Hafta sonu gezmelerdeydim hava elverdiği sürece. İstanbul’da çiçekler açtı, laleler çok güzel ama hava hala buzzz gibi. Sabah işe gelirken çok üşüyorum hala…bahar gelsin istiyorum. Bu arada kışın kızıma tuvalet eğitimi vereceğimi yazmıştım ama herkes karşı çıkınca mayısa erteledim. Havalar ısınır, annem de gitmeden bu işi halledeyim diyorum ama bilemiyorum Mayısta havalar nasıl olacak. Cesaretim kırıldı sanki…
canım benim de çok gözümü korkutuyo şu tuvalet meselesi,sanki hala hazır değilmiş gibime geliyo hiç söylemiyo yaza istiyorum ben de,bi de tam da ben alıştırmayı isterken hiç gece su içmyen çocuk bi adet çıkardı sallarken su diye tutturuyo su içerek uyuyo gece de uyandıkça su istiyo mutlaka...
Annem Haziran’da gidiyor sonra kayınvalidem gelecek. 2 ay bakacak. Eylül için da bakıcı ayarladım kızıma artık hep bakıcı bakacak. Allah’tan hayırlısı…
Hayırlısı olsun canım sorun çıkmaz inşallah babaannede de bakıcıda da...
kızlar ben buradayım her zamanki gibi ama
kızım hasta oldu
cuma günü okuldan gelince bir baktım kızımın ateşi var
sonra karnım ağrıyor diyor, boğazım ağrıyor diyor
ateş düşürücülerle falan ateşi düşürdük
belki bana kızacaksınız ama boğazla problem yaşadığımızda hep verilen bir antibiyotik vardı
doktora sormadan onu kullandım iki gün
şimdi sıkıntısı yok
bir gaz yapıyor ne pis kokuyor, şükür ateş falan geçti ama
hala sümüksü, yeşilimsi ve ishalimsi bir kakası var ve fena kokuyor
ama başka sıkıntısı yok şükür
kaka böyle devam ederse çarşamba günü götürürüm doktora kaka tahlili falan yaptırırız belki
geçmiş olsun papatyacım ya cesaret edemiyorum ben de doktorsuz ilaç vermeye ama hep de aklımdan geçer her seferinde aynı ama apaynı şeyi veriyolar diye,hatta direkt en sonunda verdiklerini en başta versem mi diye düşündüğüm olur başında hep hafif ilaçlar veriyolar geçmiyo bi türlü... ama cesaret edemiyorum tabi işte...
biz evden çıkamadık bu hafta sonu arkadaşım ama elimde ateş düşürücü perişan yorgun dolandım durdum evde, tekrar geçmiş olsun canım
ben de 3 yaşını doldurduktan sonra yarım gün kreşe vereceğim kısmetse
allah bağışlasın canım. maşaallaah
zor canım hastalık, geçmiş olsun tekrar..... iyi ama şimdi sanırım...
ben seneye bile haftada 3 gün yarımşar gün istiyorum, biz evde hiç kaliteli zaman geçiremiyoruz çok bunaldı bu kış bile birlikte bunalttık birbirimiz yani...
cnm cok gecmis olsun. halid de biraz usutmus gezmelerdeydik bi haftadir. ates falan yok elh ama burnu akiyo
geçmiş olsun canım Halid e de... o burun akıntısı Derin de de hala geçmiş değil ama iyi başka bişeyi yok...
Kızlar, kızımın fotoğrafını paylaşana kadar bu başlığın okunduğunun hiç farkında değildim. Ben bi kaç arkadaş sohbet ediyoruz, epi topu 5-6 kişi kaldık diye düşünüyordum. Fotoğrafı 34 kişi görüntülemiş. Çok şaşırdım. Eski arkadaşlar okuyorsa bi selam etsinler, bir seda bıraksınlar lütfen...:))))
yaaa ben de bundan çok şikayetçiyim aslında, sürekli sık sık yazmak uymuyosa bile arada bi merhaba denilebilir yani,o kadarına vakit ayıramayan ait olmadığı bi gruptaki paylaşımları okumaya hiç vakit ayırmasın lütfen ...
Yenikullanıcı neredesin? Umarım hala hasta değilsindir.
yok canım iyiyiz kötü bişey yok biraz vakit ayıramadım son günlerde o kadar,ama buralardayım artık yine...
[Q
evet kızlar bizi okuyanlar çok ama yazmaya üşeniyorlar sanırım
Hu huuuuu
yenikullanici neredesin canim.insallah onemli bir sey yoktur.
buradayım geldim canım :)
,hmal ettim burasını biraz ama burdayım geldim...
Resim paylaşmış sanırım düğün gibi bir yerde..bir de havaalanına benzeyen bir yerde resmi var derinle..yoğun geçiyor günleri sanırım :)
evet canım :)
düğün dernek mevsimi başladı...
havaalanı da annemler umrede diye bahsetmiştim ya onlar geldi...
öyle işte...