyse bebeğin cinsiyeti onun cinsiyetiyle aynı oluyor. Tecrübelerle sabit olduğu iddia ediliyor efendim.
Doğru çıkıyor.. Eşinizin ve sizin doğum yılınıza göre hesaplanıyor... çin takvimi ben de tutmadı ilkinde

evet ben inanıyorum buna.ilkinde ikincisinde teyze kızlarımda arkadaşlarımda herkeste tuttu.ama evet kürtaj kaza vs sonucu etkiliyor:(((
umuda ihtiyacım var ve o yüzden buraya yazıyorum.

2 yıl evvel plansız gebelik yaşadım, sağlıksız olduklarından kürtaj oldum.dr sayesinde tüplerim tıkanmış.derken rezervlerimin azaldığını öğrendim. Kan pıhtılaşmamdan düşmüş ilk bebeklerim bu arada. Ve tüp bebek tedavisindeydim.transfer günüde embriyolarım 2. Sınıfmış sebei genetik olabilir dedi dr um.ki genetikse gebelik şansı belki olmayacak hiç.şuan 2 minik embriyomla beraberim :) ve eğer allah nasip ederse 24martta anne olacağımı söylüyr takvimim.dualarınıza ihtiyacım var.2 gündür olmazsa korkularım hat safhadaydı sizlere bakınca umut doldu içme, dilerim9 ayı beraber geçirmek nasip olur.benim ilk bebeğim olacak 27 yaşındayım.anne olacak herkesi tebrik ediyorum sağlıklı gebelikler diliyorum ve inş darısı başıma.

korkma canım rabbime emanet.o neye ol demişte olmamış.hoşgeldin.sadece dua ve sabır.allah hepimize emanetini verdi.onun emanetleri....

merhaba güzel anneler bende pazartesı hamıle oldugumu öğrendim hala şoktayım muhtemelen dogum tarıhım 8 3 2013 allah nasıp ederse eklersenınz sevınırım:49:

rabbim gönlümüze göre versin bende cok ıstıyorum.ama benım araştırmacı tarafım bazen benı cok üzüyo:50:3589 degerı googel amcama yazdım ıkız gebelık te olabılır mol gebelıkte halk dılınde üzüm gebeligide deniliyo sımdı korku sardı benı tekrar bır kurtajı kaldıramam yarabbım fırsat verme dr sasırdı 2 gun gecmeyle bu kdar cok deger olmaması lazım dedı bende acaba üstünemi gördüm falan dedım net bişide demedi sadece heyecan yapma sıkıntı yapma 15 gun sonra kalp atısını duymaya gel dedı oofff bakalım görelim mevla neyler ne eylerse güzel eyler tevekkeltü teala:14:

hakkında hayırlısı canım.geçmişi sil önüne bak.....

selam kızlar,
bugün bende doktora gittim kesemizi gördük:52::52::52::52:
17 temmuzdada kalp atışı için gidicem doktor bana sabah aç karnına idrara sıkışık olarak gel dedi size söyledi mi?

maşallah.rabbim daima güzel haberler aldırsın inşallah...

ayyyy kızlar nasıl bir duygu ki tarifi yine yok :52::52::52::52: O pıt-pıtlar kalp atışı duymak ne müthişş bişii halaaaa etkisindeyimmmmm :49::emir_bebek::nazar::52::52::52::52::52::38:

oyy seni merak ediyordum.gözün aydın.rabbim sağlıkla kavuştursun.heyecanını ve mutluluğunu daim kılsın....

slm kızlar bende dün öğrendim hamile olduğumu benide eklermisiniz listenize
yaş 24,kocaelindeyim ilk bebek,sat 1haziran:49::49::49::49:

hayırlı olsun.hoşgeldin canım...

yeni katılan hamişler hayırlı olsun keselerini bebişlerini bi de kalp atışlarını duymuşsunuz ne güzel bende duyarım o pıt pıtları inş :16:

Acemilik işte bi sorum olacak da size :17: Ben kan testimi 27 haziranda yaptırdım doktora sonucu eşim göstermişti ben gitmemiştim 15 gün sonra gelin demişti şimdi ben gidince ben 5+4 günlük hamileyim kontrole 6+1 iken gidecem kalp atışları duyulur mu ki acaba ben gidince ne görecem sadece kese mi yoksa bebişi de mi :44:

sanırım kese karından ama kalp atışı alttan muayenede görünür...ama tabi herkeste farlı benim bebeğimde yani ilkinde 7+2 de duymuştuk kalp atışını karından....

kızlar merhaba..

