- 28 Mayıs 2009
- 11.309
- 137
- 413
canım evet sanırım Pelinin erken döllenme olmuş rica ederim tatlım bende 62 ile hamiş kaldım gel dert etme kiloları bebiş için herşeye değercanim tesekkur ederim, orda sat 1 haziran yaziyor ki zaten 23 mayis mis aslinda.
ay neyse ben de nasil simdiden ogrendi diye merak ediyordum,
anlamis oldum,
cok saol canim :)
kilo tablosuna da baktim simdi 62 ile hamis kalsam 73e kadar cikcakmisin yine.
ay daha yeni zar zor indim 70 ten geriye.
en iyisi ben biraz daha diyetime devam edeyim..:) :)
inşallah tatlım mübarek ramazan ayının yüzü suyu bereketi hürmetine müjdeni bekliyoruz10-12 gün sonra umarım güzel haberi veririm
evet tatlım Rabbime binlerce şükürler olsunnnnn kalbi pıt-pıt atıyordu yavrumunnn bu benim sevinç gözyaşlarım oluyorrr dilerim hepimizin en güzel haberleri daim olsun :13:Naptın canım gittinmi, bebişi gördünüzmü ?
merhaba canımm Tokat ı çok severim ablacığım orda hayırlı olsun bu arada ama tahmini cinsiyetin maşallah hepimize de yorum yapsana tahmini tahminisat 30 mayıs
Tokat'tan
yaş 37 kilo 65
kese görüldü
5 haftalık
ikinci bebek
tahmini cinsiyet erkek
evetttt tatlım mm şükürler olsunnnn bu başka bir heyecan başka bi duygu Yarabbim ne çok büyüksünnn mucizeeee bu yaaaşifaa canımın içi naptın gördün mü bebişini...
he valla nasıl şaşırdıkkksende hoşgeldinn
tahmini cinsiyet erkek derken canım:44:
hadi bakalımm sıradaki muayenede kimbilir 2 kese müjdenle aramıza dönersin10 temmuzda gidecektimde o günde işlerimiz var canım annemler gelecek ya hazırlık yapıyoruz...
evett büyümüşlerdirr.... ayy ben ikiz istiyorum.. kardeşlerim ikiz benimde olur belki
olsun tatlım herşey istediğimiz gibi gitse ne anlamı kalırdı ki yeterki bebişlerimiz sağlıklı-hayırlı olsunlar inşallahsende mi yhaaaaaaaa
bende çok istiyorum ama kesemiz tekti...
belki içinde iki bebiş vardır diye umutlanıyorum deli gibi
hahahaha şimdi anlaşıldıilki kızdı. bu da erkek olsun dedim...
buraya göre erkektahmini cinsiyet çin takvimine göre oluyor sanırım Kimisi bitiş tarihine göre kimisi yumurtlamaya göre hesaplıyor, misal ikinci hesaba göre benim erkek...bilimsel dayanağı yok ama eğlenme amaçlı bakılabilir diye düşünüyorum
in Takvimi ile Bebek Cinsiyeti Tahmini, in Takvimi Hesaplama, Doum Ya
ne ilginç bilgiler bunlar yahu ne kaaa cahilmişim meğerbatıl olmadığına inanılan rus inancı: erkeklerin her 4 yılda, kadınların her 3 yılda bir vücudundaki kan temizlenir. yaşınıza göre hesaplıyorsunuz ve hanginizin kanı daha tazeyse bebeğin cinsiyeti onun cinsiyetiyle aynı oluyor. tecrübelerle sabit olduğu iddia ediliyor efendim.
doğru çıkıyor.. eşinizin ve sizin doğum yılınıza göre hesaplanıyor... çin takvimi ben de tutmadı ilkinde
aha burda da kız dedi hadi çık şu işin içinden
hımm aman sağlıklı-hayırlı olsun hepimizin bebişlerirus takvimine göre hamile kalan arkadaşlarımın %90ı cinsiyeti tutturdu... bende deneyin...
canımm benim hadi beni yalnız bırakma bende tüp bebek tedavimle hemde 2. tedavimle almış oldum müjdemi okumuşsundur zaten ama neyse yazayım dedim inşallah test günün ne zaman tatlım gözümden mi kaçtı sen mi yazmadın :26: inşallah çok seviniriz müjdene çok duam olacakUmuda ihtiyacım var ve o yüzden buraya yazıyorum.
2 yıl evvel plansız gebelik yaşadım, sağlıksız olduklarından kürtaj oldum.dr sayesinde tüplerim tıkanmış.derken rezervlerimin azaldığını öğrendim. kan pıhtılaşmamdan düşmüş ilk bebeklerim bu arada. ve tüp bebek tedavisindeydim.transfer günüde embriyolarım 2. sınıfmış sebei genetik olabilir dedi dr um.ki genetikse gebelik şansı belki olmayacak hiç.şuan 2 minik embriyomla beraberim :) ve eğer allah nasip ederse 24martta anne olacağımı söylüyr takvimim.Dualarınıza ihtiyacım var.2 gündür olmazsa korkularım hat safhadaydı sizlere bakınca umut doldu içme, dilerim9 ayı beraber geçirmek nasip olur.BEnim ilk bebeğim olacak 27 yaşındayım.Anne olacak herkesi tebrik ediyorum sağlıklı gebelikler diliyorum ve inş darısı başıma.
aman yarabbim neler varmış nelervaaaaarrrrrrrr.....
anlatayım...
1 bardak su koyuyorsun önüne.
saçından bir tel koparıyorsun. alyansını saç teline geçiriyorsun. bardağın üzerinde tutuyorsun. her çocuk için yapıyorsun... eğer yüzük ileri geri gidip gelirse erkek daire çizerse kız oluyomuş.
bunu bardak yerine karnının üzerinde de yapıyormuşsun.. dene bakalım....
hah bu ipli işlemi duymuştummmAltın nikah yüzüğü iple bağlanıp anne adayının elinin üstünde sallandırılıp,biraz beklenir...Yüzük ileri geri hareket ediyorsa,bebek kız,yuvarlak daire olarak dönüyorsa bebek erkek:))))Yalnız unutulmaması gereken,Annenin kaçıncı hamileliği olduğu...Önceki düşükler,kürtaj yada doğum varsa sırasıyla bu kaçıncı hamilelikse ona göre yapılmalıymış:))
2 farklı sitede 2 farklı sonuç...
Hoşgördüm canım aslında 2.ilk bebegım 6-4 gunlukte kalmıs kalp atısları duyulmadıgından dolayı subatın 6 da kurtaj olmak zorunda kaldım cok ıstedım rabbım duydu sesımı allah isteyen herkese nasıp etsın
canım hoş geldin geçmiş olsun kürtajın için ve şükürler olsun ki çok bekletmeden müjdenle aramızdasınMaşaallah 30 kişi olmuşuz kızlar
evettttt tatlımm ne garip bir duygu ki halaaaa etkisindeyimmmm pıt-pıtlar ne tatlıydıııısifaa naptın gülümm :44:
bebişiniz göründümü
hadi yaa demek konu bile açmıştın tabi görülmemesi normal herşeyin bi zamanı varnehirasi
kızlar hatırlıyorumda kızımı 7 haftalıkken gördük
6 haftalıkken gözkmemişti hatta konu açmıştım