• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Hafta sonu gezmelerdeydim hava elverdiği sürece. İstanbul’da çiçekler açtı, laleler çok güzel ama hava hala buzzz gibi. Sabah işe gelirken çok üşüyorum hala…bahar gelsin istiyorum. Bu arada kışın kızıma tuvalet eğitimi vereceğimi yazmıştım ama herkes karşı çıkınca mayısa erteledim. Havalar ısınır, annem de gitmeden bu işi halledeyim diyorum ama bilemiyorum Mayısta havalar nasıl olacak. Cesaretim kırıldı sanki…

Annem Haziran’da gidiyor sonra kayınvalidem gelecek. 2 ay bakacak. Eylül için da bakıcı ayarladım kızıma artık hep bakıcı bakacak. Allah’tan hayırlısı…

Bakalım oldu mu? ?

Eklentiler

• IMG-20150403-WA0003.jpg
    IMG-20150403-WA0003.jpg
    147,9 KB · Görüntüleme: 102
kızlar ben buradayım her zamanki gibi ama
kızım hasta oldu
cuma günü okuldan gelince bir baktım kızımın ateşi var
sonra karnım ağrıyor diyor, boğazım ağrıyor diyor
ateş düşürücülerle falan ateşi düşürdük
belki bana kızacaksınız ama boğazla problem yaşadığımızda hep verilen bir antibiyotik vardı
doktora sormadan onu kullandım iki gün
şimdi sıkıntısı yok
bir gaz yapıyor ne pis kokuyor, şükür ateş falan geçti ama
hala sümüksü, yeşilimsi ve ishalimsi bir kakası var ve fena kokuyor
ama başka sıkıntısı yok şükür
kaka böyle devam ederse çarşamba günü götürürüm doktora kaka tahlili falan yaptırırız belki

hala düzelmedim canım ya tam iyileşiyo gibiydim bugün yine sanki yeni baştan başlamış gibi...
Herkes geziyo haftasonu galiba,ama sen hem gezerim hem uğrar vefasızlık etmem diyosun galiba :)

biz evden çıkamadık bu hafta sonu arkadaşım ama elimde ateş düşürücü perişan yorgun dolandım durdum evde, tekrar geçmiş olsun canım

Annem Haziran’da gidiyor sonra kayınvalidem gelecek. 2 ay bakacak. Eylül için da bakıcı ayarladım kızıma artık hep bakıcı bakacak. Allah’tan hayırlısı…

ben de 3 yaşını doldurduktan sonra yarım gün kreşe vereceğim kısmetse

Bakalım oldu mu? ?

allah bağışlasın canım. maşaallaah

kızım hasta oldu
belki bana kızacaksınız ama boğazla problem yaşadığımızda hep verilen bir antibiyotik vardı
şimdi sıkıntısı yok
kaka böyle devam ederse çarşamba günü götürürüm doktora kaka tahlili falan yaptırırız belki
cnm cok gecmis olsun. halid de biraz usutmus gezmelerdeydik bi haftadir. ates falan yok elh ama burnu akiyo

hala düzelmedim canım ya tam iyileşiyo gibiydim bugün yine sanki yeni baştan başlamış gibi...
Herkes geziyo haftasonu galiba,ama sen hem gezerim hem uğrar vefasızlık etmem diyosun galiba :)
:) aynen gezdik sağolsun abim Darıca^ya götürdü hayvanat bahçesine..
Çabuk gitmeyecek galiba hastalığın..ne ilacı alıyorsun Th.rflu iyi geliyor gribe..

Hafta sonu gezmelerdeydim hava elverdiği sürece. İstanbul’da çiçekler açtı, laleler çok güzel ama hava hala buzzz gibi. Sabah işe gelirken çok üşüyorum hala…bahar gelsin istiyorum. Bu arada kışın kızıma tuvalet eğitimi vereceğimi yazmıştım ama herkes karşı çıkınca mayısa erteledim. Havalar ısınır, annem de gitmeden bu işi halledeyim diyorum ama bilemiyorum Mayısta havalar nasıl olacak. Cesaretim kırıldı sanki…
aynen soğuk canım hava..ben de yazı bekliyorum tuvalet eğitimi için..halıları kaldırın diyorlar yerden..

Bakalım oldu mu? ?
Maaşallah Sare'ye ismi de kendi de pek güzel maaşallahh
kızım hasta oldu
şimdi sıkıntısı yok

canım antibiyotikten dolayı kaka öyle olmuş olabilir keşke vermeyeydin dr.a gitmeden...
geçmiş olsun zeynep'e

Kızlar, kızımın fotoğrafını paylaşana kadar bu başlığın okunduğunun hiç farkında değildim. Ben bi kaç arkadaş sohbet ediyoruz, epi topu 5-6 kişi kaldık diye düşünüyordum. Fotoğrafı 34 kişi görüntülemiş. Çok şaşırdım. Eski arkadaşlar okuyorsa bi selam etsinler, bir seda bıraksınlar lütfen...:))))

kızım iyileşti çok şükür
yok canım ilaçtan olmadı kakası öyle
zira kızımın kakası ilaç içirmeden de öyleydi, bugün şükür normale döndü kakası

ilaç konusuna gelince çocuklarımı ne zaman doktora götürsem ya agümentin ya da pen-os veriyorlar
kızım da boğazım ağrıyor deyince verdim ben de

metrocum cevapladım cnm ben de..
bu arada diğer arkadaşlar sakın yanlış anlamayın sadece nerede oturduğunu özelden yazmış bana metro :)

kızım iyileşti çok şükür
yok canım ilaçtan olmadı kakası öyle
zira kızımın kakası ilaç içirmeden de öyleydi, bugün şükür normale döndü kakası

ilaç konusuna gelince çocuklarımı ne zaman doktora götürsem ya agümentin ya da pen-os veriyorlar
kızım da boğazım ağrıyor deyince verdim ben de

iyileşmesine sevindim canım.