Benide listeye eklerseniz sevinirim sat 6 haziran yaş 25 - izmir muhtemel doğum 13 mart 2013 keseyi daha görmedik bakmadı doktorum küçüktür daha diye ..

hoşgeldin canım.hayırlı olsun.....

Son düzenleme:
Hala beklemedeyim haftaya randevu alacam inşallah.benim bebekim küçük henüz.sağ kasık ağrım var tatlı yemem deli gibi iştah açıklığı ve baş ağrısı:(((yürümeyede başladım malesef:(((şükür sıkıntı yok bakalım şimdilik rabbime emanet ettim.şimdi evdeyim okullar açılınca nasıl olacak bilmiyorum...

şifa senin bebeğin erkek olacak ilk tahmin benden olsun.görürsün bak.hepinizi dikkatle okuyorum zamanla herkesinkini bileceğim...:))))iyi geceler kuzucuklar ve anneleri.

Merhaba kizlaaar.nasipşe bende Mart annesi olacağım.

Kayra

Sana bı. Sorum olacak. Diyetisyene gitmisssin.bende gitmeyi düşünüyorum . İlk bebeğimde 20 kilo aldım 7 ay icinde 22-23 kilo verdim diyetisyenle tabiki ilk ay gittim. Şimdide gereksiz kilo almak istemediğim icin diyetisyene gitmeyi düşünüyorum sana nasil bir liste önerdi .

Hala beklemedeyim haftaya randevu alacam inşallah.benim bebekim küçük henüz.sağ kasık ağrım var tatlı yemem deli gibi iştah açıklığı ve baş ağrısı:(((yürümeyede başladım malesef:(((şükür sıkıntı yok bakalım şimdilik rabbime emanet ettim.şimdi evdeyim okullar açılınca nasıl olacak bilmiyorum...

şifa senin bebeğin erkek olacak ilk tahmin benden olsun.görürsün bak.hepinizi dikkatle okuyorum zamanla herkesinkini bileceğim...:))))iyi geceler kuzucuklar ve anneleri.

canımmm nasılsın ne var yok....:6:
yukarıdaki mesajın uzun olunca bunu alıntı yapmak istedimmm
sana bi kaç şey sorcam,
hangi diyetisyene gidiyorsun?bana randevuyu yaklaşık 1 ay sonraya verdiler de,değiştirmek istiyorum:37:
bide kadın doğumcumuda değiştircem.farabide epidural yokmuş,ben yüksek risk grubunda olduğum için sezeryan görünüyor %90...ve genel anestezi uyguluyorlarmış.ama ben bebeğimin doğduğunu görmek ve hemen emzirmek istiyorum Allah ömür verdiyse inşallah:14:
sen hangi hastane hangi dr a gidiosun ?neye göre tercih yaptın-yapacaksın canım*

haaa bu arada o cinsiyet tahminlerinden bende istiyorum,resmen bi meraklı melahat var karşında ona göre :23: :9::9:

canımmm nasıl sevindim nasıl duygulandım anlatamamm:5:
maşallah barekallah sübhanallah..
Rabbim nazarlardan korusun inşallahhh....:nazar::nazar::nazar:
bi iznillah bende duyarım o pıt pıt ları :5:

beni de ekleyin ebru / 25 / sakarya / ilk bebek /sat 1 haziran / muhtemel dğm tarihi 8 mart ... kızlar 5+3 de kalp atışları duyulur mu ? bi de kan tetkiklerinde neler yaptırdınız?

