Bu aralar nelerle oynuyosunuz neler yapıyosunuz, Derin oyuncaklarıyla hiç oynamıyo,
ya boya kalemleriyle karalıyo bisürü,artık sayfaları baya baya karalamaya başladı,ama boyama kitabında resimleri falan taşırmamaya çalışma gibi bi durumu yok rastgele karalıyo sizlerde durum nasıl...
etiketleri çokseviyo etiketleri biyerlere yapıştırıp çıkararak bazen kendi vücuduna yüzüne benim yüzüme falan yapıştırarak oyalanıyo yemek yedirirken bile işe yarıyo bu....
bi de son günlerde favorimiz su... sürekli su istiyo illa ki suyla oynıycak, bikavanoza bardağa kaba farketmiyo biraz su koyucam içine bişeyler atıp çıkararak rahat bi saat oyalanıyo tabi biraz sulanıyo etraf da kendi de ama suyla oynamak için önlük takmayı kabulleniyo neyse ki... ama çok bunalıyorum sabahtan akşama sürekli su diye tutturmasından,hep su başında da olmaz yani...
bi de sabahları yumurta diye tutturması var o da çok bunaltıyo yeye diyo yumurtaya 1 yaşından beri hala değiştirmedi, açıyo dolap kapağını başlıyo ta ki ben kaynatıp verene kadar,anlatamıyorum hemen verilmeyeceğini anlamadı hala,her gün sırf oynasın diye bi yumurta fazladan kaynatıyorum biri kahvaltıya biri oynamak için.. e tabi çatlayıp kırılıyo sonra gün içinde aklına geldikçe yine yeye diyo tutturmalar,hele k, tvda ya da bilg.da bi çizgi filmde falan görürse...
bir de kitaplarını hala seviyo,ama bi sürü kitaptan sadece bikaçını seviyo illaki onları getiriryo okutuyo diğerlerini okursam hiç ilgilenmiyo başka şeyle uğraşıyo...
yap-boz,tamamlama eşleştirme kartları kavram kartları gibi hiçbişeyle ilgilenmiyo ...