Hamza'nın kakası da bugün 3 keredir cıvık ve sümüksü şekilde..sabah uyandığında aldım normaldi..ben spordayken annem de almış o tabi benim gibi incelemiyor kakayı (bende bebekliğinden beri alışkanlık) ben bişey görmedim dedi..ben eve geldikten sonra toplam 3 kere cıvık şekilde yaptı..poposu da kızardı elletmiyor zorla sudocrem sürdüm..şuanda 4-5 saattir yapmadı kaka az öncede uyuttum..inşallah gecemiz iyi geçer..

bugun yemek yaparken halid anne hoplamaya gotur dedi. dun seni hoplamaya gotureyim demistim unutmamis. yemegin altini kapattim gelince devam ederim dedim. cocugun gonlunu yapim dedim. hani sisme seyler var cocuklar icine girip hopluyolar ya iste oraya goturdum. buyuklu kucuklu bir cok hoplama yeri var. bir suru de cocuk var. bizimkinu ustune bile oturtamadim. beraber girelim dedim beni icinde birakti kacti. biraz izledi belki heveslenir dedim yok girmiyo hic birine. ben de kizdim. hem yemegi yarida birakip ciktim hem para verdim eve donduk oylece. babasi gelince anlatiyo sikayet etti hoplamaya gittik annem kizdi hoplamadim dedi:) babasina demiski ses vardi korktum. sisirdikleri aletn sesi geliyodu ondan korkmus sipa megersem

bugun yemek yaparken halid anne hoplamaya gotur dedi. dun seni hoplamaya gotureyim demistim unutmamis. yemegin altini kapattim gelince devam ederim dedim. cocugun gonlunu yapim dedim. hani sisme seyler var cocuklar icine girip hopluyolar ya iste oraya goturdum. buyuklu kucuklu bir cok hoplama yeri var. bir suru de cocuk var. bizimkinu ustune bile oturtamadim. beraber girelim dedim beni icinde birakti kacti. biraz izledi belki heveslenir dedim yok girmiyo hic birine. ben de kizdim. hem yemegi yarida birakip ciktim hem para verdim eve donduk oylece. babasi gelince anlatiyo sikayet etti hoplamaya gittik annem kizdi hoplamadim dedi:) babasina demiski ses vardi korktum. sisirdikleri aletn sesi geliyodu ondan korkmus sipa megersem

Akıllı bıdık!!! bayağı konuşmaya başlamış, derdini anlatıyor.

Kızım kelime sayısını aylardır arttırıyor ama cümle kurma aşamasına pek geçmedi. Daha çok tarzanca derdini anlatıyor. “anne bu ııhıh” dediğinde “istemiyorum “ diyor mesela. Veya dışarı çıkma istediğinde “parka, anne parka” gibi şeyler söylüyor. Üç kelime olarak dün ilk defa “anne kaka bitti” dedi. Sanırım yaşına göre ne ilerde gidiyor, ne de geriden geliyor. Geçenlerde dışarı çıkarken ev eşofmanı giydim. Bana ısrarla kot pantolonumu gösteriyor. “anne bu parka, anne bu parka!!!!” diyerek. Yani şöyle diyor. “anne eşofmanla dışarı çıkılmaz, kotunu giy…”

nasıl özeniyorum bu konuşmalara inşallah darısı başımıza ...
hamza da jeton atılıp binilen hareketli müzikli oyuncaklar var ya onlardan hiç haz etmiyor korkuyor ağlıyor.

Akıllı bıdık!!! bayağı konuşmaya başlamış, derdini anlatıyor.

Kızım kelime sayısını aylardır arttırıyor ama cümle kurma aşamasına pek geçmedi. Daha çok tarzanca derdini anlatıyor. “anne bu ııhıh” dediğinde “istemiyorum “ diyor mesela. Veya dışarı çıkma istediğinde “parka, anne parka” gibi şeyler söylüyor. Üç kelime olarak dün ilk defa “anne kaka bitti” dedi. Sanırım yaşına göre ne ilerde gidiyor, ne de geriden geliyor. Geçenlerde dışarı çıkarken ev eşofmanı giydim. Bana ısrarla kot pantolonumu gösteriyor. “anne bu parka, anne bu parka!!!!” diyerek. Yani şöyle diyor. “anne eşofmanla dışarı çıkılmaz, kotunu giy…”

Hahahaa son cümleye bayıldım :)

nasıl özeniyorum bu konuşmalara inşallah darısı başımıza ...
hamza da jeton atılıp binilen hareketli müzikli oyuncaklar var ya onlardan hiç haz etmiyor korkuyor ağlıyor.

Hahahaa son cümleye bayıldım :)
cnm her cocuk ayni degilki ikiyi gectiler artik bak gor bi acilacak tam acilacak:)

Back
X