canım hayırlı olsun , ben de sakaryadanım, hangi doktora gidiyorsun?? 5 haftalıkken duyulmadı kalp atışları , 3 hafta sonra gel dedi doktor bana.

canım niye maalesef, yürümek çok sağlıklı. iyi gelmiyor mu sana?? ben de öğretmenim, dediğin gibi şimdilik çok güzel gidiyor ama okul açıldığında ne yapıcaz. bazen 10 saat dersim oluyordu geçen yıl, dolaşım sistemim mahvoluyordu.dizimde de kıkırdak erimesi var, ayakta kalmaktan dedi doktor. çok kilo almamam lazım benim de. hamile olduğumu öğrendiğimden beri ,yani yaklaşık 10 gündür yürüyorum , sabah 5:30- 6:00 gibi çıkıyorum,1 saat. alıştı vücudum erken kalkmaya ,kendiliğimden kalkıyorum artık. bazen de yüzüyorum. inşallah bir sıkıntı yaşamam da böyle devam ederim. diyetisyene gittim bu arada, merak ettim senin listeni başka bir arkadaş da merak etmiş, yazarsın artık bize. karşılaştırmak istiyorum kendiminkiyle.

canım slm sen yinede moralini bozma dua et hakkımızdan hayırlısı inşallah bebişin iyidir:26:

Günaydın canım aminnn inşallah dualarım heppımız ıcın rabbim hayırlısını versın saglıklı elı ayagı duzgun kucagımızda bulalım yarabbi duy sesımızı:14:

Günaydın canım aminnn inşallah dualarım heppımız ıcın rabbim hayırlısını versın saglıklı elı ayagı duzgun kucagımızda bulalım yarabbi duy sesımızı:14:
canım hayırlı olsun, listeye baktım sen de sakaryadansın hangı doktora gidiyorsun?

Gökten ne yağdıda yer kabul etmedi...Toprağa ne ekildide bitmedi...Bu dünyaya kim geldide gitmedi...Hangi dert hangi sıkıntı bitmedi...Allahın mağfireti kime yetmedi...Kim allah dedi de o yetişmedi...Kim gizli gizli yalvardı da o işitmedi...Kim rabbim dedi de o buyur kulum demedi...rabbimizin buyur kulum hitabıyla müşerref olanlardan olmak duasıyla...HAYIRLI PAZARLAR...

kızlar merhaba..

benide listeye eklerseniz sevinirim sat 6 haziran yaş 25 - izmir muhtemel doğum 13 mart 2013 keseyi daha görmedik bakmadı doktorum küçüktür daha diye ..

HOŞGELDIN şekerlik teker teker buraya gelıyoruz pembiş canmıza okuyacak:9:arada orayıda yokluyom valla sonra duramam trıplerinden:34:

Offf neden herkes uyuyo yaaa benım uykum yoookkk:23:kocişte işe gittiiii:14:

günaydın arkadaşlar bende uyandım aslında uykuyu çok severim 10 11 uyurum ama artık uyuyamıyorum 8 dedimmi uyanıyorum bir daha uyku yok öğleden sonrada bir çöktürüyor sorma gitsin

izmirliler artmis:46:kizlar,dokuz eylul doguma hazirlik kursu acacak,yeterli sayiya ulasmayi bekliyoruz.toplanip gidelim mi hep birlikte?:49:

canım hayırlı olsun, listeye baktım sen de sakaryadansın hangı doktora gidiyorsun?

Canım suankı dr dogum evındekı gunay duman cok memnunum..arada sıradad bey hekım hastanesınde oya özcana gıdıyorum orası pahallı dıye pek gıtmıyorum.:9:

geçmiş olsun canım.rabbim bir daha yaşatmasın beterinden saklasın...içini ferah tut.rabbime emanetsiniz...

sanırım kese karından ama kalp atışı alttan muayenede görünür...ama tabi herkeste farlı benim bebeğimde yani ilkinde 7+2 de duymuştuk kalp atışını karından....

tşk ederim canım :16: evet herkesin farklıdır elbette benimki korku heyecan bi de acemilik işte :1:

Back
X